Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσόπουλα!!

Κατερίνα πολύ καλές οι τιμές για το ταξίδι!!

Τον Μάρτιο έχει γενέθλια ο άντρας μου και σκεφτόμουν να κλείσω στην λίμνη πλαστήρα κ να του κάνω έκπληξη!

Ξέρει καμιά σας κανα ξενοδοχείο?

Πηραμε στολή για το Νικολάκη μου!

Αστερίξ!!

(Ετσι λέγεται αυτός με τις κοκκινες κοτσίδες?)

Και αύριο θα τον πάω στην νονά του επίσκεψη ντυμένο και την Κυριακη έχει στο χωριό μου μασκέ πάρτυ και θα πάμε!!

Αστεριξ?Θα εχει πολυ πλακα!!!!Αρχισαν οι αποκριες????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υγ:Η περίοδος άφαντη? :D:D

Φιλη...και η δικιά μου περίοδος άφαντη...εδω και 5 μέρες.

Θύμάσαι που είχαμε εκείνα τα καφέ ?

Μήπως τα έχει παίξει ο κύκλος μας?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

δερματινα θα φερω (στους δικους μου βασικα) αμα θετε...

Δερματινα ειχε φερει η μαμα μου, αλλα ειχε παει συστημενος ο αδελφος μου, τα παρηγγειλε στα μετρα μας και τα πηρε η μαμα μου. Εχω παλτο ως τον αστραγαλο! Το Matrix το θυμαστε? Ε καπως ετσι ειμαι οταν το φοραω...και με το δερματινο παντελονι μου ειναι τελειος συνδυασμος!

Πηραμε στολή για το Νικολάκη μου!

Αστερίξ!!

(Ετσι λέγεται αυτός με τις κοκκινες κοτσίδες?)

Ο Οβελιξ δεν εχει τις κοκκινες κοτσιδες?

Αστεριξ?Θα εχει πολυ πλακα!!!!Αρχισαν οι αποκριες????

Εσυ που ζεις καλο μου? Σε 13 μερες εχουμε Τσικνοπεμπτη, αρχιζει η νηστεια!!!

Ξεχασα να σας πω να γελασετε...το βραδυ ως συνηθως ηρθε πρωτος στο κρεβατι μας ο Αντωνης, και κατα τις 3,30 ξυπνησε και η μικρη. Τη φερνει ο Φωτης κι αυτη στο κρεβατι, και μου λεει, σηκω φυγαμε! Πηγαμε και κοιμηθηκαμε στο κρεβατι του Αντωνη!!!:lol: Δε μας ενοχλησε κανενα τους ως το πρωι, απλα ξυπνησαν και αναρωτιοντουσαν που ειναι ο μπαμπας και η μαμα!:tongue:

age.png age.png

Ουφ,να μαι κι'εγώ.Απο το πρωί στο τρέξιμο,ξυπνήσαμε και αργά σήμερα στις 10 αλλά είχε ξυπνήσει η μικρή πάλι νωρίτερα στις 5:30 και ήταν πάλι κατουρημένη παρ'ότι τα βράδια της φοράω το 5αρι pampers.Tην άλλαξα αλλά μέχρι να την ξανακοιμήσω πήγε 7.Της έδωσα και λίγο χαμομήλι και κοιμήθηκε.Με τα ψώνια και τις δουλειές πέρασε η ώρα.Ανοιξα φύλο κι'έφτιαξα κασερόπιτα και τώρα ετοιμάζω γιουβέτσι.Να έχω και για αύριο γιατί σκέφτηκα μιας και θα έρθει η γυναίκα να καθαρίσει να πάρω την μικρή και να πάμε καμιά βόλτα για να μπορέσει κιάυτή να κάνει καμιά δουλειά γιατί η μικρή την κυνηγάει συνέχεια απο πίσω και δεν την αφήνει.Σήμερα το απόγευμα πάω να ΄φτιάξω και τα νύχια μου.Μας έχουν καλέσει σε κάτι γενέθλεια αύριο αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα πάμε σίγουρα γιατί ο άντρας μου φοβάται λέει με την γρίπη πάλι μην είναι κανένας αρρώστος εκεί και κολήσει η μπουμπού αλλά του λέω σιγά μην έχει η άλλη άρρωστο παιδί και το τρέχει σε πάρτυ.Θα δούμε αν θα πάμε.Αν έχει τόσο ωραίο και΄ρό πάντως σκ πρέπει οπωσδήποτε να την βγάλουμε έξω να ξεσκάσει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Δε μας τα λετε καλα εσεις οι δυο....αντε βρε, με το καλο!!!!!!

http://www.ishow.gr/personPhoto.asp?guid=565F604A-E6B4-4059-AFD0-E45E77A6260Bℑ=519C3D99-0E37-4F97-8A70-2B481994EDDB Αυτος είναι ο μεχμέτ Κατερίνα...για φίλημα! :P:p:p:p

Μαριάννα πλάκα έχετε ωραία τους τη σκάσατε! :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τον δικο σου δεν τον ξερω κιολας...δερματινα θα φερω (στους δικους μου βασικα) αμα θετε...

πριν 5 χρονια πηγαμε με τον αντωνη σμυρνη και τσεσμε!!!!!!πηραμε δερματινα με 100ε!!!!πολυ ομορφα!!!!τωρα θελουν να πανε οι δικοι μου καποια στιγμη,επειδη το λενε εδω και χρονια και με τισ αρρωστειεσ-εγχειρησεισ το αναβαλλουν και μετα λεμε να παμε κ εμεισ ενα σ.κ!!!

απο χιο ειναι μιση ωρα με 3 τεταρτα μεχρι τσεσμε!!(αφου τουσ βλεπουμε ολοκαθαρα....)και μετα απο τσεσμε 1 ωρα με το πουλμαν μεχρι σμυρνη!!!εδω,σε αργιεσ και σ.κ γινεται χαμοσ!!!100-100 πανε οι χιωτεσ απεναντι,κανουν σοπινγκ και πισω!!!!για να μην σχολιασω οτι πηγαινουν και φερνουν ολοκληρα σπιτικα απο εκει στο 1/3 τησ τιμησ!!!!πληρη επιπλωση σπιτιου με 4.000!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε τα νυφικα και τισ τουαλετεσ!!!!!

(να σασ πω στην τελικη δεν ειναι και ο αλλοσ μ@λ@κ@σ να νοικιασει απο εδω το νυφικο με 2-3.000 και απο εκει να το αγορασει με 300ε!!! ή στην επιπλωση να κερδισει παρα πολλα χρηματα!!!!!:roll::roll::roll:)

βεβαια υπαρχουν και οι ποιοτητεσ!!!και καλα να βρεισ ποιοτητα και καλα υλικα!!!!!!!!

μια ξαδελφη μου ,παντρευτηκε λιγο πριν απο εμενα...πηγα λοιπον στον γαμο,κοιταζα το νυφικο και αναρρωτιομουν <βρε τι μου θυμιζει ,τι μου θυμιζει!!!!>μου λεει η μανα μου <ειρηνη ,το νυφικο σου!!!!!!!!:roll:>.

ηταν ομωσ μια κακη αντιγραφη...η κοπελα αν και ειχε πολυ ωραιο σωμα ,τησ το κανε χαλια!!!!!το δε στηθοσ εξαφανισμενο..(ενω ειχε...)και το νυφικο δεν εσκιζε και απο ποιοτητα...η κοπελα μετα οταν ηλθε στο γαμο μου ,με βλεπει και μου λεει <αχ αυτο ειδα,και πηγα να κανω το δικο μου!!!!!>ειχε παει στα demetrios ,ειδε το δικο μου ,το φωτογραφισε και πηγε απεναντι να τησ το φτιαξουν!!δεν εμοιαζαν ομωσ τα δυο μεταξυ τουσ!!απλα εμεισ το καταλαβαμε επειδη ηταν τα δικα μασ!!!

παρολα αυτα εκεινη εδωσε 300-400 αγορα κι εγω 2500 ενοικιο!!:roll::roll:

(δεν τα εχω ομωσ μετανιωσει...μια φορα ντυνεσαι νυφη..)

Κατερίνα εμένα να μου φιλισεις τον Μεχμέτ απο το αγιάζη του έρωτα!!

(Που ο παλιοάλφα το κοψε..)

:tongue::tongue::tongue:

αχ αυτο το αγιαζι!!!!γιατι το εκοψαν τελικα???

λοιπον δεν ειχα δει κανενα επεισοδιο...και μια μερα μου εξιστορει ολο το εργο η μαμα μου ,μιασ και καθομαι εωσ αργα ,περιμενοντασ να ταισω το μωρο να βλεπω αυτο......ε,απο τοτε δεν το ξαναεβαλε!!!!!!!!!!!!!!!:confused::rolleyes::tongue:

να τα ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε αντε να γεμιζουμε μπεμπε το καφε μασ!!!!!

μαριανακι γελασα πολυ με το σκηνικο με εσασ κ τα παιδια!!!!...εν τω μεταξυ ποσο ειναι το κρεβατι σασ και χωρατε 4 ατομα???

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ αυτο το αγιαζι!!!!γιατι το εκοψαν τελικα???

λοιπον δεν ειχα δει κανενα επεισοδιο...και μια μερα μου εξιστορει ολο το εργο η μαμα μου ,μιασ και καθομαι εωσ αργα ,περιμενοντασ να ταισω το μωρο να βλεπω αυτο......ε,απο τοτε δεν το ξαναεβαλε!!!!!!!!!!!!!!!:confused::rolleyes::tongue:

Δεν ξέρω τι είναι αλλά τυχαία είδα διαφήμιση, θα το δίνει σε ντιβιντι στον τηλεθεατή, όλα τα επεισόδια ως το τέλος έλεγε. Σπεύσατε πορωμένες :tongue:

Θέλω να φάω ένα σκασμό γαρίδες στα κάρβουνα, χταπόδι στα κάρβουνα, άντε και σουπιά στα κάρβουνα. Και μια αστακομακαρονάδα. Θέλω θαλασσινά μαμώτο! Ο άντρας μου ούτε να τα μυρίσει :?

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Το πήραμε το δαχτυλίδι αλλά να σας πω δεν μου άρεσε κ θα του το πω αύριο του κουνιάδου μου μήπως πάμε κ το αλλάξουμε...πολύ χοντροκομένο...ούτε της πεθεράς μου άρεσε αλλά εκείνη τη στιγμή που το διάλεξε κόλησα....μου είχε πει επειδή ξέρω το γούστο της να του διαλέξω 2-3....ε του διάλεξα 2 κ μετά έπεσε το μάτι του σε ένα 3ο κ μου λέει αυτό μου αρέσει εμένα κ του είπα αν νομίζεις ότι θα της αρέσει πάρτο κ το πήρε....αλλά επειδή την βλέπω τι φοράει δεν ξέρω τελικά αν θα της αρέσει κ μετάνοιώνω όλο το σουκού που δεν του το είπα!:rolleyes: Αύριο θα γίνει η πρόταση κ πήραμε ένα κουκλάκι κ 3 κουτιά καρδιές που μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο....στο ένα θα βάλουμε σοκολατάκια στο άλλο ακόμα το σκέφτομαι κ στο τρίτο θα πάρουμε κόκκινα ροδοπέταλα κ θα μπει χύμα το δαχτυλίδι που θα το βρει ανακατεύοντας τα....τα κουτάκια θα δεθούν με έναν ωραίο φιόγκο στη πλάτη του κουκλιού....ωραίο????;)

Σήμερα θα πάμε στη μαμά μου να φάμε κ να δει τη μικρή....η κακομοίρα μέσα σε όλα είχε βγάλει έρπη στο νοσοκομείο(ξέρω κολἀει θα προσέχουμε) ο οποίος από τα σωληνάκια που φοράει του οξυγόνου πρώτον παίρνει ζωή κ δεύτερον μεταφέρθηκε κ από την άλλη μεριά του προσώπου....:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα βαριεμαι να σηκωθω απο τον καναπε......

ο μικρος ειναι στην μαμα μου

γιατι εμεις βγηκαμε για ποτακι!!!

ομως καθισαμε εξω γιατι πραγματικα μεσα δεν καπνιζαν....το ειδα και επαθα πλακα!!!!

νομιζα οτι καπου θα υπαρχει ελαστικοτητα.....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...