Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Επανέρχομαι με τα αποτελέσματα της καμπύλης που μάλλον δεν είναι πολύ καλά, Μαριάννα και όποια άλλη ξέρει δε μου δίνετε τα φώτα σας?!!?

Γλυκόζη νηστείας: 73 με ανώτατο 92 οπότε είμαστε μια χαρά

Γλυκόζη μετά από μία ώρα μετά 50ml γλυκόζης: 165 με αώτατο το 141:-?:?:-?

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό τώρα? Έχω διαβήτη κύησης, θέλει απλά να προσέξω κάποια πράγματα και να επαναλάβω την εξέταση, τι παίζει?!!?!?!?

Mαριαλένα περαστικά στο Λενάκι!!

Δες και εδώ τι λέει: http://www.labtestsonline.gr/static/template/test.prn.aspx?idcontent=1000000010

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=7182

Τα δικά μου αποτελέσματα σκ@τ@ βγήκαν...Νηστείας 96 και μετά απο μια ωρα με 50 ml γλυκόζης 166. Την πρώτη φορά που είχαν βγει 90 και 144 ο γιατρός είπε οτι θα μου δώσει διατροφή. Βέβαια νομίζω ότι το πιο σωστό είναι να κάνω και τη μεγάλη καμπύλη.

Μαράκι καλά αποτελέσματα!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχχ κοριτσια, μιλαμε οτι δεν μπορω να συνελθω απο αυτη την παλιογριπη ή ο,τι στην ευχη ηταν αυτο που περασαμε.

Μιλαμε για πολυ μπουκωμα και καποιες στιγμες εχω και πονοκεφαλο, προφανως απο ιγμορια.

Θελω και να χαρω και να ασχοληθω με αυτο που ξεκινησα και δεν μπορω απο το χαλι μου.

Τι ξεκινησα?

Το δικο μου γραφειο!!!

Το νοικιασα, παρηγγειλα επιπλα και εξοπλισμο, σημερα πηγα για το ρευμα και συνεχιζω.

Ειναι πολλα αυτα που εχουν να γινουν ακομα για να λειτουργησει, αλλα προχωραμε.

Καποιες στιγμες μου ερχεται να λιποθυμησω απο το αγχος και την αγωνια, καποιες αλλες ειμαι πολυ ευτυχισμενη.

Για να δουμε...

yey2p2.png BN4cp2.png

Αχχχ κοριτσια, μιλαμε οτι δεν μπορω να συνελθω απο αυτη την παλιογριπη ή ο,τι στην ευχη ηταν αυτο που περασαμε.

Μιλαμε για πολυ μπουκωμα και καποιες στιγμες εχω και πονοκεφαλο, προφανως απο ιγμορια.

Θελω και να χαρω και να ασχοληθω με αυτο που ξεκινησα και δεν μπορω απο το χαλι μου.

Τι ξεκινησα?

Το δικο μου γραφειο!!!

Το νοικιασα, παρηγγειλα επιπλα και εξοπλισμο, σημερα πηγα για το ρευμα και συνεχιζω.

Καποιες στιγμες μου ερχεται να λιποθυμησω απο το αγχος και την αγωνια, καποιες αλλες ειμαι πολυ ευτυχισμενη.

Για να δουμε...

Κασσιανη το'πες και το 'κανες ε???Μπραβο, καλες δουλειες!!!Σου ευχομαι να παει οσο καλυτερα γινεται!!!Μεχρι να το στησεις θα ταλαιπωρηθεις λιγο αλλα ειναι για καλο!!!!!

Ο κουμπαρος και πρωην εργοδοτης πως το πηρε??

Τι ξεκινησα?

Το δικο μου γραφειο!!!

Για να δουμε...

Βρε Κασσιανή πότε τα έκανες όλα αυτά???? Πραγματικά σε θαυμάζω, τί άλλο να πω??? Συγχαρητήρια, καλή αρχή και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σε ποια περιοχή νοίκιασες???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιανη το'πες και το 'κανες ε???Μπραβο, καλες δουλειες!!!Σου ευχομαι να παει οσο καλυτερα γινεται!!!Μεχρι να το στησεις θα ταλαιπωρηθεις λιγο αλλα ειναι για καλο!!!!!

Ο κουμπαρος και πρωην εργοδοτης πως το πηρε??

Δεν το πηρε γιατι ακομα δεν το ξερει κατερινα μου.

Θα ηθελα κι εγω να ειμαι απολυτως τυπικη απεναντι του και να το πω αμεσως μολις υπεγραψα το μισθωτηριο, αλλα δυστυχως δεν γνωριζω αν θα ειναι και εκεινος εξισου τυπικος ή θα γυρισει και θα μου πει φυγε σημερα απο το γραφειο μου, με αποτελεσμα να μεινω επαγγελματικως στο δρομο.

Δεν εχω βεβαια σκοπο να το λειτουργησω κρυφα (αν και ειναι γνωστο και εντελως φανερο και το οτι εχω δικους μου πελατες και οτι σκοπευω να ανοιξω γραφειο), οποτε θα του το ανακοινωσω αμεσως μολις μπουνε τα επιπλα, τα τηλεφωνα κλπ.

Υπολογιζω δηλαδη περιπου 1/4 να του το πω και βεβαια η προθεση μου ειναι να μεινω μεχρι τελος ιουλιου εδω, ωστε να ειμαι απολυτως τυπικη απεναντι του. Τωρα πως θα ειναι εκεινος απεναντι μου δεν ξερω.

Υποτιθεται βεβαια οτι δεν τον συμφερει να τσακωθουμε γιατι με χρειαζεται σε πολλα, αλλα καμια φορα ο εγωισμος ειναι πιο πανω.

Τελος παντων, θα δουμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Βρε Κασσιανή πότε τα έκανες όλα αυτά???? Πραγματικά σε θαυμάζω, τί άλλο να πω??? Συγχαρητήρια, καλή αρχή και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σε ποια περιοχή νοίκιασες???

Εδω στη σκουφα. Ευτυχως λογω κρισης βρηκα πολυ καλη ευκαιρια κι ετσι δε φευγω απο τη γειτονια μου.

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες.

Καταλαβαινετε γιατι την εχω λιγο κανει αυτες τις μερες:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Εδω στη σκουφα. Ευτυχως λογω κρισης βρηκα πολυ καλη ευκαιρια κι ετσι δε φευγω απο τη γειτονια μου.

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες.

Καταλαβαινετε γιατι την εχω λιγο κανει αυτες τις μερες:tongue:

Σούπερ, μπράβο!!! Πόσο ωραίο είναι ν' ακούμε ευχάριστα νέα!!!:):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Που πήγατε καλέ? Άντε πείτε τίποτα να περάσει και η ώρα! Τώρα χαλάρωσα λίγο! Βαριέμαι απιστευτα και θέλω να πάω σπίτι για ύπνο! (Εμοτικόν που χασμουριέται)

Μόλις έφαγα και μια μπακέτα με γαλοπούλα :mrgreen: άρα λογικό να νυστάζω μετά το φαγητό!

Για το Σάββατο δεν έχουμε πάρει ακόμα στολή, να δω πότε θα πάω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Που πήγατε καλέ? Άντε πείτε τίποτα να περάσει και η ώρα! Τώρα χαλάρωσα λίγο! Βαριέμαι απιστευτα και θέλω να πάω σπίτι για ύπνο! (Εμοτικόν που χασμουριέται)

Μόλις έφαγα και μια μπακέτα με γαλοπούλα :mrgreen: άρα λογικό να νυστάζω μετά το φαγητό!

Για το Σάββατο δεν έχουμε πάρει ακόμα στολή, να δω πότε θα πάω!

εγω ειμαι εδω,ταυτοχρονα κανω και προσφορες....εχουμε και το λογιστη εδω σημερα μετα απο τοοοοσο καιρο...εγω εφαγα μια σαλατα μαρουλι με λιαστη ντοματα και τυρακι την ειχα φτιαξει απο το σπιτι.και πειναωωωω.....ψαρακια σημερα σπιτι, γοπες!!!!

εγώ έφτιαξα μπριζόλες λεμονάτες με ρυζάκι και της μικρής είχα κοτόπουλο απο χθες που της είχα βράσει και της έκανα μια σουπίτσα λεμονάτη.

Μαρία τι έκανες με την χοριακή σου?Εμάθες?

SI5Yp3.png

Ασχετο...πολυ μου αρεσε την Παρασκευη Μαρια, Χριστινα, με τους ανδρες μας με τα παιδακια μας, ειπιαμε καφε, μια χαρα και ειμαι σιγουρη οτι και του Κωστα του αρεσε!!!!Να επαναληφθει παρακαλω!!!!:mrgreen:

Σε λίγο έρχεται το θηριάκι μου.Για να δώ πως θα τα πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο.Πάντως ο καιρός άρχισε να χαλάει.Εδώ έφυγε ο ήλιος και έχει μια περίεργη συνεφιά.Θέλω να βγάλει ήλιο τώρα!

SI5Yp3.png

Γενικώς τα ψάρια τα τρώω, αλλά αυτές τις μέρες ούτε να τα ακούω δεν θέλω!

Και βέβαια θα το επαναλάβουμε Κατερίνα, όμορφα ήταν, αλλά ο συγκεκριμένος παιδότοπος δεν μου άρεσε! Πειράζει?:oops: Να πάμε σε κανένα άλλο!

Δήμητρα το απόγευμα θα ξέρω για τη χοριακή! Θα σας ενημερώσω σχετικώς, εννοείται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...