Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας. Γνωρίζει κάποια κόστος εξωσωματική στο Ρέα και γιατρό να μου προτείνει?

Expand  

Κορίτσι μου ο Τζεφ είναι μεγάλο όνομα εκεί. Παλιά ο μπαμπάς, τώρα οι γιοι του. Έχω κάνει ραντεβού μαζί τους , εγώ κάνω ωοληψιες σε φυσικό κύκλο κ ήταν άλλες οι τιμές αλλά μπορώ να τα ψάξω να τα βρω αν θες. Οικονομικά ήταν πάντως. Έχουν καλό όνομα, εγώ απλά δε ξεκίνησα μαζί του για άλλους λόγους.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δημητρα το ξερω, υποψιαζομαι οτι ειναι δοντια ολο αυτο...τα εχουμε ξαναπερασει αλλωστε.Μεχρι και νεσκουικ της εβαλα μπας και το πιει αλλα τιποτα...σημερα θα παω να της παρω αλλα γαλατα διαφορετικα μηπως αλλαξει η γευση και το πινει...

Μαρια τι να σου πω βρε κοριτσι μου...η ιστορια με τον πατερα σου σε εχει ριξει πολυ και λογικο ειναι...μακαρι να πανε ολα καλα να γινει καλα κι αυτος και ολοι σας!Ειναι δυσκολο να βλεπεις τον πατερα η τη μανα σου σε αυτη την κατασταση, κουραγιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fatsaki είπε:
Θα δείξει...σήμερα πήγε να κάνει αξονική, να δούμε που βρισκόμαστε και επίσης σπινθηρογράφημα οστών! Είπα στη μάμα μου να ρωτήσει αν μετά από το σπινθηρ. κάνει να έρθει σε επαφή με το μωρό...κάτι έχω ακούσει ότι δεν κάνει, μπορεί να κάνω και λάθος. Αν ισχύει όμως την ''κάτσαμε'', τι θα το κάνω το μωρό?

Μαρια την ανευ αποδοχων δεν τη γλυτωνεις...ετσι μου ρχεται να ξαναφωναξω πεθερα να κραταει την Παναγιωτα και να σου στειλω τη μανα μου να σου κραταει την Αλεξανδρα...:rolleyes:

fatsaki είπε:
Θα δείξει...σήμερα πήγε να κάνει αξονική, να δούμε που βρισκόμαστε και επίσης σπινθηρογράφημα οστών! Είπα στη μάμα μου να ρωτήσει αν μετά από το σπινθηρ. κάνει να έρθει σε επαφή με το μωρό...κάτι έχω ακούσει ότι δεν κάνει, μπορεί να κάνω και λάθος. Αν ισχύει όμως την ''κάτσαμε'', τι θα το κάνω το μωρό?

Kαλή επιτυχία για τον μπαμπά σου Μαρία.Εύχομαι όλα να πάνε καλά.Κι'εγώ έχω την εντύπωση οτι δεν κάνει να έρθει σε επαφή για λίγες μέρες η μικρή.Δεν μπορείς να την πάρεις μαζί σου στη δουλειά?Εχεις αυτή την δυνατότητα για λίγες μέρες?

SI5Yp3.png

Εχθές που πήγαμε στον παιδότοπο τελικά η μικρή μου δεν έπαιξε καθόλου.Γαντωμένη επάνω μου και μόνο οταν την πήγαινα μέσα εγώ έπαιζε αλλά δεν ήθελε να με χάσει απ'τα μάτια της λεπτό.Αντίθετα η ξαδερφούλα της και παρ'ότι δεν πηγαίνει παιδικό να είναι πιο εξοικιωμένη έπαιζε μέσα μόνη της χωρίς να έρθει να μας ενοχλήσει καθόλου.Το μόνο που έμαθα γι'αυτήν χθες είναι ενα πολύ δυσάρρεστο νεό που έχει κάποιο πρόβλημα με τα ματάκια της και το οποίο δυστηχώς δεν διορθώνεται.Είναι κάτι σπάνιο που το έχουν μόνο λίγα παιδάκια σε όλο τον κόσμο.Στεναχωρήθηκα πολύ κι'εγώ και ό άντρας μου γιατί κάνουμε και παρέα με τα παιδιά και το κοριτσάκι θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα.

SI5Yp3.png

anna_ath είπε:
http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=843045&posted=1#post842899 δείτε κ αυτό για στολές....σκέφτομαι για νεραϊδούλα ή κοκκινοσκουφίτσα για τη Ζωή! ;)

Για μπες κι εσυ στο λινκ που εβαλες να μας πεις τι βλεπεις...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Μαρια απαγορευεται να ερθει σε επαφη με το μωρο ο πατερας σου μετα το σπινθηρογραφημα. Θα σας δωσουν ακριβεις οδηγιες απο το εργαστηριο που θα γινει η εξεταση. Να πινει πολλα νερα...οσο πιο συχνα πηγαινει στην τουαλετα, τοσο πιο γρηγορα θα φυγει το φαρμακο απο τον οργανισμο του.

Καλα αποτελεσματα ευχομαι!

age.png age.png

Ε καλά έκανα σε λάθος tab το copy :P:p:p http://www.myseason.gr/index.php?cPath=59_745_746 αυτό είναι το σωστό! ;)

Μαρία ναι δεν κάνει το παιδί να έρθει σε επαφή ούτε απευθείας ούτε με κάποιον που μπορεί να είναι πολλές ώρες κοντά του(πχ με τη μητέρα σου)επίσης δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς στην τουαλέτα που πάει...είχε ρωτήσει κ η πεθερά μου γιατί εκείνη πήγαινε με τον γαμπρό της σε όλες τις εξετάσεις κ τις θεραπείες... :? ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

anna_ath είπε:

Μαρία ναι δεν κάνει το παιδί να έρθει σε επαφή ούτε απευθείας ούτε με κάποιον που μπορεί να είναι πολλές ώρες κοντά του(πχ με τη μητέρα σου)

Οχι βρε, δεν ισχυει αυτο! Δεν "κολλαει" η ακτινοβολια! Απλα ετσι κι αλλιως η μαμα της δε μπορει να ειναι με το μωρο, γιατι θα φροντιζει τον πατερα της.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Τωρα με πηρε η μανα μου...ουτε φρουτοκρεμα εφαγε η μικρη...εχει νευρα πολλα...δε θελει να βλεπει ουτε μουκαλι ουτε κουταλι

Μαλλον την ειπα χοντρουλα και παρεξηγηθηκε η κυρια...

Μαριάννα να σου πω κ μένα μου φάνηκε κάπως αυτό γιατί το είχα ψάξει κ στον γούγλη....άκυρο :!: είχα τις αμφιβολίες μου κ με επιβεβαίωσες...ήταν να έρθουν κ πεθερά μια μέρα κ επειδή είχε πάει με τον γαμπρό της για το σπινθηρογράφημα μου είπε αυτό...προφανώς για να δικαιολογηθεί που δεν ήθελε να έρθει! :rolleyes:

Έχουμε κ εμείς στολή μάγισσας αλλά δεν θέλω να τη ντύσω το ίδιο με πέρυσι....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Άντε να δω τι λύση θα βρω τώρα για τη μικρή...

Ρε παιδιά ξέρετε κανένα γιατροσόφι για το βήχα που μου έχει μείνει αμανάτι αυτές τις μέρες, μετά την ιωσούλα που πέρασα? Ίσα ίσα να μαλακώσει λίγο ο λαιμός μου. Έχω φλέματα γμτ! Sorry αν σας αηδίασα :oops::oops:

Η Αλεξάνδρα είναι με τον μπαμπά της στις κούνιες αυτή τη στιγμή.Πόσο ζηλεύω...θα ήθελα πολύ να ήμουν μαζί τους. Μετά κλασσικά θα πάνε στην πεθερά μου για φαγητό, όταν θα επιστρέψει κι αυτή από τη δουλειά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

hello μανουλες!!!

χρονια και ζαμανια... αλλα δε μπορω να συμμετεχω, γιατι απο τη μια ο μικρος παθαινει παρακρουση μολις με βλεπει στον υπολογιστη και απο την αλλη, δεν εχω σχεδον καθολου χρονο πλεον!!!

και τα δικα μου νεα δεν ειναι οτι πιο ροδινο...

εν συντομεια

1. ηρθε η μαμα απο γερμανια, αλλα απο βοηθεια ... 0

2. σημερα πηγαμε τον μικρο για επαναληπτικη ουρων και αν βγει καλη... την Πεμπτη θα κανει το σπινθηρογραφημα νευρων (Παναγιτσα μου... να ηρεμησουμε επιτελους μετα απο αυτο)

3. ο πεθερος μου στη Γερμανια, νοσηλευεται πλεον σε ψυχιατρικη κλινικη (μεσα σ΄ενα βραδυ του ... εστριψε εντελως)

αφηστε τα...

7hWqp3.png

Τι λες βρε Λιζα???Ψυχιατρικη κλινικη?Τι να πω, περαστικα!!??Καλα περνας κι εσυ βλεπω...Καλα αποτελεσματα με την εξεταση του μικρου!

Ρε παιδια, το προσεξα κι εγω καπως εχθες αλλα τωρα με πηρε κι η μανα μου και μου το επιβεβαιωσε...η γλωσσα της μικρης ειναι ασπρη...θα το ξαναδω το απογευμα και αν εξακολουθει να ειναι και εντονα, θα την παω στο γιατρο καρφι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...