Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να μαι κι εγώ!

Καλημέραααααα!:D

Κορίτσια τι να σας πω, σήμερα που ήθελα να μπω από το πρωί λυσσάξανε εδώ στη δουλειά!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και εσείς ότι επιθυμείτε και στις συνγκαστρούλες με το καλό!!!

Τι να σας πω τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, αλλά πιο πολυ χαρά νιώθω και συγκίνηση. Πήγα το απόγευμα στον μικροβιολόγο. Ο Αλέξης και η Αλεξάνδρα με περιμένανε απ'έξω! Βγήκα με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Με το που με είδε ο Αλέξης, κουνούσε το κεφάλι γελώντας, σαν να μου έλεγε ...''ξέρω,ξέρω''.:D :D :mrgreen: Ε φιλιά κακό...ξέρετε!

Δεν είναι και λίγο πράγμα να έρθει ένα παιδάκι τόσο αναπάντεχα!:roll: Ιδίως όταν για το προηγούμενο έχεις κάνει τόσα για να έρθει! Στα καπάκια ενημερώσαμε γονείς, αδέρφια...δεν κρατιόμαστε μιλάμε με τίποτα.

Το πρωί έκανα μια αξέταση αίματος για προγεστερόνη και το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Ευχομαι όλα να πάνε καλά! Είμαι 6η με 7η εβδομάδα κιόλας!

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι κι εγώ!

Καλημέραααααα!:D

Κορίτσια τι να σας πω, σήμερα που ήθελα να μπω από το πρωί λυσσάξανε εδώ στη δουλειά!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και εσείς ότι επιθυμείτε και στις συνγκαστρούλες με το καλό!!!

Τι να σας πω τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, αλλά πιο πολυ χαρά νιώθω και συγκίνηση. Πήγα το απόγευμα στον μικροβιολόγο. Ο Αλέξης και η Αλεξάνδρα με περιμένανε απ'έξω! Βγήκα με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Με το που με είδε ο Αλέξης, κουνούσε το κεφάλι γελώντας, σαν να μου έλεγε ...''ξέρω,ξέρω''.:D :D :mrgreen: Ε φιλιά κακό...ξέρετε!

Δεν είναι και λίγο πράγμα να έρθει ένα παιδάκι τόσο αναπάντεχα!:roll: Ιδίως όταν για το προηγούμενο έχεις κάνει τόσα για να έρθει! Στα καπάκια ενημερώσαμε γονείς, αδέρφια...δεν κρατιόμαστε μιλάμε με τίποτα.

Το πρωί έκανα μια αξέταση αίματος για προγεστερόνη και το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Ευχομαι όλα να πάνε καλά! Είμαι 6η με 7η εβδομάδα κιόλας!

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα!

Συγκινηθηκα.....ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:roll:

Ναι, καλα....του Γαλατσιου εχει κλεισει απο τοτε που γεννησα και μαλιστα ηταν διπλα μου, στην ιδια οδο με το σπιτι μου...!!!

Α ναι; Γιατί για το Γαλάτσι έλεγα :(
ΕΣείς τι δωράκια πήρατε κορίτσια?
Ένα ντόνατ :rolleyes:
Μιας και δεν μπαινει η Μαρια (αντε βρε Μαρακι μπες να μας πεις πως νιωθεις!!!) να σας πω ενα αστειο:χθες ειχαν ερθει 2 ξαδερφια μου να μας δουν σπιτι.Οταν εφευγε η ξαδερφη μου λεω στη Τοτα, αντε θα πας με τη θεια άτα?Κανει πισω η μικρη, το σκεφτεται, παει στο δωματιο της τεντωνεται να φτασει τα πομολα της ντουλαπας, την ανοιγει,βγαζει εξω τα παπουτσια της κι αρχιζει να ψαχνει το μπουφαν και να προσπαθει να βαλει τα παπουτσια...
Κι εμένα όποιος του πει άτα, ετοιμάζεται.

Λοιπόν ήρθε η Βαλεντίνα από τη Σαντορίνη κι αύριο φεύγει. Είχαμε πει για καφέ σήμερα αλλά έχουν απεργία τα μμε. Αύριο λέμε ένα πρωινό παιδοτόπι κάπου κοντά σε τραίνο και στο ενδιάμεσο της διαδρομής για να το μοιραστούμε. Βρήκα αυτά: http://www.paidotopos-trampolino.gr/profile.php?lang=1&prof=1

κι αυτό: http://www.taftaf.gr/index.php

Μήπως ξέρετε κατά λάθος κανένα από τα δύο; Επίσης, μήπως θέλει καμιά που δεν δουλεύει να έρθει; (βασικά σχεδόν όλες δουλεύετε, μόνο εγώ είμαι εργαζόμενη χωρίς δουλειά χαχαχα). Συμπεθέρα Ειρήνη;

ΥΓ Γεια σου ρε Μαρία με το σποράκι σου :D

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλι αυπνη!!!!!δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται αυτεσ τισ μερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα να ξυπναει η αγγελικουλα με στριγλιεσ???!!!την παιρνω στο κρεβατι μασ μετα αλλα το μονο που καταφερνουμε ειναι να ξυπνησει και το μωρο....

μα που ειναι το φατσακι?μηπωσ ειχε κανενα ραντεβου με το ντοκτορι και αργησε να παει στη δουλεια?

καλε μην την αποπαιρνεισ!!:tongue::tongue::tongue:τωρα που το αποφασισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω......και πολυ εκατσα...

Αυτη την ατακα της Ειρηνης να τη θυμασαι Κατερινα!:tongue:

μαριαννα φαντασου να τησ εβαζα και βιντεακι με τα οσα επακολουθησαν!!!!!!χε χε!!!!

παντα καθε μερα ειναι τετοια η ωρα (κατα τισ 12 που εγραψα χτεσ...)που γινεται ο χαμοσ...αφου εχουν τισ ιδιεσ ωρεσ φαγητου(και δεν τρωει ευκολα καμια απο τισ δυο),μετα πανικοβλητη να μαγειρεψω,δουλειεσ κ το μεσημερι παλι να φανε και οι δυο ....ασε αγωνασ δρομου!!!!!

αλλα οι γκαστρουλιτσεσ νυν και μελλουσεσ να μην απογοητευονται γιατι ολα θα τα καταφερουν!!!!!ασε που σε εμενα ετυχε να εχουν την πιο μικρη διαφορα ηλικιασ,μολισ 15 μηνεσ ....απο εδω και περα οσεσ γεννατε τα μπεμπακια μασ ειναι πιο μεργαλα και συνεπωσ θα καταλαβενουν λιγο πιο πολυ!!!

παντωσ να σασ πω (για να παρετε πολυ θαρροσ και να ξεσηκωσω τισ ηδη σκεπτομενεσ για δευτερο μωρακι....

οσο χαμοσ και να γινεται (π.χ την ωρα που πρεπει να φανε μαζι),οταν τισ βλεπω,να παιζουν μαζι ,οσο εγω ετοιμαζω ,λιωνω!!!!!!!!!σταματαω οτι και αν κανω και καθομαι και τισ χαζευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα το τραμπολινο ειναι αυτο που ειχα προτεινει για το μασκε!Καλο πρεπει να ειναι!Να προσεξεις μονο πως θα πατε γιατι το τρενα δεν εχει απο Αττικη μεχρι Μοναστηρακι νομιζω...

Ασε ρε γμτ, το αλλο στο γαλατσι σου λεω ηταν ακριβως διπλα μου, 2λεπτα κι εκλεισε:(

παντωσ να σασ πω (για να παρετε πολυ θαρροσ και να ξεσηκωσω τισ ηδη σκεπτομενεσ για δευτερο μωρακι....

οσο χαμοσ και να γινεται (π.χ την ωρα που πρεπει να φανε μαζι),οταν τισ βλεπω,να παιζουν μαζι ,οσο εγω ετοιμαζω ,λιωνω!!!!!!!!!σταματαω οτι και αν κανω και καθομαι και τισ χαζευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη....αστο, μην προσπαθεις να το μαζεψεις σου λεω, καταλαβαμε!!!:mrgreen::mrgreen::roll::roll::roll:

Ax Μαρακι μου μπραβο μπραβο, δεν ξερεις ποσο εχω χαρει με τα νεα σας.

Ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι.

Εντωμεταξυ γινεται της μουρλης εδω απο το πρωι και να θελω να μπω να διαβασω τα νεα σου και ολο κατι γινεται. Και με το που μπαινω και βλεπω το post σου και ετοιμαζομαι, σπασανε τα τηλεφωνα, και να λεω αμαν δεν θα διαβασω τι εχει γραψει.

Τι ωραια τι καλα!!! Οι γονείς σου τι ειπανε? Καταχαρηκαν?

4Rnfp3.png

Μπράβο βρε Μαρία...μόνο ευχάριστα να έχετε από δω κ πέρα...είναι όντως μια άλλη μέρα! :-D

Τελικά πασχαλίτσες είναι το θέμα για το καρναβάλι του Ρέντη...πήρα κ τον στεφ γιατί μπορεί κ εκείνος να ντυθεί αν θέλει πασχαλίτσος κ μου είπε ναι :confused::confused: Πολύ πλάκα θα έχουμε αν κ δεν το έχω αποφασίσει ακόμα γιατί όσο να ναι ένα τρίωρο θα ήμαστε στο πόδι....βέβαια την άλλη μερα είναι Καθαρά Δευτέρα :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χριστινα το τραμπολινο ειναι αυτο που ειχα προτεινει για το μασκε!Καλο πρεπει να ειναι!Να προσεξεις μονο πως θα πατε γιατι το τρενα δεν εχει απο Αττικη μεχρι Μοναστηρακι νομιζω...

Ασε ρε γμτ, το αλλο στο γαλατσι σου λεω ηταν ακριβως διπλα μου, 2λεπτα κι εκλεισε:(

Εμ πως να βρεθούμε τότε γκρρρ δεν γίνεται άμα δεν έχει από κάτω προς τα πάνω κι από πάνω προς τα κάτω τραίνο :confused:

3 μέρες τώρα ξυπνάω με πονόλαιμο. Μέσα στη μέρα φτιάχνει, το πρωί όμως με γδέρνει. Μόλις σηκώνομαι παίρνω μια εχινάκεια αναβράζουσα, δεν ξέρω αν είναι πλασίμπο ή με βοηθάει... Επίσης, 3 μέρες τώρα, όλο το βράδυ, από τις 2 και μετά, ο μορφονιός αρχίζει να γυρνάει στο κρεββάτι και να κλαψουρίζει. Σήμερα ήταν το αποκορύφωμα, αφού τελικά δεν σταμάταγε με τίποτα, χτυπιόταν σαν χταπόδι και μόνο με ντεπόν ησύχασε και φυσικά μετακόμισε ανάμεσά μας. Και φυσικά το πρωί ξανάρχισε τη γκρίνια. Αφού έφαγε-αλλάχτηκε του έβαλα την τιβι, ήθελε να δει μίκυ μάους πρωινιάτικα. Χουζουρέψαμε λίγο παραπάνω αλλά μόλις τελείωσε δεν είχε άλλη αναβολή. Ετσι είμαι ψιλονυσταλέα σήμερα. Αλλά δεν παίζει μεσημεριανό νάνι, κανόνισα βάψιμο μαλλί (για να μην έχει να λέει η στριμμένη η Μαριάννα) κι εννοείται μέσω ντιλ (τελείως γυφταριό πια, το είπαμε, μόνο από κει ψωνίζουμε)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Φυσικα δεν προσεξες οτι ειναι κλειστο τα πρωινα...:twisted:

Αλλά δεν παίζει μεσημεριανό νάνι, κανόνισα βάψιμο μαλλί (για να μην έχει να λέει η στριμμένη η Μαριάννα)

Εχουμε κανονισει ραντεβου και δεν το θυμαμαι?:tongue:

age.png age.png

Ρε συ τωρα που το θυμηθηκα, εχω να βαψω μαλλι 3 μηνες...εχω τη βαφη σπιτι και μου πιανει και χωρο...απλα δε μου φαινομαι αβαφτη και ολο το αναβαλλω..θελω και να βγει το φυσικο παλι!

Και ναι, μολις εμαθα οτι πηραν τον Κωστα στο μεταπτυχιακο!Να κανω κανα παιδι ακομα να το μεγαλωνω μονη μου κι αυτος να λειπει καθε μερα ολη μερα απο το σπιτι και να θελει και να διαβαζει????Οοοοχι!!!

Φυσικα δεν προσεξες οτι ειναι κλειστο τα πρωινα...:twisted:

Δεν έχει να λέει, και το άλλο που είπα στην Κατερίνα έχει κλείσει χαχαχαχα. Εδώ δε μπορούμε να βρεθούμε με συγκοινωνία, αυτό σε πείραξε, που είναι κλειστά; χαχα

Εχουμε κανονισει ραντεβου και δεν το θυμαμαι?:tongue:

Γιατί, είπα ότι θα μου τα βάψεις εσύ;

Κατερίνα, κάνε μωρέ κι εσύ τώρα που γυρίζει και μοιράζει μωράκια!

WN6Op3.png

Γιατί, είπα ότι θα μου τα βάψεις εσύ;

Κανενα προβλημα, θα γλυτωσεις και λεφτα!;) Εγω μονη μου τα βαφω!

Ειπες οτι θα΄χω να λεω για τη ριζα! Γι αυτο ρωτησα, προκειται να σε δω συντομα, φοβασαι το κραξιμο και θελεις να εισαι βαμμενη?:tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα, κάνε μωρέ κι εσύ τώρα που γυρίζει και μοιράζει μωράκια!

Το ιδιο ισχυει και για σενα μανταμ!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...