Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεισ θετικοτατα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλου ,πιστευω οτι με λιγη διατροφη και αποφυγη υδατανθρακεσ και γλυκακια θα πανε ολα πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα ,θα το αλλαξετε τελικα το μονοπετρο?λογικα αυριο θα εχουμε νεα ε?αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ποσο σασ ζηλευω για το σαββατο!ετσι μου ρχετε να παρω το αγγελικιδιον κ να ρθουμε!!!!!!!!!!!!!!!τι ειναι?ενα τσιγαρο δρομοσ ε??:tongue::tongue::tongue:καλα να περασετε και να μασ βγαλετε πολλεσ φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδαμε και τησ τοτασ με του μπραντ και του φατσακιου!!!!!φοβερεσ!!!

εμεισ παλι πολλα ξενυχτια...5 μερεσ τωρα!!!!ειδικα το σαββατο δεν κοιμηθηκα πανω απο μιση ωρα!!!!!και ζητημα αν ηταν μιση!!!!

η αγγελικη επιασε και μασ ξενυχταει!!!!(δοντια ειναι μαλλον)την πηρα το σαββατο στο κρεβατι μασ με αποτελεσμα να κοιμαται ,ουτε εκεινη ουτε εγω!!!!!κατα τα ξημερωματα αρχισε να μιλαει δυνατα ,ξυπνησε και το μωρο...χαμοσ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χτες ξυπνησαμε με το ραχατι μας, πηγαμε το μεσημερι στα πεθερικα μου να φαμε και να παρουμε τη μικρη και μετα πηγαμε βολτα στο Αττικο Αλσος. Κατερινα σκεφτομουν οτι μπορει να σε πετυχαινα καπου. Κοντα ημασταν παντως.

Πωπω δεν ειναι τελεια να ξυπνας και να πινεις τον καφε σου με την ησυχια σου???Εγω πρωτη φορα αυτο το σκ το εζησα....φυσικα το παρκο ο Κωστας αποφασισε να το αφησουμε στη μανα μου;);)!!!Το πρωι ημουν στην καφετερια απεναντι απο το αττικο αλσος!

εμεισ παλι πολλα ξενυχτια...5 μερεσ τωρα!!!!ειδικα το σαββατο δεν κοιμηθηκα πανω απο μιση ωρα!!!!!και ζητημα αν ηταν μιση!!!!

η αγγελικη επιασε και μασ ξενυχταει!!!!(δοντια ειναι μαλλον)την πηρα το σαββατο στο κρεβατι μασ με αποτελεσμα να κοιμαται ,ουτε εκεινη ουτε εγω!!!!!κατα τα ξημερωματα αρχισε να μιλαει δυνατα ,ξυπνησε και το μωρο...χαμοσ!!

μη μας λες τετοια ειρηνακι και ξεκινησαμε προσπαθειες για το 2ο....κουραγιο και υπομονη!!!κανα δυο δυσκολα χρονακια θα εχεις κι εσυ κι εμεις και μετα απο λιγα χρονακια θα ειμαστε νεες μαμαδες με μεγαλα παιδακια, θα τα στελνουμε και σε κανα παππου-γιαγια να περναμε κι εμεις λιγο καλα!εγω ετσι το σκεφτομαι!

Διαφημίσεις

ωχ!!κατερινακιελπιζω να μην λειτουργησει ανασταλτικα το μηνυμα μου!!!!!χα χα!!!!

ελα μωρε και τα ξενυχτια μεσα στο προγραμμα δεν ειναι?...προφανωσ δοντακια ειναι τησ αγγελικησ,την πονανε και ξυπναει το βραδυ..

σμουτσακι και κατερινακι καλεσ προσπαθειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μη μας λες τετοια ειρηνακι και ξεκινησαμε προσπαθειες για το 2ο....κουραγιο και υπομονη!!!κανα δυο δυσκολα χρονακια θα εχεις κι εσυ κι εμεις και μετα απο λιγα χρονακια θα ειμαστε νεες μαμαδες με μεγαλα παιδακια, θα τα στελνουμε και σε κανα παππου-γιαγια να περναμε κι εμεις λιγο καλα!εγω ετσι το σκεφτομαι!

Μετα απο ποσα χρονακια ακριβως σκεφτεσαι οτι θα περνας καλα?:tongue:

age.png age.png

καλε μην την αποπαιρνεισ!!:tongue::tongue::tongue:τωρα που το αποφασισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω......και πολυ εκατσα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

5 το πολυ???Αλλα κυριως μετα απο καμια 15ρια -20 που δεν θα μας ακολουθουν ουτε στις διακοπες...και ακομα καλυτερα μετα απο 30 χρονια θα γινω κι εγω σαν εκεινους τους αμερικανους τουριστες συνταξιουχους ζευγαρακια που τα εχουν τακτοποιησει ολα και γυρνανε χερακι χερακι τον κοσμο...γελοιο θεαμα αλλα καλα κανουν!!!

Διαφημίσεις

και ακομα καλυτερα μετα απο 30 χρονια θα γινω κι εγω σαν εκεινους τους αμερικανους τουριστες συνταξιουχους ζευγαρακια που τα εχουν τακτοποιησει ολα και γυρνανε χερακι χερακι τον κοσμο...

Τωρα εισαι μεσα!!!

age.png age.png

Τωρα εισαι μεσα!!!

Τι νομιζες οτι μιλαω για αυριο????

Παντως χωρις πλακα, τα παιδιια θελουν αδερφακια, παρειτσα πως το λενε....και καλο ειναι να μην εχουν μεγαλη διαφορα!

Τέλειωσα και τις εξωτερικές δουλίτσες μου και ήρθα.Πήγα στο Μαρούσι με τα πόδια για να περπατήσω κιόλας και μια χαρά.Πλήρωσα και τη δόση του αυτοκινήτου μας,πέρασα και μια βόλτα απο το hondo και πήρα ενα σαπούνι για το σπίτι που ήθελα και μια λοσιόν για μένα και ήρθα.Εφτιαξα και την ντουλάπα μου πριν φύγω και επιτέλους μπορείς να βρείς ένα ρούχο τώρα.Πάντως τρελή ηρεμία τώρα στο σπίτι που λείπει η μικρή.Το απόγευμα έχουμε και κολυμβητήριο.Φουλ πρόγραμα σήμερα.

Πολύ χαίρομαι βρε κορίτσια που ξεκινάτε προσπάθειες για 2ο παιδάκι.Θα έχουν και μικρή διαφορά και θα παίζουν και παρέα.

Μαρία καλά αποτελέσματα .Αντε να μου δώσεις ελπίδες και μένα αν έχεις πιάσει έτσι αυτή τη φορά.Αν κι'εγώ δεν το σκέφτομαι αλλά πολύ χαίρομαι για σένα.

Ανυπομονώ για το Σάββατο.Είμαι περίεργη να δώ αν η δικιά μου θα κάτσει να της βάλω τη στολή γιατί έχει γίνει πολύ παράξενη με τα ρούχα τώρα τελευταία.Το πολύ πολύ να την κρατήσει λίγο και μετά να της βγάλω.

SI5Yp3.png

Ανυπομονώ για το Σάββατο.Είμαι περίεργη να δώ αν η δικιά μου θα κάτσει να της βάλω τη στολή γιατί έχει γίνει πολύ παράξενη με τα ρούχα τώρα τελευταία.Το πολύ πολύ να την κρατήσει λίγο και μετά να της βγάλω.

Η Τοτα μολις ξεντυνεται τρεχει μισογυμνη μεσα στο σπιτι γελωντας....:mrgreen:γυμνα δεν κρυωνουν???

Η Τοτα μολις ξεντυνεται τρεχει μισογυμνη μεσα στο σπιτι γελωντας....:mrgreen:γυμνα δεν κρυωνουν???

Μάλλον το βρίσκουν σαν παιχνίδι το να κυκλοφορούν έτσι αν κι'εγώ δεν την αφήνω να κυκλοφορεί γυμνή για να μην κρυώσει.Αλλά έχει βρεί και βγάζει τις κάλτσες της και όλο της λέμε να μην το κάνει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...