Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φατσάκι για τις μυξούλες βάλε μπόλικο ορό και ανασήκωσε λίγο το στρωματάκι της για να μην είναι τελείως οριζόντια όταν κοιμάται,πρέπει να έχει μια κλίση...για το βηχαλάκι δεν ξέρω να σου πω,ακόμα δεν το έχω αντιμετωπίσει...

Περαστικά σας!!

Αυτό με το στρώμα το έχω μόνιμα έτσι λόγω παλινδρόμησης. Ευχαριστώ

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το εκνευριστικό ξέρετε πιο είναι?Έχω την πεθερα μου που με πρήζει συνέχεια, γιατί είναι λίγο υποχόνδρια με τις αρρώστειες...''πάρε τηλ την παιδίατρο'' με το παραμικρό μιλαμε! Λες κι αυτή νοιάζεται περισσότερο από μένα. Με πανικοβάλει χωρίς λόγο κάθε φορά! Εγώ είμαι πολύ ψύχραιμη σε τέτοιες καταστάσεις. το κακό είναι ότι ο άντρας μου της έχει μοιάσει σε αυτό.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας κοριτσόπουλα!

Σας βλέπω κάθε μέρα πασπαλισμένες με κουραμπιεδόσκονη, γλυκαμένες από μελομακάρονα, ξενυχτισμένες από τα μπεμπίνια, μέσα σε φωτάκια χριστουγεννιάτικα, μελωδίες γιορτινές, με τις πάνες στα χέρια, τις φρουτόκρεμες στο μπλέντερ, τις ιώσεις ως ανεπιθύμητες επισκέπτριες, τα καινούρια αυτοκίνητα "για να χωράει πια όλη η οικογένεια", τα καινούρια σπίτια προς αναζήτηση επίσης "για να χωράει όλη η προίκα", όλες σε αγώνα δρόμου να τα προφτάσουμε όλα, κάθε μέρα με λύπες ή χαρές, αν μη τί άλλο έχουμε καταλάβει ότι έχουμε μπει για τα καλά σε μια διαφορετική τροχιά ζωής που πλέον δεν αλλάζει, μονάχα θα γίνεται όλο και πιο απαιτητική, πιο πλούσια, πιο ενδιαφέρουσα, πιο κουραστική όπως θες πες το.....

Σας στέλνω λοιπόν μια γλυκια φωτο για παρηγοριά,

καθώς το μόνο που πάντα θα αξίζει είναι:

1429548cikvzf2j77.jpg

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φατσάκι για τις μυξούλες βάλε μπόλικο ορό και ανασήκωσε λίγο το στρωματάκι της για να μην είναι τελείως οριζόντια όταν κοιμάται,πρέπει να έχει μια κλίση...για το βηχαλάκι δεν ξέρω να σου πω,ακόμα δεν το έχω αντιμετωπίσει...

Περαστικά σας!!

Α, αυτό με το στρωματάκι είναι τέλεια ιδέα, μέχρι τώρα του έβαζα μαξιλάρι και δεν βόλευε καθόλου. Εμένα από την αρχή του Δεκέμβρη είναι σχεδόν συνέχεια μπουκωμένος, περνάει τη μια ίωση μετά την άλλη καθώς είναι σα να πηγαίνει και ο ίδιος στον παιδικό σταθμό αφού πηγαίνει η κόρη μου. Αυτό τον δυσκολεύει ιδιαίτερα τις νύχτες και ξυπνάει ο καημένος, του βάζω ορό, κοκ.

Elle μου θύμισες την παιδική μου ηλικία με αυτή τη φωτο!Κολούσα κάτι χαρτάκια σε album. Miss Petikot λεγόταν

Α, δεν το ήξερα ότι λεγόταν έτσι, είναι πολύ ωραία. Σκεφτόμουν ότι δεν ταίριαζε και τόσο να την βάλω αλλά μου άρεσε πολύ!

Επεξεργάστηκαν by elle

Το εκνευριστικό ξέρετε πιο είναι?Έχω την πεθερα μου που με πρήζει συνέχεια, γιατί είναι λίγο υποχόνδρια με τις αρρώστειες...''πάρε τηλ την παιδίατρο'' με το παραμικρό μιλαμε! Λες κι αυτή νοιάζεται περισσότερο από μένα. Με πανικοβάλει χωρίς λόγο κάθε φορά! Εγώ είμαι πολύ ψύχραιμη σε τέτοιες καταστάσεις. το κακό είναι ότι ο άντρας μου της έχει μοιάσει σε αυτό.

Έτσι ακριβώς είναι η μαμά μου!!!Πανικοβάλεται με το παραμικρό....μου σπάει τα νεύρα..αφού σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω τί να πρωτοκάνω,να ηρεμήσω την μάνα μου ή να σώσω την κατάσταση???:confused:

Εγώ πάλι είμαι τέρας ψυχραιμίας....:)

MRIip3.png

xnmwp3.png

Α, αυτό με το στρωματάκι είναι τέλεια ιδέα, μέχρι τώρα του έβαζα μαξιλάρι και δεν βόλευε καθόλου. Εμένα από την αρχή του Δεκέμβρη είναι σχεδόν συνέχεια μπουκωμένος, περνάει τη μια ίωση μετά την άλλη καθώς είναι σα να πηγαίνει και ο ίδιος στον παιδικό σταθμό αφού πηγαίνει η κόρη μου. Αυτό τον δυσκολεύει ιδιαίτερα τις νύχτες και ξυπνάει ο καημένος, του βάζω ορό, κοκ.

Εγώ έβαζα από 2 χοντρά βιβλία από κάτω (ένα σε δεξιά κι ένα αριστερά),θυμάμαι κιόλας ήταν από το ΤΕΙ του συζύγου "ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ"!!Από 1000 σελ. ο τόμος!!:D:D

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Κόρίτσια μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την υπογραφή γιατί δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να τη βάλω?

Πρέπει να επιλέξεις το λίνκ που λέει πως δεν υποστηρίζει html

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Έτσι ακριβώς είναι η μαμά μου!!!Πανικοβάλεται με το παραμικρό....μου σπάει τα νεύρα..αφού σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω τί να πρωτοκάνω,να ηρεμήσω την μάνα μου ή να σώσω την κατάσταση???:confused:

Εγώ πάλι είμαι τέρας ψυχραιμίας....:)

Όπως και όλες οι μαμάδες στα θέματα υγείας! Γιαυτό δε χρειάζεται να τα μαθαίνουν όλα αν δεν μπορούν να βοηθήσουν ψύχραιμα.

Εγώ έβαζα από 2 χοντρά βιβλία από κάτω (ένα σε δεξιά κι ένα αριστερά),θυμάμαι κιόλας ήταν από το ΤΕΙ του συζύγου "ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ"!!Από 1000 σελ. ο τόμος!!:D:D

Καλέ βάλε του κάποια πιο γούρικα βιβλία!!! Θα ονειρεύεται τους εφοριακούς το παιδί!:D

Απο που Σοφία απο το forum ή απο εκεί που κάνω αντιγραφή το ticker?

Από το site που φτιάχνεις το τικεράκι. Αντέγραψε αυτό το λίνκ που δεν υποστηρίζει html και μετά κάντο paste χωρίς να πατήσεις εισαγωγή εικόνας.

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...