Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα εννοείς τύπου λαδιού έτσι???? Ξέρεις τι ρεύμα καίει??? Για να μη σχολιάσω ότι επειδή έχει ρόδες η Ζωή το κάνει βόλτες κ το ρίχνει κ κάτω! :roll: Σαν τα καλοριφέρ δεν υπάρχει...είναι πρόβλημα όταν θες ζέστη κ δεν την έχεις ή όταν δεν θες να στην επιβάλουν....:rolleyes:

Εγώ θα ξαναπώ παρακαλάω να γίνει κάτι να μας σμπρώξει επιτέλους να φύγουμε για Γερμανία...:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σωστά τα λέει η Χριστίνα...κ εγώ δεν έβλεπα τηλεόραση για πολύ καιρό...μέχρι που κόλησα με τα ασημένια φεγγάρια 2 ώρες σήριαλ καθημερινά....ε έχω βρει τρόπους να απασχολείται η Ζωή στο σαλόνι χωρίς να κάνει ζημιές κ την περνάμε κ οι 2 φίνα! :P:p Για το φαί οκ αγχώνομαι κατά διαστήματα γιατί ήμαστε συνήθως στο μέσο όρο κ λίγο παρακάτω αλλά αν θέλει να γίνει μοντέλο εγώ θα της τη χαλάσω???Συνήθως τρώει καλά αλλά δεν κάθεται λεπτό στον ποπό της οπότε λογικό να μην παίρνει το αναμενόμενο....το είπε κ η γιατρός....ότι σε απασχολεί να τα συζητάς με το γιατρό σας κ να ηρεμείς! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριαννα τωρα που το σκεφτομαι,θες να σου νοικιασω το δικο μου σπιτι, parking,αποθηκη,αυτονομη θερμανση και να ερθω να μεινω εγω στο δικο σου στην ερημια????:mrgreen::mrgreen:

Είναι άσχημο πράγμα να μένεις κάπου που δεν σου αρέσει. Σκεφτείτε ότι έχω μεγαλώσει Κ.Πατήσια και εξακολουθώ να μένω ακόμα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ψυχοπλάκωμα που ένιωθα πάντα από παιδάκι, όταν επέστρεφα από το χωριο! Έκανα 1 εβδομάδα, για να επιβάλλω στον εαυτό μου ξανά, να ζει στα Πατήσια.

Πολύ ψυχοφθόρο. Να μη σχολιάσω τι κατάθλιψη έπαθα όταν γύρισα από την Κω που είχα δουλέψει σεζόν και έλειπα τόσους μήνες! Μόλις το πλοίο πλησίαζε το λιμάνι του Πειραιά έβλεπα τις πελώριες πολυκατοικίες σαν τέρατα,έτοιμα να με κατασπαράξουν! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα! Τώρα σκέφτομαι το μωρό μου, που θα τραβάει τα ίδια με εμένα και μου τη δίνει που ακόμα τουλάχιστον, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!:roll:

Αχ τα άτιμα τα λεφτά!!!

Eγώ έχω μεγαλώσει μέσα στη φύση, στο χωριό μου, (χωρίς αυτόνομη, ούτε κεντρική θέρμανση) με υπέροχες αναμνήσεις, όμως επίσης όταν πηγαίνω να μείνω στο σπίτι μας πάνω από μια μέρα με πιάνει κατάθλιψη. Για άλλους λόγους βέβαια. Έχουν πεθάνει όλοι στη γειτονιά μας και ο πατέρας μου... Έχει ερημώσει.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Eγώ έχω μεγαλώσει μέσα στη φύση, στο χωριό μου, (χωρίς αυτόνομη ούτε κεντρική θέρμανση) όμως επίσης όταν πηγαίνω να μείνω στο σπίτι μας πάνω από μια μέρα με πιάνει κατάθλιψη. Για άλλους λόγους βέβαια. Έχουν πεθάνει όλοι και ο πατέρας μου... Έχει ερημώσει.

Αυτή είναι άλλη περίπτωση πάλι. Κι εγώ όποτε πάω στο χωριο της μαμάς μου που πλέον οι περισσότεροι έχουν ''φύγει'' έτσι νιώθω! Δεν υπάρχει κάτι πλέον που να μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια εκεί! :(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αυτή είναι άλλη περίπτωση πάλι. Κι εγώ όποτε πάω στο χωριο της μαμάς μου που πλέον οι περισσότεροι έχουν ''φύγει'' έτσι νιώθω! Δεν υπάρχει κάτι πλέον που να μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια εκεί! :(

'Όταν δεν έχεις αναμνήσεις είναι πιο εύκολα, το βλέπεις σαν εξοχικό προορισμό. Στην κόρη μου για παράδειγμα ή στο σύζυγο αρέσει αφάνταστα. Όμως εμένα μου φαίνεται όταν είμαι εκεί σαν να είναι ζωντανοί ακόμα οι ήχοι, τα βήματα, οι παρουσίες όσων έχουν φύγει και μπερδεύομαι... Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στη φύση και συνεχίζουν να ζουν κατά κάποιο τρόπο ακόμα.

Οι δικοι μου παππουδες στο χωριο της μητερας μου ζουν αλλα ετσι πως παει τους βλεπω μια φορα το χρονο και οσο κι αν δε μου αρεσει να το σκεφτομαι ποσο μαλλον να το λεω, καθε μερα ευχομαι οταν ξαναπαω εστω αυτες τις 2-3 μερες το καλοκαιρι να τους βρω εκει!

Βέβαια όταν πηγαίνω, αυτός ειδικά που λείπει περισσότερο είναι ο πατέρας μου που έφυγε σχετικά νωρίς, 65 ετών, πριν τέσσερα χρόνια...Και όσο σκέφτομαι πόσο θα χαιρόταν να πηγαίνει βόλτα με τα εγγονάκια του στις ελιές, στ' αμπέλια μου έρχεται στο νου ένα κρυφό χαμόγελο από το πρόσωπό του έτσι όπως θα τα υποδεχόταν...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φατσακι ευχομαι ο,τι καλυτερο με τα αποτελεσματα του πατερα σου!!!!ολα θα πανε καλα,θα το δεισ!!!!;)

οσο για σενα απο την αρχη που διαβαζα το μηνυμα σου,εκει πηγε το μυαλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι!!!!!!!!!!!!!!θα ειναι ο,τι καλυτερο για σενα κ την οικογενεια σου!!

ναντινακι περαστικουλια του ,του ομορφου!!!!!!!!!!!!!!!υπομονη!!!!!

μαριαννακι ειχα κι εγω λοιμωδη μονοπηρηνωση......αστα!!!!!!12 ολοκληρο μηνα κρεβατωμενη τεζα!!!!συνεχωσ ειχα 40 αρια και βρισκομουν σαν να ειμαι σε κωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περα απο το οτι δεν μπορουσα και να μιλησω!!!!

αλλα ισωσ να την περασεσ πιο ελάφρυα,τι να πω...

δημητρα ευχομαι ολα καλα να πανε με την μαμα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ερχομαστε στην κατερινα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταρχην να συμφωνησω με ολεσ τισ παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον δεσ το λιγο πιο χαλαρα!!!!!!βρε συ ,κι εγω ειμαι πολυ αγχωδησ αλλα αν ημουν ετσι οπωσ περιγραφεισ ,με 2 μωρα και καμια βοηθεια ομωσ ,θα ειχα σαλταρει σιγουρα!!!!!!!:roll::roll::roll:

καταρχην εκμεταλευσου την 1 εβδομαδα πεθερασ!!!!!!!!!!οταν ερχεται να τησ αφηνεισ την τοτα και να αφιερωνεισ χρονο για τον εαυτο σου,για εναν καφε ,για λιγο περιποιηση,για ενα μπανιο!!!!!

επισησ ακομα και την δουλεια σου (και εφοσον δεν πολυγινεται πανικοσ ,οπωσ λεσ)δεσ την σαν ενα ξεσκασμα...πασ το πρωι σου,πινεισ το καφεδακι σου,κανεισ και το ιντερνετ σου....(μην γελασ!!!κατι ειναι κ αυτο!!)

σκεψου εμενα ,αν πηγαινα δουλεια θα ημουν πολυ πιο χαλαρη απο οτι τωρα,θα ξελαμπικαριζε το μυαλο μου απο μωρα,θα χαζευα και λιγο στο ιντερνετ και θα πληρωνομουν κιολασ!!εννοειται οτι στην δουλεια δουλευουμε ,αλλα παντα βρισκεισ και λιγο χρονο να ξεκλεψεισ!!!!!

εγω εδω στο σπιτι ,για να βρω λιγο χρονο ,να μπω να σασ διαβασω ,πρεπει να κανω ταμα!!!!!!γι αυτο μπαινω καθε 1 εβδομαδα και αν!!!!!!

επισησ εκμεταλευσου και την πολυτιμη βοηθεια τησ μαμακασ στο θεμα φαγητο-δουλειεσ σπιτιου!!!!!ακομα και κανενα απογευμα μπορεισ να τησ την αφηνεισ και να ξεσκασ εσυ!!!!!!

και τα βραδυα μπορεισ να αφηνεισ μιση ωριτσα την τοτα στον κωστα και να κανεισ το μπανακι σου...ετσι κανω κι εγω!!!

ολα αυτα στα γραφω για να καταληξω στο οτι τα πραγματα και τισ καταστασεισ τισ φτιαχνεισ εσυ και τησ βλεπεισ οπωσ θεσ εσυ ο ιδιοσ να τισ βλεπει!!!!!να τα βλεπεισ ολα πιο θετικα και θα δεισ που θα ειναι πιο θετικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οκ???????????????????????????????????????????????????????????

φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκουζει το μωρο.....:D:D:D

τωρα εχουμε γαλα μωρου,αυγο-φρουτα αγγελικησ και ξεσκατισμα και τα δυο!!!!!!!!μολισ ξεμπερδεψω δουλεισ κ μαγειρεμα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκουζει το μωρο.....:D:D:D

τωρα εχουμε γαλα μωρου,αυγο-φρουτα αγγελικησ και ξεσκατισμα και τα δυο!!!!!!!!μολισ ξεμπερδεψω δουλεισ κ μαγειρεμα..

τωρα μ'αυτα που γραφεις με αγχωσες περισσοτερο:roll::roll:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? Εγω ειμαι ικανη να τους μουτζωσω και να φυγω απο εδω μεσα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.

Κατερινακι θα συμφωνησω με τα κοριτσια. Σε καταλαβαινω απολυτα πως αισθανεσαι. Δεν χρειαζεται να εισαι συνεχως όμως πανω απο το παιδι και κυριως δεν χρειαζεται να παιζεται ολη την ωρα. Εγω την παιρνω μαζι μου και κανουμε δουλειες πχ. την ανεβαζω στον παγκο νεροχυτη για να μαγειρεψω και αυτή το απολαμβανει παρα πολυ και καθεται παναγια. ετσι και τη δουλεια μου κανω και αυτη ευχαριστιεται και κανουμε πραγματα παρεα γιατι ολη την ωρα μιλαμε, τραγουδαμε, ακουμε μουσική. Θελουν κι αυτα λιγη δημιουργικοτητα, τα βαριουντε τα παιχνιδια. Και με το φαι... χαλαρωσε, οσο θελει θα φαει (αν εξαιρεσουμε βεβαια την περιπτωση της στοματιτιδας που θελει και δεν μπορει ενδεχομενως). Εμενα γαλα δεν πινει τους τελευταιους 2 μήνες. Τι να κανω, αν εκείνη δεν πειναει προβλημα της. Γιατι φαντασου οτι εμενα δεν πινει ουτε το πρωι ουτε το βραδυ. Της ξεκινησα το βραδυ με δημητριακα ολικης αλεσης και το πρωι με μιση κουταλιτσα κακαο και κατι έτσι κανουμε. Βαριουνται κι αυτα ολο το ιδιο και το ίδιο (Φανταζομαι)

θυμαστε το ξεσπασμα της smouts σχεδον ανευ λογου?

Εεεε οχι και ανευ λογου, τα ειχα παιξει η καημενη. Παντως οφειλω να πω οτι τωρα που την κρατανε δυο απογευμα την εβδομαδα οι γονεις μου, εχει αλλαξει πολυ η διαθεσή μου. Εχω παρει τα πανω μου κατα πολύ. Στελνει και κανα φαγητακι η μαμα και την περναμε ζαχαρηηηη.

Μαριαννα η αγια παρασκευή ειναι ωραια περιοχή. καμια σχεση με κλεισουρα, εχει απλα. Το σπιτι ειναι το βασικο να σου αρεσει παντως. Η κεντρική ειναι ενα μειον, αλλα οχι απαγορευτικο. Και η μαμα κοντα σουπερ.

Παντως κι εγω μακρυα ξεμακρυα, απο το Γερακα δεν φευγω που να χτυπιουνται ολοι κατω. Βεβαια εμας ειναι και δικο μας το σπιτι, που να παμε?

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? Εγω ειμαι ικανη να τους μουτζωσω και να φυγω απο εδω μεσα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ γιατι θα ερθω εγω!Καλα τι σου κανανε παλι??

Παντως κι εγω μακρυα ξεμακρυα, απο το Γερακα δεν φευγω που να χτυπιουνται ολοι κατω. Βεβαια εμας ειναι και δικο μας το σπιτι, που να παμε?

Τελείως άσχετο. Εχω μια φίλη που είναι γειτόνισσά σου. Ψάχνει κάνα δυάρι-δυομισάρι, ιδανικά μονοκατοικία ή ισόγειο, να φέρει τους γονείς της απ΄το χωριό γιατί είναι μεγάλοι πια και δεν έχουν κανέναν εκεί να τους φροντίζει. Εχε το υπόψιν σου αν δεις-ακούσεις κάτι πλιζ.

Βλαμμενοδιάθεση έχω σήμερα. Και θέλω να κάνω πολλά, και τίποτα δεν κουνιέμαι να κάνω, με τις φόρμες είμαι ακόμα... Εδωσα τον μικρό κάτω στους γονείς μου, τον πήγε ο μπαμπάς μου βόλτα και τώρα θα τον ταϊσουν και νάνι. Μπας κι έκανα καμιά δουλειά δηλαδή. Αλλά μουχλιάζω...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...