Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Συμφωνω, συμφωνω, συμφωνω! Ποσα πραγματα να κανεις βρε Κατερινα πια? Ολα απο σενα περνανε! Κανε κατι γι αυτο, βαλε τα ορια σου, ζητα βοηθεια!

Εχω αρκετη βοηθεια απο τη μητερα μου, δεν εχω παραπονο.Ας το αφησουμε, δεν ξερω τι με πιανει...οσο για τη βολτα, μιση ωρα για κφε μπορω να παω χωρις το παιδι και παλι αυτο σκεφτομαι...

Ασχετο, ειδα ενα σπιτι χθες για ενοικιαση, το οποιο μου αρεσε πολυ, και η τιμη καλη, πολυ κοντα στη μαμα, αλλα εχει κεντρικη θερμανση... Πειτε μου τη γνωμη σας.

Τι να το κανεις????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω, συμφωνω, συμφωνω! Ποσα πραγματα να κανεις βρε Κατερινα πια? Ολα απο σενα περνανε! Κανε κατι γι αυτο, βαλε τα ορια σου, ζητα βοηθεια!

Ασχετο, ειδα ενα σπιτι χθες για ενοικιαση, το οποιο μου αρεσε πολυ, και η τιμη καλη, πολυ κοντα στη μαμα, αλλα εχει κεντρικη θερμανση... Πειτε μου τη γνωμη σας.

Παρόλες τις ανέσεις και τα δέλεαρ που σου παρέχει η εξοχή, το να έχεις βοήθεια από τη μητέρα είναι ανεκτίμητο!

Στην περιοχή της μαμάς σου είναι πολύ όμορφα πάντως και οι τιμές ανθρώπινες. Αν μας εξυπηρετούσε για τις δουλειές και τα σχολεία μας εκεί θα πηγαίναμε κι εμείς, αλλά τώρα έχουμε "βολευτεί" εδώ στη περιοχή μας από πολλές άλλες απόψεις και μόνο κάπου εδώ κοντά ψάχνουμε.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα Μαριάννα,

σε ματιάσανε βέβαια,

αυτό με τον πονόλαιμο πάντως είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο που είχα περάσει και το φάρμακο μου το είχες πει, αλλά σε σένα δεν έπιασε. Μάλλον δεν πρέπει να αποκαλύπτεις τα μυστικά της τέχνης γιατί τότε χάνει την ισχύ της.

Ελενη αφησα να εχω εναν ασο στο μανικι...! Δοκιμασα λιγοτερους βαθμους αλκοολ (ρακη, stolichnaya), αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. Σημερα θα πω στο Φωτη να παει στο σουπερ μαρκετ να παρει τη smirnoff γιατι η υπομονη μου εξαντληθηκε πλεον. Ασε που θα με ζαλισει και θα ποναει λιγοτερο και η μεση...!!!;)

Εγώ μόνη μου εδώ στη Αθήνα δεν πηγαίνω ποτέ πια και με τα δύο στην παιδική χαρά, μόνο με το ένα, άσε που δεν μπορώ να σπρώχνω το καρότσι (καθώς το χέρι μου ακόμα πονάει από τη πίεση που ασκούσε ο μικρός κατά το θηλασμό) και έτσι το έχουμε καταργήσει εντελώς.

Με τη μαμα μου ημουν, δεν παω μονη και με τα δυο παιδια στην παιδικη χαρα, ειναι πολυ επικινδυνο.

age.png age.png

2408222d6xz10i1vk.gif

Καλημερα κοριτσια! Εγω ειμαι χαλια με τη μεση μου απο χθες και δε μπορω να περπατησω ορθια απο τον πονο! Πηγαμε παιδικη χαρα και η μικρη χτυπιοταν σαν το χταποδι οταν φευγαμε. Εκανα αποτομες κινησεις να τη σηκωσω, γλυστρουσε, ειχε πεισμωσει, ειδα κι επαθα μεχρι να τη δεσω στο καροτσι. Μετα σηκωσα και αλλα βαρη και αυτο ηταν... Το βραδυ την αφησα στη γιαγια και ετσι οπως παω, εκει θα μεινει και αποψε γιατι ποναω πολυ.

Εν τω μεταξυ ετρεχα και για εξετασεις λογω πονολαιμου που δε λεει να περασει ενα μηνα τωρα. Εκανα ανοσολογικες για να αποκλεισουμε λοιμωδη μονοπυρηνωση, βγηκε αρνητικο το μονοτεστ, αλλα θετικα τα αντισωματα που δειχνουν οτι την εχω περασει! Ειναι δυνατον να περασεις τετοια ασθενεια και να μην το καταλαβεις, καθως και να μην κολλησεις κανεναν?:confused:

Σε λιγο πρεπει να ξαναπαω στο γιατρο, να δει τις εξετασεις και δε με βλεπω να γλυτωνω την αντιβιωση τελικα, γιατι προφανως προκειται για φαρυγγιτιδα. Με ματιασε η Χριστινα και με βρηκαν ολα μαζεμενα!:tongue:

περαστικα!!!

λοιμωδη μονοπυρηνωση ειχε πριν χρονια ο αντρας μου

ειχε πυρετο για ενα μηνα......

αλλα κανεις απο μας δεν κολλησε

ουτε απο την οικογενεια του αλλα ουτε κι εγω που τοτε ειμασταν ζευγαρακι..

να γνωρισω στην Μαριαλενα τον Νικολακη μου????

τα ιδια ακριβως περναω ειτε τον παω στις κουνιες ειτε τον παω στην πλατεια

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Τι να το κανεις????

Να το νοικιασουμε βρε!

Παρόλες τις ανέσεις και τα δέλεαρ που σου παρέχει η εξοχή, το να έχεις βοήθεια από τη μητέρα είναι ανεκτίμητο!

Ενα θα σου πω. Αυτες τις μερες που οι ουρες στα φαρμακεια ηταν τεραστιες, τα εφημερευοντα στις περιοχες μας ηταν αδεια! Εδω ζεις ανθρωπινα...

Στην περιοχή της μαμάς σου είναι πολύ όμορφα πάντως και οι τιμές ανθρώπινες. Αν μας εξυπηρετούσε για τις δουλειές και τα σχολεία μας εκεί θα πηγαίναμε κι εμείς, αλλά τώρα έχουμε "βολευτεί" εδώ στη περιοχή μας από πολλές άλλες απόψεις και μόνο κάπου εδώ κοντά ψάχνουμε.

Η Αγια Παρασκευη μου θυμιζει Κυψελη πλεον σε συγκριση με την Παιανια και οι τιμες ειναι αρκετα ακριβες στα σπιτια. Ειναι βασικο ομως να ειμαστε κοντα στη γιαγια, κοντα στο μαγαζι μας, και να γλυτωσουμε χρονο και βενζινη...

age.png age.png

Διαφημίσεις

να γνωρισω στην Μαριαλενα τον Νικολακη μου????

τα ιδια ακριβως περναω ειτε τον παω στις κουνιες ειτε τον παω στην πλατεια

Ο Αντωνης δε μου τα΄κανε αυτα, τουλαχιστον σε τοσο εντονο βαθμο. Αυτη ειναι μεγαλη τσαουσα!:?

age.png age.png

Να το νοικιασουμε βρε!

Η Αγια Παρασκευη μου θυμιζει Κυψελη πλεον σε συγκριση με την Παιανια και οι τιμες ειναι αρκετα ακριβες στα σπιτια. Ειναι βασικο ομως να ειμαστε κοντα στη γιαγια, κοντα στο μαγαζι μας, και να γλυτωσουμε χρονο και βενζινη...

Αν η Αγία Παρασκευή σου θυμίζει Κυψέλη παρότι έχει κήπους μπροστά από τα σπίτια της τότε τί να λέμε κι εμείς εδώ; Πάντως όσοι βγαίνουν έξω από την Αθήνα έτσι λένε και δε θέλουν με τίποτα να επιστρέψουν σ' αυτήν.

Το πρακτικό μέρος του ζητήματος κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικότερο. Τί να την κάνεις την ησυχία όταν δεν μπορεί ο σύζυγος να πεταχτεί για λίγο το μεσημέρι από του δουλειά να φάει λίγο να πάρει μια ανάσα, να πηγαίνεις κι εσύ λίγο στο μαγαζί σας, να βρίσκεις λίγη άμεση βοήθεια από τη μητέρα σου, να συμμετέχουν τα παιδιά στις ωραίες δραστηριότητες που έχει εκεί ο δήμος και να κερδίζεις σε χρόνο; Ο χρόνος στις μέρες μας σημαίνει ποιότητα ζωής. Όσο για την εξοχή αναπληρώνεται με οικογενειακές εκδρομές το Σαββατοκύριακο.

Σε όλα κερδίζεις και χάνεις παράλληλα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Μαριαννα το σπιτι που μενετε δεν ειναι δικο σας?Παντως συμφωνω κι εγω, καλυτερα κοντα στη μητερα σου αν δε διαφωνει ο συζυγος βεβαια...κι εμενα καποια στιγμη οι γονεις μου λενε να ερθουν κοντα μας. Οσο για τη θερμανση, με αυτονομη το σκεφτεσαι να την αναψεις μην πληρωσεις πολλα ενω με κεντρικη θα ζεσταθεις ετσι κι αλλιως...:D

Mια χαρα τα λες Ελενη, ετσι ειναι. Ειδα πολλα σπιτια αλλα ολα μου δημιουργουσαν την αισθηση της κλεισουρας, ισως γιατι εδω εχουμε συνηθισει να βλεπουμε φυση, οριζοντα και ατελειωτη θεα απο το μπαλκονι μας. Αυτο που ειδα χθες ειναι διαμερισμα δυστυχως, αλλα ψηλο και με θεα. Ωραιο και ανετο σα σπιτι, καλη η τιμη του, αλλα εχει κεντρικη θερμανση. Εμεις εχουμε συνηθισει με την αυτονομη τοσα χρονια, και δεν ξερω μηπως δημιουργησει προβληματα αυτη η επιλογη. Να μη φτασουμε δηλαδη στο σημειο να ανοιγουμε το κλιματιστικο για να ζεσταθουμε...

age.png age.png

Μαριαννα το σπιτι που μενετε δεν ειναι δικο σας?Παντως συμφωνω κι εγω, καλυτερα κοντα στη μητερα σου αν δε διαφωνει ο συζυγος βεβαια...κι εμενα καποια στιγμη οι γονεις μου λενε να ερθουν κοντα μας. Οσο για τη θερμανση, με αυτονομη το σκεφτεσαι να την αναψεις μην πληρωσεις πολλα ενω με κεντρικη θα ζεσταθεις ετσι κι αλλιως...:D

για την θερμανση

εχουμε κι εμεις αυτονομη

το εχω σχεδον παντα στο 20

λιγο το βραδυ να το κατεβασω στο 18

και τους 2 τελευταιους μηνες πληρωσα 170 ευρω συνολικα για τα κοινοχρηστα

τα 140 ηταν πετρελαιο

Διαφημίσεις

το καλο με την αυτονομη ειναι οτι τι καις οποτε θες!!!!!!!!!!

χθες στην απεναντι οικοδομη ειχαν συνελευση και μαλωναν για το ποιες ωρες θα καιει το καλοριφερ

αραγε βρηκαν ακρη?

αλλοι γυρνανε το βραδυ απο την δουλεια και θελουν ζεστη

αλλοι κοιμουνται απο τις 10 και δεν θελουν ζεστη..

Οχι, νοικιαζουμε και εδω. Κανεις απο τους δυο μας δε θελει να επιστρεψει στην Αγια Παρασκευη, αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε. Η γιαγια ειναι εκει, το μαγαζι στο Χαλανδρι... Χανεται πολυτιμος χρονος στις μετακινησεις και πολλα χρηματα για τη βενζινη των δυο αυτοκινητων.

Οσο για τη θερμανση, οταν εχει κρυο, το εχω ολη μερα ανοιχτο το καλοριφερ στους 18 βαθμους. Δε βγαινει να εισαι ολη μερα σπιτι και να κανει και κρυο!

age.png age.png

για την θερμανση

εχουμε κι εμεις αυτονομη

το εχω σχεδον παντα στο 20

λιγο το βραδυ να το κατεβασω στο 18

και τους 2 τελευταιους μηνες πληρωσα 170 ευρω συνολικα για τα κοινοχρηστα

τα 140 ηταν πετρελαιο

Κι εμεις στο 20 αλλα οχι ολη μερα και τη νυχτα σβηστο.Μερες σαν τη σημερινη πχ το αναβουμε καμια ωρα το πρωι και ισως το βραδακι αλλη μια.Γιατι?Γιατι περυσι που το ειχαμε ολη μερα στους 20-22 πληρωναμε 200 το μηνα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ωραία μου φέρανε καινούργιο pc πετάει αλλά άντε πάλι ξανά να ρυθμίσω το πρόγραμμα κ πολλά άλλα! Εχω νεύρα δεν θα το κρύψω! :tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα relax take it eaaaaasyyyyy!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...