Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

To 7. μ'αρεσε πολυ...:mrgreen:Να πω την αληθεια χθες προσεξα κατι καινουριες ρυτιδες στο προσωπο μου.:cool:

Και ναι, τωρα μου επιβεβαιωσες γιατι εισαι πτωμα και no mood σημερα...κι οτι ελεγα να σε ρωτησω τι εκανες χθες....:wink::wink::wink:

Εγώ σπόντα για σένα το πέταξα, επειδή κλαψουρίζεις διαρκώς κι είσαι στην τσίτα χαχαχα

Εγώ άπραγη πήγα για ύπνο, αφού δούλεψα σκληρά μέχρι τις 2 (κυνηγάω όλους τους διαγωνισμούς χαχαχαχα)

Εσυ εχεις καθυστερηση κοπελια...σε μας τα λες???
Πληρωμένη απάντηση Μαρία, σόρρυ χαχαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol:κι εσύ τέκνον Βρουτε?

κλασικη ατακα του πατερα μου αυτη!!!χαχαχαχα...παντως οποτε μπορεσεις πες μας τι οργανωση χρειαζεται ακριβως γιατι δε θυμομαστε καποιες εδω μεσα...:mrgreen:

α!λεω το σαββατο μιας και η κολλητη μου η Χαρουλα μας εχει καλεσει οξω, να στειλω τη μικρη στη μανα μου να κοιμηθει αλλα δε μπορω να το κανω ρε γμτ..να ξεσπιτωνω το παιδι??

Διαφημίσεις

Σιγά την οργάνωση ρε κοπελιά,να κοιμάται η Τότα πρέπει μόνο και να είναι ο Κώστας σπίτι:):):):):):)

Λίγο το έχεις αυτό? Το να κοιμάται το μωρό λέω και φυσικά στο κρεβάτι του, όχι στο δικό σου!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτό το γίνεσαι...κορμί...μου αρέσει σαν ιδέα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΠΟλύ συγχισμένη έφυγα από τη δουλειά κ ας έκατσα κ παραπάνω μια ώρα δεν τελείωσα....γιατί πρέπει να είμαι κ τεχνικός υπολογιστών δεν έχω καταλάβει ακόμα!:confused: Χριστίνα ποιο πρόγραμμα υποστηρίζεις εσύ???(μήπως αλλάξουμε πρόγραμμα μιας κ λήγει η σύμβασή μας τέλος μάρτη κ μας κάνετε πελάτες;))αν κ βασική προυπόθεση είναι να μπορούν να μεταφερθούν τα αρχεία από το ένα πρόγραμμα στο άλλο!Στείλε μου πμ,πάρε με τηλ ότι να ναι λίγο να το δούμε...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λίγο το έχεις αυτό? Το να κοιμάται το μωρό λέω και φυσικά στο κρεβάτι του, όχι στο δικό σου!:rolleyes:

Εγω θα πω την αληθεια, κοιμαται ευτυχως ολη νυχτα 9-9,5 ωρες σερι!και ποτε στο κρεβατι μου, μονο ενα μεσημερι την πηρα.Σημερα κοιμηθηκε 10:30-8:00 και νηστικια σχεδον!Μονο την περασμενη βδομαδα ξυπνουσε σχεδον καθε βραδυ..

Εγω τι να πω????Ακουρευτο το γκαζον καιρο τωρα....:oops::oops::oops::oops::oops:

Κούρεψέ το γιατί γι'αυτό σου φταίνεόλα τα υπόλοιπα!!! Μπορεί αν είσαι κουρασμένη τα βράδια κ σε καταλαβαίνω αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη πλέον!:wink::wink::wink::wink::wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κούρεψέ το γιατί γι'αυτό σου φταίνεόλα τα υπόλοιπα!!! Μπορεί αν είσαι κουρασμένη τα βράδια κ σε καταλαβαίνω αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη πλέον!:wink::wink::wink::wink::wink:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ελα σταματηστε και ντρεπομαι.....ειπαμε, 8 μερες περιοδο και 5 την πεθερα σπιτι τελειωσε ο μηνας!

Ασχετο:σημερα θα ζυγιστω οταν γυρισω σπιτι πριν φαω...νομιζω οτι κανα κιλο το εχασα!!μαλλον γι'αυτο ζαλιζομαι!

Το πιασα το θεμα...

Η μαριαννα σκεφτεται να παει στην αγ. παρασκευη?

εγω μαριαννα λεω να πας.

ενα που κερδισα απο το να ζω στο κεντρο, κοντα στη δουλεια μου και στα παντα, ηταν να μοιαζει η ζωη μου στην αθηνα με αυτη που ζουσα στο βολο, στην επαρχια.

τι να το κανω να μενω στην εξοχη και να σπανε τα νευρα μου καθημερινα στην κινηση για να φτασω?

στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ενα προαστιο της Αττικης που απεχει μονο 20΄απο το κεντρο της Αθηνας, και κινηση δε συναντας σχεδον ποτε...

τι να το κανω οτι ειναι δηθεν καλο για τα παιδια οταν για να πανε οπουδηποτε, θα πρεπει να τα εχω μονιμα σε ενα αυτοκινητο και να τα κουβαλαω.

δεν ειναι "δηθεν" καλο για τα παιδια, αλλα ειναι καλο!

για να τα πας βολτα σε παιδικες χαρες, παιδοτοπους κλπ δεν απαιτειτε αυτοκινητο! και απο το κεντρο αν θες να τα πας πχ εξοχη ή θαλασσα, παλι σ΄αυτοκινητο δεν τα βαζεις?

Αφενος τωρα που ειναι μικρα θα εχεις την αμεση και ευκολη βοηθεια της μαμας σου, αλλα και πρακτικες ευκολιες (να πεταχτεις για ενα γαλα χωρις αυτοκινητο και εκστρατεια), αφετερου οταν θα μεγαλωσουνε, θα μπορεις να τα στειλεις στο σχολειο και στις εξωσχολικες δραστηριοτητες της γειτονιας και οχι να τρεχεις χιλιομετρα για το καθετι.

3 παιδια μεγαλωνω σε τετοια περιοχη, και ειλικρινα... δεν ειδα ποτε να πασχει απο σουπερ μαρκετ, ψιλικατζιδικα και φουρνους! αλοιμονο... για προαστιο μιλαμε, οχι για τα... γκραβαρα!!

σε καθε τετραγωνο εχει σχολεια, φροντιστηρια, και πολλες αλλες εξωσχολικες δραστηριοτητες..

Και πολλα αλλα που τα εχω δει απο πρωτο χερι.

Στην εφηβεια θα εχεις πολυ μεγαλυτερο ελεγχο των παιιδων σου, γιατι θα μπορεις να τους επιτρεψεις μια βολτα στα μαγαζια της γειτονιας.

Αν ζεις στην εξοχη, αρχιζουνε τα δυσκολα (πως θα πανε πως θα γυρισουνε, που θα ειναι κλπ).

τα παιδια ου στην εφηβεια ειναι..

αλλα οπου και να μενανε αν θελουνε να πανε καπου (και δεν θα περιοριστουνε στα μαγαζια της γειτονιας) θα χρησιμοποιησουνε και τα ΜΜΜ ... η ανησυχια που θα ειναι και πως θα γυρισουν και αν ειναι καλα υπαρχει οπου και να μενεις! εκτος και αν τα κλειδαμπαρωσεις στο σπτι

Οσο για τους γονεις που θελουνε βοηθεια, αυτη ειναι η εξελιξη της ζωης.

Μας μεγαλωνουν, μας βοηθανε με τα παιδια μας και αν χρειαστει, θα πρεπει να τους βοηθησουμε κι εμεις.

Και σ' αυτο πιο πολυ θα διευκολυνθεις αν ζεις κοντα στη μαμα σου.

σωστο..

προτιμω να φερω ομως τους γονεις μου κοντα μου και να βοηθησω...

ο καθενας τα βλεπει απο τη δικη του οπτικη γωνια, και εχουμε προσαρμοσει τη ζωη μας στα δεδομενα που καλυτπουν τις δικες μας αναγκες..

οποτε δεν υπαρχει σωστο ή λαθος...

παντου υπαρχουν τα υπερ και τα κατα...

7hWqp3.png

Γιατί εμένα νομίζεις κοιμάται στο κρεβάτι της?!?!?! Ας είναι καλά ο καναπές:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ελα σταματηστε και ντρεπομαι.....ειπαμε, 8 μερες περιοδο και 5 την πεθερα σπιτι τελειωσε ο μηνας!

Ασχετο:σημερα θα ζυγιστω οταν γυρισω σπιτι πριν φαω...νομιζω οτι κανα κιλο το εχασα!!μαλλον γι'αυτο ζαλιζομαι!

Ναι κ τις υπόλοιπες μέρες προτιμάς να ροχαλίζεις! :tongue::tongue::tongue: Κ εγώ έχασα το 1,5 που χα πάρει....9 κιλά ακόμα μέχρι να φτάσω στα κιλά της εφηβείας μου!:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...