Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ξέχασα.....Χριστίνα ή όποια άλλη ξέρει....καλό,όχι πολύ ακριβό ξενοδοχείο απαραιτήτως με πάρκινγκ στη Ρώμη??????;)

τι εγινε συμπεθερουλα!!!!!!!!

εκδρομουλα!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Το πήραμε το δαχτυλίδι αλλά να σας πω δεν μου άρεσε κ θα του το πω αύριο του κουνιάδου μου μήπως πάμε κ το αλλάξουμε...πολύ χοντροκομένο...ούτε της πεθεράς μου άρεσε αλλά εκείνη τη στιγμή που το διάλεξε κόλησα....μου είχε πει επειδή ξέρω το γούστο της να του διαλέξω 2-3....ε του διάλεξα 2 κ μετά έπεσε το μάτι του σε ένα 3ο κ μου λέει αυτό μου αρέσει εμένα κ του είπα αν νομίζεις ότι θα της αρέσει πάρτο κ το πήρε....αλλά επειδή την βλέπω τι φοράει δεν ξέρω τελικά αν θα της αρέσει κ μετάνοιώνω όλο το σουκού που δεν του το είπα!:rolleyes: Αύριο θα γίνει η πρόταση κ πήραμε ένα κουκλάκι κ 3 κουτιά καρδιές που μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο....στο ένα θα βάλουμε σοκολατάκια στο άλλο ακόμα το σκέφτομαι κ στο τρίτο θα πάρουμε κόκκινα ροδοπέταλα κ θα μπει χύμα το δαχτυλίδι που θα το βρει ανακατεύοντας τα....τα κουτάκια θα δεθούν με έναν ωραίο φιόγκο στη πλάτη του κουκλιού....ωραίο????;)

Σήμερα θα πάμε στη μαμά μου να φάμε κ να δει τη μικρή....η κακομοίρα μέσα σε όλα είχε βγάλει έρπη στο νοσοκομείο(ξέρω κολἀει θα προσέχουμε) ο οποίος από τα σωληνάκια που φοράει του οξυγόνου πρώτον παίρνει ζωή κ δεύτερον μεταφέρθηκε κ από την άλλη μεριά του προσώπου....:(

ααχχχ ωραια φαση!!!

ρομαντικος τυπος ο κουνιαδος-συμπεθερος....

Αννα να του το πεις για το δαχτυλιδι

θα ειναι κριμα να φοραει κατι που να μην της αρεσει...

το απογευμα εχουμε το παρτυ μασκε για παιδακια που σας ελεγα

αλλα με την στολη του Νικολα εγινε ολοκληρο θεμα...

δεν του αρεσε του μπαμα του γιατι στο καπελακι του οβελιξ ειχε κερατακια...

κατι κολληματα που εχει ο αντρας μου .....αμαν!!!

παμε Παρασκευη απογευμα να την αλλαξω..και δεν μου αρεσει τιποτε

μονο ενας πειρατης

τι να κανω το περνω 35 ερωπουλα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τελικα του ηταν μεγαλη:(:(

την αλλη μερα το πρωι παω σε ενα αλλο μαγαζι και του περνω αλλη στολη ηθελα κλοουν αλλα δεν ειχε νουμερα

και τελικα πηρα τον Αστεριξ που εχει τα φτερα στο κεφαλι και ο πεορατης θα μεινει για του χρονου...:( αλλα 25 ευρωπουλα...

και μου την ειπε ο αντρας μου γιατι πηρα 2 στολες

και του λεω εσυ φταις για 2 κερατακια καταληξαμε με 2 στολες...:mad::mad:

ααααα!!!!!!!!!!!!!

τι εγινε συμπεθερουλα!!!!!!!!

εκδρομουλα!!!!!!!!!!!!!

Όχι δεν είναι για μας! :(

ααχχχ ωραια φαση!!!

ρομαντικος τυπος ο κουνιαδος-συμπεθερος....

Αννα να του το πεις για το δαχτυλιδι

θα ειναι κριμα να φοραει κατι που να μην της αρεσει...

Όλο το σκηνικό του πως να κάνει τη πρόταση είναι σκηνοθετημένο από μένα! :tongue::tongue: Κ εγώ αυτό πιστεύω ότι δεν θα της αρέσει κ θα ναι κρίμα....θα του το πω γιατί πραγματικά έχω σκάσει 2 μέρες τώρα που δεν του είπα ξέχνα το ένα από τα 2 που σου λέω θα διαλέξεις....άλλωστε γιἀυτό με πήρε μαζί επειδή 2 πραγματάκια που της πήρα σε γιορτή-γενέθλια ξετρελάθηκε! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ξέχασα.....Χριστίνα ή όποια άλλη ξέρει....καλό,όχι πολύ ακριβό ξενοδοχείο απαραιτήτως με πάρκινγκ στη Ρώμη??????;)
Parking δεν έχει, χώρους γύρω ψιλοέχει για παρκάρισμα. 'Εμεινα εδώ http://www.interno1.it/index/langid/2/channelid/161 και το έκλεισα μέσω booking.com κι είχαμε πληρώσει γύρω στα 260 για 4 βράδια. Ρώμη με αυτοκίνητο; Ποιος τρελλός πάει;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Το πήραμε το δαχτυλίδι αλλά να σας πω δεν μου άρεσε κ θα του το πω αύριο του κουνιάδου μου μήπως πάμε κ το αλλάξουμε...πολύ χοντροκομένο...ούτε της πεθεράς μου άρεσε αλλά εκείνη τη στιγμή που το διάλεξε κόλησα....μου είχε πει επειδή ξέρω το γούστο της να του διαλέξω 2-3....ε του διάλεξα 2 κ μετά έπεσε το μάτι του σε ένα 3ο κ μου λέει αυτό μου αρέσει εμένα κ του είπα αν νομίζεις ότι θα της αρέσει πάρτο κ το πήρε....αλλά επειδή την βλέπω τι φοράει δεν ξέρω τελικά αν θα της αρέσει κ μετάνοιώνω όλο το σουκού που δεν του το είπα!:rolleyes: Αύριο θα γίνει η πρόταση κ πήραμε ένα κουκλάκι κ 3 κουτιά καρδιές που μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο....στο ένα θα βάλουμε σοκολατάκια στο άλλο ακόμα το σκέφτομαι κ στο τρίτο θα πάρουμε κόκκινα ροδοπέταλα κ θα μπει χύμα το δαχτυλίδι που θα το βρει ανακατεύοντας τα....τα κουτάκια θα δεθούν με έναν ωραίο φιόγκο στη πλάτη του κουκλιού....ωραίο????;)

Σήμερα θα πάμε στη μαμά μου να φάμε κ να δει τη μικρή....η κακομοίρα μέσα σε όλα είχε βγάλει έρπη στο νοσοκομείο(ξέρω κολἀει θα προσέχουμε) ο οποίος από τα σωληνάκια που φοράει του οξυγόνου πρώτον παίρνει ζωή κ δεύτερον μεταφέρθηκε κ από την άλλη μεριά του προσώπου....:(

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα παραδοσιακά.Καισίγουρα να του πεις για το δαχτυλίδι γιατί οι γυναίκες όσο να ναι έχουν άλλο γούστο απο τους άντρες.Το θέμα είναι να είναι ευτυχισμένοι και να είναι για πάντα μαζί γιατί οι σχέσεις σήμερα είναι πολύ δύσκολες και για να κρατηθεί ένας γάμος χρειάζονται πολλές θυσίες.Οπως και να χει είναι ωραία η κίνηση με το δαχτυλίδι.

SI5Yp3.png

Σήμερα πήγαμε με την μικρή και την ξαδερφούλα της με τους γονείς της στο πάρκο στα Βριλήσσια και περάσαμε πολύ όμορφα.Οι μικρές το χάρηκαν και έπαιξαν και στις κούνιες και ήπιαμε κιένα καφέ της προκοπής αφού παραδόξως η μικρή καθόταν καλά.Το απόγευμα θα πάμε πάλι με την ξαδερφούλα της σε παιδότοπο καθ'ότι οι άντρες θα κάτσουν να δούν τον αγώνα.

SI5Yp3.png

Parking δεν έχει, χώρους γύρω ψιλοέχει για παρκάρισμα. 'Εμεινα εδώ http://www.interno1.it/index/langid/2/channelid/161 και το έκλεισα μέσω booking.com κι είχαμε πληρώσει γύρω στα 260 για 4 βράδια. Ρώμη με αυτοκίνητο; Ποιος τρελλός πάει;

Η θεία του άντρα μου...θα πάνε 2 εβδομάδες κ θα γυρίσουν πολλές πόλεις!:cool: Γιατί είναι τρελοί??Ἕίναι επικύνδυνα ????:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.Καλή βδομάδα.Τρώω το πρωινό μου σαν άνθρωπος μετά απο 2 ολόκληρες εβδομάδες.Σαν ψέματα μου φαίνεται.Η μικρή πήγε σχολείο σήμερα.Και δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω για τις δουλειές μου.Ενας χαμός!

SI5Yp3.png

Καλημέρα,καλή εβδομάδα κ χρόνια μας πολλά!!!;););)

Πως βαριέμαι σήμερα δε λέγεται....δεν ήθελα να κουνηθώ από το κρεβάτι σηκώθηκα 8:20 κ μετά έτρεχα πανικόβλητη να ετοιμάσω τη μικρή για να τη πάει ο στεφ στη πεθερά κ να ετοιμαστώ κ εγώ!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλη βδομαδα!!!!

Αννα εγω ειχα μεινει εδω:http://www.booking.com/hotel/it/domusmariae.el.html?aid=311101;label=hotel-220661-it-D1kowiuKI7QsSGbU6MrnPQS3113433827;ws=&gclid=CJ2925aUh6cCFUco3wodDwf1eg

και παρκινγκ και πεντακαθαρο και κοντα σε μετρο, μεγαλος ανοιχτος χωρος απεξω με γκαζον και παγκακια, ησυχο, τι να σου λεω τωρα...αλλα η γνωμη μου ειναι να νοικιασουν αυτοκινητο εκει, εμεις ειχαμε κλεισει μεσω ιντερνετ, το παραλαβαμε απο το αεροδρομιο στη Ρωμη και το αφησαμε στο αεροδρομιο της Βενετιας.Φαγαμε και μια κληση και μας την εστειλαν Χαλκιδα στον κουμπαρο μου.

good-morning-sunglasses.gif

Καλημέρα.Καλή βδομάδα.Τρώω το πρωινό μου σαν άνθρωπος μετά απο 2 ολόκληρες εβδομάδες.Σαν ψέματα μου φαίνεται.Η μικρή πήγε σχολείο σήμερα.Και δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω για τις δουλειές μου.Ενας χαμός!

Ονειρο μακρινο αυτο για μενα με 2 παιδια στο σπιτι ολη μερα...

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

age.png age.png

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!

Το Σάββατο βγήκαμε και φτασαμε μέχρι Νέα Μάκρη! Ωραία ήταν, φάγαμε, ήπιαμε, μεγάλη παρεα...ας είναι καλά ο κουμπάρος που μας κάλεσε (λόγω της γιορτής του), γιατί αλλιώς σιγά μη βγαίναμε.

Κορίτσια το πρωί πήγα και έκανα χοριακή. Το απόγευμα θα ξέρω. Είμαι από το πρωί μέσα στη ναυτία και οι εξαγωγές καλά κρατούν! Για να δούμε...

Την Παρασκευή περάσαμε όμορφα στον παιδότοπο! Αχ ρε χριστίνα δεν μπήκα fb να δω τις φωτό και από εδώ είναι αδύνατον. Το απόγευμα τώρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!!

Εχθές πήγαμε στο μασκέ πάρτυ

Ο μικρός στην αρχή ήθελε να φύγει πήγαινε στην πορτα κι έλεγε αντε γεια!

Αλλα μετά βρήκαμε ενα αλλο αγοράκι στο ύψος του και ξεχάστηκε.

Αλλα οταν ήρθε η ώρα να φύγουμε ελεγε σε όλους γεια και έδινε φιλια!:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια:) Τι κάνετε?!?! Ξεκινάω με τα νέα της αυχενικής που σας τα χρωστάω και προχωράω στα νέα του Σαββατοκύριακου:)

Λοιπόν, το σποράκι μας έχει φτάσει αισίως 6 εκατοστά, είναι μια χαρά έχουμε 2 χέρια, 2 πόδια, καρδούλα ,νεφρά, στομάχι, εγκέφαλο όλα καλά:D:D:D:D Βέβαια επειδή θα έκανα την καμπύλη ζαχάρου και έπρεπε να είμαι νηστικιά, μισοκοιμόταν οπότε δε γύρισε καθόλου να μας δείξει τι είναι αλλά καιμόνο που το είδαμε και σιγουρευτήκαμε ότι όλα είναι καλά μου φτάνει!!!!!! Τώρα περιμένω και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και κυρίως την καμπύλη ζαχάρου για να ησυχάσω τελείως:tongue::tongue::tongue:

Το ΣΚ την κάναμε για Τζιά, γι' αυτό και εξαφανίστηκα όπου η Λένα το καταφχαριστήθηκε αν και Σάββατο το βράδυ ανέβασε ένα 38,5 και ήταν σαν το κοτόπουλο, πήρε ντεπόν κοιμήθηκε και χθες όλη μέρα έφτασε μέχρι 38 το περισσότερο. Τώρα που έφυγα από το σπίτι ήταν απύρετη πάντως άντε να δούμε πώς θα πάει όλη μέρα, ελπίζω να μην είναι τίποτα πολύ σοβαρό. Πάντως ρε παιδί μου μιλάμε ότι το ντεπόν στα 3 λεπτά όχι απλώς την πιάνει, τούρμπο γίνεται. Χθες 22:00 το βράδυ με το που το ήπιε με τράβαγε στο δωμάτιό της να κάνουμε πύργους με τα τουβλάκια και έλεγε στην κούκλα της την "Κουκουφίτσα"!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...