Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

απετυχαν τα μελομακαρονα τα εψησα πολυ.........και γινανε παξιμαδακι!!

τα σιροπιασα και ελπιζω αυριο να ειναι σε καλυτερη κατασταση!! απο γευση ειναι πεντανοστημα αν τα εψηνα λιγοτερο νομιζω θα ειχα επιτυχια:-(

αννα βαλε κι εσυ την δικια σου συνταγη για τα μελομακαρονα να κανω μιση δοση να δοκιμασουμε και τα δικα σου:?::?::?:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ να μαι κ εγώ!

Ήρθε η παιδίατρος έβαλα κ το φαί να γίνεται(κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος κ μουστάρδα κ κροκέτες λαχανικών του μπαρμπα στάθη ωραίες είναι αυτές για εμένα που δεν τρώω τα λαχανικά με ευχαρίστηση) κ είπα να κάτσω πριν αρχίσω τη σκούπα!!!

Λοιπόν να σας πω κ τα νέα από τη παιδίατρο μας βρήκε μια χαρά 7200 και 68 ποντάκια, παρόλες τις διάροιες πήραμε κ 350γρ. στο μήνα τα κακά της μπουκίτσας στρώσανε(κάνουμε μαλακές μεγάλες σκατούλες-σας έχω στείλει με τα κακά το ξέρω:-P),από βδομάδα ξεκινάμε λαχανικά και από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε να βάζουμε και κοτόπουλο-μοσχαρι:!: μέσα στα λαχανικά....απόγευμα ξεκινάμε βανίλια και θα αρχίσουμε κ το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας μιας κ λόγω της κατάστασης με τις διάροιες δεν το ξεκινήσαμε ακόμα! Όπως καταλαβαίνεται πετάω από τη χαρά μου που επιτέλους ήμαστε καλά!Την αποστείρωση μου είπε να τη συνεχίσω λόγω της κατάστασης που περάσαμε για 2 εβδομάδες ακόμα και να είμαι όσο πιο σχολαστική γίνεται με το καθάρισμα των λαχανικών! Μας απαγόρευσε δια ροπάλου την περπατούρα (θα βάλω τον άντρα μου να κάθετε μέσα αφού αυτός λύσαξε να την πάρουμε) και μας επέτρεψε να κάθεται όσο θέλει στον ποπό της αφού στηρίζεται μια χαρά κ μόνη της!!! Αυτάαααα.....'είχε να πει η κουκουβάγια μάνα'

Μαριλου έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα στις ώρες του φαγητού!!!

Ράνια θα σου στείλω πμ τη περίπτωσή μας!:wink:

Βατραχάκι υποθέτω ότι ανευ σόδας δεν θα σου φούσκωσαν καθόλου τα μελομακάρονα?!

Έχω κ εγώ συνταγή πετυχημένη αν θέλει καμμία!!!

Αννα μαζι με την συνταγη να βαλεις και φωτο τον αντρα σου που θα κανει βολτες με την περπατουρα

ποσο γελασα οταν το διαβασα!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Τι εννοείς να την ζεσταίνεις???Με βρασμένο νερό θα την φτιάχνεις...Εγώ βράζω νερό στο κατσαρολάκι,το βάζω στο μπολάκι της μικρής και ρίχνω σιγά σιγά την κρέμα ανακατεύοντας παράλληλα για να μην σβολιάσει και της την δίνω ζεστή...

Αλλά,ρε κορίτσια,δεν την τρώει...με τίποτα....τί να κάνω????Σήμερα έπρεπε να φάει 8 κουταλιές και έφαγε με το ζόρι και με κλάμματα 4...στεναχωριέμαι που δεν τρώει γιατί σιγά σιγά πρέπει να συνηθίζει,πως θα γίνει δηλαδή??Ανήμερα Χριστουγέννων ξεκινάμε φρούτα και μέχρι τότε πρέπει το 1 γεύμα να αντικατασταθεί από κρέμα..εμείς ακόμα παλεύουμε...:-(:sad::-(

Επεξεργάστηκαν by Μπιζελάκι

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Τι εννοείς να την ζεσταίνεις???Με βρασμένο νερό θα την φτιάχνεις...Εγώ βράζω νερό στο κατσαρολάκι,το βάζω στο μπολάκι της μικρής και ρίχνω σιγά σιγά την κρέμα ανακατεύοντας παράλληλα για να μην σβολιάσει και της την δίνω ζεστή...

Ναι μπιζελάκι αυτό εννούσα, δηλαδή ζεσταίνουμε το νεράκι για την κρεμούλα όσο το ζεσταίνουμε και για το γάλα ε?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Εγώ το βράζω κανονικά και το αφήνω να πάρει μια βράση ακόμα πριν το κατεβάσω...

Καλή αρχή!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Ε ρε γέλιο που θα ρίξουμε αύριοοοο :tongue::tongue::tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Κοριτσια και εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο!! ειμαστε 7950 και 67 ποντους!!! ξεκιναμε και απο αυριο τη φρουτοκρεμα και τη κρεμα βανιλια!!! εδωσα λιγο και σημερα απο τη κρεμα και την εφαγε με μεγαλη ευχαριστηση!!! τρελα μιλαμε, ανοιγε το στοματακι συνεχεια!!! μετα εβγαλε και τεραστια γουλιτσα βεβαια.... αυριο αρχιζουμε φρουτα και ξεκιναμε με πορτοκαλι:eek::eek::eek:, περιεργο μου φανηκε..οχι με νερακι, σκετο χυμο θα πιει ειτε χυμο μανταρινι...

εχω μια ερωτηση στις μανουλες που θηλαζουν, μετα ας πουμε τη φρουτοκρεμα θηλαζετε αν το ζητανε τα μωρα???? μας ειπε η ντοκ να πινουμε και νερακι...μαριλου, εσυ μονο 2 φορες θηλαζεις???? εγω παντως ηξερα οτι κυρια τροφη για τα θηλαζοντα μενει παντα το γαλα..

αλλη μια ερωτηση, οταν ειναι μπουκωμενα τα μωρα βαζουμε μονο ορο???η ορο και αποφρακτηρα??? εμας μας ειπε η παιδιατρος να βαζουμε και σταγονες Garamat μαζι με ορο στη μυτουλα....

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Γιατί έχω την εντύπωση ότι γελάτε μαζί μου?????:tongue::lol::lol::lol:

Λοιπόν ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

3 ποτήρια ηλιέλαιο

1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι

1,5 κιλό αλέυρι για όλες τις χρήσεις

1/2 ποτήρι ζάχαρη

1,5 κ.γ. σόδα

1 κ.γ. μπέικιν

1,5 κ.γ κανέλλα

1 κ.γ. τριμμένο γαρύφαλλο

100γρ. καρυδόψιχα(προεραιτικό-στο μούλτι καλά χτυπημένη)

ξύσμα από 2 πορτοκάλια

Για το σιρόπι

2 ποτήρια ζάχαρη

1 ποτήρι μέλι

2 ποτήρια νερό

1/2 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ

Καρυδόψιχα για το σερβίρισμα

Έχουμε κ λέμε σε ένα βαθύ μπωλ βάζουμε το λάδι,το ξύσμα από το πορτοκάλι,τη κανέλλα και το γαρύφαλλο.Σε άλλο μπωλ βάζουμε το αλεύρι,το μπέικιν και τη καρυδόψιχα κ τα ανακατεύουμε λίγο με το χέρι.Διαλύουμε τη σόδα σε βαθύ ποτήρι(γιατί αφρίζει πολύ) με το χυμό πορτοκαλι και το βάζουμε στο μπωλ που έχει το λάδι....τα χτυπάμε 2 λεπτά με το μίξερ κ κατόπιν αρχίζουμε κ βάζουμε σιγά σιγά το μείγμα του αλευριού,μέχρι κάποιο σημείο πάει με το μίξερ μετά όταν αρχίσει να γίνεται ζύμη βάζουμε χέρι...η ζύμη βγαίνει σχετικά σφιχτή.....πλάθουμε τα μελομακάρονα με πάχος περίπου 2εκ. και τα βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά στη μεσαία θέση ....εγώ τα κοιτάω από την κάτω τους πλευρά κ μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζω! Όσο θα ψήνεται η πρώτη δόση ετοιμάζουμε κ το σιρόπι το οποίο βγαζουμε τον πολύ αφρό κ το αφήνουμε να βράσει για 3-4 λεπτά κ κατόπιν το κρατάμε ζεστό για το σιρόπιασμα! Μόλις βγουν τα μελομακάρωνα τα μεταφέρουμε όπως είναι(όχι ανάποδα)σε ένα άλλο ταψί που θα έχουμε μόνο για το σιρόπιασμα,πλάθουμε τη δευτερη δόση τα βάζουμε στο φούρνο κ αρχίζουμε το σιρόπιασμα στα πρώτα....όπως είναι χλιαρά τα μελομακάρονα ρίχνουμε το ζεστό σιρόπι λίγο λίγο πάνω από το κάθε μελομακάρονο(περίπου 1 βαθιά κουτάλα για όλη τη δόση) τα αφήνουμε 2 λεπτά τα γυρνάμε κ ανάποδα κ επαναλαμβανουμε τη διαδικασία με άλλη 1 κουτάλα σιρόπι τα αφήνουμε 3 λεπτά κ τα βάζουμε σε πιατέλα πασπαλίζουμε με καρύδι , βγάζουμε τα επόμενα κ.ο.κ

Αυτάααα !!!αν ακολουθήσεις τις οδηγίες αποκλείεται να μην σου πετύχουν βατραχάκι μου....έχω κάνει κ μισή κ διπλή δόση σε αυτη τη συνταγή!;)

Καλή επιτυχία σε όποια τα κάνει!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τον παιδίατρο. Όλα καλά! Είμαστε 8,600 και 70 πόντους :D Από αύριο ξεκινάμε φρούτα και κρεμούλα! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε...

Να ρωτήσω βρε κορίτσια, γιατί ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό... Πρέπει να την ζεστάνουμε την κρεμούλα ή την τρώει έτσι???

Επίσης εμάς μας είπε να συνεχίσουμε την αποστείρωση στα μπιμπερό για άλλον ένα μήνα ακόμα...

καλά κρασιά .....άδικα θα παιδευτεις!!!!!!!!!!!

απετυχαν τα μελομακαρονα τα εψησα πολυ.........και γινανε παξιμαδακι!!

τα σιροπιασα και ελπιζω αυριο να ειναι σε καλυτερη κατασταση!! απο γευση ειναι πεντανοστημα αν τα εψηνα λιγοτερο νομιζω θα ειχα επιτυχια:-(

αννα βαλε κι εσυ την δικια σου συνταγη για τα μελομακαρονα να κανω μιση δοση να δοκιμασουμε και τα δικα σου:?::?::?:

κρατσανιστά μελομακάρονα..νέα συνταγή

Κοριτσια και εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο!! ειμαστε 7950 και 67 ποντους!!! ξεκιναμε και απο αυριο τη φρουτοκρεμα και τη κρεμα βανιλια!!! εδωσα λιγο και σημερα απο τη κρεμα και την εφαγε με μεγαλη ευχαριστηση!!! τρελα μιλαμε, ανοιγε το στοματακι συνεχεια!!! μετα εβγαλε και τεραστια γουλιτσα βεβαια.... αυριο αρχιζουμε φρουτα και ξεκιναμε με πορτοκαλι:eek::eek::eek:, περιεργο μου φανηκε..οχι με νερακι, σκετο χυμο θα πιει ειτε χυμο μανταρινι...

εχω μια ερωτηση στις μανουλες που θηλαζουν, μετα ας πουμε τη φρουτοκρεμα θηλαζετε αν το ζητανε τα μωρα???? μας ειπε η ντοκ να πινουμε και νερακι...μαριλου, εσυ μονο 2 φορες θηλαζεις???? εγω παντως ηξερα οτι κυρια τροφη για τα θηλαζοντα μενει παντα το γαλα..

αλλη μια ερωτηση, οταν ειναι μπουκωμενα τα μωρα βαζουμε μονο ορο???η ορο και αποφρακτηρα??? εμας μας ειπε η παιδιατρος να βαζουμε και σταγονες Garamat μαζι με ορο στη μυτουλα....

εμένα πάντα ζητάει κι ας φάει καλά και χορτάσει

Γιατί έχω την εντύπωση ότι γελάτε μαζί μου?????:tongue::lol::lol::lol:

Λοιπόν ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

3 ποτήρια ηλιέλαιο

1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι

1,5 κιλό αλέυρι για όλες τις χρήσεις

1/2 ποτήρι ζάχαρη

1,5 κ.γ. σόδα

1 κ.γ. μπέικιν

1,5 κ.γ κανέλλα

1 κ.γ. τριμμένο γαρύφαλλο

100γρ. καρυδόψιχα(προεραιτικό-στο μούλτι καλά χτυπημένη)

ξύσμα από 2 πορτοκάλια

Για το σιρόπι

2 ποτήρια ζάχαρη

1 ποτήρι μέλι

2 ποτήρια νερό

1/2 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ

Καρυδόψιχα για το σερβίρισμα

Έχουμε κ λέμε σε ένα βαθύ μπωλ βάζουμε το λάδι,το ξύσμα από το πορτοκάλι,τη κανέλλα και το γαρύφαλλο.Σε άλλο μπωλ βάζουμε το αλεύρι,το μπέικιν και τη καρυδόψιχα κ τα ανακατεύουμε λίγο με το χέρι.Διαλύουμε τη σόδα σε βαθύ ποτήρι(γιατί αφρίζει πολύ) με το χυμό πορτοκαλι και το βάζουμε στο μπωλ που έχει το λάδι....τα χτυπάμε 2 λεπτά με το μίξερ κ κατόπιν αρχίζουμε κ βάζουμε σιγά σιγά το μείγμα του αλευριού,μέχρι κάποιο σημείο πάει με το μίξερ μετά όταν αρχίσει να γίνεται ζύμη βάζουμε χέρι...η ζύμη βγαίνει σχετικά σφιχτή.....πλάθουμε τα μελομακάρονα με πάχος περίπου 2εκ. και τα βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά στη μεσαία θέση ....εγώ τα κοιτάω από την κάτω τους πλευρά κ μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζω! Όσο θα ψήνεται η πρώτη δόση ετοιμάζουμε κ το σιρόπι το οποίο βγαζουμε τον πολύ αφρό κ το αφήνουμε να βράσει για 3-4 λεπτά κ κατόπιν το κρατάμε ζεστό για το σιρόπιασμα! Μόλις βγουν τα μελομακάρωνα τα μεταφέρουμε όπως είναι(όχι ανάποδα)σε ένα άλλο ταψί που θα έχουμε μόνο για το σιρόπιασμα,πλάθουμε τη δευτερη δόση τα βάζουμε στο φούρνο κ αρχίζουμε το σιρόπιασμα στα πρώτα....όπως είναι χλιαρά τα μελομακάρονα ρίχνουμε το ζεστό σιρόπι λίγο λίγο πάνω από το κάθε μελομακάρονο(περίπου 1 βαθιά κουτάλα για όλη τη δόση) τα αφήνουμε 2 λεπτά τα γυρνάμε κ ανάποδα κ επαναλαμβανουμε τη διαδικασία με άλλη 1 κουτάλα σιρόπι τα αφήνουμε 3 λεπτά κ τα βάζουμε σε πιατέλα πασπαλίζουμε με καρύδι , βγάζουμε τα επόμενα κ.ο.κ

Αυτάααα !!!αν ακολουθήσεις τις οδηγίες αποκλείεται να μην σου πετύχουν βατραχάκι μου....έχω κάνει κ μισή κ διπλή δόση σε αυτη τη συνταγή!;)

Καλή επιτυχία σε όποια τα κάνει!

είσαι όλα τα λεφτά.....με τα κουραδακια

nAcmp3.png

uZRep2.png

Πριν λίγο τελειώσαμε και τα δικά μας μελομακάρονα, μια χαρά νόστιμα και λαχταριστά! Επειδή νόμιζα ότι δε θα τα φάμε ακολούθησα τη συνταγή βάζοντας μικρότερες κούπες τσαγιού σε όλα τα υλικά. Τελικά μου φαίνεται όμως ότι θα φαγωθούν σύντομα. Το καλό μέλι σε κάθε περίπτωση κάνει τη διαφορά.

Όπως και στους κουραμπιέδες το καλό πρόβειο βούτυρο. Παρεπιπτόντως έχουμε αφήσει μόνο ένα μικρό πιατάκι, οι υπόλοιποι φαγώθηκαν για πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδυνό εδώ και δυο τρεις μέρες. Τα Χριστούγεννα δεν το βλέπω να υπάρχει τίποτα για κέρασμα...

1693232o3pyynb55x.gif

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Γεια σας κοριτσόπουλα!

Σας βλέπω κάθε μέρα πασπαλισμένες με κουραμπιεδόσκονη, γλυκαμένες από μελομακάρονα, ξενυχτισμένες από τα μπεμπίνια, μέσα σε φωτάκια χριστουγεννιάτικα, μελωδίες γιορτινές, με τις πάνες στα χέρια, τις φρουτόκρεμες στο μπλέντερ, τις ιώσεις ως ανεπιθύμητες επισκέπτριες, τα καινούρια αυτοκίνητα "για να χωράει πια όλη η οικογένεια", τα καινούρια σπίτια προς αναζήτηση επίσης "για να χωράει όλη η προίκα", όλες σε αγώνα δρόμου να τα προφτάσουμε όλα, κάθε μέρα με λύπες ή χαρές, αν μη τί άλλο έχουμε καταλάβει ότι έχουμε μπει για τα καλά σε μια διαφορετική τροχιά ζωής που πλέον δεν αλλάζει, μονάχα θα γίνεται όλο και πιο απαιτητική, πιο πλούσια, πιο ενδιαφέρουσα, πιο κουραστική όπως θες πες το.....

Σας στέλνω λοιπόν μια γλυκια φωτο για παρηγοριά,

καθώς το μόνο που πάντα θα αξίζει είναι:

1429548cikvzf2j77.jpg

Αχ Ελενίτσα με συγκίνησες, τι ωραία που τα γράφεις πάντα:P:p:p:p

Ουφ να μαι κ εγώ!

Ήρθε η παιδίατρος έβαλα κ το φαί να γίνεται(κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος κ μουστάρδα κ κροκέτες λαχανικών του μπαρμπα στάθη ωραίες είναι αυτές για εμένα που δεν τρώω τα λαχανικά με ευχαρίστηση) κ είπα να κάτσω πριν αρχίσω τη σκούπα!!!

Λοιπόν να σας πω κ τα νέα από τη παιδίατρο μας βρήκε μια χαρά 7200 και 68 ποντάκια, παρόλες τις διάροιες πήραμε κ 350γρ. στο μήνα τα κακά της μπουκίτσας στρώσανε(κάνουμε μαλακές μεγάλες σκατούλες-σας έχω στείλει με τα κακά το ξέρω:-P),από βδομάδα ξεκινάμε λαχανικά και από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε να βάζουμε και κοτόπουλο-μοσχαρι:!: μέσα στα λαχανικά....απόγευμα ξεκινάμε βανίλια και θα αρχίσουμε κ το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας μιας κ λόγω της κατάστασης με τις διάροιες δεν το ξεκινήσαμε ακόμα! Όπως καταλαβαίνεται πετάω από τη χαρά μου που επιτέλους ήμαστε καλά!Την αποστείρωση μου είπε να τη συνεχίσω λόγω της κατάστασης που περάσαμε για 2 εβδομάδες ακόμα και να είμαι όσο πιο σχολαστική γίνεται με το καθάρισμα των λαχανικών! Μας απαγόρευσε δια ροπάλου την περπατούρα (θα βάλω τον άντρα μου να κάθετε μέσα αφού αυτός λύσαξε να την πάρουμε) και μας επέτρεψε να κάθεται όσο θέλει στον ποπό της αφού στηρίζεται μια χαρά κ μόνη της!!! Αυτάαααα.....'είχε να πει η κουκουβάγια μάνα'

Μαριλου έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα στις ώρες του φαγητού!!!

Ράνια θα σου στείλω πμ τη περίπτωσή μας!:wink:

Βατραχάκι υποθέτω ότι ανευ σόδας δεν θα σου φούσκωσαν καθόλου τα μελομακάρονα?!

Έχω κ εγώ συνταγή πετυχημένη αν θέλει καμμία!!!

ΜΠράβο Αννούλα μια χαρά τα νέα σας, άντε καλή αρχή με τις κρέμες θα δεις τι πλάκα θα έχει!!!!

2 φορές θηλάζει;εμένα πολύ 7-8 φορές

κοίτα θηλάζει στάνταρ πρωί - βράδυ και αν ζητήσει ενδιάμεσα τη βάζω λίγο αλλά δεν πεινάει πια σχεδόν ποτέ ενδιάμεσα. Και τη βάζω και μετά το μεσημεριανό τώρα που αρχίσαμε τα λαχανικά, μέχρι να μπει το κοτόπουλο.

Ευχαριστώ πολύ!!! Ε ρε γέλιο που θα ρίξουμε αύριοοοο :tongue::tongue::tongue:

Άντε καλή αρχή στον αλητάκο μας!!!!!;););););) Φιλιά από τη γοργονίτσα... Συμπεθέρα θα έρθεις στη συνάντηση?!??!?!?!

Όταν προτοαρχίσαμε την κρέμα μόλις τελείωνε ήθελε και στήθος οπότε της έδινα. Τώρα πια όμως δε ζητάει καθόλου μετά την κρέμα οπότε όπως έγραψα και στη staxioforina θηλάζω 2 φορές και λίγο στο μεσημεριανό. Επίσης κάνω και 2-3 αντλήσεις τη μέρα για να έχει γάλα για όταν λείπω αν χρειαστεί και για να υπάρχει το ερέθισμα για το στήθος να μην έχω πρόβλημα με την παραγωγή. Η μικρή δε ζητάει παραπάνω στήθς απλά το πρωί και στο βραδυνό που τρώει και είμαστε ξαπλωμένες κάθεται γύρω στα 40 λεπτά στο στήθος. Είναι οι καλύτερες ώρες της ημέρας για μένα:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...