Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυτά είναι υπέροχα νέα!!! Μπράβο ρε Μαρία είμαι σίγουρη ότι πετάτε αυτή τη στιγμή....κ θα δώσεις κ μεγάλη δύναμη στον μπαμπά σου!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ ένα ακόμα γερό φατσάκι!:-D:-D:-D:-D:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω ευχαριστουμε για τα παρα πολυ ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φανταζομαι ποσο πολυ χαρηκε η μαρια!!!!!!!!!

σασ αφηνω και παλι,μπηκα να μαθω ΝΕΑ!!ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΕΙΝΑΙ :-D

6-7 εβδομάδων. Για νεότερα θα περιμένετε την ίδια αύριο μάλλον :cool:

Συγχαρητήριαααααα

Η 4η γκαστρούλα είναι από το γκρουπ μας;;;

ειναι η σταχυ ,η βαλι, η πολα και το μαριλουκακι...κι εγω που ημουν!!!!!τελικα πολυ καρπερο ειναι το καφε μασ ε????????????????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ειναι η σταχυ ,η βαλι, η πολα και το μαριλουκακι...κι εγω που ημουν!!!!!τελικα πολυ καρπερο ειναι το καφε μασ ε????????????????????????????
Αχ ναι, ξέχασα και τη Μαριαλένα. Πωπωπω ρε σεις, 6 νέα μωρά! Πολύ καρπερό το καφέ :D

WN6Op3.png

ΕΙΝΑΙ :-D

6-7 εβδομάδων. Για νεότερα θα περιμένετε την ίδια αύριο μάλλον :cool:

Συγχαρητήριαααααα

Η 4η γκαστρούλα είναι από το γκρουπ μας;;;

Συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ημουν 1000% σίγουρη, ιδίως όταν είπε για το ψάρι!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ειρήνη, Πολίνα, Μαρίνα, Μαρία, Βαλεντίνα, 5 είναι

Καλά ρε κοπελιά τέτοιο φτύσιμο?!?!? Έφυγα ένα ΣΚ και με ξέχασες τελείως!?!?!?!?

Μαράκι σούπερ τα νέα με το καλό και το καινούριο μας μωράκι λοιπόν!!!!!! Πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Φαντάζομαι εσείς θα πετάτε!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

κι εγω ημουν σιγουρη για το μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ειχα προαισθημα απο την προηγουμενη εβδομαδα!!!!!!!

....ακομα να φυγω....τωρα ομωσ παω οριστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ρε κοπελιά τέτοιο φτύσιμο?!?!? Έφυγα ένα ΣΚ και με ξέχασες τελείως!?!?!?!?
Μη μου κάνεις παράπονα, είμαι θολωμένη η μάνα! Του σκρουτζ τα μάτια έκαναν δολλάρια, εμένα κάνουν μωρά, με τόσα που σκάσανε ξαφνικά :mrgreen:
κι εγω ημουν σιγουρη για το μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ειχα προαισθημα απο την προηγουμενη εβδομαδα!!!!!!!
Κι εγώ βεβαιώθηκα σήμερα, πριν τα αποτελέσματα, που έγραφε ότι έφαγε στο γραφείο και βαριόταν κι ήθελε να πάει σπίτι να κοιμηθεί.

WN6Op3.png

ΜΠΡΑΒΟ βρε Μαρακι. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!

Μα τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα! Αντε μετα απο τοσες κατηφιες ενα ακομα πολυ ευχαριστο νεο. Αντε με το καλο ολα τα εγκυουλικα κοριτσακια.

Μωρε καλα λενε αμα δεν το σκεφτεσαι....

4Rnfp3.png

ΜΠΡΑΒΟ βρε Μαρακι. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!

Μα τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα! Αντε μετα απο τοσες κατηφιες ενα ακομα πολυ ευχαριστο νεο. Αντε με το καλο ολα τα εγκυουλικα κοριτσακια.

Μωρε καλα λενε αμα δεν το σκεφτεσαι....

Ετσι είναι Γιωτάκι!!! Εμείς 3 χρόνια προσπαθούσαμε για την κάρολ και την πρώτη φορά που το εβγαλα από το μυαλό μου, τσουπ νάτο το μωρό!!!:tongue::tongue::tongue: Για τον βαγγέλη δε το συζητώ, ούτε που το σκεφτόμασταν!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...