Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ θα σου πω να μαζέψεις όλες τις δυνάμεις σου Κ να προσπαθήσεις βάζοντας ένα ρεαλιστικό στοπ στον στον εαυτό σου για κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ο κύκλος αυτός ήταν κακος φανηκε Κ από τις ορμονικές . Όμως θα κάνεις σίγουρα Κ καλύτερους κύκλους. Βάλε μακροπρόθεσμα ένα στοπ μέχρι που θέλεις να φτάσεις για να νιώθεις ότι είσαι εντάξει Κ ήρεμη . Εγώ σου έχω ξαναπεί μέχρι το φθινόπωρο θα έισαι έτοιμη για εμβρυομεταφορα . 

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω παλι θελω πολυ να ντυθω αλλα δε δινω λεφτα τωρα για στολη, αντε να βαλω καμια περουκα, ουτε χρονο να παω να αγορασω ομως εχω....λετε να ψαξω να βρω εκεινη τη στολη του αρτοποιου Ευρωπεος που ειχα ντυθει στο καρναβαλι της πατρας τοοοοοοτε???

Ούτε κι εγώ θα έδινα λεφτά για στολή, (αλήθεια πόσο κοστίζει;) απλά θα έφτιαχνα κάτι από με τη φαντασία μου συνδυάζοντας τα ρούχα που έχω, αυτό μου αρέσει σαν ιδέα, να εμφανιστώ κάπου όμως ντυμένη έτσι, δε μου αρέσει σαν ιδέα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα αν έρθεις το Σάββατο κ θες σου δανείζω τη στολή μάγισσας που φόραγα πέρυσι....εγώ πάλι είμαι υπερ του να αγοράζω τις στολές....θέλουν 20-30 ευρώ ενοικίαση κ με 40 αγοράζεις κάτι απλό....εντάξει οι πιο εντυπωσιακές στολές πάνε πολλά για αγορά...αλλά μπορείς κ οικονομικά να ντυθείς....;) Επίσης έχω κ κιμονό για να ντυθώ κινέζα αλλά θέλει χρόνο το μακιγιάζ....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα ολα καλα να πανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια χαθηκε το μπιζελι!!!!!!!!!!!!απο καιρο το εχω παρατηρησει!!!!ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!-εχει καμια νεα τησ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσια.

Γιωτα καλη επιτυχια στην επεμβαση του μπαμπα.

χθες πηγαμε παιδιατρο... ακομα 10700 χεχε καναμε το εμβολιακι μας.

το κουφο ειναι οτι ειναι δυο μερες που για πρωτη φορα αγορασα βαζακι φαγητο να δοκιμασω και εφαγεεεεεεεε

χθες που ειχα ενα μισο βαζακι της το γεμισα μετα με μοσχαρακι λεμονατο δε τρελαθηκε αλλα εφαγε καποιεσ κουταλιες.. ειχε να φαει απ το σεπτεβριοοοοο

Επισης πολυ σκεφτομαι να επισκεφθω ομοιοπαθητικο και για τα παιδια αλλα και για εμασ!

Η μια εβδομαδα χαλια υπνου που περασαμε ο γιατρος ειπε οτι οφειλεται στα δυο δοντια που δε λενε να σκασουν εχουνν φουσκωσει και ειναι τεραστια αλλα ακομα να σκασουν...

2 βραδια ηρεμησε και κοιμηθηκε στο δωματιο της ξανα...

Να σας πω στο παρτυ θα εχει και κανεναν αντρα μαζι? εννοωω η γυναικα αν καταφερω να ερθω θα μας φερει ο ηλιας... αν ειναι να ειναι μονος ... χαχα καμια απο δω κατω θα ερθει μηπως μαζεψει και εμενα?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα ολα καλα να πανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια χαθηκε το μπιζελι!!!!!!!!!!!!απο καιρο το εχω παρατηρησει!!!!ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!-εχει καμια νεα τησ?

Ειχε μπει και ειχα γραψει καποια στιγμη....εψαχνε και για δουλεια...μακαρι να βρηκε!

Ακόμα 4άρι;; Εμείς εδώ και καιρό αγοράζουμε 6άρι.

Μωρε κι εμεις 5αρι παιρνουμε, απλα καποιες ισως παιρνουν 4αρι ακομα πχ.η Δημητρα και η Χριστινα νομιζω, γι'αυτο το ειπα.

Ειρήνη εμένα θα με πάει ο στεφ(αλλά δεν θα κάτσει) αλλά δεν ξέρω ακόμα με τι αμάξι θα πάμε(μπορεί με το εταιρικό που έχει μόνο 2 θέσεις) έχουμε ένα θεματάκι με το ιχ....αν πάμε όμως με το ιχ μπορούμε να σας πάρουμε απλά θα στριμωχτούμε λίγο γιατί ήμαστε 3 εμείς+3εσείς :roll:...θα σου πω πάντως μέχρι τη Παρασκευή θα ξέρω σίγουρα ίσος κ νωρίτερα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ειχε μπει και ειχα γραψει καποια στιγμη....εψαχνε και για δουλεια...μακαρι να βρηκε!

Μωρε κι εμεις 5αρι παιρνουμε, απλα καποιες ισως παιρνουν 4αρι ακομα πχ.η Δημητρα και η Χριστινα νομιζω, γι'αυτο το ειπα.

εεεεεπππ, μην ξεχνας κι εμας

Καλημερα κοριτσιαααα, τι κανετε?

Εγω πηζω στην κυριολεξία, εχουμε συνεδριο σημερα και αυριο, σε μια εβδομαδα παλι και σε 3 εβδομαδες παλι οποτε καταλαβενετε τι μπορει να γινεται (νομιζω η μαριαλενα θα με καταλαβει καλυτερα)

Ο μπαμπας μου χειρουργηθηκε, εκανε ολική ναρκωση αντι για επισκληρηδιο που εκανε την αλλη φορα (το επελεξε ο ίδιος) και τωρα εχει ξυπνησει και ποναει (κατι που ειχε αποφυγει την πρωτη φορα λογω της επισκληρηδίου). Ολα πηγαν καλα παντως και αυριο βγαίνει.

ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

σας φιλω γιατι πηζωωωωω οπως ξαναειπα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Με ρώτησε η κοπέλα ( η οποία είναι εξαιρετική) που κρατάει τον μικρό τα πρωινά εάν θα τον στείλω στον παιδικό σταθμό από το φθινόπωρο για να προγραμματίσει κι εκείνη τί θα κάνει την επόμενη χρονιά. Προβληματίζομαι καθώς από τη μια κοινωνικοποιείται το παιδάκι οταν πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί της (εργαζόταν στον παιδικό που πήγαινε η κόρη μου και την είχε δασκάλα). Το ιδανικό θα ήταν να τον στείλω όταν θα έχει συμπληρώσει τα δυόμιση δηλαδή του χρόνου το Φεβρουάριο αλλά η κοπέλα ενδιαφέρεται για ολόκληρη την επόμενη χρονιά...

Μπράβο μια χαρά Μαράκι ε?!!?!? Ακούσατε και καρδούλα, super!

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι αφού είναι μόνο στη δεύτερη λήψη αυξημένη η τιμή και στη νηστεία είναι καλή προς τοπαρόν δε χρειάζεται να κάνω ούτε διατροφή ούτε τίποτα, απλά μαζί με τη Β' Επιπέδου θα κάνω και τη μεγάλη καμπύλη και βλέπουμε.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Με ρώτησε η κοπέλα ( η οποία είναι εξαιρετική) που κρατάει τον μικρό τα πρωινά εάν θα τον στείλω στον παιδικό σταθμό από το φθινόπωρο για να προγραμματίσει κι εκείνη τί θα κάνει την επόμενη χρονιά. Προβληματίζομαι καθώς από τη μια κοινωνικοποιείται το παιδάκι οταν πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί της (εργαζόταν στον παιδικό που πήγαινε η κόρη μου και την είχε δασκάλα). Το ιδανικό θα ήταν να τον στείλω όταν θα έχει συμπληρώσει τα δυόμιση δηλαδή του χρόνου το Φεβρουάριο αλλά η κοπέλα ενδιαφέρεται για ολόκληρη την επόμενη χρονιά...

Ελένη εγώ θα περιμένω να κλείσει τα 3 και να πάει σταθμό. Πραγματικά πιστεύω ότι όσο ασχολείται η Νίκη μαζί της και όσα πράγματα της μαθαίνει η Νίκη, εκ των πραγμάτων καμία δασκάλα σε σταθμό δε θα έχει το χρόνο να ασχοληθεί και να της μάθει. Άλλωστε, δεν έχει θέμα κοινωνικόποίησης η δικιά μου (το αντίθετο θα έλεγα) οπότε θα προτιμήσω να τη στείλω λίγο πιο μετά;);)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Δεν έχω νέα σήμερα, τα είπα όλα εχθές!

Α το μόνο ότι το μικρό φατσάκι είναι μια χαρά και η καρδούλα του χτυπάει duracell:D Έχω Π.Η.Τ. 8/10.

Υπέροχα νέα!

Ελένη εγώ θα περιμένω να κλείσει τα 3 και να πάει σταθμό. Πραγματικά πιστεύω ότι όσο ασχολείται η Νίκη μαζί της και όσα πράγματα της μαθαίνει η Νίκη, εκ των πραγμάτων καμία δασκάλα σε σταθμό δε θα έχει το χρόνο να ασχοληθεί και να της μάθει. Άλλωστε, δεν έχει θέμα κοινωνικόποίησης η δικιά μου (το αντίθετο θα έλεγα) οπότε θα προτιμήσω να τη στείλω λίγο πιο μετά;);)

Θα έχεις και το μωράκι οπότε σίγουρα είναι καλύτερα να μείνει ακόμα ένα χρόνο μαζί σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...