Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ηρθα κι'εγώ.Μια και λέτε για βαφές εγώ τα έβαφα με του κορρέ.Αυτή μου είχε πεί ο γυναικολόγος μου τότε,οχι οτι κιάυτή ήταν εντελώς αθώα γιατί απ'ότι θυμάμαι μου είχε πεί πως για κάτι είχε κατηγορηθεί απο την ευρωπαική ένωση.Αλλά επειδή έχω πολύ πρόβλημα με τα λευκά τα έβαφα με αυτήν και μου κρατούσε λίγο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλωσσοκοπάνες, που να σας προλάβω!

απο οτι βλεπω βλαχοπουλου την ανεβαζεισ ,βλαχοπουλου την κατεβαζεισ αλλα παρολ αυτα τισ συμβουλεσ τησ τισ ακολουθεισ κατα γραμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:;)
Κατά βάθος την εμπιστεύομαι, αν κι αυτή με την εχινάκεια όλο αρρωστή είναι :mrgreen:
Ακουστε κι ενα κουφο:11 Μαρτιου φευγουμε για Κων/πολη και με παιρνει ο Κωστας τωρα και μου λεει:ειδα αποψε στον υπνο μου οτι τα διαβατηρια μας εχουν ληξει και το επιβεβαιωσα οταν ξυπνησα!!!
Ρε συ πήρα την πεθερά τώρα κι ήταν κι αδερφός της εκεί (ξέρεις, είναι πολίτες). Μου είπε ο θείος λοιπόν ότι πας με την ελληνική σου ταυτότητα και κατά την είσοδό σου στη χώρα σου δίνουν ένα χαρτί το οποίο παραδίδεις κατά την έξοδο και δεν έχεις πρόβλημα. Αν θες κάνε και τα χαρτιά για τα διαβατήρια να είσαι πιο ήσυχη, αλλά μου είπε ότι δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, κι αυτός κάθε τόσο πηγαίνει με την (ελληνική) ταυτότητά του και μόνο
Κατερίνα προλαβαίνεται κ δεν προλαβαίνεται να τα ανανεώσετε....μαζέψτε ότι χρειάζεται κ να πάτε άμμεσα γιατί 2 εβδομάδες από την κατάθεση το παραλαμβάνεις! :roll: Κ το άλλο...συμπλήρωσες στοιχεία στα αεροπορικά???Γιατί πρέπει να δηλώσεις τα νέα διαβατήρια....πως τα έμπλεξες έτσι??? :?
Μαρή βάζουν αρ.διαβατηρίου στο booking εισιτηρίων; :twisted:
Νομίζω 01/01 πρέπει να ήταν η τ.ε.ρ., θα δείξει!

Όσο για τις φυτικές έχω τις επιφυλάξεις μου, αλλά δεν πιάνουν μωρέ κιόλας!

Εμένα μια χαρά έπιανε του κορρέ, αλλά όπως ελάλησαν κι οι υπόλοιπες, καμιά δεν είναι απολύτως φυτική. Η βλαχοπούλου θα σου προτείνει την sant'angelica τώρα, κάτσε να δεις
Α ξέχασα να σας πω ότι το φατσάκι μου το λένε Άντα! Μας το ξεφούρνισε εχθές το απόγευμα κι αυτό!
Δε μπορούμε να το λέμε κι αυτό φατσάκι. Λέγε το μουτράκι!
Μια χαρα, πολυ ωραιο ονομα!!!!Απο Τοτα, Τετα και συναφη πολυ καλυτερο!!!εμενα η κορη μου με λεει Κατίιινα....
Κάτι ξέρει μπουχαχαχαχα
:evil::evil::evil: σου μυρισε?????
Ναι αν είναι στείλε λίγο κι από δω:):):):)
Πω ρε φίλε, ούτε ψίχουλο δε θα μείνει!
Εμπλεξα με τις γκαστρωμενες....!!!!!Στο επομενο meeting δε βλεπω να μενει τιποτα για μας Χριστιναααααααα!!!!!Θα μας τα φανε οι γκαστρουλες!!!

Ειρηνη ασε με, δεν διαβασες τι εγραψα?Τον πηραν στο μεταπτυχιακο τον αλλον....ευτυχως που υπαρχει και η μανα μου!!!Επισης με 2 μωρα βλεπω την πεθερα να μου φορτωνεται μια για παντα!!!Ασε που δε θελων ναω ταξιδι εγκυος παλι....

Θα ΣΟΥ τα φάνε εννοείς, είδες εγώ, κιουρία, μόνο το σφηνάκι τάραξα και την πίτα! Οσο για την γκαστριά, φέρτο επιστρέφοντας, μην πας γκας, γύρνα γκας :cool:
Άσε γιατί μόλις με πάρει ο γιατρός και με στείλει για διατροφή και τη μεγάλη καμπύλη, μόνο τα αγγουράκια και τα καροτάκια βλέπω να σας τρώω!!!! Ααααχχχχχ......
Γκρρρ και ονειρευόμουν τα καροτάκια με το ξίδι!
Nα υπενθυμίσω ότι στην προηγούμενη συνάντηση, κοπή πίτας, ήμουν έγκυος χωρίς να το ξέρω βέβαια ακόμα, και δεν έφαγα τίποτα εκτός την πίτα! Αντιθέτως εσύ κιουρία μου τσάκισες τα πάντα! Μάρτυρας η Χριστίνα...(Αρτέμη που είσαι?:mrgreen:)
Εδώ εδώ, μάρτυρας!
Μοσχαρακι λεμονατο με πατατουλες!! και φετουλα μαζι!
Ατιμη συμπεθέραααα σλουρπ
H δικια μου λεει: Τότα Ντόντο....τη μαμα της παντως μικρη τη λεγανε Ανανίνα Κολαλάκη...μην αρχιζετε τωρα και με παρετε στο ψιλο γιατι στο χωριο μου ακομα ετσι με φωναζουν....:roll:

ΥΓ:Ειρηνη....ξερογλειφομαι!!!!!!!

Κολαλάκηηηηηηηη :twisted: Σου κόλλησε, τέλος!

WN6Op3.png

Ρε συ πήρα την πεθερά τώρα κι ήταν κι αδερφός της εκεί (ξέρεις, είναι πολίτες). Μου είπε ο θείος λοιπόν ότι πας με την ελληνική σου ταυτότητα και κατά την είσοδό σου στη χώρα σου δίνουν ένα χαρτί το οποίο παραδίδεις κατά την έξοδο και δεν έχεις πρόβλημα. Αν θες κάνε και τα χαρτιά για τα διαβατήρια να είσαι πιο ήσυχη, αλλά μου είπε ότι δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, κι αυτός κάθε τόσο πηγαίνει με την (ελληνική) ταυτότητά του και μόνο

Ο Κωστας χρειαζεται διαβατηριο οπωσδηποτε!Η ταυτοτητα του δεν ειναι αστυνομικη, δεν ισχυει στην ΕΕ....Θα ξεκινησουμε να μαζευουμε δικαιολογητικα απο σημερα!

Ναι κι εγώ αυτό λέω να το αφήσω να περάσει κι άλλος καιρός έτσι κι αλλιώς τώρα αν τα μαζεύω δε φαίνονται:)

Πώς πάνε οι ετοιμασίες του γραφείου?!?!?!?!!?

ευτυχως κατι προχωραει.

εκανα τη συνδεση στο ρευμα, εκλεισα ραντεβου για τα ρολα των παραθυρων που ειναι χαλασμενα, αγορασα επιπλα που ομως θελουνε κανενα μηνα για να ερθουν, αγορασα υπολογιστη, πρεπει να παω στον οτε για συνδεση και να βρω να αγορασω και να μου εγκαταστησουνε τηλεφωνικο κεντρο.

Αυτο το τελευταιο με τρελαινει μιλαμε.

Επισης να φτιαξω ταμπελα, καρτες, φακελους, να καθαριστει, να ερθει ηλεκτρολογος να βαλει φωτα στο ταβανι και τελος να κανω και μεταφορα εδρας.

Οχι που νομιζα οτι σε μια βδομαδουλα θα τα ειχα ολα ετοιμα:rolleyes:

κι εμενα λεει το ονομα της.

Ιλανα Κουλουκουλακη:mrgreen::mrgreen:

(Ιλιάνα Κοτζακουλακη). By the way εμεις δεν της εχουμε πει ποτε το επιθετο, μαλλον απο το σταθμο της το έμαθαν.

η δεσποινα ηταν πολυ περηφανη οταν ειχε μαθει να λεει ολο της το ονομα στο σταθμο. μας το ελεγε συνεχεια. και μετα επιασε και εμας.

"εσενα μαμα πως σε λενε στο επωνυμο? τον μπαμπα? τον αδελφο μου? τη γιαγια?"

Μας περασε ολους γενεες δεκατεσσερις:tongue:

Ηρθα κι'εγώ.Μια και λέτε για βαφές εγώ τα έβαφα με του κορρέ.Αυτή μου είχε πεί ο γυναικολόγος μου τότε,οχι οτι κιάυτή ήταν εντελώς αθώα γιατί απ'ότι θυμάμαι μου είχε πεί πως για κάτι είχε κατηγορηθεί απο την ευρωπαική ένωση.Αλλά επειδή έχω πολύ πρόβλημα με τα λευκά τα έβαφα με αυτήν και μου κρατούσε λίγο.

ειχαν κατηγορηθει γιατι παραπλανουνε τον κοσμο ισχυριζομενοι οτι ειναι φυτικες, ενω η αληθεια ενω οτι εχουν φουλ χημικα συν καποια φυτικα συστατικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πως να το πω τώρα...

Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε η χαρά μου! Ο πατέρας μου έκανε μετάσταση στα κόκκαλα. Τον στείλανε σφαίρα για ακτινοβολίες! Έχω μείνει κάγκελο με το πόσο γρήγορα προχώρησε η ασθένεια! Αύριο έρχεται κι η αδερφή μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

ευτυχως κατι προχωραει.

εκανα τη συνδεση στο ρευμα, εκλεισα ραντεβου για τα ρολα των παραθυρων που ειναι χαλασμενα, αγορασα επιπλα που ομως θελουνε κανενα μηνα για να ερθουν, αγορασα υπολογιστη, πρεπει να παω στον οτε για συνδεση και να βρω να αγορασω και να μου εγκαταστησουνε τηλεφωνικο κεντρο.

Αυτο το τελευταιο με τρελαινει μιλαμε.

Επισης να φτιαξω ταμπελα, καρτες, φακελους, να καθαριστει, να ερθει ηλεκτρολογος να βαλει φωτα στο ταβανι και τελος να κανω και μεταφορα εδρας.

Οχι που νομιζα οτι σε μια βδομαδουλα θα τα ειχα ολα ετοιμα:rolleyes:

Ναι αλλά είμαι σίγουρη ότι όταν τελειώσει θα είναι τέλειο!!!!

Ρε κορίτσια πως να το πω τώρα...

Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε η χαρά μου! Ο πατέρας μου έκανε μετάσταση στα κόκκαλα. Τον στείλανε σφαίρα για ακτινοβολίες! Έχω μείνει κάγκελο με το πόσο γρήγορα προχώρησε η ασθένεια! Αύριο έρχεται κι η αδερφή μου!

......................... Τι να πω τώρα:cry::cry::cry::cry: Κουράγιο Μαράκι μου κι εμείς είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ε μετά κι από αυτό, το έχω πάρει απόφαση παιδιά. Μετράμε αντίστροφα το χρόνο όσο αυτός διαρκέσει! Αυτή είναι η ζωή, από τη χαρά στη λύπη και αντίστροφα.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Καταλαβαίνετε ότι ήθελα απλά κάπου να το πω!

Ας πούμε κάτι άλλο τώρα...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αχ βρε Μαρια, μην απογοητευεστε, εσυ να εισαι καλα και να σκεφτεσαι το μωρο σου!!!!Τα μωρα σου μαλλον!!!Και προσπαθησε να εισαι οσο καλυτερα μπορεις στην κατασταση σου!!!

Διαφημίσεις

Οκ... τι θα φας σήμερα; :-D

Τώρα τρώω παξιμάδια με la vache quiri! Μιλάμε ότι λιμοκτονώ! Τι πράγμα κι αυτό! Σήμερα θα φάω αργά, μετά τον υπέρηχο, γεμιστά από πεθερούλα! Εσείς?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία,όπως είπαν και τα κορίτσια εμείς είμαστε εδώ.Να είσαι καλά και να προσέχεις τα μωράκια σου τώρα.Οπως είπες έτσι είναι η ζωή.Εχει και τις χαρές τις και τις λύπες της αλλά οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να αντέχουν όλα.

SI5Yp3.png

Τώρα τρώω παξιμάδια με la vache quiri! Μιλάμε ότι λιμοκτονώ! Τι πράγμα κι αυτό! Σήμερα θα φάω αργά, μετά τον υπέρηχο, γεμιστά από πεθερούλα! Εσείς?

Εγώ μόλις ετοιμάζω μια μακαρονάδα με κιμά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...