Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω αρακα με ψωμακι,τυρακι και τα συναφη...αν αντεξω μεχρι να παω σπιτι...να δω θα ερθει κανεις να με μαζεψει η θα πλερωνω ταξι παλι????Μολις πληρωθηκα, το 1/4 του μισθου μου...ηθελα να ξερα αν τα κρατησει μεχρι αυριο στην τσεπη του τι θα καταλαβει????

υγ:σας κουρασα αλλα πειναωωωωω......

Δημητρα μην της κανεις τετοια της Μαριας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία,όπως είπαν και τα κορίτσια εμείς είμαστε εδώ.Να είσαι καλά και να προσέχεις τα μωράκια σου τώρα.Οπως είπες έτσι είναι η ζωή.Εχει και τις χαρές τις και τις λύπες της αλλά οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να αντέχουν όλα.

Λαϊκή σοφία: Να μη σου δώσει ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις!Όποιος το είπε ήταν πολύ ψαγμένος!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λαϊκή σοφία: Να μη σου δώσει ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις!Όποιος το είπε ήταν πολύ ψαγμένος!

Maraki μπορει να μην ειναι για σενα η παροιμια καταλληλη... ισως ακουστει καπως... αλλα μπορει να εδωσε το ενα για να παιρνεις δυναμη για το αλλο.... και ισως αν εχουμε πιστη να πανε ολα καλα!

Η αληθεια κοριτσια ειναι οτι εγω δε μπορω να αντιμετωπισω πραγματα που συμβαινουν η θα συμβουν στους δικους μου... πως ειπε η μανωλιδου "θα καταρευσω" χωρις καμια πλακα ομως νιωθω οτι θα ειμαι ο αδυνατος κρικος...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Τώρα τρώω παξιμάδια με la vache quiri! Μιλάμε ότι λιμοκτονώ! Τι πράγμα κι αυτό! Σήμερα θα φάω αργά, μετά τον υπέρηχο, γεμιστά από πεθερούλα! Εσείς?
Εγώ είμαι ακαμάτρα. Εκανα φακές προχτές το βράδυ για να έχουμε χτες. Δεν τις τίμησε κανείς, ξανά φακές θα φάνε!

Σιωπή εσύ κολαλάκη

WN6Op3.png

Εγω αρακα με ψωμακι,τυρακι και τα συναφη...αν αντεξω μεχρι να παω σπιτι...να δω θα ερθει κανεις να με μαζεψει η θα πλερωνω ταξι παλι????Μολις πληρωθηκα, το 1/4 του μισθου μου...ηθελα να ξερα αν τα κρατησει μεχρι αυριο στην τσεπη του τι θα καταλαβει????

Δημητρα μην της κανεις τετοια της Μαριας!!!!!

Tουλάχιστον πληρώθηκες,κάτι είναι κι'αυτό για την εποχή μας!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια κοριτσια ειναι οτι εγω δε μπορω να αντιμετωπισω πραγματα που συμβαινουν η θα συμβουν στους δικους μου... πως ειπε η μανωλιδου "θα καταρευσω" χωρις καμια πλακα ομως νιωθω οτι θα ειμαι ο αδυνατος κρικος...
Εσύ είσαι όλα τα τηλεπαιχνίδια σε ένα παιδί μου! Οταν έρχεται η ώρα, βρίσκεις τη δύναμη. Κι εγώ έτσι έλεγα το 2008 αλλά όλα μια χαρά τα αντιμετώπισα, σκύλα!

WN6Op3.png

Ολα τα αντιμετωπιζει ο ανθρωπος βρε Ειρηνη, ετσι λεμε ολοι μας αλλα εχουμε περισσοτερη δυναμη απ'οση νομιζουμε!Η Μανωλιδου εχει παιδια??Μονο το τζουτζουκο!Εσυ εχεις, κι εγω κι η Μαρια!!!Ανα καταρρευσουμε εμεις τι θα κανουν αυτα???Για συνελθετε λιγακι!Εγω προσπαθω να συμβιβαστω απο πολυ μικρη με ολα αυτα, ειλικρινα σας μιλαω!Ετσι ειναι η ζωη!!Αν θες να ζησεις και να δημιουργησεις αντεχεις, αλλιως τα παρατας και αφηνεις να σε παρει απο κατω!Εγω το παιδι μου να ειναι καλα και ολα τ'αλλα οτι πει ο Θεος!

Ταδε εφη(το σκοτωσα) η Κολαλακη!!!

Ολα τα αντιμετωπιζει ο ανθρωπος βρε Ειρηνη, ετσι λεμε ολοι μας αλλα εχουμε περισσοτερη δυναμη απ'οση νομιζουμε!Η Μανωλιδου εχει παιδια??Μονο το τζουτζουκο!Εσυ εχεις, κι εγω κι η Μαρια!!!Ανα καταρρευσουμε εμεις τι θα κανουν αυτα???Για συνελθετε λιγακι!Εγω προσπαθω να συμβιβαστω απο πολυ μικρη με ολα αυτα, ειλικρινα σας μιλαω!Ετσι ειναι η ζωη!!Αν θες να ζησεις και να δημιουργησεις αντεχεις, αλλιως τα παρατας και αφηνεις να σε παρει απο κατω!Εγω το παιδι μου να ειναι καλα και ολα τ'αλλα οτι πει ο Θεος!

Ταδε εφη(το σκοτωσα) η Κολαλακη!!!

1 εχει παιδια καιπολλα μαλιστα

2 αυτο δε μπορωνα κανω να συμβιβαστω με την ιδεα του.....

.... ωραια κουβεντα ανοιξα κλειστε την

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Ντουφ ντουφ ντουφ (πλαστικό σφυράκι που βαράει στο κεφάλι τη συμπεθέρα) άντε, σκασμός τώρα, για φαί μιλάγαμε!

αυτα τα αποκριατικα που κανουν και ηχους???χαχαχα

4u4cp3.png aMppp3.png

Και εγώ πληρώθηκα σήμερα!! Αλλά σ' εμάς δεν παίζει να μην πληρωθούμε κανονικότατα...α, πήρα και αύξηση!!:tongue::tongue::tongue:

Παιρνεις αυξηση αμα δε δουλευεις????Μπραβο!!!Αυτα ειναι!

Παιρνεις αυξηση αμα δε δουλευεις????Μπραβο!!!Αυτα ειναι!

Είχα πάρει κάποια ανδρομικά λόγω 2ου παιδιού και τώρα το επίδομα μπαίνει κανονικά στο μισθό. Γι' αυτό και μόνο η αύξηση...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κατά βάθος την εμπιστεύομαι, αν κι αυτή με την εχινάκεια όλο αρρωστή είναι :mrgreen:

Μια φορα αρρωστησα! Κρατησε πολυ γιατι δεν ηθελα να χαπακωθω αμεσως οπως εσυ...και που χαπακωνεσαι βεβαια, ποια η διαφορα? Παλι αρρωστη εισαι!!!:mrgreen:

Εμένα μια χαρά έπιανε του κορρέ, αλλά όπως ελάλησαν κι οι υπόλοιπες, καμιά δεν είναι απολύτως φυτική. Η βλαχοπούλου θα σου προτείνει την sant'angelica τώρα, κάτσε να δεις

Και παλι επεσες εξω. Χρησιμοποιω τη βαφη της APIVITA, αλλα υπαρχουν και βιολογικες!

Ρε κορίτσια πως να το πω τώρα...

Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε η χαρά μου! Ο πατέρας μου έκανε μετάσταση στα κόκκαλα. Τον στείλανε σφαίρα για ακτινοβολίες! Έχω μείνει κάγκελο με το πόσο γρήγορα προχώρησε η ασθένεια! Αύριο έρχεται κι η αδερφή μου!

Ε μετά κι από αυτό, το έχω πάρει απόφαση παιδιά. Μετράμε αντίστροφα το χρόνο όσο αυτός διαρκέσει! Αυτή είναι η ζωή, από τη χαρά στη λύπη και αντίστροφα.

Την απαντηση την εδωσες μονη σου Μαρακι... Πραγματικα λυπαμαι πολυ, αλλα πιστευω πως αυτο το μωρο τωρα ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να σου συμβει...

Κι εγώ έτσι έλεγα το 2008 αλλά όλα μια χαρά τα αντιμετώπισα, σκύλα!

Μονο το 2008 ησουν σκυλα?!!!:twisted::tongue::mrgreen:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...