Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!Ηρθα απο την Πατησιων με τα ποδια ...στην Καβαλας...αργησα κιολας αλλα ηθελα να περασω απο ΔΟΥ να παρω το παραβολο του Κωστα για το διαβατηριο.Το δικο μου ληγει του χρονου ευτυχως!84,4 εσκασα πρωι πρωι και βλεπω αστρακια....:roll::roll:

Το Σαββατο δεν ξερω αν θα ερθουμε, οταν θελουν οι αλλοι να τους κανει ο Κωστας υπηρεσια ολα καλα, οταν θελει αυτος λακιζουν ολοι....

Επισης, πρεπει να το παρω αποφαση οτι το παιδι μου ειναι πρωινος τυπος, παλι 7 ξυπνησε....

Βατραχακι κι εγω εκανα 2 χρονια να βαψω τα μαλλια μου, εγκυμοσυνη,θηλασμος...και τωρα εχω 3 μηνες παλι αλλα δε φαινεται!!!

Αννα θα πεσει πολυ γελοιο αν ντυθειτε πασχαλιτσες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα να σαι καλά ρε! :tongue::tongue: Βέβαια αυτό είναι που με εξιτάρει εμένα ότι θα γελάμε ο ένας με τον άλλο....κ οι νονοί της Ζωής θα είναι ντυμένοι όλοι οικογενειακώς....δεν ξέρω αν θα υπάρχουν άλλοι άντρες που θα το τολμήσουν! :tongue::tongue::tongue:

Πήρα κ σερπαντίνες κ χαρτοπόλεμο χθες από τα τζάμπο άραγε θα επιτρέπονται στον παιδότοπο να γίνουμε λίγο χάλια??? Ουπς να πάρω τη να πω για το κουπόνι το ξέχασα γμτ:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριλού μου!!

Εχω ερωτησούλα!

Κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης δυστηχώς δεν σας είχα ανακαλύψει...θα είχα αποφύγει πολλα λαθάκια!!

Τωρα αυτο με την βαφη και τον 4 μηνα τι σημαίνει?

Ο δικός μου γιατρός μου ειχε πει όχι σε όλα

Και φυσικα κυκλοφορούσα με την ρίζα μέχρι το αυτί:cool::cool::mrgreen::mrgreen:

Κοίτα βαφή κανονική απαγορεύεται καθ' όλη τη διάρκεια απλά μετά τον 4ο - 5ο που έχουν σχηματιστεί τα όργανα, επιτρέπονται οι φυτικές (ο Θεός να τις κάνει). Το καλύτερο είναι να τις αποφύγεις τελείως πάντως γι' αυτό κι εγώ θα το καθυστερήσω όσο πιο πολύ γίνεται:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

1206847ne3ws2d8uj.gif

Καλημέρα σας!

Πολλές εκπλήξεις και εξελίξεις μας επιφύλαξε αυτός ο μήνας, δεν έχουμε παράπονο!

Η ζωή προχωρά δυναμικά και 'μείς μαζί της. Με το καλό τα καινούρια μπεμπάκια που κυοφορούνται και δίνουν ανοιξιάτικη αισιοδοξία σε όλες μας.

Καλή επιτυχία και σε όσες ξεκινούν καινούριες προσπάθειες στην εργασία τους ή στην αναζήτησή μιας άλλης εργασίας, όλα να πάνε όπως το εύχονται στα όνειρά τους. Όπως μου είπε προχθές η Σοφία "μαμά, άσε τους άλλους και ακολούθα τα όνειρά σου"!

Και στους γονείς μας καλή δύναμη στο τρίτο στάδιο της ζωής τους από το οποίο όλοι θα περάσουμε, καθώς περαστικοί ταξιδιώτες είμαστε στη ζωή. Όμως ο σπόρος αν δεν πέσει στη γη δε θα ανθίσει αργότερα όταν θα έρθει η άνοιξη.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Με πήρε ο ύπνος σήμερα.Αργησα να ξυπνήσω.

Γιώτα καλή επιτυχία στον μπαμπά σου.

Αννα θα το χαρείτε που θα είστε ντυμένοι και θα συμετέχετε στο καρναβάλι.Εμένα μου είπε ο άντρας μου να πηγαίναμε σ'ένα τραπέζι που μας είχαν καλέσει αλλά θα ήταν και ντυμένοι και του είπα οτι εγώ δεν ντύνομαι γιατί βαριέμαι.Πραγγματικά δεν έχω καθόλου όρεξη γι'αυτά.Εχω να ντυθώ απο μικρή.Δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν μου αρέσει,ενώ αντίθετα μου αρέσει να βλέπω τους άλλους.Γελάω και βλέπω και κανα καρναβάλι στην τηλεόραση.Βέβαια για τα μικρά δεν το συζητώ.Τρελένομαι να τα βλέπω ντυμένα τις απόκριες.Εχουν τόσο πλάκα.Οπως και να χει θα περάσετε ωραία και θα ρίξετε πολύ γέλιο.Καλή διάθεση να υπάρχει!

SI5Yp3.png

Το Σαββατο δεν ξερω αν θα ερθουμε, οταν θελουν οι αλλοι να τους κανει ο Κωστας υπηρεσια ολα καλα, οταν θελει αυτος λακιζουν ολοι....

Έλα ρε θα συννενοηθούμε κάπως να σε μαζέψει καμιά μας από κάπου, δε γίνεται να χάσει η Τότα το πάρτυ!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Έλα ρε θα συννενοηθούμε κάπως να σε μαζέψει καμιά μας από κάπου, δε γίνεται να χάσει η Τότα το πάρτυ!!!!

Nα δουμε και σημερα μηπως βρεθει κανεις να αλλαξουν και θα σας πω!

Τι ωρα εχουμε βαλει τον παιδοτοπο???Αυτη η δικια μου που ξυπναει απο τις 7, στις 11 εκει θα κουτουλαει...

Καλημερα!!Ηρθα απο την Πατησιων με τα ποδια ...στην Καβαλας...αργησα κιολας αλλα ηθελα να περασω απο ΔΟΥ να παρω το παραβολο του Κωστα για το διαβατηριο.Το δικο μου ληγει του χρονου ευτυχως!84,4 εσκασα πρωι πρωι και βλεπω αστρακια....:roll::roll:

Χθες περπάτησα μέχρι το Σύνταγμα και από εκεί μέχρι την Κηφησίας ψηλά κι έπειτα επέστρεψα στο σπίτι με τα πόδια. Τελικά μου φαίνεται ότι με τα πόδια πηγαίνω πιο γρήγορα απ' ότι με το λεωφορείο. Θα το λάβω σοβαρά υπόψη στο μέλλον, μέχρι πρότινος νόμιζα ότι ήταν μακρυνές οι αποστάσεις, με την απεργία διαπίστωσα όμως ότι δεν είναι. Συν τη γυμναστική που κάνω έτσι χωρίς να βαριέμαι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Με πήρε ο ύπνος σήμερα.Αργησα να ξυπνήσω.

Γιώτα καλή επιτυχία στον μπαμπά σου.

Αννα θα το χαρείτε που θα είστε ντυμένοι και θα συμετέχετε στο καρναβάλι.Εμένα μου είπε ο άντρας μου να πηγαίναμε σ'ένα τραπέζι που μας είχαν καλέσει αλλά θα ήταν και ντυμένοι και του είπα οτι εγώ δεν ντύνομαι γιατί βαριέμαι.Πραγγματικά δεν έχω καθόλου όρεξη γι'αυτά.Εχω να ντυθώ απο μικρή.Δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν μου αρέσει,ενώ αντίθετα μου αρέσει να βλέπω τους άλλους.Γελάω και βλέπω και κανα καρναβάλι στην τηλεόραση.Βέβαια για τα μικρά δεν το συζητώ.Τρελένομαι να τα βλέπω ντυμένα τις απόκριες.Εχουν τόσο πλάκα.Οπως και να χει θα περάσετε ωραία και θα ρίξετε πολύ γέλιο.Καλή διάθεση να υπάρχει!

Κι εγώ κάπως ...ντρέπομαι να ντυθώ για τις απόκριες, μας έχουν καλέσει σ΄ένα αποκριάτικο χορό αλλά εκτός από το ότι είναι αρκετά αργά οπότε δε μπορώ να αφήσω τα παιδιά τόσο αργά σε κάποιον να τα φυλάει μου φαίνεται ότι θα νιώθω περίεργα ντυμένη με αποκριάτικη στολή.:oops:

Ο στεφ είναι έτσι...του αρέσει να βλέπει τους άλλους ντυμένους κ να γελάει:rolleyes: αλλά όχι να ντύνεται....τώρα πέρυσι κ φέτος πως τον έψησα τόσο εύκολα δεν μπορώ να καταλάβω....παλιότερα που έκαναν πάρτυ κάθε χρόνο τις απόκριες σπίτι τους αυτόν καθόταν με τα ρούχα του.....μάλλον ξεμωράθηκε λόγω παιδιού! :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χθες περπάτησα μέχρι το Σύνταγμα και από εκεί μέχρι την Κηφησίας ψηλά κι έπειτα επέστρεψα στο σπίτι με τα πόδια. Τελικά μου φαίνεται ότι με τα πόδια πηγαίνω πιο γρήγορα απ' ότι με το λεωφορείο. Θα το λάβω σοβαρά υπόψη στο μέλλον, μέχρι πρότινος νόμιζα ότι ήταν μακρυνές οι αποστάσεις, με την απεργία διαπίστωσα όμως ότι δεν είναι. Συν τη γυμναστική που κάνω έτσι χωρίς να βαριέμαι.

Αυτο που εκανα σημερα το εκανα και χθες για να γλυτωσω το ταξι...ανεβηκα Πατησιων για να με παρει ο Κωστας απο εκει με το μηχανακι...κι εγω περπαταω, για να ακριβολογω τρεχωωωω!!!!:mrgreen:

Εγω παλι θελω πολυ να ντυθω αλλα δε δινω λεφτα τωρα για στολη, αντε να βαλω καμια περουκα, ουτε χρονο να παω να αγορασω ομως εχω....λετε να ψαξω να βρω εκεινη τη στολη του αρτοποιου Ευρωπεος που ειχα ντυθει στο καρναβαλι της πατρας τοοοοοοτε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...