Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω πάρλααααα!!!

Καλέ σε όσες σελίδες έχω προχωρήσει στο παρακάτω βήμα για κράτηση ζητάνε ή αριθμό ταυτότητας ή αριθμό διαβατηρίου κ μόνο με την επίδειξη του αντίστοιχου πετάς....εσύ Κατερίνα τι δήλωσες????

Εμείς μέσω aegean που πετάξαμε δηλώσαμε τα διαβατήρια(αν κ έχουμε νέες ταυτότητες επειδή κ η μικρή με διαβατήριο πέταγε) θυμάμαι όμως ότι λέγαμε να κλείσουμε με ταυτότητες για να μην χάσουμε τις θέσεις κ δεν μας αφήναν να κλείσουμε λόγω παιδιού γιατί παρόλο που δεν είχε θέση έπρεπε να έχουν τα στοιχεία του όπως θα γραφόντουσαν στο διαβατήριο!

Μαρία λυπάμαι πολύ για αυτή την εξέλιξη με τον μπαμπά σου....η αλήθεια είναι όταν πρωτοείπες για τον καρκίνο του μπαμπά σου εμείς είχαμε ξεκινήσει βήμα βήμα να ζούμε κάποιες καταστάσεις με τον θείο του άντρα μου τις οποίες βήμα βήμα τις διαβάζω από σένα τώρα...πρέπει να είσαι δυνατή κ ψύχραιμη για τα παιδάκια σου...τίποτα φυσικά δεν έχει τελειώσει ακόμα κ όπως λέω συνήθως κανείς μας δεν ξέρει πόσες μέρες είναι γραφτό να ζήσει...όλα άλλωστε στη ζωή μας ανατρέπονται μέρα με τη μέρα....

Εγώ μαγειρεύω κοτόπουλο στη σακούλα με λεμόνι κ θυμάρι!:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πω πω πάρλααααα!!!

Καλέ σε όσες σελίδες έχω προχωρήσει στο παρακάτω βήμα για κράτηση ζητάνε ή αριθμό ταυτότητας ή αριθμό διαβατηρίου κ μόνο με την επίδειξη του αντίστοιχου πετάς....εσύ Κατερίνα τι δήλωσες????

Εμείς μέσω aegean που πετάξαμε δηλώσαμε τα διαβατήρια(αν κ έχουμε νέες ταυτότητες επειδή κ η μικρή με διαβατήριο πέταγε) θυμάμαι όμως ότι λέγαμε να κλείσουμε με ταυτότητες για να μην χάσουμε τις θέσεις κ δεν μας αφήναν να κλείσουμε λόγω παιδιού γιατί παρόλο που δεν είχε θέση έπρεπε να έχουν τα στοιχεία του όπως θα γραφόντουσαν στο διαβατήριο!

QUOTE]

Κλεινω καθε τοσο εισητηρια μεσω ιντερνετ, ποτε μα ποτε δε μου ζητησαν αρ.διαβατηριου η ταυτοτητας...σε κορόιδεψαν:tongue::tongue:

Τωρα να κανω μια αδιακριτη ερωτηση????Εσυ Μαριαννα ησουν συμμαθητρια με τη Χριστινα????

Διαφημίσεις

Πω πω πάρλααααα!!!

QUOTE]

Κλεινω καθε τοσο εισητηρια μεσω ιντερνετ, ποτε μα ποτε δε μου ζητησαν αρ.διαβατηριου η ταυτοτητας...σε κορόιδεψαν:tongue::tongue:

Τωρα να κανω μια αδιακριτη ερωτηση????Εσυ Μαριαννα ησουν συμμαθητρια με τη Χριστινα????

Τώρα μπήκα στο site της aegean κ όντως δεν ζητάει τίποτα από αυτά:confused: Μήπως επειδή το κρατήσαμε τηλεφωνικά??Κ τι διαφορά έχει??Τεσπα....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τώρα μπήκα στο site της aegean κ όντως δεν ζητάει τίποτα από αυτά:confused: Μήπως επειδή το κρατήσαμε τηλεφωνικά??Κ τι διαφορά έχει??Τεσπα....:rolleyes:

Ναι, νομιζω τηλεφωνικα που ειχα κλεισει για Παρισι ηθελαν ταυτοτητα!

Μαρακι μου να προσεχεις τον εαυτό σου. Οσο μπορεις. Καλή δύναμη σε σας και στο μπαμπα σου για ακομα μια φορα.

Εμενα θα μαγειρεψει η μαμα μου ιμαμ και θα μου στειλει σημερα (μια και ολες αναφερθηκατε στο τι θα φατε). Εγω παλι χωρις Ιλιανα σημερα μεν (για τελευταια φορα για κανα μηνα, καθως ο μπαμπας μου αυριο θα χειρουργηθει για εκεινη την κοιλη που λεγαμε) αλλα θα κανω δουλειες, καθως καθε τριτη το φυλανε και κανουν απεργειες τα ΜΜΜ και δεν μπορει να ερθει η κοπελα που καθαριζει. ΑΜΑΝ. Και εχω ενα σκασμο σιδερο...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία καλά το είπες μικρό φατσάκι το μπεμπάκι! Του πάει πολύ!

Τελικά δεν πήρα ψάρια...

δεν μου έκανε κάτι κλίκ...

οπότε πάει το τεστ;);)

Πήρα τον Νικολάκη μου γλώσσα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...