Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερινιω υπομονη βρε παιδι μου....

για να μην τρωει ισως ειναι τα δοντια....

εμεις περασαμε ενα αδιαφορο Σαββατο εγω δουλειες στο σπιτι και το βραδυ που γυρισε ο αντρας μου κοιμηθηκε απο τις 9......

την Κυριακη ομως περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!!!!!

πηγαμε πλατεια εμεις ηπιαμε ενα καφε στο ποδι και ο μικρος ετρεχε περα δωθε

επερνε απο κατω ενα ενα σιταρακι να ταισει τα περιστερακια....ο καλος μου!!

μετα πηγαμε ταβερνα με ολη την οικογενεια του αντρα μου και τα πεθερικα για να μας κερασουν για το αυτοκινητο που πηραν

και μετα αφησα τον μικρο στη πεθερα και με την συννεφαδα μου περπατησαμε ολο το χωριο και λεγαμε τα δικα μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηταν μια ωραια Κυριακη!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω μια ερωτηση για οσες χρησιμοποιουν η εχουν χρησιμοποιησει pampers active fit.Επειδη μου πηρε ο Κωστας 2 πακετα, μεχρι τωρα baby dry επαιρνα, αυτα βρωμανε γενικα?Η μου μυριζουν τα τσισα του παιδιου??Σαν πετρελαιο, αντιβιωση....να αρχισω να την ψαχνω για καμια ουρολοιμωξη???

Εμείς αυτά κ babylino φοράμε...δεν μου βρωμάνε κάτι...διαφέρουν στη μυρωδιά η μία από την άλλη πάνα αλλά είναι προφανώς λόγω του υλικού...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Αχ εμείς περάσαμε πολύ ωραία και το βασικότερο είχαμε και τέλεια νέα!!!! Εκτός από αδερφάκι, η Λένα θα αποκτήσει και δεύτερο ξαδερφάκι!!!!!!!!! Πάλι θα τα κάνουμε μαζί και θα είναι συνομήλικα:P:p:p:p Εχθές που είχαμε ανέβει Ηλιούπολη για το κλασσικό playdate της Λένας με την ξαδέρφη της και λέγαμε με τη Ράνια τι τέλεια που πάλι θα είμαστε μαζί !!!!!!!

Κατά τα άλλα τα παιδιά χθες είχαν πάθει τρελλιάση, δεν κοιμήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο. Πριν πάμε για φαγητό στο μπαμπά του Βασίλη, τα πήγαμε στην παιδική χαρά και παίξανε και μετά που ανεβήκαμε στο σπίτι των παιδιών, κοιμηθήκαμε οι γκαστρούλες κανονικότατα και οι μικρές έπαιζαν ωραία ωραία οι δυό τους χωρίς να κοιμηθούν καθόλου, μετά έφαγαν το απογευματινό τους και συνέχισαν να παίζουν σέρι μέχρι τις 12:00 το βράδυ!!!!!! Αφού την ώρα που φύγαμε δεν πρόλαβε να τη δέσει ο Βασίλης στο καθισματάκι και είχε ήδη κοιμηθεί και την ώρα που έφυγα από το σπίτι φυσικά κοιμόταν ακόμη;);););)

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!! Και μην ξεχνιόμαστε, αυχενική την Παρασκευή:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου....!! :D

Ελπίζω να είστε όλες καλά..!!

Εδώ σήμερα έχει απίστευτα τέλειο καιρό, λιακάδα, με υψηλή θερμοκρασία...!!

Πήγαμε στην εκκλησία, κοινωνήσαμε τον Παναγιώτη, καθήσαμε για μπουγάτσες, μετά καροτσάδα, πάρκο, όλα υπέροχα...!!! :cool:

Την Τρίτη έχουμε το ραντεβού στο Καραμανδάνειο για κυστεογραφία-υπέρηχο νεφρού και ελπίζω να ηρεμήσουμε μετά. Η αντιβίωση τον έπιασε για τα καλά, ξαναπήρε χρώμα, η διάθεσή του είναι στα ύψη και, κυρίως, δεν πονάει. Άντε, να δούμε..!!

Σας φιλώ όλες και τα μπουμπούκια..!! :)

Καλα αποτελεσματα κοριτσακι!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Αχ εμείς περάσαμε πολύ ωραία και το βασικότερο είχαμε και τέλεια νέα!!!! Εκτός από αδερφάκι, η Λένα θα αποκτήσει και δεύτερο ξαδερφάκι!!!!!!!!! Πάλι θα τα κάνουμε μαζί και θα είναι συνομήλικα:P:p:p:p Εχθές που είχαμε ανέβει Ηλιούπολη για το κλασσικό playdate της Λένας με την ξαδέρφη της και λέγαμε με τη Ράνια τι τέλεια που πάλι θα είμαστε μαζί !!!!!!!

Κατά τα άλλα τα παιδιά χθες είχαν πάθει τρελλιάση, δεν κοιμήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο. Πριν πάμε για φαγητό στο μπαμπά του Βασίλη, τα πήγαμε στην παιδική χαρά και παίξανε και μετά που ανεβήκαμε στο σπίτι των παιδιών, κοιμηθήκαμε οι γκαστρούλες κανονικότατα και οι μικρές έπαιζαν ωραία ωραία οι δυό τους χωρίς να κοιμηθούν καθόλου, μετά έφαγαν το απογευματινό τους και συνέχισαν να παίζουν σέρι μέχρι τις 12:00 το βράδυ!!!!!! Αφού την ώρα που φύγαμε δεν πρόλαβε να τη δέσει ο Βασίλης στο καθισματάκι και είχε ήδη κοιμηθεί και την ώρα που έφυγα από το σπίτι φυσικά κοιμόταν ακόμη;);););)

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!! Και μην ξεχνιόμαστε, αυχενική την Παρασκευή:P:p:p:p

μπραβο τις ξαδερφουλες!!! μα πως αντεχουν ολη μερα στην τσιτα....!!!

και ο Νικολας ετσι..εχθες ολη μερα δεν κοιμηθηκε και ετρεχε συνεχως πανω κατω!!!!

αντε με το καλο το ξαδερφακι της γοργονιτσας!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια

φωτο απο την κοπη της βασιλοπιττας??????

H Κασσιανη χαθηκε, μαλλον τρεχει πανικοβλητη και η φωτογραφικη ηταν δικια της!

Χριστινα εσυ αν μπορεις βγαλε καμια απο το σαββατο!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Σήμερα έτρεχα ΙΚΑ πρωί πρωί για την αναρρωτική που είχα πάρει και στήθηκα σαν μακάκας στη σειρά για να μάθω τελικά ότι μέχρι 3 μέρες το ΙΚΑ δεν πληρώνει τίποτα!:mad: Μακακίες του εργοδότη μου κοινώς. Και τώρα μου λέει ότι από αυτές τις 3 μέρες θα μου πληρώσει μόνο τη μιάμιση.Εγώ ξέρω ότι πρέπει και τις 3 να μου πληρώσει...

Σήμερα η μικρή είναι με τον μπαμπά της και μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα θα βγει έξω επιτέλους.Τα έχει παίξει όλο μέσα! Οι δικοί μου πάνε για εξετάσεις. Ο πατέρας μου δεν πάει καλά δυστυχώς.Πονάει!

Δεν θα πω αν πέρασα καλά το ΣΚ!Είναι περιττό πλέον...όλα είναι μαύρα!!!:-( :-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία πρόσφατα το λέγαμε αυτό με τη Κατερίνα....τις 3 πρώτες μέρες(αναμονή) δεν πληρώνει τίποτα το ίκα κ ο εργοδότης πληρώνει μισό μεροκάματο άρα σωστά από τις 3 θα σου πληρώσει τη 1,5!

Ο πατέρας σου όταν λες δεν πάει καλά???Οι εξετάσεις του τι λένε???Νομίζω ότι με τη χημειοθεραπεία πονάνε μέχρι να γίνουν καλύτερα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Καλη εβδομαδα κοριτσια!Βλεπω περασατε μια χαρα σκ!Γιωτα ζηλευωωωωω!!Μια φορα εχω κανει σκι βεβαια κι εβλεπα το σαλε να ερχεται κατα πανω μου αλλα μ'αρεσεεεε..!!!!

Εμεις βγηκαμε λιγο σαββατο βραδυ για ποτο στο Γκαζι, καλα ηταν μεχρι που με πηρε η μανα μου οτι δε μπορει να δωσει σταγονα γαλα στη μικρη.Γενικα περασα κακο σκ, η μικρη απο την Παρασκευη ειναι μεσα στα νευρα (παλι αλλαξε η συμπεριφορα του παιδιου, θυμαστε που ελεγα για την πεθερα???) ισως βεβαια ειναι δοντια ολο αυτο, πεταει πραγματα. μου τραβαει τα μαλλια, δεν τρωει, μονο αυγο και λιγο μεσημεριανο, τα φτυνει ολα, βλεπει το γαλα και κλαιει να φυγει...την Παρασκευη το βραδυ απο τις 10 μεχρι τις 11 προσπαθουσα να της δωσω το γαλα της.Ουτε το πρωι το πινει..Χθες την εδωσα στον Κωστα , δεν αντεχα αλλο τη γκρινια της και την πηγε στην παιδικη χαρα να ξεδωσει λιγο...

Καλα για το σαββατο με μπραντ δεν εχω λογια...στην αρχη εφαγε χυλοπιτα αν και μας εφερε και δωρο βραχιολακι λουλουδακι, αλλα οταν τον ξανακοιταξαμε και μας ειπε οτι ειναι και παοκτζης...ερωτευτηκαμε!!!Να τα βλέπατε να φιλιουνται το ενα μεσα στη σοκολατα και το αλλα με τα κρακερακια γυρω γυρω...:P:p:p:p

Καλημέρα.Κατερίνα κι'εμένα πάνω κάτω τα ίδια κάνει και με τη συμπεριφορά και με το γάλα.Μου πετάει τα πράγματα κάτω κι'ας μην έχω καμιά πεθερά να την κρατάει.Προσπαθώ απλά να της δώσω να καταλάβει οτι αυτό που κάνει δεν είναι καλό και οτι δεν πετάμε τα πράγματα μας.Οσο για το γάλα μια απο τα ίδια.Το έχει κόψει εδώ και 2 βδομάδες αλλά όπως μου είχε πεί ο γιατρός να μην τρελλένομαι γιατί γάλα έχουν κι'άλλα πράγματα όπως το γιαούρτι,οι κρέμες άνθος αραβοσίτου οπότε δεν την πιέζω γιάυτό.Εχω πετάκει τουλάχιστον 3 λίτρα γάλα τελευεταία γιατί της το φτιάχνω μήπως και πιεί αλλά τίποτα.Και να μην επιμένεις.Απο αντίδραση και μόνο δεν θα σου το πίνει.Εγώ είδα οτι τις φορές που επέμενα έκανα χειρότερα τα πράγματα γιατί αρνιόταν πεισματικά και με κλάμματα να πιεί έστω και μια γουλιά.Απο τότε που σταμάτησα να επιμένω βλέπω οτι πάμε καλύτερα.Προχθές το βραδύ ας πούμε που ξύπνησε προφανώς απο την πείνα της έβαλα σ'ενα μικρό μπιμπερό που έχει και ήπιε λίγο γάλα.Τώρα τα πρωινά μου πίνει πορτοκαλάδα φρέσκο χυμό.Περνούν και πολλές φάσεις να ξέρεις.

SI5Yp3.png

Μαρία πρόσφατα το λέγαμε αυτό με τη Κατερίνα....τις 3 πρώτες μέρες(αναμονή) δεν πληρώνει τίποτα το ίκα κ ο εργοδότης πληρώνει μισό μεροκάματο άρα σωστά από τις 3 θα σου πληρώσει τη 1,5!

Κάτι θα ξέρεις παραπάνω!

Ο πατέρας σου όταν λες δεν πάει καλά???Οι εξετάσεις του τι λένε???Νομίζω ότι με τη χημειοθεραπεία πονάνε μέχρι να γίνουν καλύτερα....

Θα δείξει...σήμερα πήγε να κάνει αξονική, να δούμε που βρισκόμαστε και επίσης σπινθηρογράφημα οστών! Είπα στη μάμα μου να ρωτήσει αν μετά από το σπινθηρ. κάνει να έρθει σε επαφή με το μωρό...κάτι έχω ακούσει ότι δεν κάνει, μπορεί να κάνω και λάθος. Αν ισχύει όμως την ''κάτσαμε'', τι θα το κάνω το μωρό?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλά αποτελέσματα Μαριαλένα.Να πάνε όλα super!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...