Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί εμένα νομίζεις κοιμάται στο κρεβάτι της?!?!?! Ας είναι καλά ο καναπές:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειμαι προνομιουχα τελικα ετσι???Και δεν το ειχα καταλαβει...εγω απο το πολυ αγχος μου μην τυχον ξυπνησει η μικρη τη νυχτα κοιμαμαι με τις καλτσες για να μπορω να τρεξω αν χρειαστει και σκαω...(ξερω,ξερω, emoticon μουτζα ολες μαζι!)

Πρώτον σύνελθε πια και δεύτερον στη δική μας περίπτωση τουλάχιστον φταίμε εμείς ακι όχι το παιδί που κοιμάται μαζί μας. Μια χαρά κοιμόταν ολόκληρο το βράδυ στην κούνια της μέχρι που πέρσυ το Πάσχα που αρρώστησε ο Βασίλης αποφάσισε ότι του αρέσει πολύ να κοιμάται με την κόρη του και την έφερνε συνέχεια:):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ειμαι προνομιουχα τελικα ετσι???Και δεν το ειχα καταλαβει...εγω απο το πολυ αγχος μου μην τυχον ξυπνησει η μικρη τη νυχτα κοιμαμαι με τις καλτσες για να μπορω να τρεξω αν χρειαστει και σκαω...(ξερω,ξερω, emoticon μουτζα ολες μαζι!)

Κ εγώ με τις κάλτσες κοιμάμαι αλλά όχι για να σηκωθώ να τρέξω αφού πάντα ξυπνάει πρώτος ο στεφ αλλά για να μην ξυπνήσω επειδή κρυώνω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τώρα τι να απαντήσω???

Παντοφλίτσες δεν έχεις καμάρι μου? Πόσο χρόνο θα κάνεις να τις βάλεις? Και στο φινάλε αν κλάψει για 1 δευτερόλεπτο τι θα πάθει?:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα τι να απαντήσω???

Παντοφλίτσες δεν έχεις καμάρι μου? Πόσο χρόνο θα κάνεις να τις βάλεις? Και στο φινάλε αν κλάψει για 1 δευτερόλεπτο τι θα πάθει?:confused:

Εχω αλλα δεν τις φοραω μην την ξυπνησω...ειμαι για δεσιμο σας λεω, τι να πει κι ο χριστιανος που ζει μαζι μου...

α!λεω το σαββατο μιας και η κολλητη μου η Χαρουλα μας εχει καλεσει οξω, να στειλω τη μικρη στη μανα μου να κοιμηθει αλλα δε μπορω να το κανω ρε γμτ..να ξεσπιτωνω το παιδι??
Πωπω ναι ρε συ, μεγάλο κακό για την τότα! Αστα, δράμα! Συγκεντρώσου ωρέ! Ασε που με την αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να φάει κι όλας :-D

WN6Op3.png

Πωπω ναι ρε συ, μεγάλο κακό για την τότα! Αστα, δράμα! Συγκεντρώσου ωρέ! Ασε που με την αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να φάει κι όλας :-D

Λοιπν θα σας πω, αν και σε σενα μπορει και να το πα...το σαββατο που ειχαμε βγει λεω στον Κ, δεν την παμε κανα σαββατο βραδυ στη μανα μου να μεινει εκει να παμε καμια βολτα, θα σου κανω και κρεπες που σ'αρεσουν, θα φαμε και ποπ κορν να δουμε ταινια να κοιμηθουμε στις 2 και να ξυπνησουμε 11 την κυριακη να πιουμε καφε και μετα να παμε να την παρουμε???Και μου απανταει:τι λες καλε?οχι να την παμε 10 μερες στους δικους μου να την αφησουμε να παμε Κων/πολη...λες και ειναι διπλα!και σε ξενο περιβαλλον και τοσα χλμ μακρια και δεν ξερουμε αν θα τους θυμαται παλι...Βεβαια μετα απο λιγο γυρναει και μου λεει....εεε......το αλλο σαββατο???:mrgreen::mrgreen:

Τώρα τι να απαντήσω???

Πραγματικά, τι θα πάθει αν κλάψει ρε συ; Μη την κλείνεις σε γυάλα. Κι εγώ έτσι σπαστικό ήμουν (σόρρυ αλλά είσαι) κι έτρεχα με το κιχ. Μέχρι που κουράστηκα, βαρέθηκα! Τώρα κάνω την κινέζα (μερικές φορές ξανακοιμάται χωρίς να σηκωθώ), κλωτσάω τον άντρα μου να σηκωθεί κι αυτός κλπ.

WN6Op3.png

Καλα μη νομιζεις οτι σηκωνομαι με το παραμικρο πια...πως νομιζεις οτις εκοψα τα γερμανικα 4-6 τη νυχτα???δεν σηκωνομουν αλλα βεβαια δεν εκλαιγε...δεν ξερω ετσι μου εχει κολλησει..αλλα την αφηνω αν ξυπνησει λεει στα πακιστανικα υα δικα του χαμε,χαμ,γκρ,πεταει και κανα μαμα...ξανακοιμαται και παω απλα να τη σκεπασω μετα απο ωρα...

Διαφημίσεις

Καλά Κατερίνα αν ησουν στη θέση μου που το παιδί ξἕσπιτώνεται 3 φορές τη βδομάδα τι θα έκανες????:wink: Τα αγαπάμε,τα φροντίζουμε,ήμαστε πάντα εκεί για τα παιδιά μας αλλά 1-2 φορές το μήνα να μένουν στους παππούδες κ να χαλαρώνουμε κ εμείς δεν βλάπτει....δεν πιστεύω να υπάρχει καμία εδώ που να πιστεύει αυτό που λέγανε οι παλιοί...αφού έκανες παιδί πρέπει να το μεγαλώσεις μόνος σου κ να κλειστείς σπίτι μπλα μπλα μπλα!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κασσιανή μου περαστικά σας. Όλοι κάπως έτσι είμασταν την προηγούμενη εβδομάδα! Έκανα 3 μέρες να έρθω για δουλειά και η μικρή τα ίδια, χάλια! Τώρα είμαστε καλύτερα μέρα με τη μέρα!

Για τη δουλεια το αποφάσισες? θα τους χαιρετήσεις?

Ουυυυυουυυυ, πρεπει κι εγω να κοιταξω τη δουλεια μου και την οικογενεια μου.

Σιγά την οργάνωση ρε κοπελιά,να κοιμάται η Τότα πρέπει μόνο και να είναι ο Κώστας σπίτι:):):):):):)

Αυτο το να κοιμαται το παιδι, στο σπιτι μας ειναι αθλος!:tongue:

Βρε συ Λιζα μην τα παιρνεις προσωπικα βρε παιδι μου:D

Κι εγω επαρχια διπλα στη θαλασσα και τη φυση μεγαλωσα.

Φυσικα και κανει καλο και στα παιδια και σ' εμας η φυση, η θαλασσα, ο καθαρος αερας. Ποσο καθαρος ειναι πια δεν ξερω, οταν πχ ζεις διπλα στο μεγαλυτερο αεροδρομιο της χωρας.

Απλα βλεπω ποσο διευκολυνομαι κι εγω και τα παιδια μου και ποσο περισσοτερο τα βλεπω και ποσο πιο ευκολα γινονται ολα, οταν ειναι κοντα σπιτι και δουλεια, σχολεια, φροντιστηρια κλπ.

Εδω αρρωστησα με 40 πυρετο και δεν μπορουσα να κοιταξω τα παιδια μου.

Θα μπορουσα να εχω τη μαμα μου κοντα και θα λεγα οχι?

Ειναι απιστευτα δυσκολο να μην εχεις κανεναν.

Εγω κουβαλησα τη γιαγια μου απο τη χαλκιδα και λεω και δοξα τω Θεω που υπαρχει και μπορει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εχεις δικιο Αννα, αλλα ισως επειδη εμενα οι γονεις μου με ειχαν παντα μαζι τους και εδω στην Αθηνα δεν υπηρχε κανεις να με αφησουν (η γιαγια μου δεν με κρατουσε) με επαιρναν μαζι τους, μεχρι και στη δουλεια που ηταν δικο τους το μαγαζι...ισως γι'αυτο ειμαι τοσο κολημμενη...αλλα το σαββατο θα ξενιτευτει, λυπαμαι!!!!:mrgreen::mrgreen:εχει και καναρινια οπατερας μου, σκυλακια απο κατω,μια χαρα θα περασει!!!

Κατερίνα μια χαρά θα περάσει μη το συζητάς καθόλου. Εμένα που δεν καθόταν με τα πεθερικά, τώρα λόγω καταστάσεων, όταν τους βλέπει χαίρεται γιατί ξέρει ότι ο παππούς θα την πάει κούνιες και η γιαγιά θα κάτσει μαζί της στο δωμάτιό της να παίξουν. Μια χαρά περνάνε, εμείς αγχωνόμαστε, χωρίς λόγο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εχεις δικιο Αννα, αλλα ισως επειδη εμενα οι γονεις μου με ειχαν παντα μαζι τους και εδω στην Αθηνα δεν υπηρχε κανεις να με αφησουν (η γιαγια μου δεν με κρατουσε) με επαιρναν μαζι τους, μεχρι και στη δουλεια που ηταν δικο τους το μαγαζι...ισως γι'αυτο ειμαι τοσο κολημμενη...αλλα το σαββατο θα ξενιτευτει, λυπαμαι!!!!:mrgreen::mrgreen:εχει και καναρινια οπατερας μου, σκυλακια απο κατω,μια χαρα θα περασει!!!
Ασχετο. Τις προάλλες έβαλα τον σκύλο μας μέσα. Μόλις άρχισε να χοροπηδάει με χαρά, ο μπραντ έβαλε τα κλάμματα (χέστηκε). Χτες έβαλα την μια γάτα. Καλύτερα πήγε το πείραμα, αλλά δεν την κράτησα πολύ, μη και της φέρει κάνα παιχνίδι στο κεφάλι και μείνει στον τόπο

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...