Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμπλεξα με τις γκαστρωμενες....!!!!!Στο επομενο meeting δε βλεπω να μενει τιποτα για μας Χριστιναααααααα!!!!!Θα μας τα φανε οι γκαστρουλες!!!

Nα υπενθυμίσω ότι στην προηγούμενη συνάντηση, κοπή πίτας, ήμουν έγκυος χωρίς να το ξέρω βέβαια ακόμα, και δεν έφαγα τίποτα εκτός την πίτα! Αντιθέτως εσύ κιουρία μου τσάκισες τα πάντα! Μάρτυρας η Χριστίνα...(Αρτέμη που είσαι?:mrgreen:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nα υπενθυμίσω ότι στην προηγούμενη συνάντηση, κοπή πίτας, ήμουν έγκυος χωρίς να το ξέρω βέβαια ακόμα, και δεν έφαγα τίποτα εκτός την πίτα! Αντιθέτως εσύ κιουρία μου τσάκισες τα πάντα! Μάρτυρας η Χριστίνα...(Αρτέμη που είσαι?:mrgreen:)

Εγω??Εγω,εγω????Εγω????:oops::oops::oops::oops:Ενταξει.αλλη φορα θα φερνω απο το σπιτι και θα πηγαινω τουαλεττα να τα τρωω...:rolleyes:

Μαρια θερμα συγχαρητηρια και απο εμενα, ευχομαι ολα να πανε τελεια και να αποκτησεις ενα ακομη υγιεστατο μπεμπακι:D

Μαριλου θα σου ελεγα να κανεις λιγη υπομονη και να μην κανεις βαφη πριν κλεισεις για τα καλα και τον 4ο, ωστε να ολοκληρωθει η οργανογενεση.

Φυτικες εντελως δεν ειναι, μια χαρα χημικα εχουν ολες.

Ειρηνη πρεπει να κανεις καταγγελια για τα ενσημα, μην το αφηνεις.

Ουτε δυσκολο ειναι ουτε δικηγορο χρειαζεσαι. Πας στο ικα και την κανεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι κι εγώ αυτό λέω να το αφήσω να περάσει κι άλλος καιρός έτσι κι αλλιώς τώρα αν τα μαζεύω δε φαίνονται:)

Πώς πάνε οι ετοιμασίες του γραφείου?!?!?!?!!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγω??Εγω,εγω????Εγω????:oops::oops::oops::oops:Ενταξει.αλλη φορα θα φερνω απο το σπιτι και θα πηγαινω τουαλεττα να τα τρωω...:rolleyes:

:mrgreen: Οκ τι να φέρω από το σπίτι, πάμε μαζί τουαλέτα?:mrgreen:

Εχω φάει από το πρωί ένα κρουασαν και ένα τοστ τυρι-γαλοπούλα. Πειραζει που πεινάω πάλι? Βέβαια νιώθω και ένα αίσθημα για εξαγωγή πάλι. Πολύ άτιμο φατσάκι αυτό το μικρό! Από τώρα στα δύσκολα!

Κασσιανή ευχαριστώ πολύ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Mαράκι μου το ξέρεις ότι καταχάρηκα με τα νέα σου εεεε??? :):):) Συγκινήθηκα πολύ!!!!

Εγώ πάντως τα βάφω με "φυτική" βαφή...όλη η ρίζα είναι κατάσπρηηηηηηηη!!!

Μαριαλένα χθες το βράδυ έφαγα κοτόπουλο σουβλάκι ψητό με λαχανοσαλάτα...και σήμερα το μεσημέρι το ίδιο!!:twisted::twisted::twisted: Αλλά 2 φρυγανιές με απαχο τυράκι δε θα μου γλυτώσουν....:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ειρηνη πρεπει να κανεις καταγγελια για τα ενσημα, μην το αφηνεις.

Ουτε δυσκολο ειναι ουτε δικηγορο χρειαζεσαι. Πας στο ικα και την κανεις.

ΕΤΑΠ ΜΜΕ δεν ειμαι ΙΚΑ μου ειπαν εχθες απο εκει πηγαιντε δικαστηκα αλλα την δουλεια που θελετε να κανετε θα ειναι αργα να την κανετε οταν τελειωσει το δικαστικο (δηλαδη την ανανεωση )

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Τωρα που λετε για φαγητα να πω τι μαγειρεψα δε ειναι τιποτα σπεσιαλ αλλα βγηκε λουκουμι... ειστε και πολλες οι γκαστρουλες τωρα , πρεπει να μην μιλαμε για φαγητα

4u4cp3.png aMppp3.png

Τωρα που λετε για φαγητα να πω τι μαγειρεψα δε ειναι τιποτα σπεσιαλ αλλα βγηκε λουκουμι... ειστε και πολλες οι γκαστρουλες τωρα , πρεπει να μην μιλαμε για φαγητα

Αντε πες, να παίρνουμε και ιδέες!!:mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Α ξέχασα να σας πω ότι το φατσάκι μου το λένε Άντα! Μας το ξεφούρνισε εχθές το απόγευμα κι αυτό!

κι εμενα λεει το ονομα της.

Ιλανα Κουλουκουλακη:mrgreen::mrgreen:

(Ιλιάνα Κοτζακουλακη). By the way εμεις δεν της εχουμε πει ποτε το επιθετο, μαλλον απο το σταθμο της το έμαθαν.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Αντε πες, να παίρνουμε και ιδέες!!:mrgreen:

Μοσχαρακι λεμονατο με πατατουλες!! και φετουλα μαζι!

4u4cp3.png aMppp3.png

κι εμενα λεει το ονομα της.

Ιλανα Κουλουκουλακη:mrgreen::mrgreen:

(Ιλιάνα Κοτζακουλακη). By the way εμεις δεν της εχουμε πει ποτε το επιθετο, μαλλον απο το σταθμο της το έμαθαν.

Ναι Γιωτα απ το σταθμο σιγουρα οχι μαλλον... να δεις που αμα μεγαλωσουν λιγο βγαζουν και παρατσουκλια! συμφωνα με το επιθετο.. επισης δε φωναζουν με μικρα στο σταθμο αλλα με επιθετα !!!

4u4cp3.png aMppp3.png

H δικια μου λεει: Τότα Ντόντο....τη μαμα της παντως μικρη τη λεγανε Ανανίνα Κολαλάκη...μην αρχιζετε τωρα και με παρετε στο ψιλο γιατι στο χωριο μου ακομα ετσι με φωναζουν....:roll:

ΥΓ:Ειρηνη....ξερογλειφομαι!!!!!!!

ΥΓ:Ειρηνη....ξερογλειφομαι!!!!!!!

Να το θεωρησω πρωτοτυπο για σενα?

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...