Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωάρια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααχ!!

Δεν ξέρω Μαριάνα ακόμη περιμένω την ακατονόμαστη να ερθει...πολύ μου αργησε αυτη τη φορα

Κατερινάκι δεν πήρα δωράκι..ούτε χρόνια πολλά είπαμε...αφου είχα κάτι μούΤρα μέχρι το πάτωμα και δεν μου φταιγε σε τίποτα ο καημένος!

ΕΣείς τι δωράκια πήρατε κορίτσια?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αααχ!!

Δεν ξέρω Μαριάνα ακόμη περιμένω την ακατονόμαστη να ερθει...πολύ μου αργησε αυτη τη φορα

Κατερινάκι δεν πήρα δωράκι..ούτε χρόνια πολλά είπαμε...αφου είχα κάτι μούΤρα μέχρι το πάτωμα και δεν μου φταιγε σε τίποτα ο καημένος!

ΕΣείς τι δωράκια πήρατε κορίτσια?

Εμείς δεν θυμάμαι κ ποτέ να ανταλλάξαμε δώρα τέτοια μέρα δεν τη θεωρούμε μια διαφορετική μέρα από τις άλλες...προτιμάμε να τιμάμε τις επετείους μας.... οπότε τίποτα....κ επίσης του κρατάω μούτρα από χθες όχι όμως χωρίς λόγο γιατί μου είχε πει ότι θα γυρίσει νωρίς να πάμε να δούμε για στολή της μικρής κ ήρθε 8 η ώρα...πότε να φάει κ πότε να πάμε δηλαδή! :roll: Το βλέπω το Σάββατο η Ζωή να έρχεται στο πάρτυ με τα ρούχα της! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αντε Αννα γάμους και χαρες στο σοι!!

Αυτα ειναι!!

Καλέ συμπεθέρα....εσένα σου ηρθε?

Ναι ναι μεγάλες χαρές αλλά κ μεγάλοι προβληματισμοί για τα οικονομικά γιατί είναι λίγο περίεργη η φάση με τα οικονομικά του ζευγαριού κ ανησυχούν όλοι οι υπόλοιποι πως θα τα βγάλουν πέρα,που θα μείνουν κτλ....

Εγώ δεν ξέρω πότε να περιμένω...είχα 18/1 κανονικά,31/1 3-4 μέρες σταγόνες κ τώρα δεν ξέρω τι θα κάνεθ!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα που το λετε, εγω δεν δοκιμασα τη στολη που εφερε ο πεθερος μου στην Παναγιωτα, αν δεν της κανει θα τη φερω μονο με το καπελο:mrgreen::mrgreen:

Δεσποινα.....δεν πας κι εσυ για μια χοριακη??Πολυ καρπερος ο φετινος χειμωνας μου φαινεται...Οσο για τη χθεσινη μερα κι εγω θεωρω οτι ειναι για 15χρονα...αλλα ο Κωστας μια σοκολατα καρδια την εφερε απο το max perry...τον κ.... του πιασανε παλι,20 ευρω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:βγαλαμε και φωτο οι 3 μας μετα, ειπα να τις ανεβασω fb σημερα αλλα ξεχασα το καλωδιο σπιτι....

Εγώ δεν ξέρω πότε να περιμένω...είχα 18/1 κανονικά,31/1 3-4 μέρες σταγόνες κ τώρα δεν ξέρω τι θα κάνεθ!

Κι εγώ είχα το ίδιο γι αυτο κι ακόμη περιμένω και δεν ελπίζω..

Καλημέρα.Εμάς ο μμπαμπάς μας,μας έφερε κόκκινα τριαντάφυλλα,έτσι για το καλό και το βράδυ επειδή εγώ δεν είχα πάρει τίποτα και μου ζήταγε γλυκό πήγα και πήρα μια μικρή τουρτίτσα καρδούλα και φάγαμε η οποία ήταν τέλεια.Ολόφρεσκη και πολύ ωραία.Εδώ που τα λέμε ευκαίρία έψαχνα και για γλυκό!

SI5Yp3.png

Εμείς δεν θυμάμαι κ ποτέ να ανταλλάξαμε δώρα τέτοια μέρα δεν τη θεωρούμε μια διαφορετική μέρα από τις άλλες...προτιμάμε να τιμάμε τις επετείους μας.... οπότε τίποτα....κ επίσης του κρατάω μούτρα από χθες όχι όμως χωρίς λόγο γιατί μου είχε πει ότι θα γυρίσει νωρίς να πάμε να δούμε για στολή της μικρής κ ήρθε 8 η ώρα...πότε να φάει κ πότε να πάμε δηλαδή! :roll: Το βλέπω το Σάββατο η Ζωή να έρχεται στο πάρτυ με τα ρούχα της! :?

Δεν είσαι η μόνη Άννα.Κάτσε γιατί κι'εγώ βλέπω να την φέρνω μόνο με τα ρούχα αν δεν θελήσει να φορέσει τη στολή.

SI5Yp3.png

Το καμάρι μου τώρα ξύπνησε

Τελευταία μου χει γίνει ξενυχτης και κοιμάται μετα τις 12

Μας κόψανε κ το νερό

Ελπίζω να έρθει γρήγορα γιατι έχουμε μαγειρέματα!

Ψαράκι για σήμερα!

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα αν αρχίσεις κ εσύ να ανακατεύεσαι με το ψάρι θα ξέρεις τι συμβαίνει! :P:p:p

Μα που είναι η Μαρία να μας πει πως νοιώθει? :D

Και η Ζωή χθες 12 κοιμήθηκε αλλά δεν ξέρω τι ώρα ξύπνησε το απόγευμα στην πεθερά....μιλάμε τη βάλαμε 9:30 στο κρεβάτι κ κάτσαμε 1,5 ώρα εγώ κ 1 ώρα ο Στεφ κοντά της κ εκείνη τραγούδαγε! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α δεν σας είπα...μάλλον θα παρελάσουμε στο καρναβάλι του Ρέντη....παίρνει μέρος ο παιδικός που είναι τα παιδιά της κουμπάρας μου κ μπορούν να καλέσουν κ άλλα παιδάκια....τώρα τι μου είπε πασχαλίτσες ή μελισσούλες θα ντυθούν....αλλά δεν ρώτησα πρέπει να ντυθούμε κ οι μεγάλοι??Με φαντάζεστε ως πασχαλίτσα ΄΄η μελισσούλα???Μπουχαχαχα :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:P:p:p:p Εμείς εχθές επειδή είχε έρθει η κολλητή μου και νονά της μικρής από τη Θεσσαλονίκη εκτάκτως για μια μέρα, βγήκαμε 4 γυναίκες και ο Βασίλης και του κάναμε πλάκα όλη την ώρα που είχε 4 Βαλεντίνες:tongue::tongue::tongue:

Καλέ Μαράκι που είσαι να να μας τα πεις αυτοπροσώπως τα νέα σου?!?!?!!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μιας και δεν μπαινει η Μαρια (αντε βρε Μαρακι μπες να μας πεις πως νιωθεις!!!) να σας πω ενα αστειο:χθες ειχαν ερθει 2 ξαδερφια μου να μας δουν σπιτι.Οταν εφευγε η ξαδερφη μου λεω στη Τοτα, αντε θα πας με τη θεια άτα?Κανει πισω η μικρη, το σκεφτεται, παει στο δωματιο της τεντωνεται να φτασει τα πομολα της ντουλαπας, την ανοιγει,βγαζει εξω τα παπουτσια της κι αρχιζει να ψαχνει το μπουφαν και να προσπαθει να βαλει τα παπουτσια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...