Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!

να ρωτησω απο που πηρατε την στολη? και ποσο κοσιζει και τι νουμερακι περνεις για 5 μηνων?

αν ειναι απο jambo να στειλω να ου παρουν

να κανουμε εμφανιση στο χωριο να τους τρελανουμε ολους!!!

Απο τα τζαμπο καλα καταλαβες. ;) Πηρα για 6 μηνων αλλα τιμη δεν θυμαμαι γιατι ψωνισα και αλλα πραγματα.

Επεξεργάστηκαν by roulaki71

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσόπουλα!

Σας βλέπω κάθε μέρα πασπαλισμένες με κουραμπιεδόσκονη, γλυκαμένες από μελομακάρονα, ξενυχτισμένες από τα μπεμπίνια, μέσα σε φωτάκια χριστουγεννιάτικα, μελωδίες γιορτινές, με τις πάνες στα χέρια, τις φρουτόκρεμες στο μπλέντερ, τις ιώσεις ως ανεπιθύμητες επισκέπτριες, τα καινούρια αυτοκίνητα "για να χωράει πια όλη η οικογένεια", τα καινούρια σπίτια προς αναζήτηση επίσης "για να χωράει όλη η προίκα", όλες σε αγώνα δρόμου να τα προφτάσουμε όλα, κάθε μέρα με λύπες ή χαρές, αν μη τί άλλο έχουμε καταλάβει ότι έχουμε μπει για τα καλά σε μια διαφορετική τροχιά ζωής που πλέον δεν αλλάζει, μονάχα θα γίνεται όλο και πιο απαιτητική, πιο πλούσια, πιο ενδιαφέρουσα, πιο κουραστική όπως θες πες το.....

Σας στέλνω λοιπόν μια γλυκια φωτο για παρηγοριά,

καθώς το μόνο που πάντα θα αξίζει είναι:

1429548cikvzf2j77.jpg

Γλυκυτατη οπως παντα η Ελενη μας! ;)

Εγώ έβαζα από 2 χοντρά βιβλία από κάτω (ένα σε δεξιά κι ένα αριστερά),θυμάμαι κιόλας ήταν από το ΤΕΙ του συζύγου "ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ"!!Από 1000 σελ. ο τόμος!!:D:D

Ο αντρας μου βαζει τις συλλεκτικες εκδοσεις 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ... μπας και δει το παιδι καμια αλλη ομαδα στον υπνο του...!!!:tongue:

age.png age.png

Καλησπερα κοριτσακια

Ειδα τι μου γραψατε για το φαγητο και θα δοκιμασω τα λαχανικα χωρις κρεας μπας και το ανοιξει και φαει τιποτα , να ρωτησω κατι αλλο η χορτοσουπα που αναφερετε τι ειναι?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Συμπεθερα, εγω εβρασα χθες μια μετρια πατατα, ενα καροτο και ενα κολοκυθακι, εκοψα τα μισα, και τα εβαλα στο μουλτι με μια κουταλια λαδι και λιγο λεμονι. Εγινε σαν κρεμα. Τα υπολοιπα θα της τα δωσω σημερα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Άννα συγνώμη τώρα είδα το μήνυμα σου πες μου την περίπτωση αν θέλεις και να μην το γνωρίζω θα ψάξω και θα βρω. Αν κατάλαβα καλά ή επιχείρηση χρεωστάει δεδουλευμένα σε υπαλλήλους και η εφορία τα θεωρεί εισοδήματα και θέλει να τα φορολογήσει??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Απο τα τζαμπο καλα καταλαβες. ;) Πηρα για 6 μηνων αλλα τιμη δεν θυμαμαι γιατι ψωνισα και αλλα πραγματα.

Ευχαριστω να σε ρωτησω και κατι αλλο?

απο οτι βλεπω τα μωρακια μας εχουν 2 βδομαδες διαφορα ειμαστε πιο μικρουλιδες

ο δικος μου ειναι 8600 σε κιλα να παρω για 6 μηνων η λιγο παραπανω?

sorry που σε ζαλιζω αλλα δεν θα μπορεσω να παω εγω κι ετσι θελω να δωσω την παραγγελια σωστα!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Λιζακι την βοηθεια σουυυυυυυυυυυ

εκανα τα μελομακαρονα σου μιση δοση για δοκιμη

εβαλα 500γρ αλευρι και κολλουσαν και αναγκαστικα εβαλα κι αλλο για να μπορεσω να τα πλασω

ομως ξεχασα να βαλω σοδα πειραζει?

τωρα τα εψησα και το απογευμα θα τα σιροπιασω να δοκιμασω και την γευση τους

μοσχομυρισε το σπιτι μας

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ουφ να μαι κ εγώ!

Ήρθε η παιδίατρος έβαλα κ το φαί να γίνεται(κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος κ μουστάρδα κ κροκέτες λαχανικών του μπαρμπα στάθη ωραίες είναι αυτές για εμένα που δεν τρώω τα λαχανικά με ευχαρίστηση) κ είπα να κάτσω πριν αρχίσω τη σκούπα!!!

Λοιπόν να σας πω κ τα νέα από τη παιδίατρο μας βρήκε μια χαρά 7200 και 68 ποντάκια, παρόλες τις διάροιες πήραμε κ 350γρ. στο μήνα τα κακά της μπουκίτσας στρώσανε(κάνουμε μαλακές μεγάλες σκατούλες-σας έχω στείλει με τα κακά το ξέρω:-P),από βδομάδα ξεκινάμε λαχανικά και από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε να βάζουμε και κοτόπουλο-μοσχαρι:!: μέσα στα λαχανικά....απόγευμα ξεκινάμε βανίλια και θα αρχίσουμε κ το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας μιας κ λόγω της κατάστασης με τις διάροιες δεν το ξεκινήσαμε ακόμα! Όπως καταλαβαίνεται πετάω από τη χαρά μου που επιτέλους ήμαστε καλά!Την αποστείρωση μου είπε να τη συνεχίσω λόγω της κατάστασης που περάσαμε για 2 εβδομάδες ακόμα και να είμαι όσο πιο σχολαστική γίνεται με το καθάρισμα των λαχανικών! Μας απαγόρευσε δια ροπάλου την περπατούρα (θα βάλω τον άντρα μου να κάθετε μέσα αφού αυτός λύσαξε να την πάρουμε) και μας επέτρεψε να κάθεται όσο θέλει στον ποπό της αφού στηρίζεται μια χαρά κ μόνη της!!! Αυτάαααα.....'είχε να πει η κουκουβάγια μάνα'

Μαριλου έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα στις ώρες του φαγητού!!!

Ράνια θα σου στείλω πμ τη περίπτωσή μας!:wink:

Βατραχάκι υποθέτω ότι ανευ σόδας δεν θα σου φούσκωσαν καθόλου τα μελομακάρονα?!

Έχω κ εγώ συνταγή πετυχημένη αν θέλει καμμία!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσόπουλα!

Σας βλέπω κάθε μέρα πασπαλισμένες με κουραμπιεδόσκονη, γλυκαμένες από μελομακάρονα, ξενυχτισμένες από τα μπεμπίνια, μέσα σε φωτάκια χριστουγεννιάτικα, μελωδίες γιορτινές, με τις πάνες στα χέρια, τις φρουτόκρεμες στο μπλέντερ, τις ιώσεις ως ανεπιθύμητες επισκέπτριες, τα καινούρια αυτοκίνητα "για να χωράει πια όλη η οικογένεια", τα καινούρια σπίτια προς αναζήτηση επίσης "για να χωράει όλη η προίκα", όλες σε αγώνα δρόμου να τα προφτάσουμε όλα, κάθε μέρα με λύπες ή χαρές, αν μη τί άλλο έχουμε καταλάβει ότι έχουμε μπει για τα καλά σε μια διαφορετική τροχιά ζωής που πλέον δεν αλλάζει, μονάχα θα γίνεται όλο και πιο απαιτητική, πιο πλούσια, πιο ενδιαφέρουσα, πιο κουραστική όπως θες πες το.....

αχου βρε ελενακι τι γλυκια που εισαι!!πραγματικα γραφεισ απιστευτα!!σαν να διαβαζω παραμυθι!!!

Όπως και όλες οι μαμάδες στα θέματα υγείας! Γιαυτό δε χρειάζεται να τα μαθαίνουν όλα αν δεν μπορούν να βοηθήσουν ψύχραιμα.

χα χα...οπωσ εγω με την πεθερα μου...επειδη οταν τησ πω κατι σε σχεση με υγεια μετα κολλαει και για κανενα χρονο αυτο κουβεντιαζει...ετσι τωρα οταν που παθαινει το μωρο καμια ψιλοιωσουλα τσιμουδια εγω...<καλα ειναι το παιδακι?>ρωταει <ναι πολυ καλα,μια χαρα >απανταω...

Καλησπερα κοριτσακια

Ειδα τι μου γραψατε για το φαγητο και θα δοκιμασω τα λαχανικα χωρις κρεας μπας και το ανοιξει και φαει τιποτα , να ρωτησω κατι αλλο η χορτοσουπα που αναφερετε τι ειναι?

Συμπεθερα, εγω εβρασα χθες μια μετρια πατατα, ενα καροτο και ενα κολοκυθακι, εκοψα τα μισα, και τα εβαλα στο μουλτι με μια κουταλια λαδι και λιγο λεμονι. Εγινε σαν κρεμα. Τα υπολοιπα θα της τα δωσω σημερα.

ξανθη μου πηγα να απαντησω αλλα μετα ειδα οτι σου απαντησε ηδη η συμπεθερα σου...λοιπον ετσι ακριβωσ οπωσ λεει το μαριανακι απλα εγω προσθετω και λιγα χορταρικα(σπανακι,μαρουλι, λιγο λαχανο, ραδικι κτλ..)και λιγο ρυζακι..

Ευχαριστω να σε ρωτησω και κατι αλλο?

απο οτι βλεπω τα μωρακια μας εχουν 2 βδομαδες διαφορα ειμαστε πιο μικρουλιδες

ο δικος μου ειναι 8600 σε κιλα να παρω για 6 μηνων η λιγο παραπανω?

sorry που σε ζαλιζω αλλα δεν θα μπορεσω να παω εγω κι ετσι θελω να δωσω την παραγγελια σωστα!

θα σου ελεγα 9 ή και 12!!!!σκεψου η δικια μου ειναι γυρω στα 7500 και φοραει αρκετα ρουχα που ειναι για 12!ειναι ομωσ και και ψιλη..βεβαια δεν ξερω και τι κοψιμο ειναι η στολη ,γι αυτο ασ μην σε παρω και στο λαιμο μου...ασ σου πουν καλυτερα τα κοριτσια που την πηραν!γιατι πολλεσ φορεσ εχει μεγαλη διαφορα στα μεγεθη απο μαρκα σε μαρκα...

κοριτσια εμεισ σημερα πηγαμε για ψωνια..βεβαια δεν προλαβα να κανω πολλα (κυριωσ για δωρα ηθελα) γιατι η πριγκιπισσα ηθελε μονο να γυρναμε και με το που σταματαγαμε αρχιζε την γρινα!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εμένα έχει φτιάξει μόνη της πρόγραμμα ως εξής:

07:30 τη θηλάζω πριν φύγω για το γραφείο

11:30 (καμιά φορά και 12) τρώει φρουτόκρεμα (2 φρούτα)

15:30 εδώ και 2 μέρες τρώει πατάτα και σήμερα θα βάλουμε και καρότο και μετά λίγο γάλα

18:30 κρέμα βανίλια (που θέλω να την αλλάξω με κάτι άλλο και η γιατρός δε με αφήνει....:mad::-x:-x:-x)

22:00 τη θηλάζω και μετά κοιμάται σερί μέχρι το πρωί

Με κάτι συναδέλφους που το συζητούσαμε μου έλεγαν ότι κοιμάται αργά αλλά αφού μόνη της το έχει φτιάξει το πρόγραμμά της και τη βολεύει και αφού βολεύει κι εμάς μια και ο Βασίλης γυρνάει αργά για να προλαβαίνει να τη βλέπει, δε θέλω να της το αλλάξω :tongue:

2 φορές θηλάζει;εμένα πολύ 7-8 φορές

Το εκνευριστικό ξέρετε πιο είναι?Έχω την πεθερα μου που με πρήζει συνέχεια, γιατί είναι λίγο υποχόνδρια με τις αρρώστειες...''πάρε τηλ την παιδίατρο'' με το παραμικρό μιλαμε! Λες κι αυτή νοιάζεται περισσότερο από μένα. Με πανικοβάλει χωρίς λόγο κάθε φορά! Εγώ είμαι πολύ ψύχραιμη σε τέτοιες καταστάσεις. το κακό είναι ότι ο άντρας μου της έχει μοιάσει σε αυτό.

η μαμά είναι η υπεύθυνη οι υπόλοιποι στην άκρη

το τιγράκι μου ξανακοιμήθηκε..όλο βόλτες κόβω..έλεος

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τον παιδίατρο. Όλα καλά! Είμαστε 8,600 και 70 πόντους :D Από αύριο ξεκινάμε φρούτα και κρεμούλα! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε...

Να ρωτήσω βρε κορίτσια, γιατί ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό... Πρέπει να την ζεστάνουμε την κρεμούλα ή την τρώει έτσι???

Επίσης εμάς μας είπε να συνεχίσουμε την αποστείρωση στα μπιμπερό για άλλον ένα μήνα ακόμα...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...