Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

οταν γυρισαμε στο σπιτι του τα ειπα τον μαλωσα προσπαθησα να του εξηγησω οτι δεν ηταν καλο

ο πατερας του τα ιδια

λετε να καταλαβε???

Η Τοτα παντως δεν καταλαβαινει τιποτα!Γιναμε κι εμεις ρεζιλι προχθες που την εβγαλα χωρις καροτσι και ηθελε αγκαλια στο δρομο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλενα εμεις δεν την ειχαμε ξαναπαει στο γιατρο...απ'οτι θυμαμαι, απλα το ελεγξαμε μονοι μας.

Καλημέρα! Κοίτα έτσι κι αλλιώς αύριο για να πάμε κολυμβητήριο περνάμε μπροστά από το ιατρείο της οπότε δε μου είναι πρόβλημα. Άσε που το προτιμώ κι εγώ να το δει εκείνη να είμαστε σίγουροι:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα.Οσο μπορεί να ναι δηλαδή.Προχθές το βράδυ ψάχνανε στο σωριό τα 2 απο τα εγγόνια τον πεθερό μου.Είχε εξαφανιστεί και αυτός και το αυτοκίνητο.Η αδερφή του άντρα μου μένει στο σωριό σε άλλο σπίτι μαζί με τα παιδιά της τα οποία είναι και μεγάλα και τον προσέχουν αυτοί όσο είναι κάτω.Πήραν τον άντρα μου κάποια στιγμή και του είπαν οτι τον βρήκαν στα Μέγαρα στο αστυνομικό τμήμα.Είχε πάρει το αυτοκίνητο μόνος του και ανέβαινε Αθήνα,οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και του πήραν τις πινακίδες και έφαγε και 2 κλήσεις.Εφυγε ο άντρας μου το βράδυ απο εδώ και πήγε και πήρε τα άλλα 2 αδέρφια του και πήγαν να τον πάρουν απο τα Μέγαρα όλοι μαζί.Είναι μεγάλος άνθρωπος και δεν καταλαβαινει τι κάνει πια.Πως δεν είχαμε τίποτα χειρότερο,και οδηγούσε και με ενα σαράβαλο που του το έχουν αφήσει κάτω απλά για να κάνει καμιά δουλειά εκεί κοντά,οχι για να βγεί εθνική.Σας γράφω πιο κάτω τα υπόλοιπα γιατί απο το πρωί γράφω και μου σβήνονται.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Τι μας κανεις πρωι πρωι βρε Ελενη?Αχ, επρεπε να την παρω την αποφαση εγω οταν παντρευτηκαμε με τον Κωστα να παρει μεταθεση Χανια....αλλη ζωη εκει!

Καλημέρα

Κορίτσια μου όλο άσχημα νέα έχω ρε γμτ. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου πάει στο νοσοκομείο! Δεν ήταν καθόλου καλά όλο το βράδυ, πονάει φριχτά πλέον! Νομίζω ότι θα τον κρατήσουν και μέσα...

Εγώ από εχθές τρώω και μετά τα βγάζω. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει! Και τώρα πήρα να φάω ένα κρουασάν και ούτε το μισό δεν μπορώ να καταφέρω. Ποιος εγώ που καταβροχθίζω σε χρόνο ρεκόρ!

όντως όμορφη μέρα και πάλι σήμερα. όσες μπορείτε πάρτε τα μπουμπούκια και βγείτε βολτούλα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αχ ρε Μαράκι τι να πω.... Κουράγιο και υπομονή μόνο, δε νομίζω να μπορεί κανείς να πει κάτι άλλο τέτοιες ώρες...... Όσο για σένα λογικό είναι κάπου να σου ξεσπάσει όλο αυτό δε μπορείς να τα κρατάς και συνέχεια μέσα σου......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τι μας κανεις πρωι πρωι βρε Ελενη?Αχ, επρεπε να την παρω την αποφαση εγω οταν παντρευτηκαμε με τον Κωστα να παρει μεταθεση Χανια....αλλη ζωη εκει!

Άλλη ζωή βέβαια, εγώ που πήρα φέτος μετάθεση από τα Χανιά στην Αθήνα τί να λέω; Δεν μπορούσα βέβαια να διατηρώ (για γραφειοκρατικούς λόγους) τη θέση μου εκεί αφού δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Λοιπόν συνεχίζω,η περειπέτεια δεν τελειώνει εδώ.Εχθές το βράδυ έπιασε πάλι μια κρίση την μητέρα μου η οποία ταλαιπωρείτε τα τελευταία 2 χρόνια με κάτι περίεργα συμπτώματα.Την πιάνει μια δυσφορία,ενας πονοκέφαλος κάτι μουδιάσματα και άλλα διάφορα που όμως παρ'όλες τις εξετάσεις που έχει κάνει σε αυτό το διάστημα δεν της έχουν βρεί τίποτα συγκεκριμένο.Εχθές την πήγε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο και της κάνανε μια εξέταση με τα ένζυμα της καρδιάς που λένε αν είναι ανεβασμένα πρέπει να μπεί εντατική για παρακολούθηση γιατί αυτό δηλώνει πως πας για εγκεφαλικό.Ευτυχώς η εξέταση βγήκε καλή αλλά ο γιατρός της είπε πως προτείνει να κάνει εισαγωγή και να κάνει κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις γιανα δουν απο που προέρχεται όλο αυτό που την πιάνει.Αν δεν θέλει της είπε να υπογράξη και με δική της ευθύνη να φύγει.Τελικά την πείσαμε με τον μπαμπά μου να μείνει γιατί δεν έχει νόημα να πηγαινοέρχεται κάθε τρις και λίγο στα νοσοκομεία.Να κάνει μια και καλή οτι εξετάσεις χρειάζεται για να ξέρει τι έχει.Της είπαν οτι θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο.Το θέμα είναι οτι ε΄γώ έχω την μικρή εδώ αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να πηγαίνω τα πρωινά.Θα περιμένω τον άντρα μου και θα πηγαίνω τα απογεύματα να κρατάει αυτός την μικρή.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Μαριαλένα μου, όντως δεν υπάρχουν λόγια!

Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να φύγω για επαρχία, αλλά έχουμε κολλήσει εδώ ρε παιδιά, είναι δύσκολα και με τις δουλειές...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα

Κορίτσια μου όλο άσχημα νέα έχω ρε γμτ. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου πάει στο νοσοκομείο! Δεν ήταν καθόλου καλά όλο το βράδυ, πονάει φριχτά πλέον! Νομίζω ότι θα τον κρατήσουν και μέσα...

Εγώ από εχθές τρώω και μετά τα βγάζω. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει! Και τώρα πήρα να φάω ένα κρουασάν και ούτε το μισό δεν μπορώ να καταφέρω. Ποιος εγώ που καταβροχθίζω σε χρόνο ρεκόρ!

όντως όμορφη μέρα και πάλι σήμερα. όσες μπορείτε πάρτε τα μπουμπούκια και βγείτε βολτούλα!

Μαρία μου κουράγιο.Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο.Σε καταλαβαίνω.

SI5Yp3.png

Καλημέρα

Μαρια, βγηκαν τα αποτελεσματα απο το σπινθηρογραφημα?

age.png age.png

Το μόνο ευχάριστο που έχω είναι οτι η μπουμπούκα μου έχει αρχίσει να τρώει πάλι κανονικά μετά απο τόσες μέρες και να πίνει και το γάλα της πάλι κανονικά που νόμιζα πως το είχε κόψει.Ολη μέρα μου λέει μαμ και ζητάει διάφορα.

SI5Yp3.png

Δήμητρα τελικά κάθε σπίτι έχει τα δικά του προβλήματα. Εύχομαι ολόψυχα να μην έχει κάτι σοβαρό η μαμά σου! Επίσης σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να είσαι κοντά της τέτοιες ώρες και δεν μπορείς λόγω της μικρής! Μια από τα ίδια! Υπομονή και θετική σκέψη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...