Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εντάξει και να μην είμαι δεν θα με πειράξει, αλλά αν είμαι...τι να πω, απλά είναι ειρωνία της ζωής, το να προσπαθείς 5 χρόνια να κάνεις παιδί και να καταλήγεις σε εξωσωματική και μετά να μένεις έγκυος σε ανύποπτη στιγμή:confused:

Το μπούκωμα ήταν αλλεργικό ή κρύωμα?Η μάνα μου που έχει αλλεργικό έκανε να μυρίσει σχεδόν 8 μήνες, αλλά τώρα επανήλθε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδη δε μπορεις να μυρισεις τις βρωμικες πανες της Ζωης? Τυχερουλα!!!:tongue:

Κι εγω ακριβως αυτο σκεφτηκα!!!Ουτε και τα ψωμια στο φουρνο!!!!Μια φιλη μου δεν εχει οσφρηση απο τοτε που γεννηθηκε...επιασε φωτια το απεναντι σπιτι καποτε και δεν της μυρισε τιποτα...

Μαρια...σου ειπα την περιπτωση της νονας μου και σιγουρα δεν ειναι η μονη!

χαχαχχα όχι εντάξει μυρίζω λίγο αν είναι έντονη η μυρωδιά σαν τις πάνες της Ζωής κ τόσο κοντινές :P αλλά όταν μαγειρεύω δεν μου μυρίζει κάτι:confused: Ούτε γεύση έχω καλή...

Το μπούκωμα ήταν από ίωση....μάλλον θα επανέλθει σιγά σιγά....:rolleyes:

Ξέχασα να σας πω...carrefour -35% pampers,babylino 1+1 δώρο,μαλλακτικά τρούχων 1+1 δώρο κ πολλές πολλές ακόμα προσφορές!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μη βαρεσετε...για να σας γλυκανω λιγο το λεω! Εφτιαξα cheesecake brownies προχθες!!! Πολυ καλο, αλλα ηθελε και παγωτο για να συνδυαστει σωστα, και δεν ειχα προβλεψει να φτιαξω!:tongue:

age.png age.png

χαχαχχα όχι εντάξει μυρίζω λίγο αν είναι έντονη η μυρωδιά σαν τις πάνες της Ζωής κ τόσο κοντινές :P αλλά όταν μαγειρεύω δεν μου μυρίζει κάτι:confused: Ούτε γεύση έχω καλή...

Το μπούκωμα ήταν από ίωση....μάλλον θα επανέλθει σιγά σιγά....:rolleyes:

Ξέχασα να σας πω...carrefour -35% pampers,babylino 1+1 δώρο,μαλλακτικά τρούχων 1+1 δώρο κ πολλές πολλές ακόμα προσφορές!;)

Xaxaxa...θα στο πω απλα, 2 πακετα baby dry no.5 προχθες πληρωσα 23,4!!:tongue::tongue:!!Και να θες να αλλαξεις μαρκα δε σ'αφηνουν:rolleyes:Στα babylino ειναι μονο για τις μικρες συσκευασιες η προσφορα...

Διαφημίσεις

Ναι Μαριάννα γιατί πάσχουμε από αδυναμία οι καημένες!:tongue:

Τώρα τρώω 1 τυρόπιτα και πριν λίγο έφαγα κάτι κουλουράκια.

Κατερίνα το έχω ξανακούσει για εγκυμοσύνες που τυχαίνουν μετά από εξωσωματική. Θα δείξει. Δεν θέλω να λεω μεγάλα λόγια, γιατί μπορεί να μην ισχύει τίποτα, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω αυτή την απαίσια γεύση που είχα και στην εγκυμοσύνη μου και επίσης αν νιώθω άδειο το στομάχι μου λιμοκτονώ μέχρι να φάω κάτι, κάνω σαν μανιακό! Όλα αυτά δεν είναι η ιδέα μου!Αχ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μη βαρεσετε...για να σας γλυκανω λιγο το λεω! Εφτιαξα cheesecake brownies προχθες!!! Πολυ καλο, αλλα ηθελε και παγωτο για να συνδυαστει σωστα, και δεν ειχα προβλεψει να φτιαξω!:tongue:

Λεγε οτι θες εξαλλουν ξερουμε οτι δεν το αγγιξες!!!!

Εγω τελικα ζυγιστηκα σημερα,ειμαι 67 κιλα, αλλα 3-4 κι εφτασα οσο πριν την εγκυμοσυνη!Αρα δε με δελεαζεις με τιποτα!!!:tongue::tongue:

:rolleyes:

Xaxaxa...θα στο πω απλα, 2 πακετα baby dry no.5 προχθες πληρωσα 23,4!!:tongue::tongue:!!Και να θες να αλλαξεις μαρκα δε σ'αφηνουν:rolleyes:Στα babylino ειναι μονο για τις μικρες συσκευασιες η προσφορα...

Παιδιά πήρα Νο 5 παμπερς για την Αλεξάνδρα και της είναι τεράστια! Ακόμα φοράμε 4+...το 5 θα αργήσει ακόμα να τα βάλει όπως βλέπω. Τα έχω τώρα και μου πιάνουν το συρτάρι

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι Μαριάννα γιατί πάσχουμε από αδυναμία οι καημένες!:tongue:

Τώρα τρώω 1 τυρόπιτα και πριν λίγο έφαγα κάτι κουλουράκια.

Κατερίνα το έχω ξανακούσει για εγκυμοσύνες που τυχαίνουν μετά από εξωσωματική. Θα δείξει. Δεν θέλω να λεω μεγάλα λόγια, γιατί μπορεί να μην ισχύει τίποτα, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω αυτή την απαίσια γεύση που είχα και στην εγκυμοσύνη μου και επίσης αν νιώθω άδειο το στομάχι μου λιμοκτονώ μέχρι να φάω κάτι, κάνω σαν μανιακό! Όλα αυτά δεν είναι η ιδέα μου!Αχ!

Βρε Μαρια δεν κανεις ενα τεστακι???Μην μας κρατας κι εμας σε αγωνια!!!χιχι

:rolleyes:

Παιδιά πήρα Νο 5 παμπερς για την Αλεξάνδρα και της είναι τεράστια! Ακόμα φοράμε 4+...το 5 θα αργήσει ακόμα να τα βάλει όπως βλέπω. Τα έχω τώρα και μου πιάνουν το συρτάρι

Εγω προχθες πηρα ενα 5αρι κι ενα 5+, αλλα εχω κι αλλλααααα στην αποθηκη!!!Τωρα ομως που κανει διαιτα:evil:

φοβαμαι οτι θα ξαναγυρισει στο 4αρι...Δε σας ειπα, χθες το βραδυ καταφερα μετα απο πολλες βολτες αγκαλια μεσα στο σπιτι να πιει 240ml γαλα...(πηγα φαρμακειο,ανοιξα κι αλλο την τρυπα της θηλης, αλλαξα και γαλα και πηρα δελτα advance...) και σημερα ποναει το χερι μου,η μεση και οι γαμπες μου λες κι εχω τρεξει 3 χιλιομετρα...το πρωι βεβαια 50ml με το ζορι...

Λεγε οτι θες εξαλλουν ξερουμε οτι δεν το αγγιξες!!!!

Μονο εγω το αγγιξα!!!:tongue: Ο αντρας μου δεν ενθουσιαζεται με τη σοκολατα γενικοτερα, και ο Αντωνης δεν τρωει μαυρη σοκολατα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...μπηκα για 2η συνεχομενη ημερα!!!!:tongue::tongue:

σημερα ειμαι απο τισ 4 ξυπνη!!!και επεσα στισ 1!!!!!!!!ξυπνησε η αγγελικη ,δεν ηξερε τι ηθελε ,μετα την πηρα στο κρεβατι μασ αλλα μεχρι τισ 07.00 ακομα ντουρασελ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ μιλουσε δυνατα ,κουτουλουσε το κεφαλι τησ στο κρεβατι και ειχα αγχοσ μην ξυπνησει και το μωρο...

τωρα μ'αυτα που γραφεις με αγχωσες περισσοτερο:roll::roll:
α,κατερινακι και αυτα δεν ειναι τιποτα!!!τυχαινει ολα τα γευματα τουσ να πεφτουν την ιδια ωρα.....δηλαδη μετα τα αυγα-φρουτα κτλ,μαγειρεψα ,εκανα δουλειεσ και το μεσημερακι ειχα ταϊσμα εισ διπλουν!!!μετα παλι το απογευμα και οι δυο μαζι!!!!!στο ενδιαμεσσο ομωσ ξαπλωσα λιγο και μετα παλι δουλιτσεσ....εφτιαξα και γλυκο γκρειπ φρουτ!!!ωραιο μου βγηκε!!μετα τισ βαλαμε αυτοκινητο και πηγαμε και βολτιτσα!!;)....και ομωσ ποιοσ θα μου το ελεγε οτι θα ξεσκαγα με μια απλη βολτα με το αυτοκινητο....και ομωσ!!!!

γι αυτο σου λεω,προσπαθησε να δεισ τα πραγματα αλλιωσ!!!!

Γιατί εμένα νομίζεις κοιμάται στο κρεβάτι της?!?!?! Ας είναι καλά ο καναπές:tongue:
μολισ καταλαβαμε που <πιαστηκε >το γοργονακι νουμ.2!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:καλη επιτυχια για την αυχενικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμισε μου αν ερθω σπιτι σου να στεκομαι ορθια!!!!:mrgreen:
:tongue::tongue:
:mrgreen: :mrgreen: Τα ίδια!
me too!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:(δεν βρισκω το εμοτικον που κοκκινιζει!!!)

(εχουμε την μπουρμπουληθρα στο δωματιο ,γι αυτο...:wink:)

μόνος σου κ να κλειστείς σπίτι μπλα μπλα μπλα!:roll:
μπα δεν τα λενε μονο οι παλιοι...αυτη ειναι η αποψη τησ πεθερασ μου...δεν μου την εχει εκφρασει αλλα το δειχνει!!!!!εγω πρεπει να ειμαι κλεισμενη σπιτι με τα μωρα!!αμ δε??!!:tongue::tongue:
Άφαντη 11η μέρα. Εχθές είχα πάλι εξαγωγές το απόγευμα! Έχω όμως και μια ενόχληση στην κοιλιά χαμηλα, όπως όταν περιμένουμε περίοδο :confused:Τι να πω. Θα δω και το ΣΚ και αν ακόμη δεν...πάω για χοριακή από βδομάδα!
μαρακι σε σκευτομουν το βραδυ....εχω παρα πολυ καλο προαισθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι!!!!!πολυ μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω ακριβως αυτο σκεφτηκα!!!Ουτε και τα ψωμια στο φουρνο!!!!Μια φιλη μου δεν εχει οσφρηση απο τοτε που γεννηθηκε...επιασε φωτια το απεναντι σπιτι καποτε και δεν της μυρισε τιποτα...

γιατι ο αντωνησ????χεσμενη η αγγελικη και αν τον ρωτησω επειδη εγω ειμαι απασχολημενη με δουλεια αν τα εχει κανει,την μυριζει και μου λεει <μπα,δεν νομιζω!!!!>και συνηθωσ την φερνει κοντα μου για να διαπιστωσω το συμβαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εντάξει και να μην είμαι δεν θα με πειράξει, αλλά αν είμαι...τι να πω, απλά είναι ειρωνία της ζωής, το να προσπαθείς 5 χρόνια να κάνεις παιδί και να καταλήγεις σε εξωσωματική και μετά να μένεις έγκυος σε ανύποπτη στιγμή:confused:

Το μπούκωμα ήταν αλλεργικό ή κρύωμα?Η μάνα μου που έχει αλλεργικό έκανε να μυρίσει σχεδόν 8 μήνες, αλλά τώρα επανήλθε!

Σε πληροφορω οτι ειναι και συνηθισμενο το φαινομενο:D

Αφενος η εγκυμοσυνη και η γεννα σε αλλαζουν ορμονικα πολυ, αφετερου μετα την αποκτηση ενος παιδιου εισαι πια πιο χαλαρη.

Αντε περιμενουμε!

yey2p2.png BN4cp2.png

α κατερινακι ..απο χτεσ ηθελα να στο γραψω!!!!!η κατασταση που περιγραφεισ με το φαγητο τησ τοτασ,για εμασ ειναι τελειωσ καθημερινο και συνηθισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγχονομουν και αγχονομαι με αυτο το θεμα,αλλα τι αλλο μπορω να κανω?εχω κανει τα παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα ισωσ να σου κακοφαινεται επειδη ειχεσ συνηθησει αλλη συμπεριφορα στο θεμα φαγητο-τοτα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σε πληροφορω οτι ειναι και συνηθισμενο το φαινομενο:D

Αφενος η εγκυμοσυνη και η γεννα σε αλλαζουν ορμονικα πολυ, αφετερου μετα την αποκτηση ενος παιδιου εισαι πια πιο χαλαρη.

Αντε περιμενουμε!

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο...:rolleyes:

Μη με βάζετε στην πρίζα πρωί πρωί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...