Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια το πρωί πήγα και έκανα χοριακή. Το απόγευμα θα ξέρω. Είμαι από το πρωί μέσα στη ναυτία και οι εξαγωγές καλά κρατούν! Για να δούμε...

Την Παρασκευή περάσαμε όμορφα στον παιδότοπο! Αχ ρε χριστίνα δεν μπήκα fb να δω τις φωτό και από εδώ είναι αδύνατον. Το απόγευμα τώρα!

Άντε Μαράκι μου καλά αποτελέσματα και ελπίζω το απόγευμα να σε καλωσορίζω στο club με τις γκαστρούλες:tongue::tongue::tongue:

Εγώ τις είδα τις φωτό από τον παιδότοπο και μου άνοιξε η όρεξη για το Σάββατο για το μασκέ μας!!!! Ανυπομονώ:):):):) Χριστίνα, μήπως να πάρεις να κάνεις μια κράτηση?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλου μπραβο!!Μια χαρα το σπορακι!!!!Περαστικα στη Λενα!!

Μαρια καλα αποτελεσματα!Ευχομαι να ειναι οπως τα θες!

Ρε κοριτσια το Σαββατο ο Κωστας εχει υπηρεσια, δε θυμοταν λεει οτι επρεπε να μας φερει στον παιδοτοπο...τι θα πω στην Τοτα???Ελπιζω να μπορεσει να την αλλαξει!!

Περασαμε τελειο ΣΚ!!!!Πηγα τη μικρη στους γονεις μου το Σαββατο απογευμα και την πηρα Κυριακη...Απο το μεθυσι του Σαββατου (μιλαμε για μεζεδοπωλειο-σκυλαδικο...) ακομα να συνελθω...με ποτισε η φιλη μου για τα καλα,καθε τοσο γυρνουσε και μου λεγε, της βλεπεις αυτη την καραφα?Οι δυο μας την ηπιαμε..:?Κυριακη πρωι ηπιαμε καφεδακι τα δυο μας σπιτι, πηγαμε και με φιλους και το μωρακι τους (ε μην ξεχνιομαστε, χωρις μωρο??) για καφε στο Ζεπελιν και πηραμε την Τοτα το απογευμα.Ειπα και στον Κωστα για την Κων/πολη, χαρηκε πολυ!!Σε λιγοτερο απο ενα μηνα φευγουμε!!!

Σε λιγο θα παρω το ντοκτορ τηλεφωνο, η Τοτα τρωει ελαχιστα (ουτε τοστ χθες το απογευμα, μονο μεσημεριανο...)ξυπνησε απο τις 6:30, ξανακοιμηθηκε νηστικια πριν λιγο, το γαλα σχεδον το κοψαμε...να δω τι θα της δινω να τρωει...χθες το βραδυ της λεω θες γαλα η κρεμα?Κέμα μου λεει...ε μου την εφτυσε καταμουτρα...

Α!Για οσες ηταν την Παρασκευη στον παιδοτοπο...τα δικα σας κουραστηκαν καθολου??Η Τοτα μολις πηγαμε σπιτι επανηλθε και κοιμηθηκε 11 παρα...καλα, σημασια δε μου δινει το παιδι μου οταν ειναι σε παιδοτοπο...

Επανέρχομαι με τα αποτελέσματα της καμπύλης που μάλλον δεν είναι πολύ καλά, Μαριάννα και όποια άλλη ξέρει δε μου δίνετε τα φώτα σας?!!?

Γλυκόζη νηστείας: 73 με ανώτατο 92 οπότε είμαστε μια χαρά

Γλυκόζη μετά από μία ώρα μετά 50ml γλυκόζης: 165 με αώτατο το 141:-?:?:-?

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό τώρα? Έχω διαβήτη κύησης, θέλει απλά να προσέξω κάποια πράγματα και να επαναλάβω την εξέταση, τι παίζει?!!?!?!?

Κατερίνα δε θέλω τέτοια, θα συντονιστούμε κάπως να τη φέρεις τη μαγισσούλα στο πάρτυ:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Επανέρχομαι με τα αποτελέσματα της καμπύλης που μάλλον δεν είναι πολύ καλά, Μαριάννα και όποια άλλη ξέρει δε μου δίνετε τα φώτα σας?!!?

Γλυκόζη νηστείας: 73 με ανώτατο 92 οπότε είμαστε μια χαρά

Γλυκόζη μετά από μία ώρα μετά 50ml γλυκόζης: 165 με αώτατο το 141:-?:?:-?

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό τώρα? Έχω διαβήτη κύησης, θέλει απλά να προσέξω κάποια πράγματα και να επαναλάβω την εξέταση, τι παίζει?!!?!?!?

Κατερίνα δε θέλω τέτοια, θα συντονιστούμε κάπως να τη φέρεις τη μαγισσούλα στο πάρτυ:):):):)

Μαριαλενα, θα πρεπει να προσεξεις λιγο τη διατροφη σου και να κανεις τη μεγαλη καμπυλη οπωσδηποτε. Μακρια απο γλυκα και πολλους υδατανθρακες, και απο κει και περα θα συνεννοηθεις με το γιατρο σου.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό φαντάστηκα ότι θα πρέπει να κάνω λίγο διατροφή και μετά να κάνω τη μεγάλη για να δούμε που βρίσκομαι, απλά με αγχώνει το ότι υπάρχει οικογενειακό ιστορικό διαβήτη:(:(:(:(

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαρία ευχάριστα αποτελέσματα εύχομαι να έχεις!!!:-D:-D:-D

Κράτηση αν θέλετε μπορώ να κάνω εγώ μιας κ θα πάρω σήμερα να πω ότι θα κάνω χρήση του κουπονιού μου πείτε μου μόνο για πόσες....ελπίζω να συναντήσω κάποια απ'όλες σας για να μπει μαζί μου χωρίς να πληρώσει μην πάει κ τζάμπα το κουπόνι....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαράκι καλά αποτελέσματα!

Μαριλού μου με λίγη προσοχή στην διατροφή σου όλα θα πάνε καλά! Μην μου αγχώνεσαι...

Είχες και στην Λένα τέτοιο θέμα?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Όχι δεν είχα καθόλου όλες μου οι εξετάσεις ήταν μια χαρά και ξεκίνησα και τώρα στα ίδια κιλά με τότε.... Τι να πω, θα δείξει:):) Ευτυχώς είναι κάτι που μπορώ να το ελέγξω, αν προσέξω τη διατροφή μου θα περάσει ελπίζω... Απλά λόγω του ιστορικού φοβάμαι μη μου μείνει και μετά την εγκυμοσύνη:(:(:(:(

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά!

Μαριαλένα, προσοχή στη διατροφή σου. Ε δεν μπορεί να είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, μην προδικάζεις τίποτα, θα τα πεις με το γιατρό σου!

Κατερίνα εμένα άργησε να κοιμηθεί το φατσόπουλο την Παρασκευή:rolleyes: Φοβερή ενέργεια μιλάμε! Κι εχθές στις 12 κοιμήθηκε!

Άννα περιμένουμε νέα από την πρόταση γάμου...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία προς το παρόν μόλις μίλησα με τον κουνιάδο μου για να πάμε να αλλάξουμε το δαχτυλίδι το μεσημέρι...τι τραβάω κ εγώ η νύφη!:P Την έκανε μια βόλτα χθες κ κοιτάζανε κ σε κοσμηματοπωλεία κ είδε τελικά ότι της αρέσουν τα λεπτά δαχτυλίδια κ όχι τα χοντρά όπως νόμιζε εκείνος οπότε μου λέει να πάμε να πάρουμε το πρώτο που του διάλεξα!! Μετά έχω να στήσω τον αρκούδο με τα κουτιά κ τα σχετικά κ μετά θα του πω αν δεχτεί η κοπέλα του ότι μου χρωστάει κ ένα κουτί πάστες που του τα έκανα όλα τέλεια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Το βράδυ θα γίνει η πρόταση με το καλό κ εύχομαι να πάνε όλα καλά....θα σας ενημερώσω φυσικά! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κι απο μας.

Αντε μαρακι καλα αποτελεσματα.

Μαριλου μου μη στενοχωριεσαι, προσεξε λιγο τη διατροφή σου και ολα θα πανε καλα. Μπορεί να συνδεθεί το ιστορικό διαβήτη στην οικογενεια με το διαβήτη κύησης? Δεν το ήξερα.

Κι εμεις περασαμε πολυ ωραια. Καλαβρυτα πηγαμε μονο Σαββατο τελικά, καθως ο Νικος μου ειπε οτι εχει δυσκολη εβδομαδα και ηθελε κυριακή να ξεκουραστεί, οποτε πηγαμε καναμε το σκι μας και γυρισαμε, κοιμηθηκαμε και το βραδυ βγηκαμε.

Χτες ξυπνησαμε με το ραχατι μας, πηγαμε το μεσημερι στα πεθερικα μου να φαμε και να παρουμε τη μικρη και μετα πηγαμε βολτα στο Αττικο Αλσος. Κατερινα σκεφτομουν οτι μπορει να σε πετυχαινα καπου. Κοντα ημασταν παντως. Μολις επεσε ο ήλιος φύγαμε, και πηγαμε στο ΙΑΣΩ στην ξαδελφη του Νικου που γέννησε το 4ο !!!! παιδί της παρακαλώ (2 χρονια μεγαλυτερη μου) και γυρισαμε σπιτι οπου η Ιλιανα ξεραθηκε στον ύπνο.

Την Κυριακή εχουμε δεντροφύτευση με την εταιρεία στην Πεντελη και λεω να παω με την Ιλιανα μαζί για να χαζολογήσει κι εκεινη που της αρεσουν τα τζερτζελα. Μόνο που πρεπει να της παρω γαλοτσιτσες για να μην χαλασουν τα παπουτσακια της. Ελπιζω να βρω οικονομικες τωρα με τις εκπτωσεις.

Εχω να σας πω κι ενα μεγαλο νεο για μας. Πηραμε την αποφαση με το Νικο να κανουμε κι εμεις δευτερο παιδακι (οχι ακομα προς το καλοκαιρι λεμε να ξεκινησουμε προσπαθειες) γιατι βλεπουμε πως κανει η Ιλιανα με τα παιδακια και αφου θα βγει και η μαμα μου στη συνταξη λεει απο του χρονου, αρα θα εχω μια βοηθεια, ειπαμε βουρρρρ!!!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...