Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ε μωρέ τότε πήγαινέ τη να τη δει γιατί αν είναι όντως στοματίτιδα η καημένη δεν τρώει γιατί υποφέρει..... Κι ο αδερφός μου είχε πάθει μωρό και υπέφερε....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Ψαχνω τον αντρα μου στο κινητο και δεν απανταει...δεν ξερω τι θα κανω με τα νευρα μου, οπου να ναι ξεσπαω μαλλον δεν αντεχω τοση κουραση, εχω ενα μονιμο αγχος με το παιδι, να μην το ξυπνησω, να φαει, να παιξει, να παει βολτα, να κουραστει για να κοιμηθει καλυτερα, τρεχω συνεχεια απο πισω της ολο το απογευμα, γινομαι πτωμα και ξεσπαω...δεν μπορω να το αφησω ουτε 10 λεπτα να κανω ενα μπανιο που λεει ο λογος...κοιμαμαι σαν το βοδι, ουτε τηλεοραση δε βλεπω πια...μηπως χρειαζομαι ψυχολογο?μιλαω σοβαρα, εσεις εχετε τοσο αγχος??

Και το αλλο, πως κοιμηθηκε 9 ωρες με 50ml γαλα και 5 κουταλιες γιαουρτι???Και για να τα φαει κι αυτα δεν εχω μεση και νομιζω μου εχει βγει ο ωμος...

Καλημέρα.Κατερίνα μου δεν θέλεις ψυχολόγο.Ολες οι μανούλες έτσι είναι απλά είσαι λίγο παραπάνω υπερβολική με το θέμα φαγητού στο έχω πει πολλές φορές και το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο.Απορείς πως κοιμήθηκε 9 ώρες χωρίς φαγητό.Να σου θυμήσω πως κοιμόταν εμένα πριν μια βδομάδα με την αρρώστια και την απεργία πείνας που έκανε κανονικότατα?Πέρασε η αρρώστια και τώρα τρώει κανονικά.Αφού το παιδάκι σου δεν έχει πρόβλημα και ο γιατρός δεν σου έχει πει τίποτα για να ανυσηχείς.Εσύ γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το τρυπάκι?40 λεπτά γάλα προσπαθούσες να της δώσεις?Και τι περίμενες να το πιεί?Και 2 ώρες να προσπαθούσες στο είχα ξαναπέι,όσο σε βλέπει να επιμένεις τόσο θα αρνείτε.Και αμα δεν ήθελε?Με το ζόρι?Εσύ τρώς κάτι με το ζόρι?Αφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε τις στιγμές που περνάς με το παιδάκι σου και θα δείς πως όλα θα φτιάξουν.Και το φαγητό όπως σου έχω ξαναπεί είναι φάση.Μια τρώνε,μια δεν τρώνε.Συγνώμη που στα λέω έτσι αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο.Πάρε λίγο τα πάνω σου να σε δει και η μικρή καλά και θα δεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα.

SI5Yp3.png

Καλα τα λες Μαριλου, εγω για να καταλαβεις ολο το απογευμα δεν καθομαι λεπτο στον καναπε που λεει ο λογος, συνεχεια τρεχω πισω απο τη μικρη να παιξουμε...οσο για το γαλα, χθες την ειχα 40 λεπτα αγκαλια και γουλια γουλια ειπιε λιγο...σημερα λεω να την παω στο γιατρο η θα τον παρω τηλεφωνο τουλαχιστον, ετσι κι αλλιως την αλοιφη που μου εδωσε θα συνεχισω δε θ'αλλαξει κατι...

Πειναει, ζηταει μαμ, δε λεει τι, αλλα δεν τρωει τιποτα...

και μένα έτσι έλεγε μαμ και όταν της έδινα κάτι γύριζε την μούρη της.Αν έχει στοματίτιδα όπως σου λέει και η Μαριαλένα τότε με την κατάλληλη αγωγή θα περάσει και θα επανέλθει πάλι στα φυσιολογικά της.Αν δεν έχει τίποτα,μην ανυσηχείς.Πολύ σύντομα θα αρχίσει να τρώει πάλι.Για να σου φύγει όμως όλο αυτό το άγχος να την πας στον γιατρό να στο επιβεβαιώσει.

SI5Yp3.png

Καλα τα λες Μαριλου, εγω για να καταλαβεις ολο το απογευμα δεν καθομαι λεπτο στον καναπε που λεει ο λογος, συνεχεια τρεχω πισω απο τη μικρη να παιξουμε...οσο για το γαλα, χθες την ειχα 40 λεπτα αγκαλια και γουλια γουλια ειπιε λιγο...σημερα λεω να την παω στο γιατρο η θα τον παρω τηλεφωνο τουλαχιστον, ετσι κι αλλιως την αλοιφη που μου εδωσε θα συνεχισω δε θ'αλλαξει κατι...

Πειναει, ζηταει μαμ, δε λεει τι, αλλα δεν τρωει τιποτα...

496582k0dqm8gzl4.gif

Μια μικρή βοήθεια αυτού του τύπου Κατερίνα;

Αν σε παρηγορεί, οι περισσότερες μαμάδες έτσι είμαστε τρέχουμε και δεν σταματάμε ποτέ, μα ποτέ σου λέω...

Όταν πάντως δεν τρώει το παιδί συνήθως ξέρει από μόνο του,

θα σου πει και ο γιατρός.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κοριτσια ευχαριστω, το προβλημα μου ομως δεν ειναι συγκεκριμενα το αν τρωει η μικρη η οχι, η Ελενη μαλλον το επιασε καλυτερα, ειναι η ολη κουραση που δεν μπορω να συνηθισω, θυμαστε το ξεσπασμα της smouts σχεδον ανευ λογου?ε κατι τετοιο παθαινω καθε βραδυ...γενικα τα νευρα μου ειναι στην τσιτα συνεχεια, εχω χασει τη μπαλα που λενε και με τον Κωστα...σκατα ολα, αρχισα να λεω και για τη μητερα του χθες και αν της τα πει θα γινουμε....τα εκανα γενικα σκατα!να δω πως θα τα μαζεψω τωρα...

Και το αλλο, πολλες φορες μουδιαζει το στομα μου,ζαλιζομαι, απο αγχος, νευρα δεν ξερω...

Διαφημίσεις

Ναι κι εγώ το κατάλαβα απλά εστίασα στο φαί για να σου δώσω παράδειγμα του να χαλαρώσεις και να πας με τα νερά της για να ηρεμήσεις. Επίσης πολύ βασικό μιας και το ανέφερες πρέπει να λύσεις το θέμα με την πεθερά σου.... Δε γίνεται να έρχεται συνέχεια και να αλλάζει το πρόγραμμα και του παιδιού και το δικό σας. Αυτό το συζήτησες χθες με τον Κώστα? Τι σου είπε?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα,

Εχθές πήγαμε super market μετά από πολύ καιρό και μετά για καφέ με κάτι φίλους που έχουν κι αυτοί παιδάκια, μεγαλύτερα λίγο! Η μικρή καταχάρηκε, έπαιξε κ.τ.λ. Το βράδυ κοιμηθήκαμε και μετά από 1 ώρα την ακουμπάει ο άντρας μου και ήταν κατουρημένη μέχρι τον λαιμό! Άντε να την αλλάξεις και να αλλάξεις και τα σεντόνια :roll: Μα πόσες ώρες τα κράταγε?:rolleyes:

Κατερίνα περνάς φάση! Ηρέμησε και οργανώσου. Δεν καταλαβαίνω γιατί κυνηγάς εσύ την Τότα, αυτή πρέπει να σε κηνυγάει! Σήμερα πήγαινε σπίτι, κάνε μια προσπάθεια να την ταϊσεις και αν δεν θέλει άφησέ τη. Το βράδυ πάλι! Κάτσε στον καναπέ σου και πιες καφέ, διάβασε κάτι ή δες τηλεόραση! Αν θες να παίξεις μαζί της παίξε, αλλιώς πηγαίνετε βολτούλα. Απλά είναι τα πράγματα, μη ξεσπάς στη μικρή και την πιέζεις, κρίμα είναι. Από αλλού προέρχεται αυτό το άγχος σίγουρα, ψάξε το λίγο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσια ευχαριστω, το προβλημα μου ομως δεν ειναι συγκεκριμενα το αν τρωει η μικρη η οχι, η Ελενη μαλλον το επιασε καλυτερα, ειναι η ολη κουραση που δεν μπορω να συνηθισω, θυμαστε το ξεσπασμα της smouts σχεδον ανευ λογου?ε κατι τετοιο παθαινω καθε βραδυ...γενικα τα νευρα μου ειναι στην τσιτα συνεχεια, εχω χασει τη μπαλα που λενε και με τον Κωστα...σκατα ολα, αρχισα να λεω και για τη μητερα του χθες και αν της τα πει θα γινουμε....τα εκανα γενικα σκατα!να δω πως θα τα μαζεψω τωρα...

Και το αλλο, πολλες φορες μουδιαζει το στομα μου,ζαλιζομαι, απο αγχος, νευρα δεν ξερω...

Τί λέμε πάντα,

ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας, κάτι που μας ξεκουράζει και ευχαριστεί πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο πρόγραμμα πριν μας πάρει η κάτω βόλτα... και θα είναι μετά σε βάρος όλων.

Τα προβλήματα από δω και πέρα (αφού μεγαλώνουμε κι ερχόμαστε ουσιαστικά στη θέση των μεγαλύτερων, των γονιών μας, κ.ο.κ.) θα τα έχουμε στο τσεπάκι, όσο πιο γρήγορα βρούμε τρόπους να εξισορροπούμε τόσο το καλύτερο, αλλιώς το ένα θα έρχεται να προστίθεται στο άλλο, μέχρι να ξεχυλίσει το ποτήρι...

2408222d6xz10i1vk.gif

Καλημερα κοριτσια! Εγω ειμαι χαλια με τη μεση μου απο χθες και δε μπορω να περπατησω ορθια απο τον πονο! Πηγαμε παιδικη χαρα και η μικρη χτυπιοταν σαν το χταποδι οταν φευγαμε. Εκανα αποτομες κινησεις να τη σηκωσω, γλυστρουσε, ειχε πεισμωσει, ειδα κι επαθα μεχρι να τη δεσω στο καροτσι. Μετα σηκωσα και αλλα βαρη και αυτο ηταν... Το βραδυ την αφησα στη γιαγια και ετσι οπως παω, εκει θα μεινει και αποψε γιατι ποναω πολυ.

Εν τω μεταξυ ετρεχα και για εξετασεις λογω πονολαιμου που δε λεει να περασει ενα μηνα τωρα. Εκανα ανοσολογικες για να αποκλεισουμε λοιμωδη μονοπυρηνωση, βγηκε αρνητικο το μονοτεστ, αλλα θετικα τα αντισωματα που δειχνουν οτι την εχω περασει! Ειναι δυνατον να περασεις τετοια ασθενεια και να μην το καταλαβεις, καθως και να μην κολλησεις κανεναν?:confused:

Σε λιγο πρεπει να ξαναπαω στο γιατρο, να δει τις εξετασεις και δε με βλεπω να γλυτωνω την αντιβιωση τελικα, γιατι προφανως προκειται για φαρυγγιτιδα. Με ματιασε η Χριστινα και με βρηκαν ολα μαζεμενα!:tongue:

age.png age.png

Το περπάτημα, η βόλτα σε κάποιο πάρκο ή στα μαγαζιά (χωρίς λεφτά ή πιστωτική στο πορτοφόλι) για καμιά ωρίτσα είναι πολύ καλή ψυχοθεραπεία, επιστρέφεις στο σπίτι κι έχεις "ξελαμπικάρει" κάπως.

Βέβαια και το γυμναστήριο αλλά έχουμε πει τις δυσκολίες για να πάμε, βέβαια έστω και μια φορά τη εβδομάδα δε θα ήταν τόσο ανέφικτο.

Διαφημίσεις

Τί λέμε πάντα,

ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας, κάτι που μας ξεκουράζει και ευχαριστεί πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο πρόγραμμα πριν μας πάρει η κάτω βόλτα... και θα είναι μετά σε βάρος όλων.

Συμφωνω, συμφωνω, συμφωνω! Ποσα πραγματα να κανεις βρε Κατερινα πια? Ολα απο σενα περνανε! Κανε κατι γι αυτο, βαλε τα ορια σου, ζητα βοηθεια!

Ασχετο, ειδα ενα σπιτι χθες για ενοικιαση, το οποιο μου αρεσε πολυ, και η τιμη καλη, πολυ κοντα στη μαμα, αλλα εχει κεντρικη θερμανση... Πειτε μου τη γνωμη σας.

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια! Εγω ειμαι χαλια με τη μεση μου απο χθες και δε μπορω να περπατησω ορθια απο τον πονο! Πηγαμε παιδικη χαρα και η μικρη χτυπιοταν σαν το χταποδι οταν φευγαμε. Εκανα αποτομες κινησεις να τη σηκωσω, γλυστρουσε, ειχε πεισμωσει, ειδα κι επαθα μεχρι να τη δεσω στο καροτσι. Μετα σηκωσα και αλλα βαρη και αυτο ηταν... Το βραδυ την αφησα στη γιαγια και ετσι οπως παω, εκει θα μεινει και αποψε γιατι ποναω πολυ.

Εν τω μεταξυ ετρεχα και για εξετασεις λογω πονολαιμου που δε λεει να περασει ενα μηνα τωρα. Εκανα ανοσολογικες για να αποκλεισουμε λοιμωδη μονοπυρηνωση, βγηκε αρνητικο το μονοτεστ, αλλα θετικα τα αντισωματα που δειχνουν οτι την εχω περασει! Ειναι δυνατον να περασεις τετοια ασθενεια και να μην το καταλαβεις, καθως και να μην κολλησεις κανεναν?:confused:

Σε λιγο πρεπει να ξαναπαω στο γιατρο, να δει τις εξετασεις και δε με βλεπω να γλυτωνω την αντιβιωση τελικα, γιατι προφανως προκειται για φαρυγγιτιδα. Με ματιασε η Χριστινα και με βρηκαν ολα μαζεμενα!:tongue:

Καλημέρα Μαριάννα,

σε ματιάσανε βέβαια,

αυτό με τον πονόλαιμο πάντως είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο που είχα περάσει και το φάρμακο μου το είχες πει, αλλά σε σένα δεν έπιασε. Μάλλον δεν πρέπει να αποκαλύπτεις τα μυστικά της τέχνης γιατί τότε χάνει την ισχύ της.

Εγώ μόνη μου εδώ στη Αθήνα δεν πηγαίνω ποτέ πια και με τα δύο στην παιδική χαρά, μόνο με το ένα, άσε που δεν μπορώ να σπρώχνω το καρότσι (καθώς το χέρι μου ακόμα πονάει από τη πίεση που ασκούσε ο μικρός κατά το θηλασμό) και έτσι το έχουμε καταργήσει εντελώς.

Μαριάννα όλα μαζί σε βρήκαν κι εσένα ρε παιδί μου. Περαστικά και γρήγορα!!! Άσε τη μικρή και σήμερα στη μαμά σου, καλά θα κάνεις! Η μέση δεν είναι αστείο πράγμα! Τώρα όσο για τον πονόλαιμο, νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει ο γιατρός άμεσα. Μη το αφήσεις άλλο και τυραννιέσαι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε Κατερινακι μου!!!!! τι ειναι αυτα που ακουω????

ηρεμια.....

συμφωνω με τα κοριτσια να μην τα ξαναλεω

αραξε και λιγο στον καναπε σου γιατι την κυνηγας συνεχως απο πισω?!?!?!?

παρε την Τοτα διαβεστε κανα παραμυθι κι αν δεν θελει αστην να παιξει μονη της

χαλαραααα!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...