Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρηνη....αστο, μην προσπαθεις να το μαζεψεις σου λεω, καταλαβαμε!!!:mrgreen::mrgreen::roll::roll::roll:
ωραια ,μαλλον τοτε πρεπει να σασ βαλω βιντεακια με τισ καλεσ τουσ στιγμεσ!!!που δεν ειναι και λιγεσ...και σαφωσ υπερνικαν τισ <κακεσ>τουσ!!!!η αγγελικη φωναζει το νινι μασ <κουκα>-κουκλα,και θελει να το σκωνει σαν τισ κουκλεσ τησ!!!μολισ το αλλαξω,παιρνει η αγγελικη το παμπερσ που παρακολουθει ολοκληρη την αλλαγη πανασ,και το παει στα σκουπιδια!!!μολισ κλαψει το μωρο ανεβαινει η αγγελικη στον καναπε,ψαχνει την μπουμπου του και του την βαζει!!!!!!!!!!!!!!παιρνει το μπιμπερο του και το βαζει στο μαγουλο τησ να δει θερμοκρασια και μου λεει <καιει!!>....

αυτα ομωσ δεν ειναι τιποτα,οταν παιζουν μαζι,η αγγελικη δηλαδη γιατι η γεωργια απλα κοιταει και γελαει,ειναι να τησ φασ και τισ δυο!!!!!

ουφ...ταδε εφη η χαζοκουκουβα κουβα μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μια εχινάκεια αναβράζουσα, δεν ξέρω αν είναι πλασίμπο ή με βοηθάει...
απο οτι βλεπω βλαχοπουλου την ανεβαζεισ ,βλαχοπουλου την κατεβαζεισ αλλα παρολ αυτα τισ συμβουλεσ τησ τισ ακολουθεισ κατα γραμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:;)

βρε λεσ τα μαγιοπαιδα να εχουν σεληνιαστει???(βλ.μπραντ και αγγελικιδιον...)...παιζει κανενα φεγγαρι?:tongue:

μαρακι μου θα το ξαναπω....ειμαι πολυ πολυ συγκινημενη!!!!καλα αποτελεσματα απο την προγεστερονη και σου ευχομαι μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!και ναι....ειναι μια αλλη μερα!!!!απο εδω και περα σου ευχομαι μονο ωραιεσ μερεσ να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακουστε κι ενα κουφο:11 Μαρτιου φευγουμε για Κων/πολη και με παιρνει ο Κωστας τωρα και μου λεει:ειδα αποψε στον υπνο μου οτι τα διαβατηρια μας εχουν ληξει και το επιβεβαιωσα οταν ξυπνησα!!!

Το ιδιο ισχυει και για σενα μανταμ!!!

για μενα , μανταμ??????

βρε λετε να ξεσηκωθω για το επομενο????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

(εν τω μετυαξυ δεν ξερω αν παρατηρησατε στισ φωτο ,που η γεωργια σταυρωνει τα ποδια τησ....καινουριο αυτο)και ξερετε τι λενε?...οταν σταυρωνει τα ποδαρακια του περιμενει αδελφακι!!!η αγγελικη τα σταυρωνε απο την ωρα που την εφεραν στο δωματιο στην κλινικη....κατι ηξερε το παιδι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

(εννοειται για πλακα τα λεω αυτα..):cool:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ελα μωρε Ειρηνη. η Παναγιωτα τα σταυρωνει απο περυσι....

Κοριτσια αγχωθηκα, πηρα ηδη και ρωτησα για την ανανεωση διαβατηριου...θα βγει μεχρι τον Μαρτη???Πρεπει να φωτογραφηθω κιολας, αβαφτη εννοειται και ενα σκασμο λεφτα στα παραβολα παλι...Τραγικο:τωρα το Φλεβαρη ληγουν....:(

Κατερίνα προλαβαίνεται κ δεν προλαβαίνεται να τα ανανεώσετε....μαζέψτε ότι χρειάζεται κ να πάτε άμμεσα γιατί 2 εβδομάδες από την κατάθεση το παραλαμβάνεις! :roll: Κ το άλλο...συμπλήρωσες στοιχεία στα αεροπορικά???Γιατί πρέπει να δηλώσεις τα νέα διαβατήρια....πως τα έμπλεξες έτσι??? :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα προλαβαίνεται κ δεν προλαβαίνεται να τα ανανεώσετε....μαζέψτε ότι χρειάζεται κ να πάτε άμμεσα γιατί 2 εβδομάδες από την κατάθεση το παραλαμβάνεις! :roll: Κ το άλλο...συμπλήρωσες στοιχεία στα αεροπορικά???Γιατί πρέπει να δηλώσεις τα νέα διαβατήρια....πως τα έμπλεξες έτσι??? :?

Οταν κλεινεις εισητηρια δεν δινεις αριθμο διαβατηριου!Το Φλεβαρη του 06 τα ειχαμε βγαλει που να φανταστω οτι ληγουν....ΕΕ παω και χωρις εγω, ο Κωστας χρειαζεται διαβατηριο και αδεια εξωτερικου απο τη δουλεια!Τωρα η Τουρκια εχει μπει στην ΕΕ?Δεν ξερω...νομιζω οχι!Δε λες που το ειδε στον υπνο του...με τη χαρα θα μεναμε....

Κοριτσια αγχωθηκα, πηρα ηδη και ρωτησα για την ανανεωση διαβατηριου...θα βγει μεχρι τον Μαρτη???Πρεπει να φωτογραφηθω κιολας, αβαφτη εννοειται και ενα σκασμο λεφτα στα παραβολα παλι...Τραγικο:τωρα το Φλεβαρη ληγουν....:(

Αναλόγως τι κίνηση έχουν τα γραφεία διαβατηρίων στη περιοχή σου μπορεί να κλείνουν κ ραντεβού....σίγουρα πρέπει να πάτε νωρίς το απόγευμα ή καλύτερα πρωί αν μπορείτε να πάρετε άδεια που είναι πιο χαλαρά! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ε, μα γι αυτο ειπα,πλακα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)(δεν τα πιστευω αυτα..)

οσο για τα διαβατηρια πιστευω οτι προλαβαινετε,αρκει να τα κανονησεισ αμεσσα!!!!!!!!!!!!!!!!περσυ τησ αγγελικησ ,το παρελαβα σε 1 εβδομαδα,επειδη ειπαμε οτι ειναι επειγον!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια μη λέτε για βαφές και δεν πρόλαβα να τα βάψω ρε γμτ. Φαίνονται τα άσπρα πάλι! Πως την πάτησα έτσι?:rolleyes:

Με φυτικη δε μπορεις?Πιανει ομως?

Αχ, βαλε και τικερακι!!!!Ποτε γεννας με το καλο???

Διαφημίσεις

Κορίτσια μη λέτε για βαφές και δεν πρόλαβα να τα βάψω ρε γμτ. Φαίνονται τα άσπρα πάλι! Πως την πάτησα έτσι?:rolleyes:

Καλωσήρθες στην παρέα μας!!! Εγώ έκανα αντάυγειες και μόλις μπω στον 4ο θα κάνω και μια φυτική:tongue::tongue::tongue::tongue: Μέχρι τότε κοτσίδα να μη φαίνεται η ασπρίλα στην κορυφή!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Με φυτικη δε μπορεις?Πιανει ομως?

Αχ, βαλε και τικερακι!!!!Ποτε γεννας με το καλο???

΄

Καλέ δεν ξέρω ακόμα ακριβή ημερομηνία, το απόγευμα στο γιατρό θα μάθω! Ε πάντως Σεπτέμβριο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

΄

Καλέ δεν ξέρω ακόμα ακριβή ημερομηνία, το απόγευμα στο γιατρό θα μάθω! Ε πάντως Σεπτέμβριο!

Καλε πες μου ποτε ειχε τελευταια φορα περιοδο να σου πω εγω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χα! Χα! Σωστή η Τότα. Εμένα προχθές πήρε το μπουφάν της και μου λέει "φέγω", πού πας παιδί μου τη ρωτάω "τα λονδίνο, α γώγο":):):):):)

Αυτο το παιδι εκτος απο καλες επιλογες φαγητου κανει και καλες επιλογες σε προορισμους!! χεχεχε θεα η γοργονιτσα!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...