Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Τα πάντα έχω ξεκινήσει. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να την κάνω. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ χθες μετά το κολυμβητήριο που έλεγε μαμ μαμ και τη ρώτησα τι θέλει να φάει μας έλεγε "πουγιέ και ψαάκι με λίγο λεμόνι!!!"

Την τσικνοπεμτη αν βγειτε για παϊδακια βαλτε τη να παραγγειλει.;)...θα τα παιξει ο σερβιτορος!!!!!!!:P:p:p

Καλέ χθες μετά το κολυμβητήριο που έλεγε μαμ μαμ και τη ρώτησα τι θέλει να φάει μας έλεγε "πουγιέ και ψαάκι με λίγο λεμόνι!!!"

Mα τί υπέροχο κοριτσάκι είναι αυτό!

1147969s1sxwkpaqi.gif

Μόλις σήμερα αποκτήσαμε ξανά τηλέφωνο και ίντερνετ...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

γεια σας κοριτσουδια!!!!

μα τι ωραιες μερες που μας κανει?!?!? ε!!!!!

δεν θελω να καθομαι μεσα:oops::oops::oops::oops:

εχθες που λετε σας ειπα που βγηκαμε βολτιτσα το πρωι

καναμε κατι ψωνια

και ειπα να τον παω στα αυτοκινητακια

τι το θελα!!!!

να μην φευγει με τιποτα...

βρε καλο μου βρε χρυσο μου μεσημεριασε...τιποτα ο Νικολας προσπαθουσα να τον παρω αγκαλια και χτυπιοταν..

μας ακουσε ολη η πλατεια ρεζιλι γιναμε

οταν γυρισαμε στο σπιτι του τα ειπα τον μαλωσα προσπαθησα να του εξηγησω οτι δεν ηταν καλο

ο πατερας του τα ιδια

λετε να καταλαβε???

με τοση χαρα ξεκινησαμε την βολτα το πρωι και οταν γυρισαμε ημουν χαλια

το σκατουλι με στεναχωρησε πολυ....φοβαμαι να τον κατεβασω απο το καροτσι

θελω να του αγορασω παπουτσια και πρεπει να τον κατεβασω απο το καροτσι για να δουμε το νουμερο

και σκεφτομαι μετα τι θα κανω???? πως θα ξαναμπει στο καροτσι!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

θεα η γοργονιτσα!!! μ αρεσε το "..λιγο λεμονι...":tongue::tongue::tongue:

Εμείς μπορεί να μην ξέρουμε να το λέμε αλλα το τσακίσαμε σήμερα. Και ψητό και τηγανητό μετά από μια ώρα. Μιλάμε, ειδικά το βραστό, το έτρωγε με τις χούφτες, δεν τον προλάβαινα, ούτε λεμόνι, ούτε λάδι, τίποτα. Στο ενδιάμεσο έχωνε κι όλα τα καρότα στο στόμα. Λες κι ήταν κάνα ζητιανάκι πεινασμένο :rolleyes: Τελικά πως δεν παχαίνει αυτός ο μπόμπος;
Την τσικνοπεμτη αν βγειτε για παϊδακια βαλτε τη να παραγγειλει.;)...θα τα παιξει ο σερβιτορος!!!!!!!:P:p:p
Σλουρπ, τσικνοπέμπτη! Ε δε μπορεί, πέρυσι μικρούλης ήταν και βούτηξε τα κοψίδια, κάτι θα φάει φέτος! Πω ρε συ Κατ, από τώρα λιγουρεύομαι την τσικνίλα της μέρας, θα βάλω τον μπαμπά μου να ψήσει απ'όλα! Βασικά εγώ πεθύμησα πολλέεεεεεεεες γαρίδες ψητές (άσχετο, παραλληρώ, παρακαλώ να μη μου δώσετε σημασία, είμαι πεινασμένη)
οταν γυρισαμε στο σπιτι του τα ειπα τον μαλωσα προσπαθησα να του εξηγησω οτι δεν ηταν καλο

ο πατερας του τα ιδια

λετε να καταλαβε???

Ναι, είμαι απόλυτα σίγουρη ότι κατάλαβε :cool:

WN6Op3.png

Γεια σας κορίτσια,

το σ/κ καλά περάσαμε (πήγαμε για ποτό στο καπέλο, γινόταν ΚΟΛΑΣΗΗΗΗ), αλλά από χθες έχω τα χάλια μου...σαν κάτι να με γυροφέρνει, έχω τα νεύρα μου (τι περίεργο :tongue::tongue:), τις μαύρες μου, πονάω λίγο και γενικά είμαι ένα μάτσο χάλια!! Μου χρωστάνε και ένα σωρό χρήματα, χρωστάω κι' εγώ σε άλλους και μ' έχει πάρει πολύ από κάτω όλο αυτό!!!:cry::cry::cry:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας κορίτσια:) Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο και έχω να σας πω ότι είμαστε 87 πόντους και 12,5 κιλά μοντέλα:):):) Πήραμε δηλαδή σε ενάμιση μήνα μισό κιλό και ένα πόντο!!!!! Κλασσικά στις ανώτατες καμπύλες και όλα μια χαρά:):) Έκανε και το μαντού το γοργονίδιο, έκλεψε λιγάκι αλλά ήταν πολύ γενναία και δεν κουνήθηκε καθόλου. Καλά δε σας περιγράφω την έκφραση της γιατρού όταν μόλις τελείωσε και τη λέει "τελειώσαμε κοπελίτσα μου" που γύρισε η δικιά μου και της απαντάει "έτοιμη η Λένα!!!!!" :):):):)

Τώρα θα ξαναπάμε απλά την Πέμπτη να το δει και απλά πρέπει δύο μέρες να μην το βρέξει.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πρέπει να μαι μαζόχα η γυναίκα...αντί να πάω για κανέναν καφέ έξω κάθομαι κ παλεύω με τα πατσαβούρια κ τις σφουγγαρίστρες!:rolleyes:

Μαριαλένα ούτε να το ξύσει πρέπει!;)

Καλά η δικιά σου παρλάρει τρελά.....κ η Ζωή λέει πολλά(Κατερίνα η Ζωή όταν θέλει αγκαλιά λέει αγκαλίτσα κανονικά!:P) αλλά τέτοια γλωσσοκοπάνα σα τη Λένα δεν είναι! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

TARA πολυ ωραια η εικονα που εβαλες!!

δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει Πασχα!!!

ετοιμαζουμε το φαγητο και παλι βουρ για εξω!!!!

θα ερθει και η γιαγια μας στην βολτιτσα μας!!!

αυτος ο καιρος μου εχει παρει τα μυαλα...ολο εξω ειμαι!!:-P:razz::-P

οταν ξαναπιασουν τα κρυα θα με πιασει καταθλιψη?!?!?!?!?!?!?:-P:razz:

ελπιζω ο γιοκας μου να συμπεριφερθει καλυτερα οταν τον παω στα αυτοκινητακια!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!Κι εμενα η εικονα Πασχα μου θυμιζει και χωριο (μεσολογγι) αλλα και φετος στου Κωστα θα κανουμε.

Μαριαλενα εμεις δεν την ειχαμε ξαναπαει στο γιατρο...απ'οτι θυμαμαι, απλα το ελεγξαμε μονοι μας..

Πηρα το γιατρο χθες για το στομα της μικρης.Μου εδωσε dactarin oral gel το οποιο προσπαθει η μητερα μου απο τις 8 να της βαλει ματαια...Δε σας λεω για το χαμο με το γαλα, ουτε να το βλεπει δε θελει...Μεχρι και σε γυαλινο ποτηρι με καλαμακι της το βαλαμε.Ευτυχως τωρα το πρωι η μητερα μου καταφερε να της δωσει αρκετο.Χθες ηταν με ενα γιαουρτακι απο τις 5:30 και 9:30 τελικα της καναμε το γαλα κρεμα και την ταισε η μητερα μου στο μπαλκονι να βαζουν τα μανο στη σειρα...Πριν μου ειχε φτυσει μεχρι και τα κορν φλεικς καταμουτρα...ελπιζω να της περασει ολο αυτο γρηγορα....δεν αντεχω αλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...