Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας βρε κοριτσια!! Μετα απο πολλους πολλους μηνες βρηκα μια ευκαιρια να σας γραψω επιτελους. βεβαια σας διαβαζω καθημερινα αλλα ποτε δεν καταφερνω να γραψω. απο καποιες που ειμαστε φιλες στο face μαθαινω περισσοτερα. Χαιρομαι για ολες σας οσες ειστε παλι εγκυες και πατε για αλλο παιδακι, με το καλο. Εμενα οι δικες μου ακομα αναρρωνουν απο μια δυσκολη γριπη που μας εριξε οικογενειακως στο κρεβατι. Κατα τα αλλα μεγαλωνουν αλλα τι να σας πω πολυ δυσκολη περιπτωση τα διδυμα κια απο οτι καταλαβαινω καμια σχεση με το ενα παιδακι. Δεν λεμε πολλα μιας και τα διδυμα αργουν να μιλησουν λογω του οτι καταλαβαινονται μεταξυ τους και απαξιουν για τους υπολοιπυς. Πεφτει πολυ καυγας και ξεμμαλιαζομται καθημερινα. η μικρη μου ειναι 79 ποντους και 9900 κια η μεγαλη 83 και 11300. Εγω πηγαινω καθε βδομαδα σε σχολη γονεων με μαμαδες διδυμων κυριως και μου κανει πολυ καλο. Αυτα μην σας κουραζω. Ελπιζω να καταφερω συντομοτερα να ξαναμπω. πολλα φιλια σε ολες και κυριως στις γκαστρουλες...

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα να κανω μια αδιακριτη ερωτηση????Εσυ Μαριαννα ησουν συμμαθητρια με τη Χριστινα????
Συγκεντρώσου, εγώ είμαι του ΄73, αυτή είναι του΄53! Συμμαθήτριες. Χα! Συμμαθήτριες. Χα! Καλό :mrgreen:
Γεια σας βρε κοριτσια!! Μετα απο πολλους πολλους μηνες βρηκα μια ευκαιρια να σας γραψω επιτελους.
Αλό διδυμομαμά, καλά κουράγια!

Είμαι τόσο κουρασμένη από το τίποτα σήμερα... Γι'αυτό και μόλις έχυσε το γάλα του στο πάτωμα ο μικρός έσπασαν τα νεύρα μου κι άρχισα να τσιρίζω. Αυτός πάλι απλά με κοίταξε και σκασίλα του, ούτε καν κλαίει πλέον όταν τον μαλώνω... :roll:

WN6Op3.png

Είμαι τόσο κουρασμένη από το τίποτα σήμερα... Γι'αυτό και μόλις έχυσε το γάλα του στο πάτωμα ο μικρός έσπασαν τα νεύρα μου κι άρχισα να τσιρίζω. Αυτός πάλι απλά με κοίταξε και σκασίλα του, ούτε καν κλαίει πλέον όταν τον μαλώνω... :roll:

Εγώ πάλι τσιρίζω καθημερινά και πολλές φορές μέσα στη μέρα!!!! Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήμουν έτσι ρε γμτ :twisted::twisted::twisted:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

εγω παλι τον τελευταιο καιρο δεν τσιριζω καθολου. Η Ιλιανα εχει αποκτησει παλι σουπερ συμπεριφορα, κι εγω εχω χαλαρωσει πολυ με τη βοηθεια των γονιων μου.

4Rnfp3.png

εγω παλι τον τελευταιο καιρο δεν τσιριζω καθολου. Η Ιλιανα εχει αποκτησει παλι σουπερ συμπεριφορα, κι εγω εχω χαλαρωσει πολυ με τη βοηθεια των γονιων μου.

Αντε μια χαρά...εγώ ξεσπάω στον κακομοίρη το βαγγελάκο, που βέβαια απο τη ζηλια του έχει μεταμορφωθεί σε ένα άλλο παιδί!!! :mrgreen::mrgreen:

Καλή επιτυχία στον μπαμπάκα σου, θα περιμένουμε νέα σας.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι τσιρίζω καθημερινά και πολλές φορές μέσα στη μέρα!!!! Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήμουν έτσι ρε γμτ :twisted::twisted::twisted:
Το ξέρω ότι σε μπερδεύω εμφανισιακά, αλλά θέλω να σου θυμήσω ότι εγώ ξέφυγα παρ'ότι δεν είμαι έγκυος, άρα δεν έχω δικαιολογία.
Βασικά εγώ ηρέμησα από τότε που χρόνισε περίπου. Ειδικά μετά το καλοκαίρι, τον απολαμβάνω καθημερινά. Σήμερα δεν ξέρω τι μ'έπιασε, αλλά ευτυχώς ήταν στιγμιαίο.

Επί του πιεστηρίου: σήμερα σηκωθήκαμε με γουργουρητά και διάρροια κι εγώ, κι ο άντρας μου κι η μάνα μου. Λέτε κι ο μικρός να έχει γουργουρητά ή πονάκια και γι' αυτό να μας ξενύχτησε χτες να κλαίει και να χτυπιέται; Σήμερα πάντως ούτε μισό σκατουλάκι δεν έκανε :?

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Θέλω το κρεβάτι μουυυυ...το ψιλοξενυχτήσαμε χθες κ σήμερα σέρνομαιιιιι....αυτή η θεία του αντρα μου είναι πολύ κακιά παρέα! :tongue:

Πήρα χθες τη στολή της μικρής...κοκκινοσκουφίτσα από τα τζάμπο κ ελπίζω να της κάνει...είναι πολύ όμορφη κ μακριμάνικη κ με παντελονάκι...είχε κ σκέτο φουστανάκι αλλά προτίμησα αυτήν για να μη μου κρυώσει! ;)

Τελικά θα πάρουμε μέρος στο καρναβάλι του Ρέντη οπότε θα μπορέσετε να μας καμαρώσετε κ στη τηλεόραση ως πασχαλίτσες! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιώτα όλα καλά με τον μπαμπά σου???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Συμπεθέρα μαζί γράφαμε...

Αυτο σκεφτόμουν χθες οτι θα σας δούμε στην τν!!

Πολύ καλή φάση!

Ποτε είναι?

Την Κυριακη πριν την Κ.Δευτέρα?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Γιωτάκι καλή επιτυχία για το μπαμπά σου και περιμένουμε νέα σας:)

Πολινάκι έσένα μάλλον σ' έχει φάει η κλεισούρα και σου βγαίνουν νεύρα. Χριστίνα μια φορά λογικό είναι να σου ξεφύγει άνθρωπος είσαι δε μπορείς να τα μαζεύεις συνέχεια:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Συμπεθέρα μαζί γράφαμε...

Αυτο σκεφτόμουν χθες οτι θα σας δούμε στην τν!!

Πολύ καλή φάση!

Ποτε είναι?

Την Κυριακη πριν την Κ.Δευτέρα?

Ναι θα μας δείτε αλλά θα μας γνωρίσετε ως πασχαλίτσες???Καλά βέβαια ο στεφ σαν πασχαλίτσα θα κάνει εντύπωση! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

good-morning-river.gif

Συγκεντρώσου, εγώ είμαι του ΄73, αυτή είναι του΄53! Συμμαθήτριες. Χα! Συμμαθήτριες. Χα! Καλό :mrgreen:

Αλλα λεει ο καθρεφτης κυρα μου! Γι αυτο ρωταει η Κατερινα, γιατι μας εχει δει πλαϊ πλαϊ!!!:tongue:

7 το πρωι μπαινει

ευτυχως θα κανει επισκληρήδιο, οχι ολική

Καλη επιτυχια!

age.png age.png

Τίποτα δεν είναι 100% φυτικό γι' αυτό κι εγώ περιμένω να μπω σίγουρα στον 4ο μη σου πω και πιό μετα και την παλεύω με αντάυγειες!

Μαριλού μου!!

Εχω ερωτησούλα!

Κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης δυστηχώς δεν σας είχα ανακαλύψει...θα είχα αποφύγει πολλα λαθάκια!!

Τωρα αυτο με την βαφη και τον 4 μηνα τι σημαίνει?

Ο δικός μου γιατρός μου ειχε πει όχι σε όλα

Και φυσικα κυκλοφορούσα με την ρίζα μέχρι το αυτί:cool::cool::mrgreen::mrgreen:

Ναι θα μας δείτε αλλά θα μας γνωρίσετε ως πασχαλίτσες???Καλά βέβαια ο στεφ σαν πασχαλίτσα θα κάνει εντύπωση! :mrgreen:

Εγώ την νυφούλα μου απο μακρια θα την γνωρίσω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...