Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Άντε καλέ θα έχουμε χαρές στην ευρύτερη οικογένεια(ελπίζω:wink:)....με πήρε ο κουνιάδος μου να πάμε το απόγευμα να πάρουμε δαχτυλίδι για τη καλή του!:D

Το Σάββατο έρχεται κ η θεία του άντρα μου από τις Βρυξέλλες να δούμε κ τι θα κάνουμε με το ταξίδι μας....θα το οργανώσουμε αυτές τις μέρες κ θα πάμε επιτέλους να κλείσουμε κ τα εισιτήρια! :D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε καλέ θα έχουμε χαρές στην ευρύτερη οικογένεια(ελπίζω:wink:)....με πήρε ο κουνιάδος μου να πάμε το απόγευμα να πάρουμε δαχτυλίδι για τη καλή του!:D

Το Σάββατο έρχεται κ η θεία του άντρα μου από τις Βρυξέλλες να δούμε κ τι θα κάνουμε με το ταξίδι μας....θα το οργανώσουμε αυτές τις μέρες κ θα πάμε επιτέλους να κλείσουμε κ τα εισιτήρια! :D:D:D

Εγω σκεφτομουν να κανω δωρο στον Κωστα ενα ταξιδι..παλι...ολο το σκεφτομαι αλλα δεν το κανω...σκεφτομαι και τα εξοδα...θελω να βγαλω και διπλωμα...αλλα θα ηταν ωραιο δωρο για τη γιορτη των ερωτευμενων ε?οχι οτι πιστευω σ'αυτα...

με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....και στισ κορησ σου με το καλο!!!!:D;)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς μάλλον θα πάμε κάπου εντός,ίσος οι 2,μας για την 25η Μαρτίου πέφτει Παρασκευή κ λέμε να τη κάνουμε από Πέμπτη ! ;)

Εγω αν παρω αδεια πρεπει να το κανω μεχρι Μαρτη γιατι η κοπελια που με αντικαθιστα αποφασισε να φυγει για Αγγλια, να βρει δουλεια εκει και θ'αρχισω παλι να παιρνω αδειες μονο 15 μερες το καλοκαιρι...:mad:

με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....και στισ κορησ σου με το καλο!!!!:D;)

Με το καλό σε όλα τα παιδάκια μας!!!;) Μας φαντάζεσαι σε 20-25 χρόνια όπως λέγαμε για τις εξετάσεις κ τους τοκετούς να καθόμαστε εδώ κ να γράφουμε για αρραβώνες-γάμους-εγγόνια??? Χαχα τρελό γέλιο! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα,

Λίζα καλά αποτελέσματα να έχετε! Τελικά τα περισσότερα μωράκια έχουν βάλει πεταλούδα ε? Κι η δικιά μου 2,5μηνών!Ψυχούλες...

Tι να πει κι ο μπραντ που έβαλε με το που γεννήθηκε ο δόλιος και δεν τον αγκάλιασε και κανείς για μέρες :(

Οσο μεγαλώνουν όμως είναι σίγουρα πιο δύσκολο, αφού καταλαβαίνουν περισσότερα

Δεν εχουμε συνεννοηθει σιγουρα,προχθες μιλησαμε αλλα γυρω στις 6:30 μαλλον...
Αν είναι πες το μου σίγουρα να ξεύρω. Θέλω να πάω κι Ωρωπό μια βόλτα ρε γμτ να ταίσω και τα ζώα, να δω πως θα τα χώσω σκ, πάλι έχουμε μπόλικα να κάνουμε το σκ
χαχαχχα όχι εντάξει μυρίζω λίγο αν είναι έντονη η μυρωδιά σαν τις πάνες της Ζωής κ τόσο κοντινές :P αλλά όταν μαγειρεύω δεν μου μυρίζει κάτι:confused: Ούτε γεύση έχω καλή...
Ρε παιδιά... ο άντρας μου μου είπε τις προάλλες ότι έκλεινε μικρός τη μύτη του κι έτρωγε ότι τον πίεζαν να φάει και δεν του άρεσε, για να μη νιώθει και γεύση. Δεν το είχα πάρει ποτέ χαμπάρι αλλά ισχύει, το δοκίμασα :cool: Μάλλον γι'αυτό δεν έχεις και γεύση εσύ κυρία μου
:rolleyes:

Παιδιά πήρα Νο 5 παμπερς για την Αλεξάνδρα και της είναι τεράστια! Ακόμα φοράμε 4+...το 5 θα αργήσει ακόμα να τα βάλει όπως βλέπω. Τα έχω τώρα και μου πιάνουν το συρτάρι

Δεν πειράζει, κράτα καβάτζα. Μόλις σου έγραψα, θυμήθηκα ότι έχω κάτι πάνες του ανιψιού μου από αμερική, πρέπει να τις δοκιμάσω του μπραντ μπας κι είναι καιρός να τις βάλει

Εγω προχθες πηρα ενα 5αρι κι ενα 5+, αλλα εχω κι αλλλααααα στην αποθηκη!!!Τωρα ομως που κανει διαιτα:evil:

φοβαμαι οτι θα ξαναγυρισει στο 4αρι...Δε σας ειπα, χθες το βραδυ καταφερα μετα απο πολλες βολτες αγκαλια μεσα στο σπιτι να πιει 240ml γαλα...(πηγα φαρμακειο,ανοιξα κι αλλο την τρυπα της θηλης, αλλαξα και γαλα και πηρα δελτα advance...) και σημερα ποναει το χερι μου,η μεση και οι γαμπες μου λες κι εχω τρεξει 3 χιλιομετρα...το πρωι βεβαια 50ml με το ζορι...

Λύσσαξες πάλι με το φαί. Εμάς χτες έφαγε από τα σουβλάκια μας (κοτόπουλο ψητό βασικά), πατάτα και πίτα και δεν ήπιε γάλα μετά εννοείται. Το πρωί κατέβασε 200μλ γάλα και μετά τρία μικρά μπωλάκια δημητριακά :rolleyes:
καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...μπηκα για 2η συνεχομενη ημερα!!!!:tongue::tongue:

σημερα ειμαι απο τισ 4 ξυπνη!!!και επεσα στισ 1!!!!!!!!ξυπνησε η αγγελικη ,δεν ηξερε τι ηθελε ,μετα την πηρα στο κρεβατι μασ αλλα μεχρι τισ 07.00 ακομα ντουρασελ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ μιλουσε δυνατα ,κουτουλουσε το κεφαλι τησ στο κρεβατι και ειχα αγχοσ μην ξυπνησει και το μωρο...

Το ντούρασελ είσαι εσύ, που έκανες και γλυκό μέσα σ' όλα!
Εγω σκεφτομουν να κανω δωρο στον Κωστα ενα ταξιδι..παλι...ολο το σκεφτομαι αλλα δεν το κανω...σκεφτομαι και τα εξοδα...θελω να βγαλω και διπλωμα...αλλα θα ηταν ωραιο δωρο για τη γιορτη των ερωτευμενων ε?οχι οτι πιστευω σ'αυτα...
Κοίτα λίγο τις προσφορές από τα ντιλς μήπως βρεις κάτι πιο οικονομικό. Θα σου στείλω σε λίγο κι εγώ.

Σηκώθηκα να πάω για δουλειά στο γραφείο, έχω σταντ μπάι κι έναν πελάτη που ίσως καταφέρω να πάω σήμερα, θέλω να βάψω και μαλλί και μου λέει ο άντρας μου "κάτσε με μικρό να πάω 5 λεπτά τράπεζα να πληρώσω". Κατέβασα τον μικρό μεν στη μαμά μου για να φύγω τελικώς αλλά κόλλησα σπίτι (μάζευα το χάος) και φυσικά ο άντρας άφαντος. Κι η μάνα μου μουρμουράει για τον μπαμπά. Και μια χαρούμενη ατμόσφαιρα σήμερα :cool:

WN6Op3.png

Χριστινα αστο καλυτερα αφου εχεις και δουλειες, τωρα με πηρε και η μανα μου οτι την παει στην παιδικη χαρα οποτε μπορει να τη βγαλω καμια βολτα βεικου το απογευμα να ψωνισω ενα δωρο που θελω...Αυριο θα παει σπτι παππου-γιαγιας οποτε εξω θα ειναι παλι....

Οσο για τα ταξιδια μου βγαινει πιο ακριβα με αυτες τις προσφορες απο το κλεισω μονη μου τα παντα, αφου δεν περιλαμβανουν φορους κλπ οι τιμες τους...;)

Διαφημίσεις

Ταξιδάκια βλέπω πάλι. Κατερίνα κάνε την κίνηση και μη σκέφτεσαι τα λεφτά μόνο! Σκέψου πόσο ωραία θα περάσετε. Πλούσιοι δεν γινόμαστε φάνηκε από την αρχή το πράγμα! Για που σκέφτεσαι?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ταξιδάκια βλέπω πάλι. Κατερίνα κάνε την κίνηση και μη σκέφτεσαι τα λεφτά μόνο! Σκέψου πόσο ωραία θα περάσετε. Πλούσιοι δεν γινόμαστε φάνηκε από την αρχή το πράγμα! Για που σκέφτεσαι?

Κων/πολη λεμε καιρο τωρα αλλα λεγανε τα Χριστουγεννα και για Μαδριτη αν ερχοταν και ο αδερφος του με την κοπελα του...για Μαδριτη λεω κι εγω, αυτη τη στιγμη το προτιμω...θα ψαξω να δω πτησεις τωρα που μπορω και βλεπουμε..γμτ ξεχασα και τη χρεωστικη σπιτι...

λαθος,εδω την εχω...χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...