Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ελενακι καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!τωρα διαβαζα τα νεα τησ εβδομαδασ και διαβασα για την εργασια σου!!!!!!!!

αννακι να χαιρεσαι τον συζηγο!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ειρηνάκι μου σ'ευχαριστώ! :D

Μωρέ τι καλό ζουζουνάκι έχω...έχει γίνει τόσο συνεργάσιμη που μου λείπει ακόμα περισσότερο όταν φεύγει κ πάει στη γιαγιά της....το πρωί μαγειρεύαμε τραγουδώντας,παίξαμε,είδαμε μαους,μας κάνει όλο αγκαλίτσες κ φιλάκια...της λείπουμε μάλλον! ;)

Σήμερα εντέλει θα τη κρατήσει το βράδυ η πεθερά μου για να βγούμε....δεν έχουμε κανονίσει κάτι συγκεκριμένο...για μπόουλινγκ λέμε....θα δείξει! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1512574s9abdkgeqn.gif

Α καλα! Τρελλαθηκες εσυ!:tongue:

Το ξενύχτι προχθες ήταν ολονύχτιο και για την εκτύπωση και γιατί ψηνόταν στον πυρετό η Σοφία, οπότε την παρακολουθούσα. Χθες το απόγευμα και ο μικρός έκλαιγε και είχε λίγο πυρετό. Σήμερα είναι και τα δυο καλύτερα, ελπίζω να την γλιτωσουμε και να ήταν μόνο αυτό. Εχουμε μάλιστα πάρτυ και γιορτές σήμερα και αύριο...

Ελπιζω να ηταν ιωση εξπρες. Κριμα να χασετε τις βολτες σας τοσο λαμπερο σκ! Ποσο μου΄λειψε αυτος ο ηλιος!!!

Σήμερα εντέλει θα τη κρατήσει το βράδυ η πεθερά μου για να βγούμε....δεν έχουμε κανονίσει κάτι συγκεκριμένο...για μπόουλινγκ λέμε....θα δείξει! :D

Αννα να τον χαιρεσαι! Εγω εχω τον κουμπαρο και μια καλη φιλη που εχουν γενεθλια σημερα.

Εμεις βγηκαμε χθες και περασαμε πολυ ωραια!

Σημερα πηγαμε κουκλοθεατρο και μετα παιδικη χαρα.

age.png age.png

Nα δείτε Παναγιώτα να ταίζει Αλεξ στο στόμα και μετά να φιλιούνται την ώρα του αποχωρισμού και να λιώνετε! Τι μαμούνια είναι μωρέ σ'αυτή την ηλικία, τι γλύκα πια!

Φιλιά

Μια λιγωμένη μάνα :lol:

WN6Op3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? Εμεις πολυ καλα (ευτυχως).

Η Ιλιανα ξυπνησε νορμαλ ωρα σημερα (βλεπε 8:30) κι ετσι σηκωθηκαμε κι εμεις σαν ανθρωποι, και οχι απο τα χαραματα.

Ηπιε το γαλα της (μετα απο πολύυυυυυυ καιρό που το είχε ελαττώσει στα 20 ml τη φορά) και 10:00 ήμασταν στο Mall. Πήγα να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις (για την Ιλιάνα).

Κοίταξα τι ρούχα είχα απο τη βάφτιση για του χρόνου το χειμώνα, σημείωσα τι θέλω, και πήγα και της ψώνισα. Τωρα είναι κομπλε για του χρόνου. Μόνο παπούτσια θα χρειαστεί που φυσικά θα τα παρουμε του χρόνου.

Κι επειδή είχα διάθεση και χρόνο, πήρα και μερικές χαζομαρίτσες, τύπου μπουρνούζι με μανίκια για την Ιλιανα κλπ. Επισης της αγορασα γυαλιά ηλίου (πολύ φάση) και την στολή της για τις απόκριες. Ετσι εμείς κατά τις 12:30 τελειώσαμε τα ψώνια μας σε πολύ ξεκούραστη φάση, και την ώρα που το mall γέμιζε, εμείς φεύγαμε.

Η Ιλιάνα λοιπόν θα ντυθεί μπαλαρίνα. Πήγα στα intersport και της βρήκα μια φανταστική στολή μπαλέτου (κανονική - όχι αποκριάτικη) και ειναι κουκλί το μανάρι μου. και βρήκα και στο mothercare κατι μπαλαρίνες με κορδελες που τις είχαν 5 ευρώ, και φυσικά τις πήρα και έτοιμη η στολή.

Επίσης της πήρα καθισματάκι για τη λεκάνη της τουαλέτας.

Χτες την εβαλα στο γιογιό για πρώτη φορά, μου ζήτησε χαρτί, της το έδωσα, σκούπισε το πιπί της και μετα έτρεχε σε ολο το σπίτι με το χαρτί. Δεν μπορω να σας περιγράψω την έκπληξή μου όταν σκουπίστηκε.

Φυσικά δεν έκανε τίποτα, αλλά αμεσως καταλαβε τι ειναι αυτό που την εβαλα να κάτσει. Βλεπει και μενα (που παντα είναι μαζί μου στην τουαλέτα) βλέπει και απο το σταθμό και ορίστε. Ειχε πολύ γέλιο πάντως.

Αύριο θα πάμε παρνασσο για σκι. Αφήσαμε την Ιλιάνα στην πεθερά μου για απόψε και αύριο 05:00 ξεκινάμε παρεα με κατι φιλους μας. Ειμαι ενθουσιασμένη.

Εχω να κάνω σκι 3 χρόνια.

Την τελευταία φορά που κανονίσαμε διακοπές για σκι, ήμουν ήδη έγκυος και δεν το ήξερα ακόμα κι εμεινα με τη χαρά. Πήγαμε βέβαια εκεί που ειχαμε κανονίσει, αλλα εγω φύλαγα τα πράγματα των άλλων στο σαλέ. Ξενερωμα....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τελικά χθες πήγαμε για bowling περάσαμε σούπερ κ ας μην επιτρεπόταν το κάπνισμα...χάρηκα τόσο που έβλεπα μικρά παιδάκια μέσα κ την επόμενη φορά θα πάρω μαζί κ τη Ζωή!;) Μετά ήρθαμε όλοι σπίτι μας παραγγείλαμε σουβλάκια κ είδαμε ταινία...2 η ώρα το διαλύσαμε κ σήμερα σηκωθήκαμε στις 11....πανικόβλητη να φτιάξω φαγητό που ψήνεται για να πάμε στη μαμά μου να το φάμε όλοι μαζί παρέα γιατί έχει να δει τη μικρή μια βδομάδα κ τρελένεται!:D

Κ ναι κ η Ζωή χθες πρώτη φορά έκανε τσιτσάκια στη τουαλέτα....μου έλεγε κακα κακα της λέω θες να πάμε στη τουαλέτα?Μου λέει ναι κ μόλις την έβαλα έκανε τσίτσα...ζοριζόταν να κάνει κ κακά της αλλά δεν....τη Δευτέρα θα πάμε να της πάρουμε γιο γιο γιατί τώρα τελευταία όλο μας το λέει πριν κάνει κάτι!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου....!! :D

Ελπίζω να είστε όλες καλά..!!

Εδώ σήμερα έχει απίστευτα τέλειο καιρό, λιακάδα, με υψηλή θερμοκρασία...!!

Πήγαμε στην εκκλησία, κοινωνήσαμε τον Παναγιώτη, καθήσαμε για μπουγάτσες, μετά καροτσάδα, πάρκο, όλα υπέροχα...!!! :cool:

Την Τρίτη έχουμε το ραντεβού στο Καραμανδάνειο για κυστεογραφία-υπέρηχο νεφρού και ελπίζω να ηρεμήσουμε μετά. Η αντιβίωση τον έπιασε για τα καλά, ξαναπήρε χρώμα, η διάθεσή του είναι στα ύψη και, κυρίως, δεν πονάει. Άντε, να δούμε..!!

Σας φιλώ όλες και τα μπουμπούκια..!! :)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τελικά χθες πήγαμε για bowling περάσαμε σούπερ κ ας μην επιτρεπόταν το κάπνισμα...χάρηκα τόσο που έβλεπα μικρά παιδάκια μέσα κ την επόμενη φορά θα πάρω μαζί κ τη Ζωή!;) Μετά ήρθαμε όλοι σπίτι μας παραγγείλαμε σουβλάκια κ είδαμε ταινία...2 η ώρα το διαλύσαμε κ σήμερα σηκωθήκαμε στις 11....πανικόβλητη να φτιάξω φαγητό που ψήνεται για να πάμε στη μαμά μου να το φάμε όλοι μαζί παρέα γιατί έχει να δει τη μικρή μια βδομάδα κ τρελένεται!:D

Κ ναι κ η Ζωή χθες πρώτη φορά έκανε τσιτσάκια στη τουαλέτα....μου έλεγε κακα κακα της λέω θες να πάμε στη τουαλέτα?Μου λέει ναι κ μόλις την έβαλα έκανε τσίτσα...ζοριζόταν να κάνει κ κακά της αλλά δεν....τη Δευτέρα θα πάμε να της πάρουμε γιο γιο γιατί τώρα τελευταία όλο μας το λέει πριν κάνει κάτι!;)

Μπράβο βρε Άννα για την Ζωούλα,αμά μάθει απο τώρα θα ξενοιάσεις και με τις πάνες σιγά-σιγά.Εμείς της έχουμε πάρει το γιογιό εδώ και κάτι μήνες και όλο κάνει άσχετα πράγματα.Βάζει μέσα το ενα πόδι της και σφηνώνει και μου φωνάζει να της το βγάλω,θέλει να παίρνει το γιογιό απο το μπάνιο και να το πηγαίνει μεσα στο σαλόνι αλλά δεν την αφήνω.Προσπάθησα στην άρχη κάπιες φορές να της δείξω οτι έκει κάνουμε τσίτσα και κακά αλλά μετά τα παράτησα.Πρέπει να ξαναρχίσω πιο ζεστά μου φαινέται.Το είχα αφήσει γιατί με είχε κουράσει η όλη διαδικασία,βγάλε το φορμάκι,βγάλε ρούχα,ξαναβάλε φορμάκι γι'αυτό τα είχα παρατήσει.

SI5Yp3.png

Εχει ενα καιρό τέλειο σήμερα μη μου πέιτε!Για καφεδάκι φαντάζομαι θα είστε σε καμιά παραλία έ?Εμείς κι'εχθές μείναμε μέσα.Με πήρε η γυναίκα του ξαδέρφου του άντρα μου να πηγαίναμε τις μικρές στον παιδότοπο αλλά ήταν λίγο αργά και επειδή έκλεινε ο παιδότοπος στις 9:30 δεν πήγαμε και είπαμε να πάμε σήμερα το απόγευμα που δεν έχει και πάρτυ.Ευτυχώς αυτός ο παιδότοπος δεν έχει πολύ κόσμο προφανώς επειδή κάνει συχνά πάρτυ και οι γονείς βαριούνται να πηγαίνουν και να φεύγουν.Οσες φορές έχω πάει 2-3 παιδάκια το πολύ.Η μικρή βέβαια έχει λαλήσει τόσες μέρες μέσα κι'εχθές το απόγευμα την είχε πιάσει μια γκρίνια άλλο πράμα.Αφού λέω του μπαμπά της πάρτη να πάτε μέχρι το ψιλικατζίδικο να ξεχαστεί.Πήγε,ήρθε μετά απο λίγο πάλι τα ίδια.Σήμερα το πρωί την πήγα στους γονείς μου που είχαν να την δουν πάνω απο ενα μήνα που λείπανε στον Καναδά.Πήραμε και τα δωράκια μας και ήρθαμε.Ρούχα,ρούχα,ρούχα.Το τι ρούχα έχω μαζέψει και ενα συνολάκι για το Πάσχα της φέρανε.Μια χαρά.Τώρα θέλω παπούτσια γι'αυτά να της πάρω και αν ψωνίσω κάτι είναι για του χρόνου πιά.Τώρα κοιμούνται μπαμπάς και κόρη κι'εγώ βρήκα ευκαιρία να κάνω λίγο το μπαλκόνι.Είμαι χάλια βέβαια,μπουκομένη αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω άλλο τόσες μέρες.Εχει και καλή μερούλα και είπα ευκαιρία.Αυτά τα νέα μας.Πάω να ξαπλώσω λίγο για να ξεκουραστώ για την απογευματινή βολτίτσα μας.

SI5Yp3.png

Το σκι σημερα ηταν ΤΕΛΕΙΟ. Μιλαμε για τρομερή εκτόνωση. Παντως παρα τα 3 χρόνια που είχα να κάνω, ήμουν Ντούρασελ. Το Νίκο τον άφηνα μονίμως μισή πίστα πίσω. Κι εφαγα μόνο μία τούμπα (πολύ αξιοπρεπής).

Και τωρα παω για ύπνο, γιατι δεν την παλευω. φιλακια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Καλη εβδομαδα κοριτσια!Βλεπω περασατε μια χαρα σκ!Γιωτα ζηλευωωωωω!!Μια φορα εχω κανει σκι βεβαια κι εβλεπα το σαλε να ερχεται κατα πανω μου αλλα μ'αρεσεεεε..!!!!

Εμεις βγηκαμε λιγο σαββατο βραδυ για ποτο στο Γκαζι, καλα ηταν μεχρι που με πηρε η μανα μου οτι δε μπορει να δωσει σταγονα γαλα στη μικρη.Γενικα περασα κακο σκ, η μικρη απο την Παρασκευη ειναι μεσα στα νευρα (παλι αλλαξε η συμπεριφορα του παιδιου, θυμαστε που ελεγα για την πεθερα???) ισως βεβαια ειναι δοντια ολο αυτο, πεταει πραγματα. μου τραβαει τα μαλλια, δεν τρωει, μονο αυγο και λιγο μεσημεριανο, τα φτυνει ολα, βλεπει το γαλα και κλαιει να φυγει...την Παρασκευη το βραδυ απο τις 10 μεχρι τις 11 προσπαθουσα να της δωσω το γαλα της.Ουτε το πρωι το πινει..Χθες την εδωσα στον Κωστα , δεν αντεχα αλλο τη γκρινια της και την πηγε στην παιδικη χαρα να ξεδωσει λιγο...

Καλα για το σαββατο με μπραντ δεν εχω λογια...στην αρχη εφαγε χυλοπιτα αν και μας εφερε και δωρο βραχιολακι λουλουδακι, αλλα οταν τον ξανακοιταξαμε και μας ειπε οτι ειναι και παοκτζης...ερωτευτηκαμε!!!Να τα βλέπατε να φιλιουνται το ενα μεσα στη σοκολατα και το αλλα με τα κρακερακια γυρω γυρω...:P:p:p:p

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

μα τι ωραια μερα ειναι αυτη?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν σου κανει η καρδια να μεινεις μεσα στο σπιτι.......

μαγειρευουμε τις φακες μας και βουρ για εξω!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

2906418sa6ix6pxji.gif

Kαλη εβδομαδα!

Και χθες περασαμε πολυ ομορφα. Μαζευτηκαμε 20-25 ατομα στο κτημα του κουμπαρου για να γιορτασουμε τα γενεθλια του, ψησαμε, φαγαμε, τα παιδια χορτασαν παιχνιδι τοσες ωρες στον ηλιο, και μολις βραδιασε αναψαμε τζακι μεσα.

Ελπιζω να κρατησει αυτος ο καιρος ολη τη βδομαδα...μου ελειψε πολυ ο ηλιος...

age.png age.png

Εχω μια ερωτηση για οσες χρησιμοποιουν η εχουν χρησιμοποιησει pampers active fit.Επειδη μου πηρε ο Κωστας 2 πακετα, μεχρι τωρα baby dry επαιρνα, αυτα βρωμανε γενικα?Η μου μυριζουν τα τσισα του παιδιου??Σαν πετρελαιο, αντιβιωση....να αρχισω να την ψαχνω για καμια ουρολοιμωξη???

Καλημέρα κορίτσια κ καλή μας εβδομάδα!!!

Χθες ήμασταν όλη μέρα σχεδόν στη μαμά μου....μωρέ κλαίει με το παραμικρό...είπε της Ζωής να τη πάρει αγκαλίτσα κ εκείνη της είπε όχι κ την έπιασαν τα κλάματα...λέω να τη πάμε να δει έναν ψυχολόγο γιατί είναι έτσι κ αλλιώς πολύ ευαίσθητη αλλά τώρα θα είναι τόσο καιρό με οξυγόνο κλεισμένη σπίτι κ σίγουρα θα γίνει χάλια η ψυχολογία της(που ήδη δεν είναι καλή) :rolleyes:

Μαριάννα 110 το ζάχαρο της 2 ώρες μετά το φαγητό καλό δεν είναι????Πήρα το μηχανάκι της πεθεράς κ τη μέτρησα χθες....;)

Τώρα για το θέμα τουαλέτα νομίζω είναι νωρίς ακόμα για να μάθει αλλά θα δείξει πως θα πάει με το γιογιό αν θα το λέει κάθε φορά ότι θέλει να κάνει κάτι γιατί μέσα στο σουκού πότε το έλεγε πότε όχι....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...