Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Προσπαθώ ρε Χριστίνα μου, κανω και τίποτα άλλο?

Όσο για τις εξαγωγές που εκανα εχθές, μου ήρθε στο μυαλό εικόνα από όταν ήμουν έγκυος, ένιωθα αηδιασμένη με το ψάρι & τα χόρτα!

Έχω μια υποψία - περιμένω να αδιαθετήσω από 1/2 - αλλά πάλι δύσκολο το κόβω! Πρώτον γιατί κάθε μήνα έτσι αργεί, είχα κάτι καφε για 1 μέρα και έκτοτε τίποτα και δεύτερον είναι λίγο δύσκολο να μείνω έγκυος λόγω πολυκυστικών!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάλι λέω ότι επειδή οι λύπες πάνε αγκαζέ με τις χαρές κι επειδή κι εγώ πολυκυστικές είχα και μια χαρά τα κατάφερα, δεν κάνεις ένα τεστάκι σιγά σιγά :):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

QUOTE=m4ril0u;848443]Εγώ πάλι λέω ότι επειδή οι λύπες πάνε αγκαζέ με τις χαρές κι επειδή κι εγώ πολυκυστικές είχα και μια χαρά τα κατάφερα, δεν κάνεις ένα τεστάκι σιγά σιγά :):):):)

Δεν ξέρω :rolleyes::confused::rolleyes::confused: λέω να περιμένω κανα δυο μέρες ακόμα! Κάθε μήνα τα ίδια έχω σχεδόν μωρέ! Βέβαια αυτή τη φορά παρατράβηξε, ίσως επειδή έχω και τις μαύρες μου. Όλα παίζουν ρόλο τελικά.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια αν εισαι να δεις τι χαρα θα δωσεις στην οικογενεια σου αυτη τη δυσκολη στιγμη, δε φανταζεσαι!!!!Κι εγω στο κλαμπ των πολυκυστικων!Ελαφρας μρφης:D(δεν ξερω και πως να το πω...)

Διαφημίσεις

Χριστίνα εγώ πιστεύω πως όλα ξεκινάνε κ τελειώνουν στη ψυχολογία μας....τη σελίδα που της έδωσα δεν της την έδωσα τυχαία,ο ιδρυτής ωφείλει την ιάσή του σε μεγάλο ποσοστό στην αισιοδοξία του!;)

Μαρία το καφέ πότε το είδες????Γιατί κ κατά την γονιμοποίηση του ωαρίου μπορεί να εμφανιστεί καφέ!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αν και τελικα δε προλαβα να διαβασω τι λετε σημερα διαβασα μονο τα last με την Μαρια.. Μαρακι κανε το τεστ ισως αυτο να ειναι το ποιο θετικο στην ψυχολογια για την εξελιξη του πατερα σου!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Χριστίνα εγώ πιστεύω πως όλα ξεκινάνε κ τελειώνουν στη ψυχολογία μας....τη σελίδα που της έδωσα δεν της την έδωσα τυχαία,ο ιδρυτής ωφείλει την ιάσή του σε μεγάλο ποσοστό στην αισιοδοξία του!;)

Μαρία το καφέ πότε το είδες????Γιατί κ κατά την γονιμοποίηση του ωαρίου μπορεί να εμφανιστεί καφέ!;)

Ευχαριστώ για το link !

To καφέ πρέπει να το είδα 1 ή 2 του μηνός

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αν και τελικα δε προλαβα να διαβασω τι λετε σημερα διαβασα μονο τα last με την Μαρια.. Μαρακι κανε το τεστ ισως αυτο να ειναι το ποιο θετικο στην ψυχολογια για την εξελιξη του πατερα σου!

Να εισηγηθουμε στους διαχειριστες να βαλουν και like οπως στο fb ...like!!!!αν και το αγχος ειναι ανασταλτικος παραγοντας περιοδου(πως τα λεω ετσι η...) κι εγω θα καθυστερουσα να κανω τεστ...επισης τα φαρμακεια εχουν απεργια...μαρια εγω παντα περιμενω να φτασει η καθυστερηση στο μεγαλυτερο χρον.διαστημα που ειχα ποτε...πχ 10 μερες...

Μωρέ είναι ότι δεν το πολυπιστεύω, αλλιώς θα είχα κάνει ήδη το τεστ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Προσπαθώ ρε Χριστίνα μου, κανω και τίποτα άλλο?

Όσο για τις εξαγωγές που εκανα εχθές, μου ήρθε στο μυαλό εικόνα από όταν ήμουν έγκυος, ένιωθα αηδιασμένη με το ψάρι & τα χόρτα!

Έχω μια υποψία - περιμένω να αδιαθετήσω από 1/2 - αλλά πάλι δύσκολο το κόβω! Πρώτον γιατί κάθε μήνα έτσι αργεί, είχα κάτι καφε για 1 μέρα και έκτοτε τίποτα και δεύτερον είναι λίγο δύσκολο να μείνω έγκυος λόγω πολυκυστικών!;)

Χμμμμ νέβερ σέι νέβερ!
Να εισηγηθουμε στους διαχειριστες να βαλουν και like οπως στο fb ...like!!!!αν και το αγχος ειναι ανασταλτικος παραγοντας περιοδου(πως τα λεω ετσι η...) κι εγω θα καθυστερουσα να κανω τεστ...επισης τα φαρμακεια εχουν απεργια...μαρια εγω παντα περιμενω να φτασει η καθυστερηση στο μεγαλυτερο χρον.διαστημα που ειχα ποτε...πχ 10 μερες...
Υπάρχουν και τα εφημερεύοντα, άντε και ανυπομονούμε!

WN6Op3.png

Υπαρχουν και τα μικροβιολογικα!!! και ειναι και ποιο εγκυρα!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλά δεν σε αγχώνουμε (ετοιμάζω τη σύριγγα να πάρω αίμα). Ξάπλωσε, χαλάρωσε. Δώσε μου το χεράκι σου. Αυτό το λαστιχάκι που βάζω στο μπράτσο σου είναι πολύ της μόδας (σφίγγω). Κλείσε τα ματάκια. Τσιιιιιμπ :D (άντε γέλα, είμαι πολύ γελοία σήμερα! με την Κατερίνα στο φέις ανταλλάσουμε φιλάκια και καλά ότι είμαστε ο μπραντ κι η τότα)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...