Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aπο εκει που καθομαι μια χαρα:lol: ερχεται το αφεντικο και μου βαζει 10 πραματα μαζι και τρεχω...ευτυχως εφυγε!

Μαρια μπραβο για το μικρο φατσακι!!!!Να παρεις και το 6μηνο αυτη τη φορα να κατσεις σπιτακι σου με τα 2 φατσακια σου!!!!

Γεια σας κοριτσάκια.

Δεν έχω νέα σήμερα, τα είπα όλα εχθές!

Α το μόνο ότι το μικρό φατσάκι είναι μια χαρά και η καρδούλα του χτυπάει duracell:D Έχω Π.Η.Τ. 8/10.

Αχ Ζυγάκια τα καλύτερα παιδιά ήμαστε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Η στάχι νομίζω 7/10 έχει πητ.....

κοιταξτε συμπτωση!!!ιδια π.η.τ με εμενα και οι δυο!!!!σε εμενα ηταν 5/10 και 07/10,αναλογα το ντοκτορι και τον υπερηχο...

με το καλο κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ασχετο, ρε κοριτσια αυτο το Ολυμπος βιολογικο γαλα ειναι μακρας διαρκειας???Αφου καταφερα να της το δωσω 2 μερες της Τοτας λεω να το κρατησω, αλλα ειναι φρεσκο?

Βαζουμε και 1 κουταλακι caotonic το οποιο βεβαια καθε φορα μειωνω μεχρι να το καταργησω!

Ηρθα κι'εγώ.Κατερίνα εχθές με ρώτησες τι έκανα με τη δουλειά αλλά πήγα να σου απαντήσω και κόλαγε το site.Λοιπόν τίποτα ακόμα.Συνεχίζω να στέλνω βιογραφικά όπου και όποτε βρίσκω κάτι γιατί και οι αγγελίες είναι μετρημένες πιά και περιμένω.Ηταν να με πάρουν απο μια δουλειά αυτή τη βδομάδα κι'αυτή μέσω κάποιου γνωστού που είχε μιλήσει για να κλείναμε ραντεβού αλλά δεν με έχουν πάρει.Πρέπει να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή πως δεν θα βρώ δουλειά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Ασχετο, ρε κοριτσια αυτο το Ολυμπος βιολογικο γαλα ειναι μακρας διαρκειας???Αφου καταφερα να της το δωσω 2 μερες της Τοτας λεω να το κρατησω, αλλα ειναι φρεσκο?

Βαζουμε και 1 κουταλακι caotonic το οποιο βεβαια καθε φορα μειωνω μεχρι να το καταργησω!

Οχι,είναι μακράς διαρκείας.Τα φρέσκα είναι μόνο λίγων ημερών.Εγώ της δίνω το Ολυμπος το φρέσκο.

SI5Yp3.png

Κορίτσια έχω πάθει εξάρτηση μαζί σας...

Κάνω δουλειές και έχω το κινητό στην τσέπη για να σας διαβάζω.

Το φαγητάκι μας είναι έτοιμο ΒΡαστό σούπα έκανα και μυρίζει υπέροχα!!

Για παιδικό που λέγατε εγώ λέω να τον στείλω τον Σεπτέμβρη

Του αρέσει τόσο πολύ να είναι με παιδάκια που δεν νομίζω να έχω πρόβλημα!

Αν φυσικά τον πάρουν στον κρατικό

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ελενη αν δεν υπαρχει "οικονομικο" θεμα θα σου ελεγα να τον κρατησεις σπιτι και του χρονου!Εχει και αδερφακι, δεν ειναι οτι εχει αναγκη απο παιδακια τοσο οσο το δικο μου πχ...

Τι να κανω τωρα με το γαλα?Προτιμω βιολογικο,πιστευω βεβαια οτι και το φρεσκο θα πιει,στη γευση δεν εχει τοση διαφορα...Θα το ψαξω να δω τι ειναι καλυτερο, ισως ρωτησω και το γιατρο...

Aπο εκει που καθομαι μια χαρα:lol: ερχεται το αφεντικο και μου βαζει 10 πραματα μαζι και τρεχω...ευτυχως εφυγε!

Μαρια μπραβο για το μικρο φατσακι!!!!Να παρεις και το 6μηνο αυτη τη φορα να κατσεις σπιτακι σου με τα 2 φατσακια σου!!!!

εσυ προλαβαινεις και να κατσεις και μια χαρα, εγω τι να πω που απο τις 08:30 μεχρι τις 17;00 μου βγαινει η γλωσσα:tongue: καθε μερα

Ελενη αν δεν υπαρχει "οικονομικο" θεμα θα σου ελεγα να τον κρατησεις σπιτι και του χρονου!Εχει και αδερφακι, δεν ειναι οτι εχει αναγκη απο παιδακια τοσο οσο το δικο μου πχ...

Τι να κανω τωρα με το γαλα?Προτιμω βιολογικο,πιστευω βεβαια οτι και το φρεσκο θα πιει,στη γευση δεν εχει τοση διαφορα...Θα το ψαξω να δω τι ειναι καλυτερο, ισως ρωτησω και το γιατρο...

εγω τον τελευταιο καιρο της εχω δοκιμασει ολα τα γαλατα που κυκλοφορουν (εκτος απο εβαπορε) αλλα παλι στο αλμιρον με βλεπω να καταληγουμε. το πινει καλυτερα απο ολα.:roll:

Και κοιτα δεσποινις μην και δεν ερθεις στον παιδοτοπο σε καρυδωσα.

4Rnfp3.png

Και κοιτα δεσποινις μην και δεν ερθεις στον παιδοτοπο σε καρυδωσα.

Θα ερθουμε:P:p:p:p!!!!Κανονισε ο Κωστας αρα μια χαρα!Ελπιζω μονο να μην εχει ξυπνησει απο τις 7 παλι και σερνεται στον παιδοτοπο...

Αννα γι'αυτο που ρωτησες αν κοιμαται στο αυτοκινητο, δε θα κοιμηθει για ενα τεταρτο αποσταση...

Επισης δε με αφηνει να της δοκιμασω τη στολη αλλα τισ το καλο, μεχρι 3 χρονων γραφει οτι ειναι, θα της κανει πιστευω...

Διαφημίσεις

Kι εγώ τελευταία αυτό αγοράζω γιατί δε φέρνουν το φρέσκο εβολ βιολογικό στο κοντινό κατάστημα που το αγόραζα και στα ΑΒ όταν πηγαίνουμε έχει τελειώσει. Τώρα τί είναι πιο καλό είναι ένα θέμα καθώς στις αγελάδες δίνουν αντιβιωτικά και αυτά περνούν και στο γάλα.

Ως προς τον παιδικό, αν θα πάει εκεί που πήγαινε και η Σοφία οικονομικά θα μας στοιχίσει ακριβώς το ίδιο με το να έχουμε την κοπέλα. Μόνο αν τον δεχθούν στον παιδικό της δουλειάς του συζ. (ξέρεις ποιον εννοώ) θα είναι αν δεν κάνω λάθος δωρεάν αλλά εκεί μόνο μετά τα δυόμιση.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Με ρώτησε η κοπέλα ( η οποία είναι εξαιρετική) που κρατάει τον μικρό τα πρωινά εάν θα τον στείλω στον παιδικό σταθμό από το φθινόπωρο για να προγραμματίσει κι εκείνη τί θα κάνει την επόμενη χρονιά. Προβληματίζομαι καθώς από τη μια κοινωνικοποιείται το παιδάκι οταν πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί της (εργαζόταν στον παιδικό που πήγαινε η κόρη μου και την είχε δασκάλα). Το ιδανικό θα ήταν να τον στείλω όταν θα έχει συμπληρώσει τα δυόμιση δηλαδή του χρόνου το Φεβρουάριο αλλά η κοπέλα ενδιαφέρεται για ολόκληρη την επόμενη χρονιά...

Αφου εισαι ευχαριστημενη με την κοπελα, καλυτερα κρατα την αλλον ενα χρονο.

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι αφού είναι μόνο στη δεύτερη λήψη αυξημένη η τιμή και στη νηστεία είναι καλή προς τοπαρόν δε χρειάζεται να κάνω ούτε διατροφή ούτε τίποτα, απλά μαζί με τη Β' Επιπέδου θα κάνω και τη μεγάλη καμπύλη και βλέπουμε.

Θα ελεγα να αποφευγεις τουλαχιστον τα γλυκα οσο μπορεις. Εχεις καιρο ως το Β΄επιπεδου, γι αυτο δεν ειναι κακο να προσεχεις. Κι εγω δεν ειχα προβλημα με το ζαχαρο νηστειας, η δευτερη ληψη ηταν αυξημενη.

Το οτι ειναι μακριας διαρκειας, δε σημαινει οτι μπορει να μεινει πολλες μερες ανοιχτο στο ψυγειο. Διαρκει οσο και τα υπολοιπα γαλατα απο τη στιγμη που το ανοιγεις.

Προσωπικη μου αποψη για το γαλα, καλυτερα βιολογικο και υψηλης παστεριωσης, παρα συμβατικο και φρεσκο. Μπορεις βεβαια να βρεις και βιολογικο γαλα φρεσκο στα ειδικα καταστηματα.

age.png age.png

Θα ελεγα να αποφευγεις τουλαχιστον τα γλυκα οσο μπορεις. Εχεις καιρο ως το Β΄επιπεδου, γι αυτο δεν ειναι κακο να προσεχεις. Κι εγω δεν ειχα προβλημα με το ζαχαρο νηστειας, η δευτερη ληψη ηταν αυξημενη.

Ναι κι εγώ αυτό λέω να προσέξω με τα γλυκά κλπ. απλά χάρηκα που δε θα χρειαστεί να κοψω τελείως πατάτες, μακαρόνι κλπ.:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ελενη, δε θυμαμαι αν σου το εχω πει... Στις δυο δημοτικες βιβλιοθηκες της Αγιας Παρασκευης, εχει πολυ ωραιες δραστηριοτητες για παιδια τα Σαββατα. Εμεις πηγαινουμε καθε Σαββατο σχεδον και εχουμε δει δραματοποιημενες αφηγησεις παραμυθιων απο τους ιδιους τους συγγραφεις, κουκλοθεατρο, θεατρικες παραστασεις κλπ. Αυτο ειναι το προγραμμα.

http://www.pamebolta.gr/sites/default/files/1.pdf

age.png age.png

Καλε δεν το λεω για να το εχω πολλες μερες ανοιχτο, απλα δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο φρεσκο και το μακρας διαρκειας.λογικα δεν εχει περισσοτερα συντηρητικα?απο την αλλη θα μου πεις ειναι και βιολογικο,καλυτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...