Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To 7. μ'αρεσε πολυ...:mrgreen:Να πω την αληθεια χθες προσεξα κατι καινουριες ρυτιδες στο προσωπο μου.:cool:

Και ναι, τωρα μου επιβεβαιωσες γιατι εισαι πτωμα και no mood σημερα...κι οτι ελεγα να σε ρωτησω τι εκανες χθες....:wink::wink::wink:

γεια σας κοριτσια!!!

διαβαζω τα νεα σας, αλλα ειναι δυσκολο να συμμετεχω ειδικα οταν ο μικρος δεν κοιματε!!

Απο κουραση και τρεξιμο και εγω αλλο καλο, αλλα ευτυχως εδω και μια εβδομαδα η μανα μου... πηρε μπρος, και εχω μεγαλη βοηθεια!!!

εστω για τις μερες που θα ειναι ακομα εδω, για μενα θα ειναι σα να κανω διακοπες!!!! :D

Μαρια, ευχαριστα τα νεα απο τις εξετασεις του πατερα σου!! Ευχομαι να συνεχισει ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!

Κωσταντινα, ξερω πολυ καλα τι περνας και τι περναει και το παιδι λογω της ουρολοιμωξης!!!

Εχει πολυ τρεξιμο δυστυχως, αλλα ευτυχως ειναι κατι περαστικο!

Μαριαννα, να σου πω και εγω τη γνωμη μου οτι αφορα το σπιτι και γενικοτερα την αλλαγη περιοχης!

1.οντως πολυτιμη η βοηθεια της μαμας αλλα ... μεχρι ποτε? οι γονεις μας μεγαλωνουν, γινονται ιδιοτροποι και σε λιγο καιρο, θα χρειαζονται οι ιδιοι τη βοηθεια μας... (σου μιλαω εκ πειρας)

2.το μαγαζι ειναι στο Χαλανδρι, αλλα η αποσταστη συγκριτικα Παιανια - Αγ. Παρασκευη δεν ειναι τοσο μεγαλη...

3. κεντρικη θερμανση = οτι χειροτερο (ασχετες ωρες που αναβουν τα καλοριφερ, τσακωμοι για τις ωρες, τσακωμοι για τα κοινοχρηστα... )

4. η περιοχη που μενεις τωρα, ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τα παιδια!!!!

ακομα και βοηθεια να ειχα δεν θα εφευγα να κλειστω σε μια πλεον πυκνοκατοικημενη περιοχη οπως η Αγ, Παρασκευη...

νομιζω οτι και εσυ η ιδια, θα φρικαρεις... εχεις συνηθισει πλεον διαφορετικα...

φυσικα καποια στιγμη, υπαρχουν αλλοι παραγοντες που μας επιβαλουν καποια πραγματα... αλλα σκεψου το λιγο καλυτερα πριν κανεις το βημα... :)

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

To 7. μ'αρεσε πολυ...:mrgreen:Να πω την αληθεια χθες προσεξα κατι καινουριες ρυτιδες στο προσωπο μου.:cool:

Και ναι, τωρα μου επιβεβαιωσες γιατι εισαι πτωμα και no mood σημερα...κι οτι ελεγα να σε ρωτησω τι εκανες χθες....:wink::wink::wink:

Πονηρούλες κι οι δυο!:mrgreen: Που καιρός για τέτοια αθλήματα ρε παιδιά? Το πράγμα θέλει οργάνωση φοβερή, μέρες πριν και ξέρετε έτσι είναι και λίγο ξενέρωμα έως πολύ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

smoutsaki η δικια μου η μουτζα ειναι πλεον πολυ, μα πολυ κοντα...

Να τη πετιεται:tongue:

Ειμαι ακομη χαλια και παρ' ολα αυτα σηκωθηκα και πηγα στο ψοφοκρυο της ευελπιδων, γιατι με τρωει το φιλοτιμο στους πελατες (που δε φταινε σε τιποτα) και εκανα ενα δικαστηριο του γραφειου και ενα δικο μου, τα κερδισα και τα δυο, ηρθα και απο εδω αντι να παω σπιτακι στα ζεστα, δεν με εχει πληρωσει 1,5 μηνα και εχει και υφος μισοπαρεξηγημενο ο κυριος που εχω λειψει 3 μερες που ημουν κι εγω και το παιδι μου με 40 πυρετο:rolleyes:

Περαν απο πλακα κοριτσια εγω το μαντηλι το κουναω πλεον και ο,τι βρεξει ας κατεβασει.

Παντως κοριτσια πολυ χοντρη γριπη περασαμε.

Και το δεσποινακι δυστυχως με αντιβιωση:|

yey2p2.png BN4cp2.png

Πονηρούλες κι οι δυο!:mrgreen: Που καιρός για τέτοια αθλήματα ρε παιδιά? Το πράγμα θέλει οργάνωση φοβερή, μέρες πριν και ξέρετε έτσι είναι και λίγο ξενέρωμα έως πολύ!

Εσυ εχεις καθυστερηση κοπελια...σε μας τα λες???

Το πιασα το θεμα...

Η μαριαννα σκεφτεται να παει στην αγ. παρασκευη?

εγω μαριαννα λεω να πας.

ενα που κερδισα απο το να ζω στο κεντρο, κοντα στη δουλεια μου και στα παντα, ηταν να μοιαζει η ζωη μου στην αθηνα με αυτη που ζουσα στο βολο, στην επαρχια.

τι να το κανω να μενω στην εξοχη και να σπανε τα νευρα μου καθημερινα στην κινηση για να φτασω?

τι να το κανω οτι ειναι δηθεν καλο για τα παιδια οταν για να πανε οπουδηποτε, θα πρεπει να τα εχω μονιμα σε ενα αυτοκινητο και να τα κουβαλαω.

Αφενος τωρα που ειναι μικρα θα εχεις την αμεση και ευκολη βοηθεια της μαμας σου, αλλα και πρακτικες ευκολιες (να πεταχτεις για ενα γαλα χωρις αυτοκινητο και εκστρατεια), αφετερου οταν θα μεγαλωσουνε, θα μπορεις να τα στειλεις στο σχολειο και στις εξωσχολικες δραστηριοτητες της γειτονιας και οχι να τρεχεις χιλιομετρα για το καθετι.

Και πολλα αλλα που τα εχω δει απο πρωτο χερι.

Στην εφηβεια θα εχεις πολυ μεγαλυτερο ελεγχο των παιιδων σου, γιατι θα μπορεις να τους επιτρεψεις μια βολτα στα μαγαζια της γειτονιας.

Αν ζεις στην εξοχη, αρχιζουνε τα δυσκολα (πως θα πανε πως θα γυρισουνε, που θα ειναι κλπ).

Οσο για τους γονεις που θελουνε βοηθεια, αυτη ειναι η εξελιξη της ζωης.

Μας μεγαλωνουν, μας βοηθανε με τα παιδια μας και αν χρειαστει, θα πρεπει να τους βοηθησουμε κι εμεις.

Και σ' αυτο πιο πολυ θα διευκολυνθεις αν ζεις κοντα στη μαμα σου.

yey2p2.png BN4cp2.png

smoutsaki η δικια μου η μουτζα ειναι πλεον πολυ, μα πολυ κοντα...

Να τη πετιεται:tongue:

Ειμαι ακομη χαλια και παρ' ολα αυτα σηκωθηκα και πηγα στο ψοφοκρυο της ευελπιδων, γιατι με τρωει το φιλοτιμο στους πελατες (που δε φταινε σε τιποτα) και εκανα ενα δικαστηριο του γραφειου και ενα δικο μου, τα κερδισα και τα δυο, ηρθα και απο εδω αντι να παω σπιτακι στα ζεστα, δεν με εχει πληρωσει 1,5 μηνα και εχει και υφος μισοπαρεξηγημενο ο κυριος που εχω λειψει 3 μερες που ημουν κι εγω και το παιδι μου με 40 πυρετο:rolleyes:

Περαν απο πλακα κοριτσια εγω το μαντηλι το κουναω πλεον και ο,τι βρεξει ας κατεβασει.

Παντως κοριτσια πολυ χοντρη γριπη περασαμε.

Και το δεσποινακι δυστυχως με αντιβιωση:|

Κασσιανη κατι ειχα ψιλιαστει..περαστικα σε ολους σας!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

διαβαζω τα νεα σας, αλλα ειναι δυσκολο να συμμετεχω ειδικα οταν ο μικρος δεν κοιματε!!

Απο κουραση και τρεξιμο και εγω αλλο καλο, αλλα ευτυχως εδω και μια εβδομαδα η μανα μου... πηρε μπρος, και εχω μεγαλη βοηθεια!!!

εστω για τις μερες που θα ειναι ακομα εδω, για μενα θα ειναι σα να κανω διακοπες!!!! :D

Μαρια, ευχαριστα τα νεα απο τις εξετασεις του πατερα σου!! Ευχομαι να συνεχισει ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ!

Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς τη βοήθεια της μαμάς σου.

Ευκαιρία είναι!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εσυ εχεις καθυστερηση κοπελια...σε μας τα λες???

Και τι αγώνα κάναμε με τον άντρα μου να ''οργανωθούμε'', κοντεύει μήνας ρε κοπελιά τι μας λες τώρα!:tongue: Έλα τώρα πες και τα δικά σου μην ντρέπεσαι :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Και τι αγώνα κάναμε με τον άντρα μου να ''οργανωθούμε'', κοντεύει μήνας ρε κοπελιά τι μας λες τώρα!:tongue: Έλα τώρα πες και τα δικά σου μην ντρέπεσαι :mrgreen:

Εγω τι να πω????Ακουρευτο το γκαζον καιρο τωρα....:oops::oops::oops::oops::oops:

Κασσιανή μου περαστικά σας. Όλοι κάπως έτσι είμασταν την προηγούμενη εβδομάδα! Έκανα 3 μέρες να έρθω για δουλειά και η μικρή τα ίδια, χάλια! Τώρα είμαστε καλύτερα μέρα με τη μέρα!

Για τη δουλεια το αποφάσισες? θα τους χαιρετήσεις?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...