Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν έχεις και άδικο Χριστίνα...

Ρε παιδιά η μικρή δεν έχει πυρετό πλέον αλλά έχει βήχα και το βράδυ δεν κοιμάται καθόλου! Τι να της δώσω για το βήχα? Δεν μου έδωσε κάποιο σιρόπι ο γιατρός πέρα από την αντιβίωση. Τι θα το κάνω?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πέστα τηλεφωνικά στην Κατι να τα γράψει :twisted:

Καλο!!!!Περναω αποδειξεις αβερτα!του αφεντικου, οχι δικες μου...

Καλε εσυ πως καταλαβες οτι κανονιζω για χαρτ?Για παιδοτοπι κανονιζω κατ'αρχην, στο χαρτ παμε και μονοι μας!

Ρε παιδιά η μικρή δεν έχει πυρετό πλέον αλλά έχει βήχα και το βράδυ δεν κοιμάται καθόλου! Τι να της δώσω για το βήχα? Δεν μου έδωσε κάποιο σιρόπι ο γιατρός πέρα από την αντιβίωση. Τι θα το κάνω?

Δε σου εδωσε τιποτα για το βηχα?Μηπως να τον ξαναπαρεις να του πεις οτι δεν μπορει να κοιμηθει απο το βηχα?Καμια φορα δεν καταλαβαινουν τη σοβαροτητα της καταστασης...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΠΝΕΣ πες του!

Α μαρή, για χαρτ κανονίζεις ε; Α να χαθείς, δεν έρχομαι παιδοτόπι (αν και ήμουν φτιαγμένη για 11-12 η ώρα).

Κι εγώ για παιδοτόπι είπα ότι έρχομαι! Θέλετε να δοκιμάσουμε αυτό στα Πετράλωνα?!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Μαρια υπαρχει κατι που μπορεις να δωσεις την μικρη και να ηρεμησει απο τον βηχα...

το σπαθολαδο....

ειναι ενα χορτο-σπαθοχορτο- που το βαζεις σε ενα μπουκαλι με ελαιολαδο και ετσι εχουμε το σπαθολαδο

ειναι ενας τροπος να γινεις καλα χωρις σιροπια και χαπια

το σπαθοχορτο ειναι ενα χορτο πολυ καλο για τον οργανισμο μας

ο κουμπαρος μου το δινει στα παιδια του οταν βηχουν και με το οκ απο την παιδιατρο τους

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαρία οτι θες απο σιρόποι το έχω.Και τώρα πια αμα ακούσω βήχα δίνω και απο μόνη μου,δεν περνω τον γιατρό.Βέβαια αν ο βήχας της είναι ξεός θα πρέπει να δώσεις άλλο σιρόπι και αν είναι βραχνός και ακολυς να έχει φλέματα θα πρέπει να δώσεις άλλο.Εμένα κάθε φορά μου δίνει κι'εναν συνδυασμό 2 σιροπιών κι'έτσι κάνουμε δουλειά.Τη Δευτέρα που την είδε μου έδωσε sinecod και atarax,είχε ξερόβηχα μετά απο 2 μέρες όμως που έκανε και ακροαστικά τα κόψαμε αυτά και πέρνει ένα άλλο τώρα που όμως βλέπω σήμερα να το σταματάμε και να κάνουμε τη μάσκα γιατί δεν έχω δει και μεγάλη βελτίωση.

SI5Yp3.png

Ρε φούστη μου, έπεσε ένα δεντρο στον κήπο και ετοιμάζεται να πέσει άλλο ένα (μαλλον στο σπίτι αυτη τη φορά)!!! Ελεος!!! Και είναι από τα τεράστια (golden crest):evil::evil::evil:

Mαράκι, εγώ έδινα στην καρολ aerolin και flixotide (εισπνεόμενα με παιδική μάσκα)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ρε φούστη μου, έπεσε ένα δεντρο στον κήπο και ετοιμάζεται να πέσει άλλο ένα (μαλλον στο σπίτι αυτη τη φορά)!!! Ελεος!!! Και είναι από τα τεράστια (golden crest):evil::evil::evil:

Mαράκι, εγώ έδινα στην καρολ aerolin και flixotide (εισπνεόμενα με παιδική μάσκα)

aerolin μου έδωσε κι'εμένα Πόλα αν κάνουμε΄μάσκα τελικά.Αλλά έχω μια απορία.Πως την κάνεις τη μάσκα σε τόσο μικρά παιδιά που δεν ξέρουν να εισπνέουν για να πάει μέσα το φάρμακο?

SI5Yp3.png

aerolin μου έδωσε κι'εμένα Πόλα αν κάνουμε΄μάσκα τελικά.Αλλά έχω μια απορία.Πως την κάνεις τη μάσκα σε τόσο μικρά παιδιά που δεν ξέρουν να εισπνέουν για να πάει μέσα το φάρμακο?

Μα γι' αυτό βάζεις τη μάσκα...αλλιώς τα εισπνέεις μόνα τους.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαριαλενα της Χριστινας ο μικρος ξυπναει αργα...(αντρες!) μεχρι να ερθει πετραλωνα θυα ξανανυσταζει οπως αλλωστε εγινε και στον αλλο στο περιστερι,σε βολευει εσενα να ερθεις ανω πατησια?εισαι και γκαστρου και σε ταλαιπωρουμε γμτ...

Σταματάει το τρένο Άνω Πατήσια? Είναι κοντά ο παιδότοπος? Γιατί αύριο θα είμαστε άνευ αυτοκινήτου μάλλον:):):)

Παει ανω πατησια αλλα δεν ειναι και τοσο κοντα, ειναι στην ηρακλειου προς πευκακια δλδ...θα τηλεφωνηθουμε κατσε να δουμε τι αποφασιζει και η Χριστινα...

Καλο σκ κοριτσια!Παω να δω ενα αγορακι φιλων μας 50 ημερων περιπου σημερα...ελπιζω να μη ζηλεψω παααρα πολυ:rolleyes::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...