Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

Είσαι υπερβολική τώρα. Έχεις πολλά στάδια ακόμα μέχρι να φτάσεις στην υιοθεσία. Η περίοδος δίνει σημάδια για το τέλος 2-3 χρόνια πριν...λένε. Στη συνέχεια, υπάρχει και η δυνατότητα της δότριας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρια, βγηκαν τα αποτελεσματα απο το σπινθηρογραφημα?

Ναι βγήκαν και τώρα που πάει στο νοσοκομείο ο πατέρας μου θα τα δείξει και στο γιατρό, να μας πει. Στο διαγνωστικό δεν είπαν τίποτα στη μάνα μου!Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι κάτι του βρίσκουν ύποπτο στη μέση. Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι (προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ) μήπως είναι από την εγχειριση που είχε κάνει στη μέση του κάποτε! Το μεσημέρι θα ξέρω πάντως!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δήμητρα τελικά κάθε σπίτι έχει τα δικά του προβλήματα. Εύχομαι ολόψυχα να μην έχει κάτι σοβαρό η μαμά σου! Επίσης σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να είσαι κοντά της τέτοιες ώρες και δεν μπορείς λόγω της μικρής! Μια από τα ίδια! Υπομονή και θετική σκέψη!

Ετσι είναι αλλά χαίρομαι τουλάχιστον που έμεινε μέσα να κάνει οτι εξετάσεις χρειάζεται για να λυθεί το πρόβλημα.Αυτή τη φορά το έχει πάρει πιο ζεστά γιατί και το καλοκαίρι που είχε ξαναμπέι πάλι στο νοσοκομείο την 2η μέρα υπόγραψε κι'έφυγε.

SI5Yp3.png

Αχ βρε Δημητρα μακαρι να αρχισει να τρωει ξανα κι η Παναγιωτα...Αφου ειπα στο γιατρο χθες, την ειπες χοντρη και παρεξηγηθηκε και κανει απεργια πεινας...Περαστικα στη μητερα σου, καλυτερα να ταλαιπωρηθει λιες μερες αλλα να ξερει αν εχει κατι, εμενα παντως ψυχολογικο μου ακουγεται ολο αυτο, μακαρι να ειναι απλα και μονο αυτο και να το ξεπερασει!

Κουραγιο βρε Μαρια, μακαρι να παει προς το καλυτερο γρηγορα ο ανθρωπος και ηρεμησε εσυ γιατι εχεις κι ενα φατσακι που καταλαβαινει την ψυχολογια της μαμας του!

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα.

Περαστικα στους γονείς σας αλλα και στον δικο μου το μπαμπα που την Τετάρτη θα μπει να χειρουργήσει την κοίλη του η οποία χρειαζεται εγχείρηση εδω και καιρό αλλα δεν το αποφασιζε και χτες του πεταχτηκε εξω και σφαδαζε απο τον πονο. Πηγε στο νοσοκομειο, του την ξαναβαλανε, τωρα ειναι με ζωνη, αύριο παει για εξετασεις και τεταρτη χειρουργείται. Εγχειρηση ρουτινας μεν, αλλα εγχείρηση. Αφήσαμε τα αρρωστα μωρα και πιασαμε τους γονεις μου φαίνεται!!!!!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία υπομονή θα κάνετε κ να του δίνεται όσο περισσότερη θετική ενέργεια μπορείτε....http://www.bestrong.org.gr/ σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε κάπου ή να σας βοηθήσουν για το πως να του φέρεστε! Εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχει.....Εσύ να προσέχεις εσένα για το παιδί σου....εύχομαι να έχεις γαστρεντερίτιδα κ να μην είναι νευρικός ο εμετός γιατί κ εγώ με τη μάνα μου έμενα σχεδόν όλη μέρα τελείως νηστική από το στρες!:?

Δήμητρα ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό η μαμά σου....πέρασα το άγχος πρόσφατα κ σε καταλαβαίνω....πονάει πολύ η αγωνία για τους δικούς μας ανθρώπους!

Το πρώτο σκηνικό με τον παππού πρέπει να το προσέξετε πολύ....είναι επικίνδυνο...:?

Κατερίνα τελικά έχει στοματίτιδα η Τότα?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα τελικά έχει στοματίτιδα η Τότα?

Δεν ξερω, θα βαλουμε την αλοιφη αν μας αφησει (την εβαλε η μανα μου στην πιπιλα και της την εδωσε;))και βλεπουμε, αν συνεχιστει ολο αυτο θα την παω στο γιατρο!

Μ'αρεσει που εσεις περνατε τοσα σοβαρα με τους δικους σας κι εγω καθομαι και σκαω και σας λεω για την Παναγιωτα που δεν τρωει...

Δεν ξερω, θα βαλουμε την αλοιφη αν μας αφησει (την εβαλε η μανα μου στην πιπιλα και της την εδωσε;))και βλεπουμε, αν συνεχιστει ολο αυτο θα την παω στο γιατρο!

Μ'αρεσει που εσεις περνατε τοσα σοβαρα με τους δικους σας κι εγω καθομαι και σκαω και σας λεω για την Παναγιωτα που δεν τρωει...

Ο καθένας βλέπει το πρόβλημά του βουνό...σάμπως εγώ δεν ασχολούμαι με τις χαζομάρες της πεθεράς??? Όταν μας συμβαίνει κάτι σοβαρότερο όμως καταλαβαίνουμε ότι στεναχωριόμαστε με χαζά πράγματα! ;) Να την πας στη γιατρό γιατί διάγνωση τηλεφωνικά δεν γίνεται! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

εμενα εχει εγχειρηστεί και από την αλλη πλευρα. αυτή ειναι η δεύτερη που θα κάνει. Ο μπαμπας μου επειδή ειχε μαγαζί με έπιπλα, κουβαλουσε πολύ, οπότε ήταν μαλλον αναμενόμενο. Και τωρα με τη μικρη που την παιρνει συχνα αγκαλια, ήταν που ήταν, παραγινε.

4Rnfp3.png

εμενα εχει εγχειρηστεί και από την αλλη πλευρα. αυτή ειναι η δεύτερη που θα κάνει. Ο μπαμπας μου επειδή ειχε μαγαζί με έπιπλα, κουβαλουσε πολύ, οπότε ήταν μαλλον αναμενόμενο. Και τωρα με τη μικρη που την παιρνει συχνα αγκαλια, ήταν που ήταν, παραγινε.

Ο δικός μου κουβάλαγε κ κουβαλάει σίδερα...είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν κάνεις 'βαριά' δουλειά μια κήλη θα την έχεις....:? Η δουλειά βλάπτει γενικώς!!! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλε τι λετε?Εμενα ο πατερας μου μια ζωη επιπλας, ελαιοχρωματιστης, βιοτεχνης με ρουχα....εχει κουβαλησει και κουβαλει ακομα αλλα κηλη ποτε δεν ειχε.Και η ξαδερφη μου η καημενη 2 χρονια μικροτερη μου, απο 20 χρονων πεφτει στο κρεβατι για βδομαδες με 2 κηλες...αφου της ειπαν οταν θα μεινει εγκυος θα μεινει στο κρεβατι σιγουρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...