Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο θα πάμε κ εμείς μια βόλτα στο Σωτηρία...η μάνα μου νοιώθει βράσιμο ακόμα στο στήθος παρόλο που τελείωσε κ την αντιβίωση κ τη κορτιζόνη κ της είπε η γιατρός να πάει μια βόλτα να τη δει...στις 9 το βράδυ :rolleyes: αλλά βέβαια με βολεύει γιατί έχω ερωτήματα για τη γιατρό;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Nadine είπε:
Καλημέρα, κοριτσόπουλα, σας γράφω γρήγορα τα νέα μας:

Χθες πήγαμε στην Πάτρα για κυστεογραφία και υπέρηχο νεφρού-ο μικρός πόνεσε πολύ στην πρώτη εξέταση και γενικά, δεν καθόταν σε μια μεριά.

Έχει παλινδρόμηση 2ου βαθμού, αντιβίωση για ενάμιση χρόνο, εξετάσεις κάθε μήνα κτλ.

Στενοχωρήθηκα πολύ, πως θα πίνει τόσο καιρό αντιβίωση, εδώ ούτε μήνα δεν εκλεισε και με το ζόρι την πίνει. :cry:

Χημειοπροφυλαξη θα κανει δηλαδη (χαμηλη δοση αντιβιωσης για μεγαλο χρονικο διαστημα). Θα συνηθισει σιγα σιγα, μην ανησυχεις. Η Μαριαλενα παιρνει απο βρεφος το Τ4 και εχουμε περασει και αναποδες μ΄αυτο το θεμα, δεν ηταν παντα ευκολο. Τωρα μολις θυμηθηκα οτι σε ενα μηνα ακριβως εχουμε επανελεγχο και κλινικη εξεταση απο ενδοκρινολογους, δηλαδη θα φαμε ωρες στο νοσοκομειο, και η γιαγια θα λειπει ταξιδι, οποτε θα εχουμε και τον Αντωνη μαζι μας...:rolleyes:

fatsaki είπε:
Μόλις μίλησα με τον γιατρό του πατέρα μου!

Είναι ευχάριστα τα νέα κατά κάποιο τρόπο! Ο όγκος έχει συρρικνωθεί κατά πολύ, από ότι μου είπε. Βέβαια δεν μου ξακαθάρισε αν υπάρχει μετάσταση στα κόκκαλα, αυριο τον έστειλε να κάνει μια αξονικη στο σημείο για να μας πει με βεβαιότητα! Για να δούμε...

Προφανως ειδαν συγκεντρωση του φαρμακου στη σπονδυλικη στηλη και θελουν να το διευκρινισουν με την αξονικη, γιατι λογω ηλικιας, μπορει απλα να ειναι εκφυλιστικες αλλοιωσεις των οστων.

anna_ath είπε:
Μαρία έυχομαι να εξαφανιστεί ο όγκος κ να βγει μεγάλος νικητής ο πατέρας σου....αρρώστια είναι κ αυτή όπως κ πολλές άλλες....;) Σε μετάσταση γιατί αναφέρεσαι???Στο είπε κάποιος?

Ο καρκινος των πνευμονων κανει μετασταση στα οστα συνηθως...

age.png age.png

Διαφημίσεις

ChristinaGRZ είπε:
Αυτή είναι με τον Μπενίνι. Θυμήσου την la vita e' bella

Αυτη νομιζω τη θυμαμαι..ειναι αυτη που σωζει τη γυναικα του, που παει σπιτι του και του εχει φτιαξει κατασταση η αλλη και τελικα φευγει και η γυναικα του και τη βριζει????

katerina26 είπε:
Αυτη νομιζω τη θυμαμαι..ειναι αυτη που σωζει τη γυναικα του, που παει σπιτι του και του εχει φτιαξει κατασταση η αλλη και τελικα φευγει και η γυναικα του και τη βριζει????
Πως τα μπέρδεψες έτσι χαχαχα

Στο "η ζωή είναι ωραία" είναι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης κι ο άντρας ψάχνει τη γυναίκα του ενώ προσπαθεί ταυτόχρονα να κρύψει το μικρό αγόρι τους να μην το πάρουν χαμπάρι.

Στην "τιγρη και το χιόνι" είναι χωρισμένοι. Αυτός σώζει τη γυναίκα του. Αυτή δεν ξέρει τον σωτήρα της. Ανακαλύπτει ποιος είναι στο τέλος

WN6Op3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές.Το πρωί μαγείρεψα και πήρα την μπουμπού και πήγαμε βόλτα.Να ξεσκάσει κι'αυτή λίγο γιατί όση ώρα μαγείρευα είχε βγεί στο μπαλκόνι και κοίταζε τα παιδάκια απο το σχολείο που είχαν διάλλειμα και μίλαγε τα δικά της.Πήγαμε και κάναμε απ'όλα τα αυτοκινητάκια που είχε ενα περίπτερο,μετά πήγαμε στον φούρνο και της πήρα τυροπιτούλα και έφαγε και μετά κούνιες οπού ξεσάλωσε.Ούτε θυμάμαι πόσες φορές έκανε τσουλήθρα.Με το ζορί την πήρα να γυρίσουμε σπίτι οπού έφαγε φασολαδίτσα και τώρα έχει ξεραθεί.

Η μαμά μου τώρα που μιλήσαμε μου είπε οτι έκανε ένα τεστ κοπώσεως και ενα τρίπλεξ τα αποία βγήκαν καθαρά.Και μου λέει πάλι θα μου πουν οτι δεν έχω τίποτα και θα φύγω.Δεν πειράζει λέω,κάτσε να τελειώσεις να ξέρεις τουλάχιστον οτι έχεις κάνει τα πάντα απο εξετάσεις.Δυστηχώς ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να πάει το πρωί να κάτσει λίγο μαζί της γιατί είχάν κανονίσει να κάνουν σέρβις στο αυτοκίνητο της μαμάς μου και του είπε να μην το ακυρώσει και μετά είχε και μια άλλη δουλειά και μου είπε πως θα πήγαινε τώρα το μεσημέρι.Το απόγευμα θα πάω κι'εγω απο εκεί.

SI5Yp3.png

katerina26 είπε:
Αχ βρε Δημητρα μακαρι να αρχισει να τρωει ξανα κι η Παναγιωτα...Αφου ειπα στο γιατρο χθες, την ειπες χοντρη και παρεξηγηθηκε και κανει απεργια πεινας...Περαστικα στη μητερα σου, καλυτερα να ταλαιπωρηθει λιες μερες αλλα να ξερει αν εχει κατι, εμενα παντως ψυχολογικο μου ακουγεται ολο αυτο, μακαρι να ειναι απλα και μονο αυτο και να το ξεπερασει!

Κουραγιο βρε Μαρια, μακαρι να παει προς το καλυτερο γρηγορα ο ανθρωπος και ηρεμησε εσυ γιατι εχεις κι ενα φατσακι που καταλαβαινει την ψυχολογια της μαμας του!

Κατερίνα με το θέμα φαγητού έτσι ήμουν κιέγώ στην αρχή ώσπου το πήρα απόφαση οτι θα γίνω υστερική κάποια στιγμή.Με το να την πίεζα δεν έβγαινε πουθενά.Αυτό το κάνει κατά καιρούς απ'ότι κατάλαβα αλλά είναι φάση που περνάει.Η απο δόντια ή απο κάποια ίωση που τους κόβεται η όρεξη αλλά μετά επανέρχονται.Μην πιέζεις τον εαυτό σου οτι δεν τρώει το παιδί.Δίνετ ης ότι θέλει και θα δείς μια μέρα θα σου ζητάει απο μόνη της οτι θέλει.Εμένα τώρα δεν είδες?Ούτε γάλα,ούτε φαγητό για μια βδομάδα.Αλλά τώρα επανήλθε στα κανονικά της.Στο λέω γιατί όσο βλέπει και σενα να επιμένεις τόσο δεν θα σου τρώει.

Nadine είπε:
Καλημέρα, κοριτσόπουλα, σας γράφω γρήγορα τα νέα μας:

Χθες πήγαμε στην Πάτρα για κυστεογραφία και υπέρηχο νεφρού-ο μικρός πόνεσε πολύ στην πρώτη εξέταση και γενικά, δεν καθόταν σε μια μεριά.

Έχει παλινδρόμηση 2ου βαθμού, αντιβίωση για ενάμιση χρόνο, εξετάσεις κάθε μήνα κτλ.

Στενοχωρήθηκα πολύ, πως θα πίνει τόσο καιρό αντιβίωση, εδώ ούτε μήνα δεν εκλεισε και με το ζόρι την πίνει. :cry:

Περαστικά του και γρήγορα εύχομαι.Εμένα ο ανιψιός μου έπαιρνε για 4 χρόνια αντιβίωση γιατί είχε γεννητικό πρόβλημα εκ'γενηθείς και τελικά έφτασε τώρα να κάνει την επέμβαση και να τελειώσει με την αντιβίωση.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δίνουν τόσο καιρό εντιβίωση στα παιδιά αν ενα πρόβλημα είναι εκ'γενετής όπως στον ανιψιό μου και δεν κάνουν απ'ευθείας την επέμβαση.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για το αυτοκίνητο του πεθερού μου σίγουρα δεν του το ξαναδίνουν και είπα του άντρα μου ευκαιρία ήταν τώρα που έμεινε την ώρα που το φέρνανε απο Μέγαρα να μην το ξαναφτιάξουν.Απορώ ενώ αυτός ο άνθρωπος πηγαινοέρχεται πάντα με το κτέλ στο χωριό πως του την έδωσε να έρθει τώρα με το αυτοκίνητο.Αλλά τι να πεις σε αυτές τις ηλικίες?Οσο μεγαλώνουν οι γονείς τα παιδιά επομίζονται όλα τα βάρη.Ετσι είναι η ζωή!

SI5Yp3.png

demykou είπε:
Περαστικά του και γρήγορα εύχομαι.Εμένα ο ανιψιός μου έπαιρνε για 4 χρόνια αντιβίωση γιατί είχε γεννητικό πρόβλημα εκ'γενηθείς και τελικά έφτασε τώρα να κάνει την επέμβαση και να τελειώσει με την αντιβίωση.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δίνουν τόσο καιρό εντιβίωση στα παιδιά αν ενα πρόβλημα είναι εκ'γενετής όπως στον ανιψιό μου και δεν κάνουν απ'ευθείας την επέμβαση.

Ναι, εκ γενετής είναι, απλά σε κάποια παιδάκια εκδηλώνεται αργότερα. Η μακροχρόνια αντιβίωση είναι για να μην παθαίνει ουρολοιμώξεις λόγω του μικροβίου. Επέμβαση γίνεται -συνήθως- όταν η παλινδρόμηση είναι 4ου βαθμού.

Ευχαριστώ, κορίτσια.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερα!Ψαχνω τον αντρα μου στο κινητο και δεν απανταει...δεν ξερω τι θα κανω με τα νευρα μου, οπου να ναι ξεσπαω μαλλον δεν αντεχω τοση κουραση, εχω ενα μονιμο αγχος με το παιδι, να μην το ξυπνησω, να φαει, να παιξει, να παει βολτα, να κουραστει για να κοιμηθει καλυτερα, τρεχω συνεχεια απο πισω της ολο το απογευμα, γινομαι πτωμα και ξεσπαω...δεν μπορω να το αφησω ουτε 10 λεπτα να κανω ενα μπανιο που λεει ο λογος...κοιμαμαι σαν το βοδι, ουτε τηλεοραση δε βλεπω πια...μηπως χρειαζομαι ψυχολογο?μιλαω σοβαρα, εσεις εχετε τοσο αγχος??

Και το αλλο, πως κοιμηθηκε 9 ωρες με 50ml γαλα και 5 κουταλιες γιαουρτι???Και για να τα φαει κι αυτα δεν εχω μεση και νομιζω μου εχει βγει ο ωμος...

Καλημέρα! Ρε Κατερινάκι, μήπως να δοκιμάσεις για καμιά βδομάδα να μην είσαι τόσο στην τσίτα? Θέλει να φάει ας φάει, δε θέλει ας μείνει νηστική... Έτσι κι αλλιώς σ' αυτή την ηλικία δεν έχουν φόβο, αν πεινάσουν στο τέλος το ζητάνε. Και για το παιχνίδι και τον ύπνο κι αυτά, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο χαλαρή για λίγο, πήγαινε με τους ρυθμούς της να δεις μήπως σας βγει καλύτερα... Δε γίνεται να είσαι έτσι στην τσίτα. Το να μιλήσεις σε κάποιον (όχι απαραίτητα ψυχολόγο, ακόμη κι εδώ που μιλάς και τα βγάζεις από μέσα σου) βοηθάει σίγουρα αλλά νομίζω πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου λίγο να χαλαρώσει... Τι σου λέω τώρα θα μου πεις βέβαια....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλα τα λες Μαριλου, εγω για να καταλαβεις ολο το απογευμα δεν καθομαι λεπτο στον καναπε που λεει ο λογος, συνεχεια τρεχω πισω απο τη μικρη να παιξουμε...οσο για το γαλα, χθες την ειχα 40 λεπτα αγκαλια και γουλια γουλια ειπιε λιγο...σημερα λεω να την παω στο γιατρο η θα τον παρω τηλεφωνο τουλαχιστον, ετσι κι αλλιως την αλοιφη που μου εδωσε θα συνεχισω δε θ'αλλαξει κατι...

Πειναει, ζηταει μαμ, δε λεει τι, αλλα δεν τρωει τιποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...