Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γενικώς τα ψάρια τα τρώω, αλλά αυτές τις μέρες ούτε να τα ακούω δεν θέλω!

Και βέβαια θα το επαναλάβουμε Κατερίνα, όμορφα ήταν, αλλά ο συγκεκριμένος παιδότοπος δεν μου άρεσε! Πειράζει?:oops: Να πάμε σε κανένα άλλο!

Δήμητρα το απόγευμα θα ξέρω για τη χοριακή! Θα σας ενημερώσω σχετικώς, εννοείται!

Kαλά αποτελέσματα Μαρία.Εφυγα,πάω να πάρω την μπουμπού.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια οχι, δεν πειραζει, κι εγω δεν τρελαινομαι μη νομιζεις....η αληθεια ομως ειναι οτι απο τον αλλο που ειχαμε παει εχει περισσοτερα παιχνιαδακια για τα μικρα μας και ειναι και κοντα μας, στα παιδια αρεσει, δεν τα ειδα να εχουν προβλημα...Θα ψαξω ομως μηπως βρω σχετικα κοντα κανεναν καλυτερο!

Μαράκι εγώ έφαγα τόσο πολύ ψάρι στη Σαντορίνη στην αρχή της εγκυμοσύνης, που τώρα ούτε να πω τη λέξη δε μπορώ...ίσως είναι μια καλή ένδειξη εεεε????:tongue::tongue:

Τι να πω...μάλλον! :D:oops: :oops:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μου αποτελέσματα σκ@τ@ βγήκαν...Νηστείας 96 και μετά απο μια ωρα με 50 ml γλυκόζης 166. Την πρώτη φορά που είχαν βγει 90 και 144 ο γιατρός είπε οτι θα μου δώσει διατροφή. Βέβαια νομίζω ότι το πιο σωστό είναι να κάνω και τη μεγάλη καμπύλη.

Να υποθεσω οτι ουτε διατροφη κανεις ουτε εχεις προγραμματισει τη μεγαλη καμπυλη? Μηπως περιμενεις να γεννησεις πρωτα?:tongue:

Τι ξεκινησα?

Το δικο μου γραφειο!!!

Το νοικιασα, παρηγγειλα επιπλα και εξοπλισμο, σημερα πηγα για το ρευμα και συνεχιζω.

Καλοριζικο! Καλες δουλειες!

age.png age.png

Γεια σας κουριτσια!!

Πολα κανε την καμπυλη να μαθεις για να κανεις διατροφη

Κασιαννη Καλοριζικο καλη αρχη... ολα θα πανε σουπερ...

ΜαριαΠεριμενουμε με αγωνια το τεραστιο νουμερο της χοριακησ!

Κοριτσια πριν απο λιγο η κορη μου μετα απ την πολυμηνη απεργια φαγητου δοκιμασε τροφη απ βαζακι και απλα το ΕΦΑΓΕ ειναι τρεληηηηηηηηηηηηηη

Και τωρα στον πονο μου

αν παρει το αφτι σας για θεση εργασιας πλεον οχι μονο στο τομεα μου (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ- ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ) αλλα και σαν μια απλη γραμματεια η οτι να ναι πλεον πειτε κατι και για μενα!! εχω απελπιστει... σημερα πηγα στο ταμειο να θεωρησω κατι εξετασεις.. λεω δε παιρναω και απ τα ενσημα να δω μεχρι ποτε εχει πληρωσει ο πρωην για να ειμαι σιγουρη οτι θα εχω ανανεωση βιβλιαριου... εεεεε και επεσα απ τα συνεφα... ο τυπος δε εχει καταθεση ενσημα για κανεναν εργαζομενο απ τον 11/09, επρεεπε να εχω 3 μηνες πληρωμενους μεσα στο 10 για να κανω ανανεωση το μαρτιο......... παει και αυτο....

Επισης αν καποια σας χρειαστει κατι γραφιστικο.. εκτυπωσεις... μακετιτσες καρτουλες οτιδηποτε του χωρου .. εδω ειμαστε ... χεχεχε ...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μαριάννα διατροφή κάνω...ξέρω τι πρέπει να φάω και τι όχι...βέβαια υποκύπτω και σε πειρασμούς (όχι γλυκούς όμως...):tongue::tongue::tongue: Οσο για τη μεγάλη καμπύλη δε χρειάζεται προγραμματισμός...θα περάσω 3 τέλειες ωρίτσες στη βιοιατρική!!:mrgreen::mrgreen: Απλά θα πρέπει να πάω την ημέρα που έρχεται η κυρία για να καθαρίσει.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ουφ οκ το αλλάξαμε το δαχτυλίδι κ νομίζω αυτό που πήραμε θα της αρέσει πολύ....στήσαμε κ όλο το σκηνικό με το κούκλο κ τα κουτιά κ πάει σπίτι του να μπανιαριστεί να ετοιμαστεί να συμαζέψει το άγχος του γιατί είναι τρελαμένος κ 7 η ώρα που θα παει να τη πάρει θα της κάνει τη πρόταση!!! Τι ωραία ρε κορίτσια....θυμήθηκα κ εγώ τα δικά μου...για παγωτό με πήγε στην επέτειο του πρωτου μήνα της σχέσης μας,παραλιακή καλοκαιράκι, κ μου είπε να πας να πεις στους γονείς σου ότι τα Χριστούγεννα αρραβωνιαζόμαστε!:shock::shock::shock:

Ειρήνη πρέπει να του κάνει καταγγελία κ στο ίκα για τα ένσημά σου! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Η θεία του άντρα μου...θα πάνε 2 εβδομάδες κ θα γυρίσουν πολλές πόλεις!:cool: Γιατί είναι τρελοί??Ἕίναι επικύνδυνα ????:confused:
Είναι δύσκολη η οδήγηση στη Ρώμη γιατί είναι περίεργοι οι δρόμοι. Εμείς με μηχανάκι και κάναμε γύρους. Να έχεις να αγχώνεσαι και για το αυτοκίνητο και που θα το παρκάρεις; Ας βρουν έστω ξενοδοχείο με πάρκιν κοντά σε μετρό κι ας το αφήσουν εκεί, χωρίς περπάτημα δεν λέει.
Εγώ τις είδα τις φωτό από τον παιδότοπο και μου άνοιξε η όρεξη για το Σάββατο για το μασκέ μας!!!! Ανυπομονώ:):):):) Χριστίνα, μήπως να πάρεις να κάνεις μια κράτηση?
Βασικά δε νομίζω να χρειάζεται και κράτηση, και την άλλη φορά ήταν χαλαρά Σάββατο πρωί.
Α!Για οσες ηταν την Παρασκευη στον παιδοτοπο...τα δικα σας κουραστηκαν καθολου??Η Τοτα μολις πηγαμε σπιτι επανηλθε και κοιμηθηκε 11 παρα...καλα, σημασια δε μου δινει το παιδι μου οταν ειναι σε παιδοτοπο...
Ναι ψιλοκουνουπίδιασε ο δικός μου
Κράτηση αν θέλετε μπορώ να κάνω εγώ μιας κ θα πάρω σήμερα να πω ότι θα κάνω χρήση του κουπονιού μου πείτε μου μόνο για πόσες....ελπίζω να συναντήσω κάποια απ'όλες σας για να μπει μαζί μου χωρίς να πληρώσει μην πάει κ τζάμπα το κουπόνι....:rolleyes:
Το κουπόνι ούτως ή άλλως θα του το δώσεις μόλις παραγγείλεις. Και του λες ότι περιμένεις άλλη μια κοπέλα με το κουπόνι, τσάμπα δεν πάει, ντοντ γουόρι
Όχι δεν είχα καθόλου όλες μου οι εξετάσεις ήταν μια χαρά και ξεκίνησα και τώρα στα ίδια κιλά με τότε.... Τι να πω, θα δείξει:):) Ευτυχώς είναι κάτι που μπορώ να το ελέγξω, αν προσέξω τη διατροφή μου θα περάσει ελπίζω... Απλά λόγω του ιστορικού φοβάμαι μη μου μείνει και μετά την εγκυμοσύνη:(:(:(:(
Κι εσύ κι η Πολ να προσέχετε λίγο τη διατροφή όπως είπε κι η Μαριάννα και κάντε τη μεγάλη καμπύλη να είστε σίγουρες
Πείτε μου κοντινούς προορισμούς για να δω για την 25η Μαρτίου....:)
Εντός ή εκτός;
Την Κυριακή εχουμε δεντροφύτευση με την εταιρεία στην Πεντελη και λεω να παω με την Ιλιανα μαζί για να χαζολογήσει κι εκεινη που της αρεσουν τα τζερτζελα. Μόνο που πρεπει να της παρω γαλοτσιτσες για να μην χαλασουν τα παπουτσακια της. Ελπιζω να βρω οικονομικες τωρα με τις εκπτωσεις.

Εχω να σας πω κι ενα μεγαλο νεο για μας. Πηραμε την αποφαση με το Νικο να κανουμε κι εμεις δευτερο παιδακι

Με το καλό για το 2ο μπεμπέ! Γαλοτσάκια είχα πάρει απ'το καρφούρ με 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά, μια χαρά είναι, πόσες φορές θα τα βάλει άλλωστε;
μη μας λες τετοια ειρηνακι και ξεκινησαμε προσπαθειες για το 2ο....κουραγιο και υπομονη!!!κανα δυο δυσκολα χρονακια θα εχεις κι εσυ κι εμεις και μετα απο λιγα χρονακια θα ειμαστε νεες μαμαδες με μεγαλα παιδακια, θα τα στελνουμε και σε κανα παππου-γιαγια να περναμε κι εμεις λιγο καλα!εγω ετσι το σκεφτομαι!
Τι ξεκινησα?

Το δικο μου γραφειο!!!

Συγχαρητήρια, καλές δουλειές
Ασχετο...πολυ μου αρεσε την Παρασκευη Μαρια, Χριστινα, με τους ανδρες μας με τα παιδακια μας, ειπιαμε καφε, μια χαρα και ειμαι σιγουρη οτι και του Κωστα του αρεσε!!!!Να επαναληφθει παρακαλω!!!!:mrgreen:
Εδώ κανόνιζε στο τέλος ο Αλέξης με τον δικό μου για μπάσκετ παιδί μου χαχαχα. Ναι ρε, η Παρασκευή απόγευμα είναι μια χαρά. Κάνα παιδοτόπι στο ντάουν πατήσι δεν έχει; Θα κοιτάξω κι εγώ
Μαρια οχι, δεν πειραζει, κι εγω δεν τρελαινομαι μη νομιζεις....η αληθεια ομως ειναι οτι απο τον αλλο που ειχαμε παει εχει περισσοτερα παιχνιαδακια για τα μικρα μας και ειναι και κοντα μας, στα παιδια αρεσει, δεν τα ειδα να εχουν προβλημα...Θα ψαξω ομως μηπως βρω σχετικα κοντα κανεναν καλυτερο!
Αυτό ακριβώς θα έλεγα. Οτι ήταν και πιο "εγκλωβισμένα" εκεί μέσα, ενώ πχ στο ακαντού έπαιρναν δρόμο και τα κυνηγούσα στις τουαλέτες. Αλλά που να θυμάστε, εσείς πίνατε καφέδες κι εγώ έσωζα τα καμάρια μας απ'τις σκατιέρες :twisted:
Επισης αν καποια σας χρειαστει κατι γραφιστικο.. εκτυπωσεις... μακετιτσες καρτουλες οτιδηποτε του χωρου .. εδω ειμαστε ... χεχεχε ...
Ρε κοπελιά, έχουμε πάαααααρα πολλή δουλειά, να σε προσλάβουμε στο δικό μας ατελιέ; :cool:
για παγωτό με πήγε στην επέτειο του πρωτου μήνα της σχέσης μας,παραλιακή καλοκαιράκι, κ μου είπε να πας να πεις στους γονείς σου ότι τα Χριστούγεννα αρραβωνιαζόμαστε!:shock::shock::shock:
Καλέ στο μήνα απάνω αποφασίσατε κι αρραβώνα; Γρήγορος ο Στεφ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ε καλά ημασταν κ φιλαράκια 1,5-2 χρόνια περίπου....ξέραμε κ από τη καλή κ από την ανάποδη ο ένας τον άλλον....αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι από τις ιστορίες που τις λες κ μένουν με ανοιχτό το στόμα κ λένε....άντε ρε αλήθεια???? :P:p

για εντός Ελλάδας προορισμό θέλω....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κανενα νεο απο το μαρακι??????????????????????????????????????????????????????

μονο κ μονο γι αυτο μπηκα......

θα προσπαθησω να μπω αργοτερα μηπωσ και εχουμε καμια ευχαριστη εξελιξη!!!!!

αντε φατσακι περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...