Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

[quote=lisa;71229

Εγω ηδη εχω αρχισει και βαζω σε σακουλες πραγματα που θα πανε για πεταμα!!

το αγαπημένο μου άθλημα ..να πετάω καλαμπαλίκια!!!!!!!!!

πήγαμε βόλτα κι εμείς..οι 2 μας και η μικρή κοιμήθηκε...αγοράσαμε και στολήΑγ.Βασίλη για χιονούλα είχε για πιο μεγάλα παιδάκια αλλά έλα που την πάτησα...για να μην μείνω πολύ ώρα μέσα στο κατάστημα δεν είχε πολύ κόσμο...η πωλήτρια με είπε ότι η στολή είναι για την ηλικία της..την έπκυνα και μετά είδα ότι γράφει για 18 μηνών LOLLLLL

KAΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Κωνσταντίνα με το καλό η βάπτιση...:D περιμένουμε φωτογραφίες.

Ειρήνη τι κάνει ο μπαμπάς σου? και η Αγγελικούλα? φιλάκια να της δώσεις από τον πιτσιποπάκο...:wink:

Ο μικρός εξακολουθεί να είναι μπουκωμένος αλλά ευτυχώς απύρετος:D

μαντυ ευχαριστουμε για τα φιλακια σασ!!!!!ανταποδιδουμε!!!!!!!!

μια χαρα ειναι ο πατερασ μου ,καθε μερα και καλυτερα!!σευχαριστω!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βατραχάκι το έχω ακουστά αλλά έχω πολλά χρόνια κ να κάνω Χριστούγεννα στο χωριό κ δεν θυμάμαι αν έχω πάει ποτέ!:rolleyes:

Νεράκι εμένα πίνει αλλά όχι κατευθείαν μετά το φαγητό δεν το θέλει....κανα μισάωρο πιο μετά της δίνω λίγο!;)

Με το καλό η βάπτισή σας Κωνσταντίνα όλα να πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει!:-)

Αχ το είχα ξεχάσει ότι είναι κ αύριο ανοιχτή η αγορά κ έχω ψώνια να κάνω κ βαριέμαι σήμερα γιατί έχω τόοοοσα άλλα να κάνω!!!Αύριο αφού θα πάμε να κοινωνήσουμε αν έχει καλή μέρα θα πάμε κ μια βόλτα για τα τελευταία ψώνια των γιορτών!;) Μόνη μου θα την κοινωνήσω τη μικρή δεν πειράζει ε??Δεν πήγαμε κ τη προηγούμενη εβδομάδα κ η κουμπάρα μου είναι ακόμα στο νοσοκομείο κ αν είναι δυνατόν δεν μπορούν να βρουν από που προέρχεται ο πυρετός!:mad:

αννουλα δεν πειραζει να την κοινωνησεισ μονη σου!και την δικια μου μονο μια φορα την κοινωνησε η νονα.τισ υπολοιπεσ μονη μου.

ακομα ταλαιπωρειτε η κουμπαρα σου?περαστικα τη!!!!!!

Καλημέρα, μανούλες.....!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές, την άλλη Κυριακή είναι η βάπτιση.....!!

αχ ειχα την εντυπωση οτι ειχεσ πει για σημερα (18-19) και μπερδευτηκα!με το καλο παντωσ και ολα να πανε καλα!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια.Ακόμα και σήμερα προσπαθώ να αλλάξω την υπογραφή μου βάζοντας κάποιο άλλο tickeraki και δεν μου το παίρνει,δεν ξέρω γιατί.

διαγράφεις την παλιά;;αποθήκευση πατάς;;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

δουλειες με ουρες που ελεγε και η συγχωρεμενη η γιαγια μου...

τα ΄χω φτυυυυυσει... και ακομα ειναι η αρχη!!!!!!!! :confused:

δεν ξερω αν χαιρομαι ή οχι... :rolleyes:

σημερα ο μπεμπης, μεσα σ΄ολο το χαμο, εφαγε και για πρωτη φορα χορτοσουπα!!!

αποτελεσμα ???

μετα την πρωτη κουταλια, καθοταν για ενα λεπτο ΑΚΙΝΗΤΟΣ και με κοιτουσε με ματια γουρλωμενα!!!

μετα απο 10 κουταλιες, αρχισε να παιρνει αυτη την "αναγουλοφατσα" που λεει και το Χριστινακι :lol: και ανατριχιαζε ολοκληρος!!!

με λιγα λογια... ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!

αιντε να δουμε αυριο τι θα κανει... :lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσο για τα δωρα που λεγατε για ανηψια κλπ κλπ...

και εγω ειμαι της αποψης οτι στην ουσια ειναι λεφτα πεταμενα μιας που τα παιδια σημερα... ζουνε μεσα στην ΥΠΕΡ-ΑΦΘΟΝΙΑ!!!!

και μετα λεμε οτι ειναι κακομαθημενα... ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!!!!!

εγω πχ επειδη ολα τ΄ανηψια μας ζουνε Γερμανια, δεν στελνω τιποτα απο παιχνιδια...

φτιαχνουμε καθε χρονο ενα δεματακι, με συμβολικα "καλουδια" ελληνικα... και οταν ερχονται το καλοκαιρι, τους παιρνω απο ενα δωρακι!

συνηθως ομως οτι αφορα επαγγελματικες χριστουγεννιατικες καρτες και δωρα που στελνουμε σε πελατες (ας οψονται οι δημοσιες σχεσεις) τα προμηθευομαστε ολα απο τη unicef :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

διαγράφεις την παλιά;;αποθήκευση πατάς;;;

κάνω προεπισκόπιση πρώτα να δω αν την έχει πάρει αλλά εξακολουθεί και μου βγάζει τον κωδικό και όχι την εικόνα.Διαγράφω την παλιά και βάζω τον κωδικό της καινούργιας αλλά τίποτα.

SI5Yp3.png

να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα staxioforina?Στο lilypie το site με τα ticker όταν ολοκληρώσεις το ticker ποιον κωδικό πατάς για να κάνεις copy-paste?Eγώ επιλέγω το bbcode αλλά πάλι δεν μου βγαίνει η εικόνα όταν το βάζω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Στο lilypie πρέπι να πατήσεις τον κωδικό που λέει pseudo html αν δεις λέει κιόλας οτι τον υποστηρίζουν τα περισσότερα φόρουμ

Αφού εμένα γράφει στις ρυθμίσεις κάτω-κάτω οχι στο html.Πως θα το πάρει?

SI5Yp3.png

κοριτσια ειμαι χαλια...

δεν ξερω τι στην ευχη συμβαινει, αλλα αυτη τη στιγμη νιωθω ακριβως ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ομως... οπως πριν επιβεβαιωσω την εγκυμοσυνη στο μπεμπη!!! :eek:

πρησμενο στηθος, νευρα... ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ, και απιστευτα τσιμπολογηματα σ΄οτι βλακεια υπαρχει....

το καλοκαιρι που μας περασε, λιγες μερες πριν γεννησω το μπεμπη, ειχα παει στην γιορτη που εκανε το σχολειο του γιου μου για καλοκαιρι!

εκει λοιπον, ειχα δει μια μαμα ενος συμαθητη του γιου μου η οποια σ΄ενα καροτσακι ειχε τον 4ο γιο της:eek::eek: και μου ειπε...

"καπως ετσι σε βλεπω και σενα συντομα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πω!!!!?????????

λετε να μου τυχει κατι τετοιο??? δε λεω για τεταρτο αγορι, αλλα για μια τεταρτη εγκυμοσυνη????????????

ειμαι τοσο αγχωμενη, οσο δεν παει αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

παω... να σωριαστω!!!!

μ΄αυτα και μ΄αυτα... και μ΄αλλες χιλιαδες σκεψεις να τριγυριζουν το κεφαλι μου... κοντευω να σωριαστω κατω!!!!

καληνυχτα μανουλιτσες... και καλο ξημερωμα!!!!!!

φιλια πολλα!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλησπέρα ,

να πω ότι πέρασα ένα υπέροχο μεσημέρι-απόγευμα στην συνάντηση μας.

Όλα τα κορίτσια είναι πολύ γλυκά και σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες αναμνήσεις που μου δώσατε.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...