Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπορείς αν θέλεις να τον βάζεις μετά την κρέμα στο στήθος κι αν δε ζητάει για λίγο ή μπορείς να τον βάζεις ενδιάμεσα στα γεύματα. Όπως σας βολεύει εσάς, θα το δεις πώς θα πάει και αποφασίζεις. Όσο για το νέρό που ρωτούσες εμένα η γοργονίτσα δε θέλει να το βλέπει μπροστά της!!!! Μιλάμε δεν το πίνει με τίποτα:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα ευχαριστω:P

θα τα κανω την Δευτερα γιατι αυριο θα χουμε βολτιτσες με τον μπεμπουλακο και την Κυριακη που ειναι ανοιχτη η αγορα

μονο να μην βρεχει :-(:sad::-(:sad:

θα παμε και στο δεντρο της αγαπης που γινεται εδω στη Σερρες σιγουρα θα το ξερεις ε?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια ουτε ο δικος μου πινει νερακι μετα τα φρουτακια του δινω το μπουκαλι και παιζει το δαγκωνει :tongue:

δεν θηλαζει ομως:-(

μαριλου εμεις ακομη δεν αρχισαμε φαγητο και τα μωρακια μας ειναι γεννημενα την ιδια μερα

Κοίτα φαγητό κι εμείς 2 μέρες έχουμε που αρχίσαμε, μέχρι τώρα μόνο φρούτα το πρωί και κρέμα βανίλια το απόγευμα :)

εμεις ουτε κρεμουλα βανιλια το απογευμα παλι γαλα εχουμε

σε κανα γιουρτακι μας βλεπω κρεμουλα δεν θα δοκιμασουμε

εχουμε αρκετα κιλακια :-P

στα ορια βεβαια:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::confused::confused: ασχετο αλλα αυτες οι φατσουλες δεν ειναι γλυκα?

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλεσ!!!!

αχ τι καλα ..θα βρεθειτε σημερα...ευχομαι να περασετε υπεροχα και μην ξεχασετε να πιειτε κανενα φρεντο-μπυριτσα και για μασ τισ επαρχιωτισσεσ!!!!!!!!!

σημερα μου φαινεται οτι βαπτιζει το ναντινακι τον μπεμπουκο τησ,ε?ή κανω λαθοσ?

αν ναι ναντινακι μου να σασ ζησει και να τον χαιρεστε!!!!!ολα να πανε υπεροχα!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Κωνσταντίνα με το καλό η βάπτιση...:D περιμένουμε φωτογραφίες.

Ειρήνη τι κάνει ο μπαμπάς σου? και η Αγγελικούλα? φιλάκια να της δώσεις από τον πιτσιποπάκο...:wink:

Ο μικρός εξακολουθεί να είναι μπουκωμένος αλλά ευτυχώς απύρετος:D

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βατραχάκι το έχω ακουστά αλλά έχω πολλά χρόνια κ να κάνω Χριστούγεννα στο χωριό κ δεν θυμάμαι αν έχω πάει ποτέ!:rolleyes:

Νεράκι εμένα πίνει αλλά όχι κατευθείαν μετά το φαγητό δεν το θέλει....κανα μισάωρο πιο μετά της δίνω λίγο!;)

Με το καλό η βάπτισή σας Κωνσταντίνα όλα να πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει!:-)

Αχ το είχα ξεχάσει ότι είναι κ αύριο ανοιχτή η αγορά κ έχω ψώνια να κάνω κ βαριέμαι σήμερα γιατί έχω τόοοοσα άλλα να κάνω!!!Αύριο αφού θα πάμε να κοινωνήσουμε αν έχει καλή μέρα θα πάμε κ μια βόλτα για τα τελευταία ψώνια των γιορτών!;) Μόνη μου θα την κοινωνήσω τη μικρή δεν πειράζει ε??Δεν πήγαμε κ τη προηγούμενη εβδομάδα κ η κουμπάρα μου είναι ακόμα στο νοσοκομείο κ αν είναι δυνατόν δεν μπορούν να βρουν από που προέρχεται ο πυρετός!:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Nadine,με το καλό να γίνει η βάπτιση....καλό όνομα!!

Ψώνια....κάθε χρόνο κάνω δώρα στα ανήψια μου για Χριστούγεννα (εκτός των άλλων γιορτών) αλλά φέτος δεν ξέρω αν θα κάνουμε...μαζεύονται πολλά παιδάκια και δυστυχώς λίγα λεφτά..3 ανήψια δικά μου,1 το άντρα μου,2 παιδάκια της κουμπάρας μου,χώρια τα δώρα που ψωνίσαμε στην κόρη μας,από του χρόνου θα έχουμε και το μελλοντικό μας βαπτιστήρι...οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε περικοπές από φέτος και αντ'αυτού να κάνουμε μια μικρή κατάθεση σε κάποιον φιλανθρωπικό σύλλογο...μάλλον στο "χαμόγελο του παιδιού"...τα δικά μας τα παιδάκια τα έχουν όλα,ρούχα,παιχνίδια τα πάντα...εκείνα τα καημένα δεν έχουν καν τους γονείς τους κοντά αυτές τις μέρες...κρίμα είναι....

Τέλος πάντων,ας μην σας θλίβω μ'αυτά...

Όσον αφορά στον θηλασμό,εμάς η παιδίατρος μας είπε να την βάζω στο στήθος μετά τα γεύματα για παρηγοριά μέχρι να αποφασίσει από μόνη της ότι δεν θέλει πιά...νεράκι δεν της έχω δώσει ακόμα...Αυτά από'μας..

Φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα, μανούλες.....!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές, την άλλη Κυριακή είναι η βάπτιση.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ψώνια....κάθε χρόνο κάνω δώρα στα ανήψια μου για Χριστούγεννα (εκτός των άλλων γιορτών) αλλά φέτος δεν ξέρω αν θα κάνουμε...μαζεύονται πολλά παιδάκια και δυστυχώς λίγα λεφτά..3 ανήψια δικά μου,1 το άντρα μου,2 παιδάκια της κουμπάρας μου,χώρια τα δώρα που ψωνίσαμε στην κόρη μας,από του χρόνου θα έχουμε και το μελλοντικό μας βαπτιστήρι...οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε περικοπές από φέτος και αντ'αυτού να κάνουμε μια μικρή κατάθεση σε κάποιον φιλανθρωπικό σύλλογο...μάλλον στο "χαμόγελο του παιδιού"...τα δικά μας τα παιδάκια τα έχουν όλα,ρούχα,παιχνίδια τα πάντα...εκείνα τα καημένα δεν έχουν καν τους γονείς τους κοντά αυτές τις μέρες...κρίμα είναι....

Συμφωνω απολυτα. Κι εμεις καθε χρονο στο ρεβεγιον της Πρωτοχρονιας, μαζευομαστε με τα αδερφια του αντρα μου (30 ατομα ολοι μαζι!), και παιρνουμε δωρα για τα πιτσιρικια, τα οποια ειναι 7. Το εχω πει στον αντρα μου οτι το θεωρω κοροϊδια, γιατι δε δινουν καν σημασια. Το πετανε στην ακρη και ανοιγουν το επομενο. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τον γιο μου! Κι επειδη εχω τις ιδιες αντιληψεις με τη συνυφαδα μου η οποια εχει τα 2 απο τα 7 παιδακια, συνεννοουμαστε τουλαχιστον εμεις, και παιρνουμε πραγματα χρησιμα η μια στην αλλη.

age.png age.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Νadine... η ωρα η καλη για βαπτιση!!! :)

Και του χρονου με το καλο σε οσες καταπιαστηκανε με τη ζαχαροπλαστικη και τα μπισκοτο-κουραμπιεδο-μελομακαρονα!!!

Κοριτσια ο φατσουλινος, εχει αρχισει και κανει διαφορα κουλα!!!

π.χ. δεν κοιμαται ποτε με μια πιπιλα!!! για να τον παρει ο υπνος, θελει μια στο στομα και μια στο χερι!!! :lol:

και εδω και δυο μερες που τα δοντακια του τα κατω εχουν βγει αρκετα... την ωρα που τον ταιζω, δαγκωνει το κουταλακι ακουγεται αυτος ο ηχος (τσικ τσικ) γελαει ... και κανουμε 135 ωρες μεχρι να τελειωσει το φαγητο του!!! :lol:

Εχετε συναντηση σημερα ε ?

Καλα να περασετε μανουλες!!!

Εγω ηδη εχω αρχισει και βαζω σε σακουλες πραγματα που θα πανε για πεταμα!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσαρες καλα να περασετε σημερα

να ξερετε οτι σας ζηλευουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!

μην ξεχασετε να βγειτε φωτο

ψωφισα σημερα!!!!!!!!!!!

βγηκαμε καροτσαδα αν και ειχε αρκετο κρυο τον εντυσα τοσο καλα ομως που δεν καταλαβε τιποτα ο μικρουλης μου:lol:

μετα πηγαμε super market μετα να μαγειρεψουμε να φαμε

να κοιμηθει τωρα εκατσα!!:-(

το απογευμα θα παμε και στους κουμπαρους μας για καφεδακι

αυτα!!:wink:

καλο σας απογευμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...