Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2149200n79fbke64y.gif

Α πήρα τους δικούς μου...αυριο θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Επίσης η μικρή δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα μου για 2 ημέρες. Καλά πες 3 να είσαι μέσα!

Πολλα υγρα Μαρια και καλα αποτελεσματα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Το 2ο λεωφορειο δεν περασε, και αργησα και με πονανε τα ποδια μου απο το περπατημα...ειπα χθες να βγαλω και τη μικρη βολτα χωρις καροτσι και αγκαλια την κουβαλουσα.Ρεζιλι γιναμε σαν τα παιδακια που βλεπετε στο δρομο να κλαινε κι η μαμα να μην ξερει τι να κανει...ετσι κι εμεις...

Δεν θελει να φαει τιποτα παιδια, με 80ml γαλα κοιμηθηκε κι αυτα στο μπαλκονι να κοιταμε τα τουτου...τα νευρα μου τσαταλια.Γενικα δεν εχει ορεξη, απο τις 7 με κυνηγουσε με το δαχτυλο στο στομα να μου πιανει το μανικι να κοιμηθει....:confused:

Δεν την πηγα οχι.Καθομαι κι ακουω και τον Κωστα που λεει το παιδι ειναι μια χαρα δεν εχει τιποτα λες και ειναι απο ατσαλι το παιδι μας και δεν αρρωσταινει, κοιταξα τη γλωσσα της ειναι λιγο προς το γκρι, η μιση, αλλα δε μου φανηκε περιεργη να το πω?Θα τον παρω σημερα τηλ ομως να δω τι θα μου πει...απλα εχει υπηρεσια κι ο Κωστας και αν μου πει να την παω σημερα να τη δει, δεν εχω μεσο..

Εχει αλλαξει ομως ξαφνικα η συμπεριφορα της τοσο πολυ ρε κοριτσια, να μου τραβαει τα μαλλια με μισος, δε θελει ουτε τα παιχνιδια της...να ειναι συνεχεια σα νυσταγμενο κοτοπουλο..:cry:να ειναι δοντια ολο αυτο???Εχει συνεχεια τα δαχτυλα της στο στομα!

Διαφημίσεις

Καλά περνάνε και φάσεις μη νομίζεις, αλλά καλού κακού πάρτον να δεις τι θα σου πει:) Εμείς έχουμε σήμερα παιδίατρο θα κάνουμε μαντού και τις μετρήσεις μας να δούμε που βρισκόμαστε:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλά περνάνε και φάσεις μη νομίζεις, αλλά καλού κακού πάρτον να δεις τι θα σου πει:) Εμείς έχουμε σήμερα παιδίατρο θα κάνουμε μαντού και τις μετρήσεις μας να δούμε που βρισκόμαστε:)

Αντε καλες...μετρησεις!Θα πιασει παλι κουβεντα μαζι του να κουφαθει ο γιατρος??:mrgreen::mrgreen:Εσυ πως πας?Εχεις ζαλαδες?

Καλα το μαντου τωρα θα σας το κανει?Νομιζω οτι ειμεις το καναμε το καλοκαιρι...οτι να ναι κανουν?

Καλύτερα είμαι απλά πολύ αναγούλα ρε παιδί μου από το Σάβαβτο και μετά..... Μάλλον μεγαλώνει το σποράκι. Κοίτα το μαντού επειδή είναι διαγνωστικό κι όχι εμβόλιο το κάνουν όποτε θέλουν αλλά γενικά και για τα άλλα κάποια εγώ της έχω πει και θα τα κάνουμε μετά τα 2 (το MMR και της ηπατίτιδας ας πούμε). Εμένα η Όλγα (η παιδίατρος) μου λέει τι πρέπει να γίνει και το αν θα το κάνει και πότε το συζητάμε μαζί. Γενικά είναι πολύ συζητήσιμη και ότι της ζητάω να ψάξει και να με ενημερώσει το κάνει, άσε που όπως έχω ξαναπεί έχουμε επικοινωνία και με mail αν χρειαστεί ανά πάσα στιγμή:)

Όσο για τις μετρήσεις είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχει κάνει με το βάρος το γοργονίδιο:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα

Χριστίνα...δηλαδή πόσα κιλά είναι ο μικρός? Θα τον πάρει ο αέρας ρε παιδί :tongue: Καλά εχθές ήρθε ένα κοριτσάκι από την πολυκατοικία 3 ετών για να παιξουν με την Αλεξάνδρα. 3 χρονών & 12.500kg!!!:shock: Μινιατούρα!

Είμαστε νταρντανογυναίκες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα

Χριστίνα...δηλαδή πόσα κιλά είναι ο μικρός? Θα τον πάρει ο αέρας ρε παιδί :tongue: Καλά εχθές ήρθε ένα κοριτσάκι από την πολυκατοικία 3 ετών για να παιξουν με την Αλεξάνδρα. 3 χρονών & 12.500kg!!!:shock: Μινιατούρα!

Είμαστε νταρντανογυναίκες!

Ειμαστε αλλα μας τη φυλανε οι μικρες νομιζω οτι απο τωρα καταλαβαν τι σημαινει σιλουεττα και το ριχνουν στη διαιτα σιγα σιγα...Για τον Μπραντ ενα θα σου πω, χαιρεσαι να τον παιρνεις αγκαλια!!!!:D

Διαφημίσεις

Ειμαστε αλλα μας τη φυλανε οι μικρες νομιζω οτι απο τωρα καταλαβαν τι σημαινει σιλουεττα και το ριχνουν στη διαιτα σιγα σιγα...Για τον Μπραντ ενα θα σου πω, χαιρεσαι να τον παιρνεις αγκαλια!!!!:D

Καλά το τι φαγητά έχω πετάξει αυτές τις μέρες που της μαγειρεύω και δεν τα τρώει...άσε δεν το συζητώ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγώ να μη σας πω πάλι που χθες έτρωγε τη φασολάδα κιουρία με το κουτάλι και φώναζε "και φέτα θέλω και φέτα" και μόλις άδειαζε το πιάτο έλεγε "κι άλλο! κι άλλο!" και σας πικράνω έ!?!?!?!? :):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγώ να μη σας πω πάλι που χθες έτρωγε τη φασολάδα κιουρία με το κουτάλι και φώναζε "και φέτα θέλω και φέτα" και μόλις άδειαζε το πιάτο έλεγε "κι άλλο! κι άλλο!" και σας πικράνω έ!?!?!?!? :):):):):)

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Καλημερούδια!

Εμένα μου λέτε πως γίνεται να λέει συνέχεια μαμ, να μας βουτάει ότι τρώμε απ'τα χέρια και να αδυνατίζει; Όλο τσιμπολογάει, αλλά από μια δαγκωνιά, δεν θα το τελειώσει ότι πιάσει. Τέσπα, αφού ο γιατρός λέει ότι είναι καλός, δεν πολυζορίζομαι. Ούτε και τον κυνηγάω. Χτες έκανε ένα βήμα προς το αυγό πάλι. Λίγο ψωμάκι βουτηγμένο στον κρόκο (το σιχαινόταν το αυγό τόσο καιρό). Τι να πεις, κάθε μέρα κάτι καινούργιο κάνουν τα μαϊμούδια :)

Από το Σάββατο που βρέθηκε με Παναγιώτα όλο λέει μάτα (μάκια) και μοιράζει διαρκώς φιλιά στον αέρα ο ερωτύλος χαχαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...