Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω και η μανα μου!!!

Κατερινα, η ασχημη αναπνοη τις περισσοτερες φορες ερχεται απο το λαιμο!

Το 99% των ιωσεων που κυκλοφορουν τωρα... εχουν σχεση με εντονο πονολαιμο (ισως γι΄αυτο να μην τρωει)

Να την πατε παντως, μηπως χρειαστει να παρει αντιβιωση...

Και ο πεθερος μου αν πηγαινε σε ψυχιατρο εδω και χρονια που αρχισαν να εμφανιζονται καποια συμπτωματα, δεν θα εφτανε σημερα σ΄αυτο το σημειο!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτη την εξεταση κανει και το βαφτιστηρι μου καθε τοσο Λιζα, απο 2 μηνων ταλαιπωρειται με ουρολοιμωξεις...εχει στενωση στο ενα νεφρο. Ειναι τραγικη ειρωνια το οτι η κουμπαρα μου εμαθε οτι ειναι εγκυος επειδη ειχε ουρολοιμωξη και ηθελε να παρει αντιβιωση:confused:

Καλα εννοειται Μαρια, εγω θα την κοιταξω οταν παω σπιτι και βλεπουμε, ουτε φαρμακα παιρνω χωρις λογο στο παιδι, ουτε την παω στο γιατρο αν δε δω ασπρο το στομα της..

Εμας απο ουρολοιμωξη ξεκινησε ολη αυτη η ... Οδυσσεια, αλλα ευτυχως δεν εχει καποιο ανατομικο προβλημα (κυστη, νεφρα κλπ)

αλλα οταν παθει ενα μωρο ουρολοιμωξη, για ενα χρονο τρεχεις για εξετασεις!!!

καθε μηνα καλλιεργεια ουρων, κυστεογραφια, σπινθηρογραφημα...

εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ το καημενουλι μου!!!! :-(

7hWqp3.png

Εμας απο ουρολοιμωξη ξεκινησε ολη αυτη η ... Οδυσσεια, αλλα ευτυχως δεν εχει καποιο ανατομικο προβλημα (κυστη, νεφρα κλπ)

αλλα οταν παθει ενα μωρο ουρολοιμωξη, για ενα χρονο τρεχεις για εξετασεις!!!

καθε μηνα καλλιεργεια ουρων, κυστεογραφια, σπινθηρογραφημα...

εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ το καημενουλι μου!!!! :-(

Ναι τα ξερω απο το Σταυράκι, ο καημενος δεν τρωει κιολας γενικα λιγοφαγος με τοσα που περναει καθε τοσο και στενοχωριεται και η κουμπαρα μου που τον βλεπει αδυνατο...αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο μωρε.Ελπιζω εσεις να ξενοιασετε επιτελους!

Ναι τα ξερω απο το Σταυράκι, ο καημενος δεν τρωει κιολας γενικα λιγοφαγος με τοσα που περναει καθε τοσο και στενοχωριεται και η κουμπαρα μου που τον βλεπει αδυνατο...αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο μωρε.Ελπιζω εσεις να ξενοιασετε επιτελους!

ευχαριστω Κατερινα μου!!! :)

μακαρι...

το εχει τ΄ονομα μαλλον... Σταυρος και ο μικρουλης?

ευτυχως εμενα δεν εχει προβλημα... ορεξης και φαγητου... για να μη μιλησω για την αναπτυξη :lol:

7hWqp3.png

Σταυρος και μαλιστα χαρηκα τοοοοσο πολυ που τον βαφτισαμε ετσι γιατι ειναι το ονομα του παππου μου απο την Κρητη που του ειχα και μου ειχε τρελη αδυναμια!

Διαφημίσεις

Πω πω ρε Λίζα τι στροφές παίρνει το μυαλό των ανθρώπων, φοβερό μυστήριο!

Κρίμα ο καημένος μωρέ! Ο άντρας σου πως το πήρε?

Καλά εχθές πήγα να δω τη γιαγιά μου η οποία είναι 90 ετών και έχει γεροντική άνοια. Το πόσο μου κακοφάνηκε δεν λέγεται που την είδα να λέει ασυναρτησίες σε κάποιες στιγμές. Ήταν πάντα τόσο σοβαρή και καλή! Αχ περνάνε τα χρόνια τα έρμα! Αυτή η γυναίκα μεγάλωσε τα 7 από τα 10 εγγόνια της, τι να πεις!

Α πήρα τους δικούς μου...αυριο θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Επίσης η μικρή δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα μου για 2 ημέρες. Καλά πες 3 να είσαι μέσα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πω πω ρε Λίζα τι στροφές παίρνει το μυαλό των ανθρώπων, φοβερό μυστήριο!

Κρίμα ο καημένος μωρέ! Ο άντρας σου πως το πήρε?

Καλά εχθές πήγα να δω τη γιαγιά μου η οποία είναι 90 ετών και έχει γεροντική άνοια. Το πόσο μου κακοφάνηκε δεν λέγεται που την είδα να λέει ασυναρτησίες σε κάποιες στιγμές. Ήταν πάντα τόσο σοβαρή και καλή! Αχ περνάνε τα χρόνια τα έρμα! Αυτή η γυναίκα μεγάλωσε τα 7 από τα 10 εγγόνια της, τι να πεις!

Η αννοια ειναι οτι χειροτερο..Καλυτερα να μη φτανει ποτε εκει ο ανθρωπος!Η μητερα μου μου λεει να κανω κανα παιδι ακομα τωρα που ειναι καλα και μπορει να βοηθησει γιατι εχουν δει τα ματια της....1 χρονο κρατουσε την αδερφη της γιαγιας μου (παντρεμενη χωρις παιδια) σε αθλια κατασταση με alzheimer...

Α πήρα τους δικούς μου...αυριο θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Επίσης η μικρή δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα μου για 2 ημέρες. Καλά πες 3 να είσαι μέσα!

Και τι σκεφτεσαι να κανεις με τη μικρη Μαρια???Καλα αποτελεσματα για το μπαμπα σου!

Σταυρο λενε τον πεθερο μου, αλλα επειδη ειχα κανει και ταμα λογω της δυσκολης εγκυμοσυνης τον βαφτισαμε με δυο ονοματα Σταυρο-Μαριο!

Μαρακι... δε θελει πολυ το μυαλο...

ο πεθερος μου ειναι 69 χρονων και εχει μια μορφη αλτσχαιμερ...

αυτη τη στιγμη, τις περισσοτερες ωρες της ημερας λεει ασυναρτησιες, το βραδυ μιλαει με τους τοιχους και κανει και καλα οτι κουβαλαει πραγματα... μιλαει με ανυπαρκτους ανθρωπους... και το κακο ειναι οτι ειχε αρχισει και γινοταν επιθετικος!

Ο Χαρης προς το παρον καλα ειναι, στεναχωρηθηκε βεβαια και μαλιστα οταν πρωτα ο Θεος ξεμπερδεψουμε με το σπινθηρογραφημα του μιρκου, θα παει Γερμανια να τον δει, γιατι η κατασταση του, τοσο η ψυχικη οσο και η σωματικη παρουσιαζει ραγδαια επιδεινωση...

7hWqp3.png

Κατερίνα όπως είπα και πιο πάνω...θα την κρατήσει το πρωί η μαμά μου στο σπίτι μου και μετά θα έρθει η πεθερά να την κρατήσει, ωσπου να σχολάσω.

Πίνω τη λεμονάδα που μου πρότεινε η Χριστίνα.Μπλιαχ, τι ξυνίλα είναι αυτή, αλλά πιστεύω να κάνει δουλειά!

Λίζακι υπάρχουν καποιες περιπτώσεις στη ζωή μας, που δεν μπορείς να πεις ούτε περαστικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Απ'οτι βλεπεις Μαρια εχω αρχισει να ξεχναω κι εγω, πριν λιγο το διαβασα αυτο που εγραψες....:(

Δεν πινεις καλυτερα τσαι με μελι απο αυτη την ξινιλα??Το καλο ειναι οτι δεν καπνιζεις, οποτε θα περασει συντομα!;)

Απ'οτι βλεπεις Μαρια εχω αρχισει να ξεχναω κι εγω, πριν λιγο το διαβασα αυτο που εγραψες....:(

Δεν πινεις καλυτερα τσαι με μελι απο αυτη την ξινιλα??Το καλο ειναι οτι δεν καπνιζεις, οποτε θα περασει συντομα!;)

Πωωωωω και ακόμα δεν έχεις πατήσει τα τριάντα ε?:tongue: :tongue:

Που να το βρω εδώ το τσάι...θα εφοδιαστώ αυριο! Το λεμόνι υπάρχει γιατί τα αφεντικά μπεκροπίνουν καμια βοτκίτσα που και που. Από ότι μου είπε και η μάνα μου, το λεμόνι είναι ένα κι ένα για το λαιμό! Θα δείξει :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπόν η μικρή έχει βγεί τελείως απο το πρόγραμμα της και σήμερα πάλι την είχε πιάσει απίστευτη γκρίνια.Την έβγαλα μια βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ με το καρότσι που έχει και καλή μερούλα και της άρεσε.Με το που γυρίσαμε πάλι πίσω άρχισε την γκρίνια.Δεν με έχει άφήσει να κάνω τίποτα απο το πρωί και μαγείρεψα με το ζόρι.Ενω έδειχνε να πεινάει και μου έλεγε μαμ και την απασχολούσα μέχρι να γίνει το φαγητό με το που έγινε και της έβαλα λίγες φακές να φάει την πιάνει ενα κλάμα και να ουρλιάζει και να μην μπορώ να την ηρεμήσω με τίποτα.Τελικά με τα πολλά την κοίμησα αλλά δεν ξέρω τι έπαθε έτσι ξαφνικά.Δεν ξέρω πως θα περάσει αυτή η βδομάδα έτσι.Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα να πάει σχολείο και να ξαναμπούμε σε πρόγραμμα.Εχω παρατηρήσει πως αν κάνει πάνω απο μια βδομάδα να πάει σχολείο κάτι την πιάνει.

SI5Yp3.png

Α ρε Χριστίνα, σε ευχαριστώ (κι εσενα και την Κατερίνα για τα καλά σας λόγια), είσαι ψυχή! Θα δω κάπως θα τα βολέψω πάλι! Μάλλον το πρωί θα έρχεται η μάνα μου σπίτι να την κρατάει μέχρι να σχολάσει η πεθερά, που έρχεται καπάκι!

Ζεστό νερό και λεμόνι??? πάω να δω μήπως έχει κάτω κανένα στο ψυγείο...χλωμό βέβαια.

Ρε σοβαρά το λέω, άμα χρειαστείς πες μου, δεν είμαι φουλ απασχολημένη εγώ (δυστυχώς χαχα), μπορώ να βοηθήσω.
Ελπιζω να μην κολλησαμε το μπραντ τιποτα και με κυνηγαει η τρελη συμπεθερα .....ε ενα φιλακι στο στομα μας ξεφυγε κιολας!

Εγω Μαριλου τα εχω παιξει εδω και καιρο, αστα, μια η πεθερα, μια με το παιδι, με τη δουλεια...ειμαι χρονια ετσι ομως και συνηθισα...:P:p:p:p

Μαρή, έτσι και μας κολλήσατε κάνα αφροδίσιο με την Τζούλια σου, θα σας κάνουμε μήνυση :tongue:
Τι να το κάνω? Έχει αδυνατίσει και της φαίνεται. Βλέπεις ένα κορμάκι και ένα κεφάλι ΝΑ από πάνω. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 11.500kg.Τώρα δεν ξέρω!
Χα, ο μπραντ είναι πιο ελαφρύς!
Καλά εχθές πήγα να δω τη γιαγιά μου η οποία είναι 90 ετών και έχει γεροντική άνοια. Το πόσο μου κακοφάνηκε δεν λέγεται που την είδα να λέει ασυναρτησίες σε κάποιες στιγμές. Ήταν πάντα τόσο σοβαρή και καλή! Αχ περνάνε τα χρόνια τα έρμα! Αυτή η γυναίκα μεγάλωσε τα 7 από τα 10 εγγόνια της, τι να πεις
Που να δεις την γιαγιά του άντρα μου... θα στα πω καμιά μέρα να γελάσεις
Μαρακι... δε θελει πολυ το μυαλο...

ο πεθερος μου ειναι 69 χρονων και εχει μια μορφη αλτσχαιμερ...

αυτη τη στιγμη, τις περισσοτερες ωρες της ημερας λεει ασυναρτησιες, το βραδυ μιλαει με τους τοιχους και κανει και καλα οτι κουβαλαει πραγματα... μιλαει με ανυπαρκτους ανθρωπους... και το κακο ειναι οτι ειχε αρχισει και γινοταν επιθετικος!

Ο Χαρης προς το παρον καλα ειναι, στεναχωρηθηκε βεβαια και μαλιστα οταν πρωτα ο Θεος ξεμπερδεψουμε με το σπινθηρογραφημα του μιρκου, θα παει Γερμανια να τον δει, γιατι η κατασταση του, τοσο η ψυχικη οσο και η σωματικη παρουσιαζει ραγδαια επιδεινωση...

Δυστυχώς κι ο θείος μου για κάνα δυο χρόνια έτσι ήταν και χειροτέρευε η κατάσταση κάθε μέρα. Μια μέρα πήγε να τον σηκώσει η θεία μου από την πολυθρόνα να τον πάει τουαλέτα (γιατί είχε μουλαρώσει και δεν σηκωνόταν) κι έπεσαν κι οι δύο κάτω, την πλάκωσε και έμεινε πόση ώρα έτσι μέχρι να τους βρουν τα ξαδέρφια μου να τους βοηθήσουν :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...