Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σιγά μη σου έκανα και μάγια. Πες πόσο είσαι επιτέλους να καταλάβουν όλες ότι είσαι ραμολί! Αϊντε, που μας το παίζεις παιδούλα και κοροϊδεύεις εμένα αν κάνω ένα ωχ :mrgreen:

Ετσι για να σε διαψευσω για αλλη μια φορα, η γιατρος μου επιβεβαιωσε οτι περασα λοιμωδη μονοπυρηνωση στο παρελθον στο ποδι...χωρις να το καταλαβω!!! Μετα απο αυτο λοιπον, να δω τι θα μας πεις που καθε μερα σε ποναει και κατι διαφορετικο πανω σου...!!!:mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Το κακο ειναι οτι ξεκινησα αντιβιωση λογω της φαρυγγιτιδας, οπου μετα απο παζαρια, μου εδωσε μια τριημερη και σχετικα ελαφρια! Συνεχιζω τα αντιφλεγμονωδη ανα 8ωρο λογω της μεσης...ηθελα να τη ρωτησω αν μπορω να πιω αλκοολ με ολα αυτα τα χαπια, αλλα σκεφτηκα οτι θα μου πεταγε το βιβλιαριο στο κεφαλι...:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, με μπερδεψατε περισσοτερο!:mrgreen: Οχι οτι δεν τα ηξερα ολα αυτα που λετε, γιατι ολα σωστα ειναι, αλλα ειχα κολλησει στη θερμανση! Τωρα κολλαω σε ολα! Τελος παντων, το βασικο ειναι να το δει και ο Φωτης, γιατι δεν το ειδε το σπιτι, και μετα να το συζητησουμε εκτενως.

Κατερινα εψαχνα μουτζα αλλα δε βρηκα! Μα ειναι δυνατον να σκεφτεσαι μην ξεσπιτωθει η μικρη για ενα βραδυ, οταν εχεις φτασει στο σημειο να κοιμασαι με τις καλτσες? Ελεος δηλαδη! Εγω αφησα τον Αντωνη στη μανα μου για να παω στη γιατρο, πηγα τωρα να τον παρω και η Μαριαλενα εκλαιγε. Ειναι απο χθες εκει και σηκωνε χερακια να την παρω. Ενταξει, στενοχωρηθηκα στιγμιαια, αλλα μετα σκεφτηκα οτι δε μπορω να τη φροντισω με τοσο πονο στη μεση, οποτε τι να κανω? Δε θα δουλεψει ο μπαμπας της σημερα το απογευμα, και θα παει να την παρει νωρις. Ελπιζω ως αυριο να ειμαι καλυτερα.

Να βγαινετε οσο πιο συχνα μπορειτε, να φευγει και η ενταση!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι για να σε διαψευσω για αλλη μια φορα, η γιατρος μου επιβεβαιωσε οτι περασα λοιμωδη μονοπυρηνωση στο παρελθον στο ποδι...χωρις να το καταλαβω!!! Μετα απο αυτο λοιπον, να δω τι θα μας πεις που καθε μερα σε ποναει και κατι διαφορετικο πανω σου...!!!:mrgreen::tongue::tongue::tongue:
Γιατί είπα εγώ ότι με πονάει τίποτα σήμερα; :mrgreen:

WN6Op3.png

Κασσιανη... δεν το πηρα προσωπικα... απλα ειπα τη γνωμη μου, μιας και τυχαινει να ζω σε τετοιου ειδους περιοχη.

Οσο για τον καθαρο αερα που λες, αυτος δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα πλεον...

Για τη βοηθεια που λες, ουτε εγω ειχα ποτε και απ΄οτι φαινεται ουτε θα εχω...

Το μονο που ηθελα να πω ειναι οτι τα προαστια (αν μπορεις να τα πεις ακομα ετσι) δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 20 χρονια στα οποια υπηρχαν μονο εξοχικα σπιτια! Υπαρχουν πλεον τα παντα... απο σχολεια φροντιστηρια, μαγαζια... και δεν χρειαζεται να βουτας ενα αυτοκινητο για το παραμικρο...

Μαριαννα, συγκεκριμενα αναφερθηκα σε σενα λογω περιοχης γιατι η αποστασεις Παιανα-Αγ. Παρασκευη-Χαλανδρι ειναι μικρες...

Η εξοικονομηση χρονου και βενζινης ειναι ελαχιστες... σε συγκριση με το ανθρωπινο και ηρεμο περιβαλον που ζεις αυτη τη στιγμη...

Αν εμενες πχ Καλιθεα, θα σου ελεγε φυγε και μην το σκεφτεσε... ( ενταξει, την κεντρικη θερμανση να τη σκεφτεις λιγο :tongue: )

7hWqp3.png

Κατερίνα μια χαρά θα περάσει μη το συζητάς καθόλου. Εμένα που δεν καθόταν με τα πεθερικά, τώρα λόγω καταστάσεων, όταν τους βλέπει χαίρεται γιατί ξέρει ότι ο παππούς θα την πάει κούνιες και η γιαγιά θα κάτσει μαζί της στο δωμάτιό της να παίξουν. Μια χαρά περνάνε, εμείς αγχωνόμαστε, χωρίς λόγο!

Ναι κ η δικιά μου δεν καθόταν στα πεθερικά μου κ τώρα τους αγαπάει τρελά...είναι η γιαγιά κ ο παππούς σοκολάτα!!!:lol::lol::lol::lol: Οι γονείς μου είναι η γιαγια Γιωή(Ζωή) κ ο παππούς άτα!!!!Τον πατέρα μου μόλις τον βλέπει δεν τον αφήνει να μπει σπίτι προσπαθεί να βγει αυτή φωνάζωντας άτα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαριάννα περαστικά....μπορείς να πιεις κ αλκοολ βρε....αν είναι πρωί βράδυ η αντιβίωση στο ενδιάμεσο τι θα κάνεις???? :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Να βγαινετε οσο πιο συχνα μπορειτε, να φευγει και η ενταση!;)

καταρχην... περαστικα φιλεναδα!!!!! πακετο παμε εμεις???

και εγω απο χθες υποφερω απο τη μεση μου... ή μαλλον το ισχυο... και παω σχεδον κουτσαινοντας!!!:twisted:

οσο γι΄αυτο που ειπες παραπανω... η απαντηση μου ειναι... "ααααααααααχχχχ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω να βγω απο 26 Σεπτεμβριου που πηγα σ΄ενα γαμο (με το μωρο φυσικα μαζι) :confused:

7hWqp3.png

καταρχην... περαστικα φιλεναδα!!!!! πακετο παμε εμεις???

και εγω απο χθες υποφερω απο τη μεση μου... ή μαλλον το ισχυο... και παω σχεδον κουτσαινοντας!!!:twisted:

οσο γι΄αυτο που ειπες παραπανω... η απαντηση μου ειναι... "ααααααααααχχχχ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω να βγω απο 26 Σεπτεμβριου που πηγα σ΄ενα γαμο (με το μωρο φυσικα μαζι) :confused:

Γεράματα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::twisted::twisted::twisted:

Μια απορία που μόλις μου γεννήθηκε...εσύ που έχεις τόσο μεγάλο παιδί αν κοιμήσεις τον μικρό κ βγείτε δεν μπορεί να τον κάνει καλά αν ξυπνήσει????:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεράματα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::twisted::twisted::twisted:

Μια απορία που μόλις μου γεννήθηκε...εσύ που έχεις τόσο μεγάλο παιδί αν κοιμήσεις τον μικρό κ βγείτε δεν μπορεί να τον κάνει καλά αν ξυπνήσει????:roll:

θα μπορουσε... αλλα φοβαται ο ερμος!!!

και ουτε εγω θελω να του φορτωσω αυτη την ευθυνη απο τη στιγμη που και ο ιδιος δεν αισθανεται σιγουρος!

το θεμα ειναι ομως ο μεσαιος γιος, ο οποιος και ενα γκουχ να κανει το μωρο θα με παιρνει τηλεφωνο!

τους αφησα μια μερα μιση ωρα (τοτε που ειχαμε ερθει να δουμε αυτο το σπιτι για να νοικιασουμε) και ο Γρηγορης με πηρε 15 τηλεφωνα!!!! :eek:

7hWqp3.png

Ε καλά καθώς θα μεγαλώνει ο Σταύρος κ θα συννενοούνται κάπως θα νοιώσει κ ο μεγάλος λίγο πιο σίγουρος....άντε βρε σε λίγα χρόνια θα ξεπορτίσεις κ εσύ υπομονή! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα ...

ειμαι αρκετα αγχωμενη αυτη τη στιγη!

αυριο θα παμε να κανει ο μικρος το σπινθηρογραφημα νεφρων...

το προηγουμενο το καναμε πριν 6 μηνες και αν πρωτα ο Θεος, πανε ολα καλα, απο αυριο ξεμπερδευουμε με αντιβιωσεις και καλλιεργιες ουρων !!!!

σκεφτομαι την ταλαιπωρια του μωρου, 5 ωρες εκει μεσα... αλλα ευτυχως αυτα ειναι περαστικα..

το μονο που με τσακιζει ειναι, οταν θα θελουν να του βαλουν την πεταλουδα για τον ορο που θα ψαχνουν να βρουνε φλεβα...

την προηγουμενη φορα τον ειχαν μιση ωρα εκει μεσα και του ειχαν κατατρυπησει το χερακι!!!!! παραλιγο να μπω μεσα και να τους τα διαλυσω ολα!!!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ...

ειμαι αρκετα αγχωμενη αυτη τη στιγη!

αυριο θα παμε να κανει ο μικρος το σπινθηρογραφημα νεφρων...

το προηγουμενο το καναμε πριν 6 μηνες και αν πρωτα ο Θεος, πανε ολα καλα, απο αυριο ξεμπερδευουμε με αντιβιωσεις και καλλιεργιες ουρων !!!!

σκεφτομαι την ταλαιπωρια του μωρου, 5 ωρες εκει μεσα... αλλα ευτυχως αυτα ειναι περαστικα..

το μονο που με τσακιζει ειναι, οταν θα θελουν να του βαλουν την πεταλουδα για τον ορο που θα ψαχνουν να βρουνε φλεβα...

την προηγουμενη φορα τον ειχαν μιση ωρα εκει μεσα και του ειχαν κατατρυπησει το χερακι!!!!! παραλιγο να μπω μεσα και να τους τα διαλυσω ολα!!!!!!!!!!!!

Σε καταλαβαίνω,κι'εγώ έτσι ένιωθα με την πεταλούδα όταν προσπαθούσαν να την βάλουν στην δικιά μου και τότε ήταν 6 μηνών.Καθόμασταν απ'έξω και την ακούγαμε που έκλαιγε και ο άντρας μου παραλίγο να μπεί μέσα.Περαστικά εύχομαι.

SI5Yp3.png

Σήμερα απο το πρωί δεν έχω καταφέρει να κάτσω καθόλου με την μικρή.Δεν με έχει αφήσει καθόλου και μου φαίνεται ατέλειωτη αυτή η βδομάδα μέχρι να πάει την Δευτέρα ξανά σχολείο.Εχω του κόσμου τις δουλειές στο σπίτι και περιμένω να έρθει η Δευτέρα για να της κάνω.Εντάξει θα έρθει και η γυναίκα αυτό το Σάβατο αλλά είναι και δουλειές που κάνω έχω να κάνω εγώ.

Η μαμά μου βγήκε τελίκά σήμερα απο το νοσοκομείο αφού και με αυτές τις εξετάσεις που της κάνανε δεν της βρήκαν απολύτως τίποτα.Εντωμεταξύ εχθές το βράδυ μου είπε οτι την ξανάπιασε αυτός ο πονοκέφαλος,το είπε στον γιατρό αλλά και με μια εξέταση που της κάνανε ήταν μια χαρά.Τώρα τι θα γίνει με αυτό το θέμα δεν ξέρω.Εύχομαι να σταματήσει κάποια στιγμή απο μόνο του.

SI5Yp3.png

Σε καταλαβαίνω,κι'εγώ έτσι ένιωθα με την πεταλούδα όταν προσπαθούσαν να την βάλουν στην δικιά μου και τότε ήταν 6 μηνών.Καθόμασταν απ'έξω και την ακούγαμε που έκλαιγε και ο άντρας μου παραλίγο να μπεί μέσα.Περαστικά εύχομαι.

να σαι καλα!!!

ευχομαι και εγω περαστικα στη μαμα σου... και ας το ψαξει οσο περισσοτερο μπορει! ας κανει ολες τις εξετασεις που χρειαζονται για να ειναι σιγουρη!!!

οσο για την πεταλουδα... ασε!!!!!!!

και ο δικος μας την πρωτη φορα ηταν 7 μηνων... τη δευτερη ενος χρονων και τωρα...19μηνων!!

οσο μεγαλυτερα ειναι, τοσο χειροτερα γιατι καταλαβαινουν και περισσοτερο, αλλα δεν μπορουνε να καταλαβουν για πιο λογο η μαμα και ο μπαμπας αφηνουνε καποιους να τους πονανε τοσο!!!

μονο που ακουω το κλαμα και τα ουρλιαχτα του, παγωνει το αιμα μου!!!!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...