Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλη εβδομαδα!

Και χθες περασαμε πολυ ομορφα. Μαζευτηκαμε 20-25 ατομα στο κτημα του κουμπαρου για να γιορτασουμε τα γενεθλια του, ψησαμε, φαγαμε, τα παιδια χορτασαν παιχνιδι τοσες ωρες στον ηλιο, και μολις βραδιασε αναψαμε τζακι μεσα.

Ωραία εικόνα κοπελιά!
Χθες ήμασταν όλη μέρα σχεδόν στη μαμά μου....μωρέ κλαίει με το παραμικρό...είπε της Ζωής να τη πάρει αγκαλίτσα κ εκείνη της είπε όχι κ την έπιασαν τα κλάματα...λέω να τη πάμε να δει έναν ψυχολόγο γιατί είναι έτσι κ αλλιώς πολύ ευαίσθητη αλλά τώρα θα είναι τόσο καιρό με οξυγόνο κλεισμένη σπίτι κ σίγουρα θα γίνει χάλια η ψυχολογία της(που ήδη δεν είναι καλή) :rolleyes:
Το θέμα είναι, η μάνα σου θα πάει στον ψυχολόγο; Μετά το έμφραγμα και την εντατική της μάνας μου, είχε μεγάλα ψυχολογικά θεματάκια (όπως και παλιότερα που την είχε χτυπήσε αυτοκίνητο) και αρνιόταν τον ψυχολόγο. Μας μαμήθηκε η δική μας ψυχολογία μέχρι να τη συνεφέρουμε κάπως.
Κατά τα άλλα τα παιδιά χθες είχαν πάθει τρελλιάση, δεν κοιμήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο. Πριν πάμε για φαγητό στο μπαμπά του Βασίλη, τα πήγαμε στην παιδική χαρά και παίξανε και μετά που ανεβήκαμε στο σπίτι των παιδιών, κοιμηθήκαμε οι γκαστρούλες κανονικότατα και οι μικρές έπαιζαν ωραία ωραία οι δυό τους χωρίς να κοιμηθούν καθόλου, μετά έφαγαν το απογευματινό τους και συνέχισαν να παίζουν σέρι μέχρι τις 12:00 το βράδυ!!!!!! Αφού την ώρα που φύγαμε δεν πρόλαβε να τη δέσει ο Βασίλης στο καθισματάκι και είχε ήδη κοιμηθεί και την ώρα που έφυγα από το σπίτι φυσικά κοιμόταν ακόμη;);););)
Αλλη ωραία εικόνα! Οι γκαστρούλες κοιμούνται και τα μαϊμουδάκια παίζουν ήσυχα μόνα τους!
την Κυριακη ομως περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!!!!!

πηγαμε πλατεια εμεις ηπιαμε ενα καφε στο ποδι και ο μικρος ετρεχε περα δωθε

επερνε απο κατω ενα ενα σιταρακι να ταισει τα περιστερακια....ο καλος μου!!

μετα πηγαμε ταβερνα με ολη την οικογενεια του αντρα μου και τα πεθερικα για να μας κερασουν για το αυτοκινητο που πηραν

και μετα αφησα τον μικρο στη πεθερα και με την συννεφαδα μου περπατησαμε ολο το χωριο και λεγαμε τα δικα μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηταν μια ωραια Κυριακη!!!

Αντε, κι άλλη ωραία εικόνα! Να είμαι στην ησυχία του χωριού με μια φίλη, να περπατάμε και να μιλάμε... Τι ωραία...
H Κασσιανη χαθηκε, μαλλον τρεχει πανικοβλητη και η φωτογραφικη ηταν δικια της!

Χριστινα εσυ αν μπορεις βγαλε καμια απο το σαββατο!

Οταν γυρίσω, την κάνω για ένα ραντεβούδι σε λίγο. Δυστυχώς τους έρωτες δεν τους αποθανάτησα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Σήμερα έτρεχα ΙΚΑ πρωί πρωί για την αναρρωτική που είχα πάρει και στήθηκα σαν μακάκας στη σειρά για να μάθω τελικά ότι μέχρι 3 μέρες το ΙΚΑ δεν πληρώνει τίποτα!:mad: Μακακίες του εργοδότη μου κοινώς. Και τώρα μου λέει ότι από αυτές τις 3 μέρες θα μου πληρώσει μόνο τη μιάμιση.Εγώ ξέρω ότι πρέπει και τις 3 να μου πληρώσει...

Μαριώ το αν θα σου πληρώσει ή όχι όλες τις μέρες ο εργοδότης εξαρτάται απ'την καλή του διάθεση. Παλιότερα δεν στις έκοβαν. Πλέον έτσι που γίναμε, πάνε με το γράμμα του νόμου (εκεί που τους συμφέρει). Το ξέρω γιατί κι εμένα έτσι "σκάρτα" μου είχε φερθεί ο προηγούμενος εργοδότης μου που γνωριζόμασταν από το '92 και του δούλευα αφοσιωμένη ως το 2007...
Θα δείξει...σήμερα πήγε να κάνει αξονική, να δούμε που βρισκόμαστε και επίσης σπινθηρογράφημα οστών! Είπα στη μάμα μου να ρωτήσει αν μετά από το σπινθηρ. κάνει να έρθει σε επαφή με το μωρό...κάτι έχω ακούσει ότι δεν κάνει, μπορεί να κάνω και λάθος. Αν ισχύει όμως την ''κάτσαμε'', τι θα το κάνω το μωρό?
Ρε συ Μαρία, ειλικρινά τώρα, φέρνε την το πρωί όπως πας στη δουλειά και παίρνε την το απόγευμα, θα με βοηθάει η μάνα μου, θα παίζουν κι όλας μαζί τα μικρά. Μην τραβάς ζόρι, αλήθεια στο λέω! Εχω και τον άντρα μου, θα με βοηθάει
και τα δικα μου νεα δεν ειναι οτι πιο ροδινο...

εν συντομεια

1. ηρθε η μαμα απο γερμανια, αλλα απο βοηθεια ... 0

2. σημερα πηγαμε τον μικρο για επαναληπτικη ουρων και αν βγει καλη... την Πεμπτη θα κανει το σπινθηρογραφημα νευρων (Παναγιτσα μου... να ηρεμησουμε επιτελους μετα απο αυτο)

3. ο πεθερος μου στη Γερμανια, νοσηλευεται πλεον σε ψυχιατρικη κλινικη (μεσα σ΄ενα βραδυ του ... εστριψε εντελως)

αφηστε τα...

Ωραιότατα κι εσύ μικρή μου!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Άντε να δω τι λύση θα βρω τώρα για τη μικρή...

Ρε παιδιά ξέρετε κανένα γιατροσόφι για το βήχα που μου έχει μείνει αμανάτι αυτές τις μέρες, μετά την ιωσούλα που πέρασα? Ίσα ίσα να μαλακώσει λίγο ο λαιμός μου. Έχω φλέματα γμτ! Sorry αν σας αηδίασα :oops::oops:

Ζεστό νερό με λεμόνι; Κάτι τέτοιο θυμάμαι :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε Χριστίνα, σε ευχαριστώ (κι εσενα και την Κατερίνα για τα καλά σας λόγια), είσαι ψυχή! Θα δω κάπως θα τα βολέψω πάλι! Μάλλον το πρωί θα έρχεται η μάνα μου σπίτι να την κρατάει μέχρι να σχολάσει η πεθερά, που έρχεται καπάκι!

Ζεστό νερό και λεμόνι??? πάω να δω μήπως έχει κάτω κανένα στο ψυγείο...χλωμό βέβαια.

Ένα ψυχολόγο θα τον χρειαστεί και η μάνα μου σίγουρα...δεν πάει και πολύ καλά με όλα αυτά τελευταίως.

Αχ τι ωραία μέρα που έχει και σήμερα?Θα πάρω το φατσάκι μετά και θα το πάω βολτούλα, να ξεσκάσω κι εγώ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπον κοριτσια, τωρα που το σκεφτομαι...το στομα της μικρης βρωμαει κυριολεκτικα μερες τωρα και ειναι ασπρη η γλωσσα της, δεν τρωει...στοματιτιδα εχει η καημενη..παμε γιατρο το απογευμα!

Ελπιζω να μην κολλησαμε το μπραντ τιποτα και με κυνηγαει η τρελη συμπεθερα .....ε ενα φιλακι στο στομα μας ξεφυγε κιολας!

Εγω Μαριλου τα εχω παιξει εδω και καιρο, αστα, μια η πεθερα, μια με το παιδι, με τη δουλεια...ειμαι χρονια ετσι ομως και συνηθισα...:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Χριστίνα....ναι σωστά τα λες...είπαμε να της πούμε με τρόπο μήπως θέλει να μιλήσει με κάποιον ειδικό αλλά από την άλλη σκεφτόμαστε μην το πάρει τελείως στραβά κ έχουμε χειρότερα...τώρα που πήγα ήταν σαφώς καλύτερη η ψυχολογία της κ ιδιαίτερα μόλις της εμφάνισα ένα κομμάτι σπανακόπιτα που τη ζήταγε μέρες! ;)

Μαρία πήγαινε σε ένα μαγαζί με βότανα κ πάρε κανένα μείγμα.....εγώ πάντως πιο μεγάλη βελτίωση ήδη με ένα τέτοιο μείγμα που μου έδωσε ο αδελφός μου κ έπινα πρωί βράδυ παρά με τα φάρμακα....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπον κοριτσια, τωρα που το σκεφτομαι...το στομα της μικρης βρωμαει κυριολεκτικα μερες τωρα και ειναι ασπρη η γλωσσα της...στοματιτιδα εχει η καημενη..παμε γιατρο το απογευμα!

Ώχου την καημενούλα.... Γι' αυτό δεν τρώει το παιδί ρε τότε..... Άμα έχει στοματίτιδα πονάει πολύ, πάθαινα κι εγώ μικρή και το θυμάμαι ακόμη το τσούξιμο... φρούτα ειδικά που είναι όξινα:(:(:(:(:(:(

dWXVp3.png

YqUap3.png

Λοιπον κοριτσια, τωρα που το σκεφτομαι...το στομα της μικρης βρωμαει κυριολεκτικα μερες τωρα και ειναι ασπρη η γλωσσα της...στοματιτιδα εχει η καημενη..παμε γιατρο το απογευμα!

Μάλλον γιἀυτό δεν τρώει κιόλας....ελπίζω να μην είναι αλλά έτσι όπως τα λες...:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

περαστικα βρε κοριτσια!!! και σε σας και στα μωρουλια!!!

πιο πανω εγραψα οτι ο μικρος θα κανει σπινθηρογραφημα "νευρων" αντι νεφρων!!

μαλλον ειναι απο τα νευρα που εχω τις τελευταιες μερες, που μου εχουν γινει συρματα!!!!!!!!!

οσο για ψυχολογο... αν συνεχισω μ΄αυτο το ρυθμο, θα τον χρειαστω και εγω σιγουρα, και δεν αστειευομαι!!!!

Μαρια και εγω εχω βηχα ο οποιος επιμενει για αρκετο καιρο μετα την ιωση...

Το μονο που με βοηθησε λιγο ειναι τσαι με μελι και λεμονι...

7hWqp3.png

Πάμε όλοι μαζί για ψυχοθεραπεία, θα πάρουμε και καλύτερη τιμή.

Το φατσάκι όλη την εβδομάδα που ήταν άρρωστο δεν έτρωγε τίποτα και εξακολουθεί και τώρα.Ακόμα και για τα φαγητά που τρελένεται τώρα δεν θέλει να τα δει. Τι να το κάνω? Έχει αδυνατίσει και της φαίνεται. Βλέπεις ένα κορμάκι και ένα κεφάλι ΝΑ από πάνω. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 11.500kg.Τώρα δεν ξέρω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

περαστικα βρε κοριτσια!!! και σε σας και στα μωρουλια!!!

πιο πανω εγραψα οτι ο μικρος θα κανει σπινθηρογραφημα "νευρων" αντι νεφρων!!

μαλλον ειναι απο τα νευρα που εχω τις τελευταιες μερες, που μου εχουν γινει συρματα!!!!!!!!!

οσο για ψυχολογο... αν συνεχισω μ΄αυτο το ρυθμο, θα τον χρειαστω και εγω σιγουρα, και δεν αστειευομαι!!!!

Μαρια και εγω εχω βηχα ο οποιος επιμενει για αρκετο καιρο μετα την ιωση...

Το μονο που με βοηθησε λιγο ειναι τσαι με μελι και λεμονι...

Καταλάβαμε πάντως τι εννοούσες! :-P Καλά αποτελέσματα! Όλες λίγο πολύ το θέλουμε τον ψυχολόγο(ή μήπως ψυχίατρο κατευθείαν:confused:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αυτη την εξεταση κανει και το βαφτιστηρι μου καθε τοσο Λιζα, απο 2 μηνων ταλαιπωρειται με ουρολοιμωξεις...εχει στενωση στο ενα νεφρο. Ειναι τραγικη ειρωνια το οτι η κουμπαρα μου εμαθε οτι ειναι εγκυος επειδη ειχε ουρολοιμωξη και ηθελε να παρει αντιβιωση:confused:

Καλα εννοειται Μαρια, εγω θα την κοιταξω οταν παω σπιτι και βλεπουμε, ουτε φαρμακα παιρνω χωρις λογο στο παιδι, ουτε την παω στο γιατρο αν δε δω ασπρο το στομα της..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...