Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλα μέσα στα 364 €? Το είπες στον Κώστα ή το κρατάς για έκπληξη?

Μονο εισητηρια....εψαξα πολυ δε βρηκα φθηνοτερα...τωρα ψαχνω για ξενοδοχειο.εννοειται δεν το λεω μεχρι Δευτερα μαλλον...αν αντεξω!

Λοιπον,επειδη στη βραση κολλαει το σιδερο...θα μεινουμε εκει:http://www.booking.com/hotel/tr/the-metropol.html?aid=304142;sid=7cff786eda8a9bcccac38bd032a162be;bn=251633419;do=login;pincode=7302;label=postbooking_mybooking

Ελπιζω μονο να βολευουν οι ημερ/νιες για τη δουλεια του Κωστα, μην εχει καμια ασκηση....

Διαφημίσεις

Λίγο σας άφησα και χαλάσατε ένα σκασμό λεφτά; Τς τς τς δεν του έκανες αυτό δώρο καλύτερα; http://www.groupon.gr/deals/athens :tongue:

Ο νους σου εκει εσενα.....δεν παμε γι'αυτο κυρια μου, να δουμε την Πολη παμε....τσ τσ τσ

Μαρια 6:30 το απογευμα, αν βολεψει ελα!

Μπράβο βρε Κατερίνα καλά να περάσετε....κ εγώ έχω ξεσηκωθεί με τη Πόλη(βλ.ασημένια φεγγάρια) αλλά δεν αποφασίζω έτσι εύκολα να πάω κάπου....θέλω να οργανώνομαι καλά κ να πετυχαίνω κ καλές τιμές....για να δω για 25η Μαρτίου τι παίζει! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ με πια εταιρεία έκλεισες???? Κοίταξα με aegean τώρα(24-27/3) 778 ευρά χαχαχχα ανέκδοτο! :lol::lol::lol:

airtickets.gr.......παω με aegean και γυριζω με ολυμπιακη νομιζω...

και ξενοδοχειο με 144 ευρω 4 βραδια!!!

καλα οι ημερ/νιες που κοιτας ειναι αργια στη μεση και σαφως πιο ακριβα!

airtickets.gr.......παω με aegean και γυριζω με ολυμπιακη νομιζω...

και ξενοδοχειο με 144 ευρω 4 βραδια!!!

καλα οι ημερ/νιες που κοιτας ειναι αργια στη μεση και σαφως πιο ακριβα!

Ε ναι βρε το ήξερα ότι δεν θα βρω καλή τιμή αυτές τις μέρες....πήγαινε εσύ κ όταν το αποφασίσουμε θα μου πεις κ τι να πάμε να δούμε...α αν δεις τον μεχμέτ(ασημένια φεγγάρια ντε) να του δώσεις ένα φιλάκι από μένα! :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ε ναι βρε το ήξερα ότι δεν θα βρω καλή τιμή αυτές τις μέρες....πήγαινε εσύ κ όταν το αποφασίσουμε θα μου πεις κ τι να πάμε να δούμε...α αν δεις τον μεχμέτ(ασημένια φεγγάρια ντε) να του δώσεις ένα φιλάκι από μένα! :tongue::tongue:

δε με παρατατε λεω εγω με τους τουρκαλαδες??αλλη απο εδω....η συναδελφος μου ειπε να φιλησω τον ονουρ...

και τον δικο σου δεν τον ξερω κιολας...δερματινα θα φερω (στους δικους μου βασικα) αμα θετε...

Γειά σας κοριτσόπουλα!!

Κατερίνα πολύ καλές οι τιμές για το ταξίδι!!

Τον Μάρτιο έχει γενέθλια ο άντρας μου και σκεφτόμουν να κλείσω στην λίμνη πλαστήρα κ να του κάνω έκπληξη!

Ξέρει καμιά σας κανα ξενοδοχείο?

Πηραμε στολή για το Νικολάκη μου!

Αστερίξ!!

(Ετσι λέγεται αυτός με τις κοκκινες κοτσίδες?)

Και αύριο θα τον πάω στην νονά του επίσκεψη ντυμένο και την Κυριακη έχει στο χωριό μου μασκέ πάρτυ και θα πάμε!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...