Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

το καλο με την αυτονομη ειναι οτι τι καις οποτε θες!!!!!!!!!!

χθες στην απεναντι οικοδομη ειχαν συνελευση και μαλωναν για το ποιες ωρες θα καιει το καλοριφερ

αραγε βρηκαν ακρη?

αλλοι γυρνανε το βραδυ απο την δουλεια και θελουν ζεστη

αλλοι κοιμουνται απο τις 10 και δεν θελουν ζεστη..

Αυτο ειναι το θεμα. Ο εργαζομενος θελει να εχει ζεστη το βραδυ που θα γυρισει στο σπιτι του. Ο συνταξιουχος, οπως και εγω που ειμαι με τα παιδια ολη μερα στο σπιτι, θελουμε ζεστη και το πρωι, και οταν εχει πολυ κρυο, θελουμε ολη μερα θερμανση! Ειναι δυνατον να εχει το κρυο της περασμενης εβδομαδας και να το αναβουν 2 ωρες το πρωι και 3 ωρες το βραδυ? Τι κανεις μετα? Δινεις ολα σου τα λεφτα στη ΔΕΗ και ξηραινεις και την ατμοσφαιρα με το κλιματιστικο?

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι, νοικιαζουμε και εδω. Κανεις απο τους δυο μας δε θελει να επιστρεψει στην Αγια Παρασκευη, αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε. Η γιαγια ειναι εκει, το μαγαζι στο Χαλανδρι... Χανεται πολυτιμος χρονος στις μετακινησεις και πολλα χρηματα για τη βενζινη των δυο αυτοκινητων.

Οσο για τη θερμανση, οταν εχει κρυο, το εχω ολη μερα ανοιχτο το καλοριφερ στους 18 βαθμους. Δε βγαινει να εισαι ολη μερα σπιτι και να κανει και κρυο!

Μα και το δικο μας σπιτι δεν ειναι αδειο ολη μερα, ειναι η Τοτα με τη γιαγια της εκει...ενταξει, εμεις φοβομαστε και με την υγρασια που ειχαμε περυσι γι'αυτο δεν το αναβουμε.Στα μεγαλα κρυα εννοειται ολη μερα!

Διαφημίσεις

....γιατι εδω εχουμε συνηθισει να βλεπουμε φυση, οριζοντα και ατελειωτη θεα απο το μπαλκονι μας.

Τί ωραία που το περιγράφεις, γιατί να μη βρίσκεται πιο κοντά;

Πάντως αν το διαμέρισμα σου αρέσει και δε σου "σφίγγει" η ψυχή στη σκέψη ότι θα μείνεις εκεί, ξανασκέψου το, η αυτόνομη θέρμανση είναι βέβαια σημαντική αλλά και οι άνθρωποι που δεν την είχαν τόσα χρόνια τί έπαθαν; Μάλιστα πόσο πιο προνομιούχοι ήταν από εκείνους που δεν είχαν καν κεντρική θέρμανση, αλλά θέρμαιναν μόνο ένα δωμάτιο του σπιτιού τους;

Ναι, ναι δεν το σκέφτηκα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Και επανέρχομαι γιατί το αφεντικό γιορτάζει σήμερα κ με έχει τρελάνει να ανεβοκατεβαίνει!

Μαριάννα εγώ άνετα πουλάω το σπίτι μου που έχει κεντρική για να πάω κ σε ένα δωμάτιο αρκεί να έχει αυτόνομη! Φέτος κάναμε τρελούς καυγάδες για τη θέρμανση...θέλανε να μην το ανάβουμε καθόλου λόγω κρίσης:roll: Αφού ο άντρας μου είπε θα κινηθώ νομικά γιατί αν θέλετε να μην έχετε θέρμανση να βγάλεται τα σώματα γιατί εμένα δεν μπορείται να μου τη στερήσετε καταλήξαμε τελικά να ανάβουν 5-10 όταν έχει έξω κάτω από 13 βαθμούς....εγώ θέλω όμως κ το πρωί γιατί κάνει κρύο ρε γμτ κ επειδή οι περισσότεροι λείπουν κ οι μεγάλης ηλικίας έχουν προμηθευτεί κεροζαν αρνούνται....μέσα στο καλοκαίρι θα κοιτάξουμε μήπως μπορούμε να αυτονομηθούμε με φυσικό αέριο αλλιώς μας βλέπω ή να το νοικιάζουμε για να μείνουμε αλλού ή να το πουλάμε για να πάρουμε άλλο! :roll:

Κατερίνα δες θετικά τον ερχομό της πεθεράς κάθε μήνα,δες το σαν μια ευκαιρία να λουφάρεις κ να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου!!! ;) Μίλα με τον άντρα σου κ εξήγησέ του ότι κουράζεσαι κ ότι πρέπει να σε βοηθάει...πχ να κοιμήζει αυτός ένα βράδυ τη βδομάδα την Τότα για να κάνεις ένα μπάνιο με ησυχία...Όλα είναι θέμα σωστής οργάνωσης! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Συμφωνω Ελενη, κι εμεις με τους γονεις μου δεν ειχαμε ποτε αυτονομη θερμανση, καναμε αρκετες μετακομισεις, αλλα σπιτια ηταν πιο ζεστα αλλα πιο κρυα....μπορεις Μαριαννα να ρωτησεις ποτε και ποσο αναβει το καλοριφερ αν ειναι τοσο σημαντικο για σενα!

Οσο για τη θεα μη μου το θυμιζετε....τι ωραια σπιτια ειχαμε βρει η καλυτερα πιο ωραιο ειναι αυτο που πηραμε σαν σπιτι εσωτερικα αλλα απο θεα...ας ειχα 25000 παραπανω να παρω τον 2ο οροφο,βλεπει τουρκοβουνια!Ειχαμε βρει κι ενα στην Πετρουπολη στο βουνο αλλα δεν το προλαβαμε, μεχρι Σαλαμινα εβλεπε!και μονο 175000...τσαμπα πραμα!

Τί ωραία που το περιγράφεις, γιατί να μη βρίσκεται πιο κοντά;

Πάντως αν το διαμέρισμα σου αρέσει και δε σου "σφίγγει" η ψυχή στη σκέψη ότι θα μείνεις εκεί, ξανασκέψου το, η αυτόνομη θέρμανση είναι βέβαια σημαντική αλλά και οι άνθρωποι που δεν την είχαν τόσα χρόνια τί έπαθαν; Μάλιστα πόσο πιο προνομιούχοι ήταν από εκείνους που δεν είχαν καν κεντρική θέρμανση, αλλά θέρμαιναν μόνο ένα δωμάτιο του σπιτιού τους;

Ναι, ναι δεν το σκέφτηκα.

Ελένη ωραία όλα αυτά αλλά εμείς πως να ζεστάνουμε αυτό το δωμάτιο???Σόμπα πετρελαίου ή κεροζαν είναι απαγορευτικές για τα παιδιά κ το aicondition δεν ζεσταίνει όσο κ να το ανάβουμε! Εγώ πάντως αν είχα εμπειρία από κεντρική δεν θα το έπαιρνα το σπίτι όσο κ να μου άρεσε...οι γονείς μου 20 χρόνια ενοικιαστές ήταν κ θυμάμαι ζεστενόμασταν....τώρα υπάρχει έλλειψη ρευστού κ πρέπει να κρυώνουμε???Προτιμώ να κόψω κάτι άλλο παρά αυτό...κυρίως για το παιδί....:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ελένη ωραία όλα αυτά αλλά εμείς πως να ζεστάνουμε αυτό το δωμάτιο???Σόμπα πετρελαίου ή κεροζαν είναι απαγορευτικές για τα παιδιά κ το aicondition δεν ζεσταίνει όσο κ να το ανάβουμε!

Με ενα σωμα καλοριφερ ηλεκτρικο ισως???

Διαφημίσεις

Είναι άσχημο πράγμα να μένεις κάπου που δεν σου αρέσει. Σκεφτείτε ότι έχω μεγαλώσει Κ.Πατήσια και εξακολουθώ να μένω ακόμα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ψυχοπλάκωμα που ένιωθα πάντα από παιδάκι, όταν επέστρεφα από το χωριο! Έκανα 1 εβδομάδα, για να επιβάλλω στον εαυτό μου ξανά, να ζει στα Πατήσια.

Πολύ ψυχοφθόρο. Να μη σχολιάσω τι κατάθλιψη έπαθα όταν γύρισα από την Κω που είχα δουλέψει σεζόν και έλειπα τόσους μήνες! Μόλις το πλοίο πλησίαζε το λιμάνι του Πειραιά έβλεπα τις πελώριες πολυκατοικίες σαν τέρατα,έτοιμα να με κατασπαράξουν! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα! Τώρα σκέφτομαι το μωρό μου, που θα τραβάει τα ίδια με εμένα και μου τη δίνει που ακόμα τουλάχιστον, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!:roll:

Αχ τα άτιμα τα λεφτά!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Είναι άσχημο πράγμα να μένεις κάπου που δεν σου αρέσει. Σκεφτείτε ότι έχω μεγαλώσει Κ.Πατήσια και εξακολουθώ να μένω ακόμα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ψυχοπλάκωμα που ένιωθα πάντα από παιδάκι, όταν επέστρεφα από το χωριο! Έκανα 1 εβδομάδα, για να επιβάλλω στον εαυτό μου ξανά, να ζει στα Πατήσια.

Πολύ ψυχοφθόρο. Να μη σχολιάσω τι κατάθλιψη έπαθα όταν γύρισα από την Κω που είχα δουλέψει σεζόν και έλειπα τόσους μήνες! Μόλις το πλοίο πλησίαζε το λιμάνι του Πειραιά έβλεπα τις πελώριες πολυκατοικίες σαν τέρατα,έτοιμα να με κατασπαράξουν! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα! Τώρα σκέφτομαι το μωρό μου, που θα τραβάει τα ίδια με εμένα και μου τη δίνει που ακόμα τουλάχιστον, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!:roll:

Αχ τα άτιμα τα λεφτά!!!

Μαρια κι εγω οποτε γυριζαμε απο Μεσολογγι και μπαιναμε Ελευσινα....αστα να πανε ημουν.Ευτυχως το Γαλατσι και ειδικα εκει πανω μ'αρεσει πολυ!Καμια σχεση με το κεντρο!

Μαρια κι εγω οποτε γυριζαμε απο Μεσολογγι και μπαιναμε Ελευσινα....αστα να πανε ημουν.Ευτυχως το Γαλατσι και ειδικα εκει πανω μ'αρεσει πολυ!Καμια σχεση με το κεντρο!

Ναι δεν το συζητάμε, πολύ καλύτερα εκεί που μένεις, πιο ανοιχτά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!Ψαχνω τον αντρα μου στο κινητο και δεν απανταει...δεν ξερω τι θα κανω με τα νευρα μου, οπου να ναι ξεσπαω μαλλον δεν αντεχω τοση κουραση, εχω ενα μονιμο αγχος με το παιδι, να μην το ξυπνησω, να φαει, να παιξει, να παει βολτα, να κουραστει για να κοιμηθει καλυτερα, τρεχω συνεχεια απο πισω της ολο το απογευμα, γινομαι πτωμα και ξεσπαω...δεν μπορω να το αφησω ουτε 10 λεπτα να κανω ενα μπανιο που λεει ο λογος...κοιμαμαι σαν το βοδι, ουτε τηλεοραση δε βλεπω πια...μηπως χρειαζομαι ψυχολογο?μιλαω σοβαρα, εσεις εχετε τοσο αγχος??

Και το αλλο, πως κοιμηθηκε 9 ωρες με 50ml γαλα και 5 κουταλιες γιαουρτι???Και για να τα φαει κι αυτα δεν εχω μεση και νομιζω μου εχει βγει ο ωμος...

Τσάμπα το λούσιμο χτες, λάθος μέρα βρήκες να τα χώσεις για την πεθερά. Λοιπόν, πάρε μια μυγοσκοτώστρα. Σοβαρά μιλάω, μυγοσκοτώστρα. Να σκοτώσεις την μύγα που σε μυγιάζει! Γιατί ρε κοπελιά να τρέχεις πίσω από την μικρή; Γιατί να νιώθεις παρανοϊκή; Αγχώνεσαι για να αγχωθείς; Ναι οκ, δεν θέλει να φάει, μη φάει. Δείτε τον γιατρό να σου φύγει η καούρα ότι είναι στοματίτιδα (κι άσε τον άντρα να λέει ότι δεν είναι τίποτα, επέμεινε να πάτε). Αν είναι όλα οκ, ας μην φάει! Ούτε κι ο γόης έφαγε χτες, ήπιε 40ml με το ζόρι επειδή του φώναξε ο πατέρας του. Δεν θες αγόρι μου; Μην φας, σκασίλα μου! Α και για το παιχνίδι της μικρής... δεν μπορείς να είσαι πανταχού παρούσα! Αστη στο δωμάτιο μόνη της και παλουκώσου στον καναπέ να δεις μια βλακεία, με μια κούπα καφέ. Αν βαρεθεί, ας έρθει αυτή στο σαλόνι να κάτσει μαζί σου. Ή βάλτης τα ζουζούνια, τους μαζού, τη ντόρα, κάτι για να απασχοληθεί μισή ώρα και να χαλαρώσεις κι εσύ. Τα είχα κι εγώ παλιότερα αυτά και κόντεψα να τρελλαθώ. Τώρα είμαι πλέον ψιλοχύμα. Οχι αδιάφορη προς το παιδί. Αλλά χύμα. Δεν θα τρελλαθώ γιατί είδε παραπάνω τιβι, ούτε γιατί έφαγε το μπισκότο από κάτω. Και βάλε και δυνατά μουσική μια μέρα και χορέψτε με ένταση. Να σας φύγουν τα νεύρα, να συνηθίσει τη δυνατή μουσική, να εκτονωθεί, να κουραστεί, να γελάσετε, να κοιμηθεί πιο χαρούμενη.
Με ματιασε η Χριστινα και με βρηκαν ολα μαζεμενα!:tongue:
Σιγά μη σου έκανα και μάγια. Πες πόσο είσαι επιτέλους να καταλάβουν όλες ότι είσαι ραμολί! Αϊντε, που μας το παίζεις παιδούλα και κοροϊδεύεις εμένα αν κάνω ένα ωχ :mrgreen:
Τι να το κανεις????
Παράνομη γκαρσονιέρα :rolleyes:

Δύσκολα χωρίς αυτόνομη θέρμανση. Αν χρειαζόταν ποτέ να φύγω απ'το σπίτι, το πρώτο που θα έψαχνα θα ήταν αυτό. Και η μονοκατοικία θα ήταν το δεύτερο.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...