Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλά δεν σε αγχώνουμε (ετοιμάζω τη σύριγγα να πάρω αίμα). Ξάπλωσε, χαλάρωσε. Δώσε μου το χεράκι σου. Αυτό το λαστιχάκι που βάζω στο μπράτσο σου είναι πολύ της μόδας (σφίγγω). Κλείσε τα ματάκια. Τσιιιιιμπ :D (άντε γέλα, είμαι πολύ γελοία σήμερα! με την Κατερίνα στο φέις ανταλλάσουμε φιλάκια και καλά ότι είμαστε ο μπραντ κι η τότα)

:lol::lol::lol:Και πότε θα έχω τα αποτελέσματα γιατρέ μου?

Τον Μπραντ που τον έχεις? Αν είναι στη μαμά σου έλα από εδώ για καφέ! Δίπλα είσαι.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ μας βλέπει η συμπεθέρα (φτιάχνουμε το αναμαλλιασμένο μας κεφαλάκι). Εχμμμ δεν είναι αυτό που νομίζεις (κατακόκκινα μάγουλα)

H συμπεθερα εχει δωσει το ελευθερο στην κορη της να βρει αλλον.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ωχ μας βλέπει η συμπεθέρα (φτιάχνουμε το αναμαλλιασμένο μας κεφαλάκι). Εχμμμ δεν είναι αυτό που νομίζεις (κατακόκκινα μάγουλα)

βρήκε κι αυτή την ώρα να μπει,σήμερα της ήρθε. μήπως της το σφύριξε κανείς? :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ευχαριστώ για το link !

To καφέ πρέπει να το είδα 1 ή 2 του μηνός

Όπως είπε κ drΚατερίνα από το άγχος μπορεί να επηρεάστηκε η περίοδος σου...λογικά ήσουν εκτός γόνιμων αφού 1/2 περίμενες περίοδο:?...αλλά ακριβώς επειδή σίγουρα άλλαξε ο κύκλος μπορεί κ η ωορρηξία να έγινε κάποια άλλη μέρα κ αυτό που δεν πιστεύεις να συμβεί! Έχεις δίκιο πάντως περίμενε κ κάνε τεστ την άλλη εβδομάδα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

βρήκε κι αυτή την ώρα να μπει,σήμερα της ήρθε. μήπως της το σφύριξε κανείς? :tongue:

Σημερα περιμενα... δε το ξερα οτι η πρωην συμπεθερα ειναι σαν τις μελλισουλες μια εδω και μια εκει?

Καλε τοσα αγορια κυκλοφορουν λετε να μεινουμε στο ραφι?

4u4cp3.png aMppp3.png

:lol::lol::lol:Και πότε θα έχω τα αποτελέσματα γιατρέ μου?

Τον Μπραντ που τον έχεις? Αν είναι στη μαμά σου έλα από εδώ για καφέ! Δίπλα είσαι.

Έχει κι άνεργο πατέρα το παιδί! Το οποίο αποφάσισε να ταϊσει μια κουρού τυρόπιττα γιατί σιχαίνεται να του δώσει ψάρι :evil:

Θα έρθω άλλη μέρα, να μην έχω δουλειά γραφείου, τώρα είμαι σταντ μπάι, παίρνω για υπόλοιπα (να χέσω μέσα, δεν απαντάνε!) και ένα-δύο σαπόρτ :evil:

Τα αποτελέσματα κυρά μου θα αργήσουν. Να πλερώσεις κι όλας, κοστίζουν τα εργαστήρια!

WN6Op3.png

H συμπεθερα εχει δωσει το ελευθερο στην κορη της να βρει αλλον.....
Αυτό θα πει υπεράνω!:tongue:

Ευκαιρία έψαχνε αυτή! Παιδί μου, οι άντρες είναι αλλιώς. Γυρνάνε σαν τις μελι-τσούλες αλλά πάντα στην βάση τους γυρνάνε. Δεν μπορείτε να βρείτε άλλον, εμείς είμεθα για σας το Α και το Ω στη ζωή σας. Μην προσπαθείς να αλλάξεις τα μυαλά της ξανθιάς επειδή εσύ κακιώνεις!

WN6Op3.png

Έχει κι άνεργο πατέρα το παιδί! Το οποίο αποφάσισε να ταϊσει μια κουρού τυρόπιττα γιατί σιχαίνεται να του δώσει ψάρι :evil:

Θα έρθω άλλη μέρα, να μην έχω δουλειά γραφείου, τώρα είμαι σταντ μπάι, παίρνω για υπόλοιπα (να χέσω μέσα, δεν απαντάνε!) και ένα-δύο σαπόρτ :evil:

Κουράγιο είναι δύσκολα με τους κακοπληρωτές!:evil:

Τα αποτελέσματα κυρά μου θα αργήσουν. Να πλερώσεις κι όλας, κοστίζουν τα εργαστήρια!

:lol::lol::lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ευκαιρία έψαχνε αυτή! Παιδί μου, οι άντρες είναι αλλιώς. Γυρνάνε σαν τις μελι-τσούλες αλλά πάντα στην βάση τους γυρνάνε. Δεν μπορείτε να βρείτε άλλον, εμείς είμεθα για σας το Α και το Ω στη ζωή σας. Μην προσπαθείς να αλλάξεις τα μυαλά της ξανθιάς επειδή εσύ κακιώνεις!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κ το καφέ μας δεν έχει κ πολλά αγόρια....βλέπω να τις έχουν 2-2 τις κόρες μας!!!;);););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κ το καφέ μας δεν έχει κ πολλά αγόρια....βλέπω να τις έχουν 2-2 τις κόρες μας!!!;);););)

Yπαρχουν και αλλου καφε...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μην ψαχνεστε, οι γιοι αεροπορων (3-4 γεννησαν αγορια μαζι με μενα προπερσι) σας περιμενουν!!!Θα μαζωχτουμε στη γιορτη της αεροποριας ολες μαζι καποια στιγμη να γνωριστουν τα παιδια...

Μη με συνεριζεστε, δεν ειμαι καλα, μολις εφυγε ενας που πραγματικα τα εχει παιξει κι ελεγε συνεχεια η ζωη ειναι ωραια, γελουσε μονος του και ουαου, ειναι φοβερο!!!ακομα γελαω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...