Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια καλή παρασκευή.

εμεις ετοιμαζομαστε για μεγαλη εξορμηση σε λιγο και το απογευμα θα αφησουμε την Ιλιανα στους γονείς του Νικου γιατι σαββατοκύριακο θα παμε καλαβρυτα (ξερετε για λίγο σκι - οσο προλαβαινουμε γιατι αν συνεχισει ετσι ο καιρος, η χιονοδρομική σαιζον θα ειναι φετος για 3 εβδομαδες και αυτή θα ειναι η τελευταία χαχα). Παμε για καφεδακι σε λιγο με κατι φιλες μου και τα παιδακια τους στο μπαλουξ (δευτερο σπιτι μου το εχω κανει, που να εμενα και κοντα) μετα σουπερ μαρκετ και μετα πεθερικά. Ευτυχως εχω και φαγητο ετοιμο και δεν με νοιαζει.

Σας φιλω, και καλα να περνατε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καταλαβαίνω,κι'εγώ έτσι ένιωθα με την πεταλούδα όταν προσπαθούσαν να την βάλουν στην δικιά μου και τότε ήταν 6 μηνών.Καθόμασταν απ'έξω και την ακούγαμε που έκλαιγε και ο άντρας μου παραλίγο να μπεί μέσα.Περαστικά εύχομαι.
οσο για την πεταλουδα... ασε!!!!!!!

και ο δικος μας την πρωτη φορα ηταν 7 μηνων... τη δευτερη ενος χρονων και τωρα...19μηνων!!

οσο μεγαλυτερα ειναι, τοσο χειροτερα γιατι καταλαβαινουν και περισσοτερο, αλλα δεν μπορουνε να καταλαβουν για πιο λογο η μαμα και ο μπαμπας αφηνουνε καποιους να τους πονανε τοσο!!!

μονο που ακουω το κλαμα και τα ουρλιαχτα του, παγωνει το αιμα μου!!!!!!!

H Παναγιωτα μου. εβαλε πεταλουδα 5 ημερων...τραγικο να το βλεπεις!Καλα αποτελεσματα Λιζα!Να πανε ολα καλα!!!Να ξεμπερδεψετε!

Καλημερα κοριτσια καλή παρασκευή.

εμεις ετοιμαζομαστε για μεγαλη εξορμηση σε λιγο και το απογευμα θα αφησουμε την Ιλιανα στους γονείς του Νικου γιατι σαββατοκύριακο θα παμε καλαβρυτα (ξερετε για λίγο σκι - οσο προλαβαινουμε γιατι αν συνεχισει ετσι ο καιρος, η χιονοδρομική σαιζον θα ειναι φετος για 3 εβδομαδες και αυτή θα ειναι η τελευταία χαχα). Παμε για καφεδακι σε λιγο με κατι φιλες μου και τα παιδακια τους στο μπαλουξ (δευτερο σπιτι μου το εχω κανει, που να εμενα και κοντα) μετα σουπερ μαρκετ και μετα πεθερικά. Ευτυχως εχω και φαγητο ετοιμο και δεν με νοιαζει.

Σας φιλω, και καλα να περνατε.

Γμτ, ζηλευω παρα πολυ!!!Αντε βρε, καλα να περασετε!!!!!

Καλημερα!Μολις τελειωσα μια τυροπιτα μανης (ετσι την εγραφε...)...αφου η μικρη ξυπνησε απο τις 6:30 και δεν προλαβαινα ουτε γαλα να πιω..βεβαια τωρα ξανακοιμαται...Παω να φτιαξω και coffee!!!

Μαριλουυυυυ σημερα εχεις την αυχενικη?????

Καλημέρα,

Λίζα καλά αποτελέσματα να έχετε! Τελικά τα περισσότερα μωράκια έχουν βάλει πεταλούδα ε? Κι η δικιά μου 2,5μηνών!Ψυχούλες...

Σήμερα η Αλεξάνδρα είναι στο σπίτι των γονιών μου, αφού ο πατέρας μου δεν είναι πια σε καραντίνα. Θα φτιάξουν πίτα με τη γιαγιά και θα κάνουν κούνια στη βεράντα σήμερα που έχει καλό καιρό.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λίζα όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις του μικρού,καλή δύναμη!

Μαριαλένα καλά αποτελέσματα στην αυχενική(σε είδα στον ύπνο μου:roll:)

Η μαμά μου πάει καλά αλλά σίγουρα πρέπει να κάνει το τρίμηνο θεραπείας με οξυγόνο για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο! Η γιατρός της είναι πολύ καλή...της πήρε αιμα κ της έκανε επιτόπου εξετάσεις,της έκανε κ μετρήσεις με το μηχάνημα...πολύ εξυπηρετική!!! Εντωμεταξύ ήθελε η μάνα μου να πάει να χαιρετήσει μια που ήταν μαζί της στο δωμάτιο κ πριν ανοίξει τη πόρτα έτυχε κ βγήκε η γιατρός κ της είπε να μην μπει....κ οι 3 στο δωμάτιο ήταν με τον η1ν1!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία τι γίνεται με τον μπαμπά σου???Τελικά δεν τον κράτησαν μέσα??

Όχι πήγε έδειξε τις εξετάσεις του αλλάξανε και το χάπι για τον πόνο και τώρα είναι καλύτερα! όταν πάει στο νοσοκομείο και γυρνάει, μετά είναι άλλος άνθρωπος! Τι σου είναι η ψυχολογία. Σήμερα θα πάρουμε και την 2η αξονική για τα οστά! Ελπίζω να βγει καθαρή.

Υγ:Η περίοδος άφαντη? :D:D

Άφαντη 11η μέρα. Εχθές είχα πάλι εξαγωγές το απόγευμα! Έχω όμως και μια ενόχληση στην κοιλιά χαμηλα, όπως όταν περιμένουμε περίοδο :confused:Τι να πω. Θα δω και το ΣΚ και αν ακόμη δεν...πάω για χοριακή από βδομάδα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Άφαντη 11η μέρα. Εχθές είχα πάλι εξαγωγές το απόγευμα! Έχω όμως και μια ενόχληση στην κοιλιά χαμηλα, όπως όταν περιμένουμε περίοδο :confused:Τι να πω. Θα δω και το ΣΚ και αν ακόμη δεν...πάω για χοριακή από βδομάδα!

Μακάρι ειλικρινά μακάρι...;)

Άσχετο....το μπούκωμα μου έφυγε αλλά γιατί δεν μυρίζω???Να ναι από το κορτιζονούχο σπρέυ της μύτης ή επειδή είχα 2 βδομάδες μπούκωμα????Θα μπορέσω να μυρίσω ξανά?? :shock::-P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

960845k6safx5il9.gif

Κι εμεις το ιδιο θεμα εχουμε με τις αιμοληψιες πλεον. Ξεκινησαμε 19 ημερων, αλλα οσο μεγαλωνει ειναι χειροτερα. Ευτυχως δεν εχουμε θεμα με τη νοσηλευτρια που παιρνει αιμα, η κοπελα ειναι απλα τελεια, τρομερα εμπειρη. Η Μαριαλενα τσιριζει απο το φοβο της τωρα, οχι οτι ποναει!

Ο πονος της μεσης συνεχιζει, η Μαριαλενα ηρθε με το μπαμπα της χθες και την πηγε παλι στη γιαγια σημερα το πρωι, ελπιζω να κανουν δουλεια τα αντιφλεγμονωδη και να συνελθω ως το βραδυ.

age.png age.png

Μαρια....δε θελω να σου δινω φρουδες ελπιδες γιατι εχω φτασει και 15 μερες καθυστερησης...ειναι πολυ συχνο φαινομενο για μας αυτο, επιπλεον αντιμετωπισες τοσες δυσκολιες να κανεις το φατσακι...αλλα!

1ον.εχεις συμπτωματα καθαρα εγκυμοσυνης!!!εγω εμετους δεν εκανα, αλλα ειχα πονους περιοδου και πρησμενο στηθος μια βδομαδα πριν κανω το τεστ...και

2ον.η νονα μου πριν 20 χρονια ειχε κανει δεν ξερω κι εγω ποσες εξωσωματικες για το πρωτο της παιδακι και μετα απο 2 χρονια περιπου ηρθε ξαφνικα ενα δευτερο!!!!

Αντε βρε.... με το καλο!!!!!!!(χαζογελαω σα χαζο τωρα μονη μου):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Άσχετο....το μπούκωμα μου έφυγε αλλά γιατί δεν μυρίζω???Να ναι από το κορτιζονούχο σπρέυ της μύτης ή επειδή είχα 2 βδομάδες μπούκωμα????Θα μπορέσω να μυρίσω ξανά?? :shock::-P

Δηλαδη δε μπορεις να μυρισεις τις βρωμικες πανες της Ζωης? Τυχερουλα!!!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...