Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! Εννοείται ότι δεν θα δώσω σιρόπι χωρίς να το πει γιατρός, αλλά αυτό με το σπαθόλαδο...που το θα το βρω Βατράχι μου?

πάντως το απόγευμα θα την πάω πάλι παιδίατρο και χωρίς ραντεβού! Το μωρό τυρρανιέται, δεν κοιμήθηκε ούτε για μεσημέρι. Ε δεν πάει, θα τα παίξει :(

Καλά να περάσετε τσούπρες όπου κανονίσετε αύριο...:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια.....:oops::oops::oops: δεν ξερω

ο μπαμπας μου το περνει απο την λαικη και το βαζει στο λαδι

κι ετσι το εχουμε

ρωτα σε καταστημα με βιολογικα

σε καταστημα που πουλαει βοτανα??

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μα γι' αυτό βάζεις τη μάσκα...αλλιώς τα εισπνέεις μόνα τους.

A κατάλαβα γι'αυτό βάζεις τη μάσκα και δεν χρειάζεται να εισπνέεις.Ξέρεις αλλιώς στην πράξη και δεν έχουμε ξανακάνει.Που θα πάει θα το μάθουμε κι'αυτό.

SI5Yp3.png

Ρε φούστη μου, έπεσε ένα δεντρο στον κήπο και ετοιμάζεται να πέσει άλλο ένα (μαλλον στο σπίτι αυτη τη φορά)!!! Ελεος!!! Και είναι από τα τεράστια (golden crest):evil::evil::evil:

Ωχ αμαν, κι εχω πει στο Νικο, εδω και μια εβδομαδα, οτι στον κήπο, ενα δεντρο (golden crest και το δικό μας), εχει γείρει επικίνδυνα απο τον αέρα. Και δεν ασχολήθηκε. Ελπιζω να το βρω ορθιο σημερα που θα γυρισω.:?

Αχ παρασκευή σήμερα, εχω ερθει γραφειο και θελω να παω σπιτι μουοουουουυυυυ

4Rnfp3.png

A κατάλαβα γι'αυτό βάζεις τη μάσκα και δεν χρειάζεται να εισπνέεις.Ξέρεις αλλιώς στην πράξη και δεν έχουμε ξανακάνει.Που θα πάει θα το μάθουμε κι'αυτό.

Λοιπόν βάζεις το εισπνεόμενο στη βάση της μάσκας (εμείς έχουμε μια πολύ παλιά, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα) αφού το κουνήσεις λίγο, το πατάς μια φορά, μετράς εως το 10, το ξαναπατάς, ξαναμετράς έως το 10 και βγάζεις τη μάσκα.

Ωχ αμαν, κι εχω πει στο Νικο, εδω και μια εβδομαδα, οτι στον κήπο, ενα δεντρο (golden crest και το δικό μας), εχει γείρει επικίνδυνα απο τον αέρα. Και δεν ασχολήθηκε. Ελπιζω να το βρω ορθιο σημερα που θα γυρισω.:?

Αχ παρασκευή σήμερα, εχω ερθει γραφειο και θελω να παω σπιτι μουοουουουυυυυ

Τι κάνεις εσύ στο γραφείο Παρασκευιάτικα???

Ναι, δείτε το δέντρο οπωσδήποτε γιατί κι' εγώ ούτε που το περίμενα ότι θα έπεφτε :evil::evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι δεν πειράζει :)

Αυριο μας έχουν καλέσει σε 2 πάρτυ γενεθλίων και μια γιορτή!:shock: Το αστείο είναι ότι μάλλον δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, γιατί δεν έχουμε που να αφήσουμε το μωρό! Γενικώς παιδιά δεν ξέρω, αλλά μου την έχει δώσει! Μαζεύτηκαν πολλά, πάρα πολλά και θα σκάσω!:(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι κάνεις εσύ στο γραφείο Παρασκευιάτικα???

Ναι, δείτε το δέντρο οπωσδήποτε γιατί κι' εγώ ούτε που το περίμενα ότι θα έπεφτε :evil::evil:[/font][/size][/color]

η συναδελφος μου ειχε γονική αδεια, γιατι παιρνει το παιδι της βαθμους οποτε επρεπε να παω εγω. τον τελευταιο καιρο , τοσο συχνα που πηγαινω εχω ξεχασει οτι δεν δουλευω τις παρασκευες.

Φαντασου οτι το δικο μας το περιμενουμε κιολας. Αλλα ευτυχως γυρισα και το βρηκα στη θεση του.

Βατραχάκι δεν πειράζει :)

Αυριο μας έχουν καλέσει σε 2 πάρτυ γενεθλίων και μια γιορτή!:shock: Το αστείο είναι ότι μάλλον δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, γιατί δεν έχουμε που να αφήσουμε το μωρό! Γενικώς παιδιά δεν ξέρω, αλλά μου την έχει δώσει! Μαζεύτηκαν πολλά, πάρα πολλά και θα σκάσω!:(

Αχ βρε Μαρακι μου σε αισθανομαι πολύ. κουραγιο πουλακι μου, μια κακή περιοδος ειναι και θα περασει.

4Rnfp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?

πνευματικά αδελφια ποια λέγονται?

α) το παιδί μου με το παιδί του νονου της?

β) το παιδί μου με ενα αλλο παιδί που εχει βαφτίσει ο ίδιος νονος

γ) και τα δύο?

4Rnfp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?

γ) και τα δύο?

Nομίζω το α, αλλά δεν τα πολυκατέχω αυτά!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?

γ) και τα δύο?

Πιστεύω Γ εγώ, το Α σίγουρα, αλλά νομίζω και τα δύο βαφτιστήρια από ίδιο νονό είναι πνευματικά αδέλφια

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μπήκα να πω οτι τελικά δεν θα κάνουμε μάσκα.Ο γιατρός την βρήκε καλύτερα με τα ακροαστικά της κι'έτσι συνεχίζουμε για 8 μέρες μόνο τις αντιβιώσεις και το σιροπάκι.Κάτι γλυτώσαμε,πάλι καλά.Πιστεύω θα αναρρώσει καλά αυτή την βδομάδα.Ηδη δηλαδή είναι πολύ ευδιάθετη.Το θέμα είναι πως θα την κρατήσω μέσα τόσες μέρες ακόμα?

SI5Yp3.png

Μπήκα να πω οτι τελικά δεν θα κάνουμε μάσκα.Ο γιατρός την βρήκε καλύτερα με τα ακροαστικά της κι'έτσι συνεχίζουμε για 8 μέρες μόνο τις αντιβιώσεις και το σιροπάκι.Κάτι γλυτώσαμε,πάλι καλά.Πιστεύω θα αναρρώσει καλά αυτή την βδομάδα.Ηδη δηλαδή είναι πολύ ευδιάθετη.Το θέμα είναι πως θα την κρατήσω μέσα τόσες μέρες ακόμα?
Εμένα μου αρρώστησε 2 φορές όλες κι όλες, πέρυσι το Πάσχα και το φθινόπωρο λίγο μπούκωμα. Να πω την αλήθεια δεν τον έκλεισα μέσα. ΟΚ δεν θα την πας επίσκεψη ή σε παιδότοπο, αλλά μια βόλτα καλά ντυμένη μέχρι την πλατεία, ή έτσι περπάτημα το τετράγωνο νομίζω θα της κάνει καλό. Το σπίτι για να ανανεωθεί και να φύγουν μικρόβια και ιώσεις το αερίζουμε, τα παιδιά να μην πάρουν λίγο αέρα; :cool:

WN6Op3.png

Καλημέρα!

Από χθες το πρωί είμαστε χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ. Τώρα σας γράφω από μια πολύ αργήηηη ασύρματη σύνδεση.

Το ξενύχτι προχθες ήταν ολονύχτιο και για την εκτύπωση και γιατί ψηνόταν στον πυρετό η Σοφία, οπότε την παρακολουθούσα. Χθες το απόγευμα και ο μικρός έκλαιγε και είχε λίγο πυρετό. Σήμερα είναι και τα δυο καλύτερα, ελπίζω να την γλιτωσουμε και να ήταν μόνο αυτό. Εχουμε μάλιστα πάρτυ και γιορτές σήμερα και αύριο...

Μαριάννα η φωτογραφία που έβαλες είναι τόσο ελκυστική και για σήμερα, τί ωραία μαξιλάρια! Άσε από τους συνεχείς καφέδες για να κρατιέμαι ξύπνια έχω χάσει όλη την ηρεμία και τη διαύγεια.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω δεν απλωνω μεσα αν και χωρανε ανετα λογω υγρασιας, φοβομαστε...:cry:
εδω να δεισ υγρασια.....φετοσ για πρωτη χρονια ,μετα απο 4 χρονια και παρολο που μολισ καναμε σκεπη και βαλαμε και πολυ δυνατη μονωση εχουν μαυρισει τα ταβανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν απλωσω μεσα ,απλωνω μονο στα καλοριφερ των μπανιων πουειναι σαν βεργεσ..

Κ εγώ μέσα απλώνω κ πάνω στα καλοριφέρ κ τα γυρνάω κ τούμπα κάθε 3 κ λίγο κ μόλις στεγνώνουν τα σιδερώνω γιατί έτσι κ μαζευτούν δεν θα τα κάνω ποτέ!!!:rolleyes:
ναι κι εγω...μολισ στεγνωσουν ολα τα πληντυρια ,σιδερο!!!!!!!!!!γιατι αν μεινουν παει!!!!!!!
Πωλινα θα ειναι προβλημα με νεογεννητο να εχεις και παιδι στον παιδικο λογω ασθενειων...της κομμωτριας μου της το ειχε απαγορευσει ο παιδιατρος να στειλει τη μεγαλη της παιδικο οταν γεννησε, την εστειλε 4 μηνες μετα...τωρα θα μου πεις ο βαγγελης παει σχολειο και ετσι κι αλλιως ερχονται "μικροβια" στο σπιτι...

οταν γεννησα την μπουρμπουληθρα μου το ειπε και ο δικοσ μου παιδοντοκτωρ!!!!δεν ειχα σκοπο να την στειλω την αγγελικη ,αλλα ηταν κ αυτο ενασ λογοσ...

τωρα οσο σκευτομαι οτι ιουνιο επιστρεφω στην δουλεια και θα πρεπει να πανε και οι δυο τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα αφου δεν υπαρχει αλλη λυση!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...