Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα, κοριτσόπουλα, σας γράφω γρήγορα τα νέα μας:

Χθες πήγαμε στην Πάτρα για κυστεογραφία και υπέρηχο νεφρού-ο μικρός πόνεσε πολύ στην πρώτη εξέταση και γενικά, δεν καθόταν σε μια μεριά.

Έχει παλινδρόμηση 2ου βαθμού, αντιβίωση για ενάμιση χρόνο, εξετάσεις κάθε μήνα κτλ.

Στενοχωρήθηκα πολύ, πως θα πίνει τόσο καιρό αντιβίωση, εδώ ούτε μήνα δεν εκλεισε και με το ζόρι την πίνει. :cry:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινα δεν εννοουμε κοίλη (ή πως γραφεται τελος παντων) μεσης. Εννοουμε, μπροστα στην κοιλια

Ααααααα αλλο ειναι αυτο???:oops::oops::oops:smoutsaki.....

Nadine περαστικα!Συνηθως σ'αυτες τις περιπτωσεις το παιδι παιρνει αντιβιωση καιρο...θα περασει απλα να βρεις τροπο να πινει την αντιβιωση...

http://www.vita.gr/html/ent/276/ent.6276.asp για τη κήλη!

Πω ρε Κωνσταντίνα μου....περαστικά αν κ θα πάρει καιρό....υπομονή....θα αρχίσει να συνεργάζεται όσο περνάει ο καιρός(πιστεύω)....σε υγρή μορφή είναι η αντιβιωση??? Η Ζωή τώρα που ήταν άρρωστη την αντιβίωση ούτε με κανονική σύριγγα ούτε με κουταλάκι την ήθελε παρα μόνο με μια δοσομετρική συριγγα που έχει μέσα το αέριους...έτσι της άρεσε έτσι της την δίναμε....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια! ελπιζω σημερα να σας διαβασω

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις μίλησα με τον γιατρό του πατέρα μου!

Είναι ευχάριστα τα νέα κατά κάποιο τρόπο! Ο όγκος έχει συρρικνωθεί κατά πολύ, από ότι μου είπε. Βέβαια δεν μου ξακαθάρισε αν υπάρχει μετάσταση στα κόκκαλα, αυριο τον έστειλε να κάνει μια αξονικη στο σημείο για να μας πει με βεβαιότητα! Για να δούμε...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία έυχομαι να εξαφανιστεί ο όγκος κ να βγει μεγάλος νικητής ο πατέρας σου....αρρώστια είναι κ αυτή όπως κ πολλές άλλες....;) Σε μετάσταση γιατί αναφέρεσαι???Στο είπε κάποιος?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρία έυχομαι να εξαφανιστεί ο όγκος κ να βγει μεγάλος νικητής ο πατέρας σου....αρρώστια είναι κ αυτή όπως κ πολλές άλλες....;) Σε μετάσταση γιατί αναφέρεσαι???Στο είπε κάποιος?

Eκανε σπινθηρογράφημα οστών για να δουμε αν έκανε μετάσταση!Το είχε ζητήσει ο γιατρός!Αυριο θα κάνει κι άλλη αξονική για αυτό το θέμα και βλέπουμε μετά.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Γιώτα!

Σήμερα ο άντρας μου δουλεύει στην Lapin στο κεντρικό κατ/μα. Μου είπε θα πάει να κοιτάξει και για ρουχαλάκια της μικρής. Για να δούμε θα βρει κάτι...:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μακάρι Γιώτα!

Σήμερα ο άντρας μου δουλεύει στην Lapin στο κεντρικό κατ/μα. Μου είπε θα πάει να κοιτάξει και για ρουχαλάκια της μικρής. Για να δούμε θα βρει κάτι...:)

Στο Περιστερι?Ειναι πελατες μας!Αλλα σπαστηκα πολυ απο τοτε που εμαθα οτι το εργοστασιο ειναι στην Αλβανια....

Στο Περιστερι?Ειναι πελατες μας!Αλλα σπαστηκα πολυ απο τοτε που εμαθα οτι το εργοστασιο ειναι στην Αλβανια....

Όχι στην Κηφισιά! Στο Περιστέρι είναι το πρατήριο αν θυμάμαι καλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα σας μικρές

Η Τοτα παντως δεν καταλαβαινει τιποτα!Γιναμε κι εμεις ρεζιλι προχθες που την εβγαλα χωρις καροτσι και ηθελε αγκαλια στο δρομο...
Ο δικός μου πέφτει κάτω στα πατώματα ρε και κάνει σόου. Δεν θυμάσαι στον παιδότοπο που έτρεχε στην έξοδο και μόλις τον βούταγα τσίριζε;
Πάμε για καφεδάκι τέτοια μέρα που είναι σήμερα;
Εγώ θα πάω σινεμαδάκι αβέκ μον μαμάν πάντως :D
Και η ξαδερφη μου η καημενη 2 χρονια μικροτερη μου, απο 20 χρονων πεφτει στο κρεβατι για βδομαδες με 2 κηλες...αφου της ειπαν οταν θα μεινει εγκυος θα μεινει στο κρεβατι σιγουρα!
Κι εγώ στη μέση έχω 2, αλλά είναι άλλη η κήλη που λένε τα κορίτσια. Εκανε πρόσφατα ο ξάδερφός μου. Για κάνα μήνα ήταν οφ, ούτε βάρη, ούτε δουλειά.
Η Ζωή τώρα που ήταν άρρωστη την αντιβίωση ούτε με κανονική σύριγγα ούτε με κουταλάκι την ήθελε παρα μόνο με μια δοσομετρική συριγγα που έχει μέσα το αέριους...έτσι της άρεσε έτσι της την δίναμε....:rolleyes:
Αυτό ακριβώς θα της έλεγα, με τη σύριγγα του αέριους μόνο κάνουμε δουλειά! Κωνσταντίνα πάρε ένα αέριους και δοκίμασε τη σύριγγα! Περαστικά στο γιαβρί μας :|
Μόλις μίλησα με τον γιατρό του πατέρα μου!

Είναι ευχάριστα τα νέα κατά κάποιο τρόπο! Ο όγκος έχει συρρικνωθεί κατά πολύ, από ότι μου είπε. Βέβαια δεν μου ξακαθάρισε αν υπάρχει μετάσταση στα κόκκαλα, αυριο τον έστειλε να κάνει μια αξονικη στο σημείο για να μας πει με βεβαιότητα! Για να δούμε...

Επιτέλους μια αχτίδα φωτός, μπράβο
Πιστεύω πολύ πως παίζει ρόλο και το ψυχολογικό στον καρκίνο. Και το άκουσα και στην τηλεόραση σήμερα . Γι'αυτό χρειάζεται εμψύχωση και πίστη για να το νικήσει. Οσο για σένα Μαρία, ψυχολογικό μάλλον και το δικό σου. Σύνελθε και πάρε τα πάνω σου, it ain't over till it's over, κατάλαβες ή θες σφαλιαρίτσες να συνέλθεις; Είπα κι ελάλησα (δεν είμαι πολύ τρομακτική με το αυστηρό μου λουκ;; )

Δήμητρα λες κι έβλεπα τη Νικολούλη ήταν η περιγραφή για τον πεθερό! Αφού τα έχει χάσει, μήπως πρέπει να του πάρουν το αυτοκίνητο; Οσο για τη μαμά σου, καλά κάνατε και την πείσατε, είναι πιο ασφαλής στο νοσοκομείο μέχρι να γίνουν όλες οι εξετάσεις.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...